Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Web counters Απόκρυψη
Επισκέψεις Επισκέπτες
Σήμερα 1.604 1.212
Εχθές 1.964 1.516
Top Day 26.535
(03/17/10)
28.246
(03/19/10)
Σύνολο 4.633.790 4.593.566
Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ
Last Visit:21 Οκτώβριος 2014 at 20:57:53Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑ
1 Αποστολέας Μήνυμα

ANASTASIA80
Debutant Debutant

Πρώτη εγγραφή στις:
18 Φεβρουάριος 2008
Τοποθεσία:
Greece
Posts:12
STATUS:ANASTASIA80 - Offline
Καταχώρηση 26 Ιούνιος 2008 at 10:45:31 
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!


ΔΙΑΝΥΩ ΤΗ 16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΑΥΞΗΜΕΝΟΥΣ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΝΤΟΝΩΝ ΕΜΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΑΣ).ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΑΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ.ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ INDERAL 40 mg ΜΙΣΟ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ.


ΔΙΣΤΑΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΑΧΥΠΑΛΜΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ?


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Go Top
Προφίλ - ANASTASIA80

Kofinakos Panagiotis
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
18 Μάρτιος 2008
Τοποθεσία:
Greece
Posts:5754
STATUS:Kofinakos Panagiotis - Offline
Καταχώρηση 26 Ιούνιος 2008 at 15:49:43 
 Αγαπητή φίλη.


Θα προτιμούσα να  βρείς άλλους τρόπους να είσαι πιο ήρεμη.


Δηλαδή, να βρείς τί φταίει και ανεβάζεις σφυγμούς.


Το αναφέρω, γιατί δε γνωρίζω πόσο καιρό θα χρειαστεί να παίρνεις το συγκεκριμένο σκεύασμα, το οποίο, δεν είναι εντελώς ακίνδυνο για το έμβρυο.


Οπότε, μόνο αν οι ενοχλήσεις είναι έντονες, μπορείς να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου, προτείνοντάς σου κάποια άλλη λύση.


Προσωπική γνώμη, να μην το πάρεις, λόγω αμφίβολων παρενεργειών στο κύημα.


Φιλικά


Π.Κ.


---------------
 










       Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος


Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος


     Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


                      Ιατρείο:


   Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα


               Τηλ:  211- 2215099         


               Κιν :  6972-911176 


               Fax:  211-2215106


    Web site:http://kofinakos.t35.com


       Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Γαία'




[lo] 8) [!?!] :D
Go Top
Προφίλ - Kofinakos Panagiotis Αποστολή Mail - Kofinakos Panagiotis
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 0,9375 seconds.