Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > εξωσωματικη
Last Visit:20 Απρίλιος 2014 at 23:59:30Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
εξωσωματικη
1 Αποστολέας Μήνυμα

TODOROF
Amateur Amateur

Πρώτη εγγραφή στις:
05 Ιούνιος 2008
Τοποθεσία:
United Kingdom
Posts:25
STATUS:TODOROF - Offline
Καταχώρηση 15 Οκτώβριος 2008 at 11:26:19 
Καλημερα,

Η συζυγος μου και εγω προχωρησμαε σε εξωσωματικη. Θα ηθελα να σας ρωτησω καποια πραγματα

1) Ειναι 6 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και η συζυγος μου ειδε πολυ λιγο ροζ σαν αιμα. Τι μπορει να ειναι και αν πρεπει να ανησυχουμε

2) ΠΟιο ειναι το κατωτερο οριο κατω απο το οποιο η μετρηση χοριακης δεν υποδεικνυει πιθανη εκγυμοσυνη

3) Ο γιατρος εδωσε για 12 μερες 4 ειδων χαπια εκ των οποιων τα utrogestan, cyclacour. Τα πρωτα σε περιπτωση που η χοριακη ειναι θετικη θα τα παρει για 2 ακομα εβδομαδες. Συμφωνα με τα στοιχεια στο φυλλαδιο τους αναφερεται οτι ειναι φαρμακα που συνδεονται με πιθανη εμφανιση καρκινου του μαστου και σε περιπτωση ιστορικου πρωτου βαθμου θα πρεπει να γινεται ελεγχος. Πιστευετε οτι για το χρονικο διαστημα που δινονται και για τη δοση τους (6 τη μερα utrogestan και 1 cyclacour) υπαρχει ανησυχια, θα πρεπει να ελεγχετε κατα τη διαρκεια πιθανης εγκυμοσυνης με υπερηχο στηθους η συζυγος μου

Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Go Top
Προφίλ - TODOROF

Kofinakos Panagiotis
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
18 Μάρτιος 2008
Τοποθεσία:
Greece
Posts:5754
STATUS:Kofinakos Panagiotis - Offline
Καταχώρηση 15 Οκτώβριος 2008 at 18:19:32 
Αγαπητέ φίλε.


Να απαντήσω, γιατί η ερώτησή σου παράπεσε, λόγω έλλειψης χρόνου.


Το λίγο ροζ δεν είναι σημάδι οτι κάτι πάει άσχημα, όμως χρειάζεται ξεκούραση η σύζυγος μέχρι να στεγνώσει από τυχόν υγρά (αν αυξηθεί η ροή επικοινωνείτε με το γιατρό σας).


Η προγεστερόνη συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν προκαλεί φυσικά καρκίνο στο στήθος ούτε προβλήματα στο κύημα, οπότε είναι σωστή η χορήγηση και δε χρειάζεται έλεγχος μαστού κατά την πορεία της εγκυμοσύνης.


Για την τιμή της χοριακής, μας ενδιαφέρει μεταξύ 2 μετρήσεων σε απόσταση 48 ωρών η μία από την άλλη, να έχουμε αύξηση κατά 50%.


Όσο μεγαλύτερη είναι η πρώτη τιμή (πάνω από 50 - 60 μονάδες) στην πρώτη μέτρηση, τόσο καλύτερα.


Καλή επιτυχία.


Φιλικά


Π.Κ.


---------------
 










       Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος


Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος


     Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών


                      Ιατρείο:


   Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα


               Τηλ:  211- 2215099         


               Κιν :  6972-911176 


               Fax:  211-2215106


    Web site:http://kofinakos.t35.com


       Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Γαία'




[lo] 8) [!?!] :D
Go Top
Προφίλ - Kofinakos Panagiotis Αποστολή Mail - Kofinakos Panagiotis
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 0,4922 seconds.