Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Web counters Απόκρυψη
Επισκέψεις Επισκέπτες
Σήμερα 208 141
Εχθές 811 629
Top Day 26.535
(03/17/10)
28.246
(03/19/10)
Σύνολο 4.672.527 4.619.677
Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > Νέα ερώτηση
Last Visit:23 Νοέμβριος 2014 at 11:52:55Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
Νέα ερώτηση
1 Αποστολέας Μήνυμα

kelpida
Debutant Debutant

Πρώτη εγγραφή στις:
03 Ιούνιος 2008
Τοποθεσία:
Greece
Posts:2
STATUS:kelpida - Offline
Καταχώρηση 03 Ιούνιος 2008 at 09:55:34 
Καλησπερα και καλο μηνα!ειμαι 25 χρονων και πριν ενα χρονο ( και κατι)εμφανισα εντονο πονο στους μαστους.εκανα προλακτινη(89 με οριο 25) και στην συνεχεια μαγνητικη η οποια εδειξε ενα μικροαδενωμα 4*5mm..(προλακτινωμα).Ξεκινησα θεραπεια με Dostinex  (1/2 χαπι *2 την εβδομαδα). Τα ορια της προλακτινης μεσα σε λιγους μηνες κατεβηκαν στα φυσιολογικα, ομως ο πονος εξακολουθουσε να υπαρχει. Η ενδοκρινολογος μου με διαβεβαιωσε οτι στους 6 μηνες το αδενωμα θα εξαφανιστει..παρολα αυτα η μαγνητικη που μου εγινε επειτα απο ενα χρονο, εδειξε οτι το αδενωμα παραμενει το ιδιο.


Στην συνεχεια απευθηνθηκα σε νευροχειρουργο, ο οποιος μου συνεστησε να αλλαξω την θεραπεια που ακολουθουσα εως τωρα. Μου προτεινε να ξεκινησω Parlodel που ειναι πιο παλιο & αποτελεσματικο χαπι αλλα με περισσοτερες παρενεργειες. Η ενδοκρινολογος ομως δεν συμφωνει...Μεχρι να τα βρουν οι γιατροι μεταξυ τους εγω τι πρεπει να κανω????


Υ.Γ.Ο κυκλος μου ηταν και ειναι φυσιολογικοτατος και δεν εμφανισα γαλακτοροια. Η μονη ενοχληση ειναι η μαστοδυνια καθολη την διαρκεια του κυκλου.. [big].

Go Top
Προφίλ - kelpida

Dr.chatzigeorgiou
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
09 Οκτώβριος 2003
Τοποθεσία:
Greece
Posts:2879
STATUS:Dr.chatzigeorgiou - Offline
Καταχώρηση 06 Ιούνιος 2008 at 05:59:47 
Αγαπητή φίλη,


η μαστοδυνία μπορεί να οφείλεται και αλλού, πχ σε κάποια κύστη στο μαστό. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε έναν υπέρηχο στο στήθος. Από την άλλη, η υποχώρηση του μικροαδενώματος μπορεί να πάρει χρόνο. Για το λόγο αυτό, και η θεραπεία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 2 ετών. Υπομονή και παρακολούθηση. Το σημαντικό είναι πως απάντησε στη θεραπεία και η προλακτίνη έπεσε.


Φιλικά,


Κ.Χ.


---------------
Δρ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ,
Μαιευτήρας- Χειρουργός Γυναικολόγος.
Διδάσκων ΠΔ 407/80 σε βαθμίδα Λέκτορα,
Δ' Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ., Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο"
Θεσσαλονίκης

 Ιατρείο: Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, Θεσσαλονίκη. Τηλ. ραντεβού: 2310-227981 (Δευτέρα-Παρασκευή, ώρες 17.30-20.30)    chatzkon@hotmail.com 

Go Top
Προφίλ - Dr.chatzigeorgiou Αποστολή Mail - Dr.chatzigeorgiou
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 1,0000 seconds.