Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Εγκυμοσύνη και ατύχημα.. 08-04-2012 18:37:21 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη και ατύχημα

Δνε  το θεωρώ  καθόλου  πιθανό..

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Δεν μπορω άλλο με αυτή την πλ.. 08-04-2012 18:35:09 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δεν μπορω άλλο με αυτή την πληγή, βοήθεια!!!

Απάντηση :Δεν μπορω άλλο με αυτή την πληγή, βοήθεια!!!

Η  απαντηση  μου ισχύει..Μυκητιάσεις δεν πορξενουν πληγες..

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ 14-16 .. 08-04-2012 18:32:49 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ 14-16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ?

Απάντηση :Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ 14-16 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ?

Αγαπητή  Φίλη:!

Η εγκυμοσύνη δεν  αποκλειεται,  οταν   η  σχεση  επηλθε  μετα την περιοδο  κι  όχι  μετα την  ωοθυλακιορρηξια..Σπερματοζωαρια  γονιμοποιούν  και  8-9  μερες μετα την σχεση!

Κατα τα άλλα:  από τα ΄΄σημαδια΄΄  που περιγραφεις δεν ειναι   βεβαιο,  ποτε  επηλθε  ωοθυλακιορρηξία..

Ειναι βεβαιο,  ότι  υπερθερμική φαση  18  ημερων, σημαινει εγκυμοσύνη... Εδψ βεβαια,  δεν κρατηθηκε θερμοδιιάγραμμα!  

Γενικά:    περι  //ονου σκιας΄΄  συζηταμε..  Ετσι  κι  αλλοιως  σημερα- αυριο - μεθαυριο  θα δειξει  περι  τινος προκειται

Φιλικά

Π.ΖSmile

 

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Στα 47 είναι ρίσκο για δεύτερ.. 08-04-2012 18:24:48 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Στα 47 είναι ρίσκο για δεύτερο παιδί;

Απάντηση :Στα 47 είναι ρίσκο για δεύτερο παιδί;

SmileSmileSmileΠ.Ζ

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :tsh κ εγκυμοσυνη.. 08-04-2012 16:50:04 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : tsh κ εγκυμοσυνη

'λκ'

Αγαπητη  Φίλη!

Να κανεις  ότι  σου  ειπε  ο ενδοκρινολογος  σου ...Το  πολυ.... inernet  κανει  κακό..

Οι τιμές   της   TSH  ειναι  αρκετα   συμπιεσμενες. ...Σταματωντας  το χαπι   θα φυιουβν  μαλλον και οι  ταχυκαρδιες σου

Φιλικά

ΠΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :HPV CIN1.. 08-04-2012 16:45:14 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,332
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV CIN1

Αγαπητή   Φίλη!, 

Καποιο   από  μας, με την βοηθεια   του διαδυκτλυου   μαλλον  θα   σας  τρελλανουν...

Κονδυλώματα   ειχαν  και οι.... δεινοσαυροι..

Τα  κονδυλλωματα   τα γνωριζαν  και  οι γιατροί  της  αρχαιοτητας .  Τα  περιεγραψε  ο  Γαληνός,,

Ο ερωτας  δεν ειναι...απσοτειρωμενος..   Ειναι  φυσικό  λοιπον,  ότι και  η χρηση  προφυλακτικού δεν  εξασφαλιζει  τελειως   απο την  επιμόλυνση  με  HPV...

Τα περι ΄΄χωρισμού΄΄ ειναι βεβαια παθολογικη υπερβολή,    που θα  μπορουσα να  την..... επιτεινω,  αντιπροβαλοντας   την   δυνατοτητα  να ειναι ο συντροφος  σου  φορέας  καποιου  διαφορετικού στελεχους  HPV   (εχει  πανω από 150!) ....Ισως  αυτός  που  προσεβαλε  εσενα  προσεβαλε παλαιοτερα εκεινον  κι εχει αντισωματα..    Η συζητηση  του θεματος ειναι  ατελειωτη και πίστεψέ με, δεν προωθει τιποτε...

