Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Web counters Απόκρυψη
Επισκέψεις Επισκέπτες
Σήμερα 374 276
Εχθές 1.728 1.198
Top Day 26.535
(03/17/10)
28.246
(03/19/10)
Σύνολο 4.639.757 4.597.498
Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > Νέα ερώτηση
Last Visit:25 Οκτώβριος 2014 at 13:44:12Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
Νέα ερώτηση
1 Αποστολέας Μήνυμα

Eπισκέπτη
Καταχώρηση 08 Φεβρουάριος 2006 at 19:14:22 
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ


ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:


                                                            ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


DHEA'S                           1.97 MG/ML                0,7-4


ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΟΛΙΚΗ      0.282 NG/ML              0,06-0,82


Τ3-ΤΡΙΙΩΔΟΘΥΡΟΝΙΚΗ       1.21 NG/ML               0,8-2


Τ4- ΘΥΡΟΞΙΝΗ                  9.72 MG/ML              5,1-14,1


TSH-ΘΥΡΕΟΤΡΟΠΟΣ           0.58  MIU/ML            0,27-4,2


ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ                     26.24 NG/ML              6-29,9


ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ                  0.645 NG/ML             0,8-3


FSH-ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ         3.57 MIU/ML             4,7-21,5  


LH-ΩΧΡΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ          9.66 MIU/ML               14-96


ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ                    163.9 PG/ML               66-410


ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΝ 21 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 15.70    ΜΕ ΦΥΣΙΟΛ ΤΙΜΕΣ 4.5-25.2


Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 25-29 ΗΜΕΡΕΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΠΕΡΜΑ (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟ).ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,   

Go Top

dr.zissopoulos
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
08 Οκτώβριος 2003
Τοποθεσία:
Greece
Posts:12555
STATUS:dr.zissopoulos - Offline
Καταχώρηση 12 Φεβρουάριος 2006 at 13:27:28 
Αγαπητή   Φ'ίλη!  


 Οι τιμές ειναι  φυσιολογικές.   Ωοθυλακιορρηξία εχεις κανει  (φαίνεται  από την τιμή της προγεστερονης την β΄φορά).  Το  ότι  η  Θυλακιοτροπος  ορμονη (FSH) βρεθηκε  σε πρό-  ή  μετα-ωοθυλακιορρηκτικά επιπεδα, χαμηλά δηλαδή,  οφείλεται  στο   αναμφισβήτητο  γεγονός (  ωοθυλκιορρηξάι έγινε  σίγουρα!),  ότι  η μετρηση   διενεργήθηκε  πριν  ή  μετα΄ την γονιμη   περιοδο. Η μετατοπιση της  ωοθυλακιορρηξίας   για  λιγες μερες   ειναι συνηθεστατο  φαινομενο!


Δεν χριεάζεσαι καμία  θεραπεια.


Π.Ζ. [lo]


---------------
Δρ. Παρμενίων Ζησόπουλος
Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Κούσκουρα 3, 54622 Θεσσαλονίκη
Go Top
Προφίλ - dr.zissopoulos Αποστολή Mail - dr.zissopoulos
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 0,6875 seconds.