|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Σύνδεθείτε
|
 |
|
Συνδεθείτε στο Gyn.gr
Ρωτήστε τους
συνεργάτες μας
για θέματα υγείας
που σας απασχολούν
Δείτε πάνω απο
16.000 απαντήσεις
απο ερωτήσεις
επισκεπτών
Δείτε προφίλ και κάντε
νέους φίλους!
Δημιουργήστε μια
όμαδα και συμμετέχετε
σε άλλες!
|
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
Help me...
|
 |
|
| 1 |
Αποστολέας |
Μήνυμα |
 |
dwra
Debutant
Πρώτη εγγραφή στις: 01 Ιανουάριος 2008
STATUS:
|
Καταχώρηση 01 Ιανουάριος 2008 at 12:30:40
Γεια σας γιατρε..θα ηθελα τη γνωμη σας γι αυτα που περναω εδω και 3 μηνες...αρχικα ειχα συμπτωματα ουρολοιμωξης ,εκανα καλλιεργεια ουρων και εβγαλε μικροβιο,κωλοβακτηριδιο..πηγα σε παθολογο(λαθος μου ) ικαι μου εδωσε Zinadol ,καθηυσυχαστηκα αλλα μετα τα 2 κουτια που πηρα ξαναεμφανιστηκε το προβλημα.πηγα στο γυναικολογο μου και μου συνεστησε να παρω procef (πιστευω πως κι αυτη δεν ηταν σωστη αντιβιωση).παλι τα ιδια....αποφασισα να παω σε ουρολογο ο οποιος μου ειπε πως η αντιβιωση για κυστιτιδα που ειναι αποτελεσματικη στισ γυναικεσ ειναι η norocin.Πηρα 2 κουτια...μολις τελειωσαν εκανα καλιεργεια και βγηκε αρνητικη.μετα απο λιγοτερο απο ενα μήνα εμφανισα κολπιτιδα και ο γυναικολογοσ μου εδωσε ενα κολπικο υποθετο και μια κρεμα.αμεσως μετα μ επιασε παλι ουρολοιμωξη,η καλλιεργεια εδειξε το ιδο μικροβιο.παιρνω αλλα 2 κουτια norocin και χτες που θα επειρνα το τελυταιο χαπι και θα τελειωνα τη θεραπεια,μ επιασαν τα ιδια συμπτωματα.δε ξερω τι να κάνω,υπαρχει περιπτωση να εχει γινει ανθεκτικο το μικροβιο στη norocin?επισης με τοση αντιβιωση που εχω παρει μπορει να μου δημιουργησει προβληματα?να αναφερω οτι εχω σταθερη σχεση αλλα ολο το διαστημα που ειχα κυστιτιδα δεν ηρθαμε σε επαφη.επισης υπαρχει περιπτωση να εχω κατι σοβαροτερο αν και η καλλιεργεια δειχνει κωλοβακτηριδιο?νομιζω πως δε θα ησυχασω ποτε.περιμενω απαντηση σας....σας ευχαριστω εκ των προτερων,,,
|
|
Go Top |
|
 |
dr.zissopoulos
Expert
Πρώτη εγγραφή στις: 08 Οκτώβριος 2003
STATUS:
|
Καταχώρηση 01 Ιανουάριος 2008 at 21:55:28
Αγαπητή Φίλη! Εχω την άποψη, ότι το προβλημα δεν ειναι γυναικολογικο.. θα το δεις με τον ουρολογο σου... Βεβαια, απανωτες αντιβιώσεις μπορει να προξενησουν μυκητιασεις στον κολπο... Αυτό θα το δεί κανείς, αν εμφανιστουν ενοχλήματα Φιλικά Π.Ζ.
--------------- Δρ. Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος Κούσκουρα 3, 54622 Θεσσαλονίκη
|
|
Go Top |
|
|
|
 |
|
 |
|
|
|