Logo
 
  Forum  
Κοινότητα
Forum
Αναζήτηση
Σύνδεθείτε

Συνδεθείτε στο Gyn.gr

Ρωτήστε τους

συνεργάτες μας

για θέματα υγείας

που σας απασχολούν

Δείτε πάνω απο

16.000 απαντήσεις 

απο ερωτήσεις

επισκεπτών

Δείτε προφίλ και κάντε

νέους φίλους!

Δημιουργήστε μια

όμαδα και συμμετέχετε

σε άλλες!

 

Forum http://www.gyn.gr
Forum
  > Ερωτήσεις Απαντήσεις για το gyn.gr
    > Γυναικολογικά Θέματα
      > ΚΥΣΤΗ
Last Visit:16 Απρίλιος 2014 at 16:49:51Συνδεθείτε | Top 10
  Εκτυπώστε  
ΚΥΣΤΗ
1 Αποστολέας Μήνυμα

Eπισκέπτη
Καταχώρηση 10 Ιανουάριος 2006 at 10:14:59 
Αγαπητε γιατρε,σε ερωτηση που σας ειχα κανει σχετικα με μια κυστη που εχω στην δεξια ωοθηκη και για το αν αυτη αποτελει εμποδειο για να μεινω εγκυος μου ειπατε οτι αυτο εξαρταται απο το ειδος της κυστης. Συγκεκριμενα στην γυναικολογικη εξεταση που εκανα πριν ενα μηνα ο γιατρος μου, παρατηρησε στην δεξια ωοθηκη κυστικο μορφωμα διαστασεων 40Χ31MM ,πιθανον ωχριναιματωμα .Επισης μητρα 65Χ45ΜΜ σε προσθια κλιση κ καμψη,ομοιογενους ηχογενειας.Αριστερη ωοθηκη 30Χ25ΜΜ, ενδομητριο:παχους 9,1ΜΜ και δουγλασιος ελευθερος.Ο γιατρος μου,μου συνεστησε σε 3 μηνες να ξανακανω υπερηχω.θα ηθελα να μου πειτε αν η κυστη που εχω στην δεξια ωοθηκη μπορει να αποτελει εμποδειο στο να μεινω εγκυος.Σημειοτεον οτι εχω σταθερη περιοδο κ εδω και 3 μηνες επιθυμω μια εγκυμοσυνη χωρις επιτυχια.Ηλικια 26 ετων.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
Go Top

dr.zissopoulos
Expert Expert

Πρώτη εγγραφή στις:
08 Οκτώβριος 2003
Τοποθεσία:
Greece
Posts:12555
STATUS:dr.zissopoulos - Offline
Καταχώρηση 14 Ιανουάριος 2006 at 12:03:58 
Αγαπητή   Φίλη!


Αυτό  που διαπίστωσε   ο  γιατρός  σου   δεν ειναι  πραγματική   κύστις και  υποχωρει κατά κανονα  μονο του,  μετά την επομενη  περιοδο. Δεν  εμποδιζει βέβαια την  σύλληψη.  Σωστά λοιπον  σε συμβουλεψε ο γιατρός σου,  να γινει ενα  υπερηχογραφημε  λίγο  αργότερα,   απλά για να  επιβεβαιωθεί του  λόγου το αληθές.


Κατά τα άλλα:   Τρεις  μηνες δεν ειναι  σοβαρός χρόνος αναμονης  για συλληψη.  Αν  το σπερμοδιάγραμμα ειναι  ικανοποιητικό  και ο κυκλος τόσο τακτικός  κι εφ΄ όσον  στο ιστορικό δεν υπάρχουν επεμβασεις (εκτρωσεις ), θα  περιμενα μεχρι κι ένα χρονο.  Δεν σε πηραν δα και τα  χρόνια!  Η  πιθανοτητα συλληψης - με την προϋποθεση, ότι όλα ειναι εν τάξει  και στους δυο  σας - ειναι 20%  καθε μήνα (τόσο  δινει  ο  Θεός!).


Με  φιλικούς  χαιρετισμούς


Π.Ζ.

[feu]
---------------
Δρ. Παρμενίων Ζησόπουλος
Μαιευτήρ - Χειρουργός - Γυναικολόγος
Κούσκουρα 3, 54622 Θεσσαλονίκη
Go Top
Προφίλ - dr.zissopoulos Αποστολή Mail - dr.zissopoulos
  Εκτυπώστε  
 
Cookies Απόκρυψη
Κάντε το Gyn.gr αρχική σελίδα στο browser σας
 
 ©gyn.gr 2002-2014 - Contact Site Owner - webmaster (a) gyn.gr - Designed with ASP-Nuke community v1.4 SP4
Όροι χρήσης - Προστασία προσωπικών δεδομένων - Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας
Page processed in: 1,0938 seconds.