Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Web counters Απόκρυψη
Επισκέψεις Επισκέπτες
Σήμερα 702 561
Εχθές 1.964 1.516
Top Day 26.535
(03/17/10)
28.246
(03/19/10)
Σύνολο 4.632.888 4.592.915
Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > Νέα ερώτηση
Last Visit:21 Οκτώβριος 2014 at 13:02:33Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
Νέα ερώτηση
1 Αποστολέας Μήνυμα

mmare
Debutant Debutant

Πρώτη εγγραφή στις:
21 Αύγουστος 2007
Τοποθεσία:
Greece
Posts:4
STATUS:mmare - Offline
Καταχώρηση 21 Αύγουστος 2007 at 17:32:15 
καλησπερα!


ειμαι πολυ μπερδεμενη κ ζητω τη βοηθεια σας..ειμαι 23 ετων κ πριν 3 χρονια εκδηλωσα κονδυλωματα εξωτερικα κ στον τραχηλο.τα αντιμετωπισε ο γυναικολογος μου με ποδοφυλλινη κ εκτοτε δεν ξαναεμφανιστηκαν.επιπλεον το hpv test βγηκε εξαρχης αρνητικο.ομως παρουσιαζα συνεχεια τραχηλιτιδα για ενα χρονο κ μετα απο κρυοπληξια ηρεμησα για 1 χρονο.τωρα τον τριτο χρονο ξαναεμφανιζω μικρες τραχηλιτιδες(α προς β κλαση εδειξε το ΠΑΠ-τεστ).οφειλονται αυτες ακομα στη μολυνση απο τα κονδυλωματα?η ειναι ασχετες?


επισης διαβασα οτι οι νεες ερευνες δειχνουν οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο λοιμωξεων hpv μετα απο1-3 χρονια το σωμα αποβαλλει τον ιο απο το σωμα.ποια ειναι η γνωμη σας?κι αν ισχυει δεν ξαναμολυνομαι (κ το αντιστροφο) απο το συντροφο μου που ειναι ο ιδιος αυτα τα χρονια?θα μπορουσα  να θεωρησω με βαση την ερευνα κ σε συνδυασμο με την κατασταση μου οτι δεν μεταδιδω τον ιο μετα απο αυτα τα 3 χρονια?


σας παρακαλω απαντηστε στα ερωτηματα μου γιατι μονη μου δεν μπορω να  βαλω σε ταξη αυτες τις πληροφοριες.


με εκτιμηση

Go Top
Προφίλ - mmare

dr.zissopoulos
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
08 Οκτώβριος 2003
Τοποθεσία:
Greece
Posts:12555
STATUS:dr.zissopoulos - Offline
Καταχώρηση 22 Αύγουστος 2007 at 20:31:16 
Αγαπητή  Φίλη!

 



Η  διάγνωση ΄΄τραχηλιτις’’, χωρίς να υπάρχιε  ειδικό προβλημα, είναι για του κυτταρολογους ψωμοτυρι. 


Για το θέμα του   HPV: Δεν είναι ακριβώς  έτσι όπωςτο κατάλαβες.  Από ιους κονδυλωματων έχει προσβληθεί ένα μεγάλο μέρος  του σεξουαλικά ενεργού πληθυμού  κι έχει αναπτυξει αντισώματα,  ώστε δεν θα ξανανοσήσει.  Μετά τρια χρόνια, πρέπει να υποθεσουμε, ότι αυτό εχει ήδη συμβεί σε σένα. Μια επιμόλυνση τυπου Ping-Pong (από τον ένα στον άλλο)  δεν πρέπει να συμβαίνει στην συγκεκριμένη πάθηση. Οσο τα Παπ- τεστ  και η κολποσκοπική εικόνα είναι εν τάξει, δεν εχεις κανενα εδικό πρόβλημα.

 



Φιλικά


Π.Ζ [lo]

 



---------------
Δρ. Παρμενίων Ζησόπουλος
Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Κούσκουρα 3, 54622 Θεσσαλονίκη
Go Top
Προφίλ - dr.zissopoulos Αποστολή Mail - dr.zissopoulos

mmare
Debutant Debutant

Πρώτη εγγραφή στις:
21 Αύγουστος 2007
Τοποθεσία:
Greece
Posts:4
STATUS:mmare - Offline
Καταχώρηση 24 Αύγουστος 2007 at 14:37:28 
Γιατρε σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας!


ενα πραγμα μονο δεν ξεκαθαρισα..αν κανω καποια αλλη σχεση μπορω να μεταδωσω τον ιο?κανεις δεν μου απαντα ευθεως κ πραγματικα θελω να φερθω πολυ υπευθυνα ως προς αυτο το θεμα..


Ευχαριστω και παλι!


Υ.Γ κανετε σπουδαιο εργο.Συγχαρητηρια!

Go Top
Προφίλ - mmare

dr.zissopoulos
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
08 Οκτώβριος 2003
Τοποθεσία:
Greece
Posts:12555
STATUS:dr.zissopoulos - Offline
Καταχώρηση 26 Αύγουστος 2007 at 10:02:30 
Αγαπητή    Φίλη!


Μετά τοσο  καιρό  και  εφ΄ όσον κολποσκοπικως και κυτταρολογικώς  όλα ειναι εν τάξει, η εμπερία λέει:  Οχι.


Φιλικά


Π.Ζ. [lo]


---------------
Δρ. Παρμενίων Ζησόπουλος
Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Κούσκουρα 3, 54622 Θεσσαλονίκη
Go Top
Προφίλ - dr.zissopoulos Αποστολή Mail - dr.zissopoulos
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 1,5000 seconds.