Κανε  αυτά  που σου  υπέδειξαν,  χρησιμοποιηστε ενα   προφυλακτικό  μεσα στου επομενους    μηνες  (συνηθης  ΄΄ετσιθελικη΄΄    υποδειξη ειναι το διαστημα λετους  )  κι  η ιστορια θα ληξει..

Φιλικά

Π.ΖSmile

 

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Mικρό εξόγκωμα!.. 08-04-2012 11:23:53 
roumpini
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Mικρό εξόγκωμα!

Καλησπέρα σας,

 

Εδω και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει ένα εξόγκωμα ροζ χρώματος και σε μέγεθος μικρού φασολιού το οποίο δεν είναι επώδυνο.Είμαι 23 χρόνων και έχω μια σχέση 5 χρόνων σταθερή. Μέχρι τώρα είμαι πολύ τυπική στις γυναικολογικές μου εξετάσεις και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ, αλλά αυτό με έχει ανησυχήσει πολύ. Έψαξα να βρω πληροφορίες για τα κονδυλώματα αλλά θεωρώ ότι το εξόγκωμα που έχω δεν έχει τέτοια όψη και επίσης θα ήταν τραβηγμένο σενάριο γιατί είμαι σε σταθερή σχέση και ο σύντροφος μου επίσης δεν θα μπορούσε να μου μεταδώσει κάτι. Περιμένω να κλείσω ραντεβού με το γυναικολόγο μου αλλα θα ήθελα και την άποψη σας.

 

Ευχαριστώ πολυ!

IP Logged
 Απάντηση :αντισυλληπτικά.. 08-04-2012 08:15:46 
mar23
Joined: 27-02-2012 14:06:35
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αντισυλληπτικά

Γιατρέ τελικά μου ήρθε ελάχιστο καφεκόκκινο αίμα χωρίς καμία ρόη..πρώτη φορά με τα χάπια αυτά δεν έχω περίοδο...είχα επαφή την 5η, 6η και 18η μέρα...και τις 3 φορές με προφυλακτικό και ολοκλήρωση μετά από ώρα εκτός κόλπου,..υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα εγκυμοσύνης; Μέσα στις οδηγίες των χαπιών έλεγε ότι υπάρχει περίπτωση να μην  εμφανιστει αιμοραγία σε 15% των κύκλων...είναι φυσιολογικό δηλαδή μετά από 10 μήνες χρήσης των χαπιών να μην έχω περίοδο σ'εναν κύκλο; ευχαριστώ εκ των προτέρων..

IP Logged
 μεώση ροής-διάρκειας περιόδου μετά απ.. 08-04-2012 07:14:45 
sofan
Joined: 08-04-2012 07:49:43
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μεώση ροής-διάρκειας περιόδου μετά από laser για ΗPV & θεραπεία προλακτινώματος

μεώση ροής-διάρκειας περιόδου μετά από laser για ΗPV & θεραπεία προλακτινώματος

Πριν 3 χρόνια μετά από έντονη διαταραχή του κύκλου μου  βρέθηκε προλακτίνωμα για το οποίο ξεκίνησα αγωγή και ο κύκλος επανήλθε σε κανονίκά επίπεδα ~4 μήνες μετά την έναρξή της αγωγής,

Επίσης πριν 1μισι χρόνο έκανα laser για την εξάλειψη αλλειώσεων HPV.

Δε μπορώ να προσδιορίσω σε ποια χρονική στιγμή ξεκίνησε η μείωση της ροής και της διάρκειας της περιόδου, διαπιστώνω όμως το τελευταίο διάστημα ότι πλέον διαρκεί 1 ημέρα ουσιαστικά και το αίμα φεύγει σχεδόν μόνο κατά την ούρηση. Ο κύκλος βέβαια παραμένει σταθερός στις 26 ημέρες.

Οι 2 γιατροί ενδοκρινολόγος και γυναικολόγος που με παρακολουθούν δεν μου έχουν προτείνει κάτι ούτε μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση.

Έχω εγχωθεί ιδιαίτερα καθώς πλέον είναι στο πλάνο μου μια εγκυμοσύνη και δε θα ήθελα να το αφήσω χωρίς προληπτικές ενέργειες (αν χρειάζονται) και να αναμένω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα για να το ψάξω περαιτέρω.

 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

IP Logged
 Απάντηση :συχνουρια.. 08-04-2012 06:47:18 
Δρ.Πέτρος Θάνος
Joined: 21-06-2010 13:20:51
Μηνύματα: 348
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : συχνουρια

Σε πρώτη φάση να κάνετε γενικη ούρων 

IP Logged
Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.Χειρουργός Ουρολόγος Ερμού 36 2ος όροφος, Τηλ.:(2310) 278-229 Κιν.:6976673977 Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη http://www.uromed.gr info@uromed.gr
 Απάντηση :ΣΥΧΝΕΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.. 08-04-2012 06:45:07 
Δρ.Πέτρος Θάνος
Joined: 21-06-2010 13:20:51
Μηνύματα: 348
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : ΣΥΧΝΕΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Πιστεύω πως επειδή έχετε κάνει τις ανάλογες εξετάσεις και παρακολουθηστε , να εμπιστευθειτε και να ρωτήσετε το θεράποντα γιατρο σας ο οποίος έχει και την όλη εεικόνα 

IP Logged
Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.Χειρουργός Ουρολόγος Ερμού 36 2ος όροφος, Τηλ.:(2310) 278-229 Κιν.:6976673977 Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη http://www.uromed.gr info@uromed.gr
 ΜΥΚΗΤΕΣ???.. 07-04-2012 23:32:41 
len87
Joined: 08-04-2012 00:04:52
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΥΚΗΤΕΣ???

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΔΩ Κ 1.5 ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΜΥΚΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑ ΜΕ DAKTARIN ΥΠΟΘΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΗ ΑΛΟΙΦΗ.ΕΠΙΣΗΣ Κ BETADINE Γ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕ ΕΧΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΗΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Κ ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΕΡΩΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΞΗΡΟΤΗΤΑ Κ ΠΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ 4-5 ΜΕΡΕΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΑΠΛΑ Μ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΘΕΛΩ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΤΕ Γ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

IP Logged
 ποια είναι η αποτελεσματικότητα του ell.. 07-04-2012 22:24:13 
eleni_1991
Joined: 07-04-2012 23:08:42
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ποια είναι η αποτελεσματικότητα του ellaone;

ποια είναι η αποτελεσματικότητα του ellaone;

Καλησπέρα,μπορείτε να με ενημερώσετε για την αποτελεσματικότητα του ellaone; Ενώ ήδη περίμενα περίοδο χρειάστηκε να πάρω το συγκεκριμένο χάπι και από τότε έχουν περάσει ήδη 8 μέρες και δεν μου έχει έρθει ακομα περίοδος. Το χάπι το κατανάλωσα σε διάστημα 20 ωρών από τη στιγμή που έγινε το "ατύχημα''. Μπορέιτε να με ενημερώσετε για τις πιθανότητες που έχω να είμαι έγκυος;

IP Logged
 ενεση pregnyl και ανιχνευση της lh.. 07-04-2012 19:31:23 
ΗΒΗ
Joined: 07-04-2012 09:25:51
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ενεση pregnyl και ανιχνευση της lh

Γιατρέ καλησπέρα.Είμαι και εγω μια απο τις γυναικες που προσπαθουν να γινουν μανουλες για δευτερη ομως φορα.το πρωτο μου παιδακι το συνελαβα απο τον πρωτο μηνα προσπαθειων ενω τωρα το δευτερο προσπαθω  ενα χρονο χωρις αποτελεσμα.αυτο το μηνα αποφασισα να προχωρησω σε σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο.εχω την εξης απορια:εκανα την ενεση  pregnyl συμφωνα με τις υποδειξεις του γιατρου αφου ειχε προηγηθει η ανιχνευση της lh με τεστ ωορρηξιας.ειναι σωστη η διαδικασια που ακολουθησε ο γιατρος.σε ξενα σαιτς διαβασα οτι η pregnyl γινεται πριν την ανιχνευση της lh.αν δεν ειναι η ενδεδειγμενη διαδικασια υπαρχουν παρενεργειες απο την ενεση;επισης δεν μου ειπε να κανω υπερηχο.πηρα την πρωτοβουλια και εκανα μονη μου μετα την pregnyl διοτι ειχα πονους εντονους στη δεξια πλευρα της κοιλιας.το αποτελεσμα ηταν να βρει ο ακτινολογος ωοθηλακιο 30mm στη δεξια ωοθηκη.ο ακτινολογος το θεωρησε ωριμο αλλα εγω το φοβαμαι για κυστικο. να σημειωσω οτι εχω σταθερο κυκλο 28-30 ημερων.ειναι βασιμη η φοβια μου;ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να επαναλαβω τον υπερηχο;σας ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας.

IP Logged
 Απάντηση :εβδομάδα διακοπής χωρίς περ.. 07-04-2012 16:39:31 
aggelni
Joined: 11-03-2012 19:08:17
Μηνύματα: 31
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : εβδομάδα διακοπής χωρίς περίοδο

Απάντηση :εβδομάδα διακοπής χωρίς περίοδο

Ναι, η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα, γιατί απ την πρώτη μέρα που αδιαθέτησα έψαχνα το γιατρό μου και δεν απαντούσε...και δεν ήξερα τι να κάνω...και όταν τον βρήκα αρχικά μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα Yasminelle και τον επόμενο μήνα να μου τα αλλάξει αν υπάρξει πρόβλημα. Και εκεί ρώτησα μήπως να τα πάρω τώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το κατάλαβε καλά...μου είπε να laurina και δεν είπαμε περισσότερα. Χτες ξαναέπαιρνα για διευκρινίσεις τηλέφωνο, πάλι δεν τον βρήκα και είδα το μήνυμα σας σήμερα...αφότου πήρα και το τελευταίο yasminelle...Τώρα από αύριο είναι η εβδομάδα διακοπής...και λέω να την αφήσω κανονικά και να πάρω ακόμη μια φορά τα Yasminelle μήπως και στρώσει και για να μην τα μπερδέψω με τα καινούρια...να γίνει σωστά η αλλαγή...Είναι σωστό αυτό που λέω? Μεσολαβεί και αυτό το Σαβ.κο για να μιλήσω με το γιατρό μου...Αν μειώσω 2 μέρες την εβδομάδα διακοπής μήπως μου έρθει κανονικά την επόμενη? Χίλια συγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις...Smile

IP Logged
 Alpha test.. 07-04-2012 12:48:12 
vasilikigki
Joined: 09-02-2012 21:31:42
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Alpha test

Καλησπερα σας! Ειμαι 28 ετων και διανυω τη 13 εβδομαδα εγκυμοσυνης μου. Χθες εκανα Την αυχενικη και ολα εδειξαν οτι ειναι ενταξει . Το ποσοστο βασης εξετασης ηταν 1:3500. Ο γιατρος μου ομως θελει να μου κανει και αλφα τεστ σε 20 μερες! Αυτο ειναι Συμπληρωματικο της αυχενικης; Απο την εμπειρια σας, μπορει τα αποτελεσματα του τεστ να μην ειναι καλα ακομα και αν η αυχενικη ηταν μια χαρα; Σας ευχαριστω!
IP Logged
 Τεστ ΠΑΠ... 07-04-2012 12:06:33 
doraxit
Joined: 07-04-2012 12:57:39
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ ΠΑΠ.

Εκανα προσφατα τεστ παπ, και παιρνω τ γυναικολογο αλλα δεν απανταει. Θα μπορουσατε να μ εξηγησεται μερικα πραγματα? Το τεστ παπ εδειξε:

 

ηλικια 22

ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Η κυτταρολογικη εξετεση κατα Παπανικολαου του υλικου που παραλαβαμε εδειξε πλακωδη επιθηλιακα κυτταρα αρκετα απο την επιπολης, πολλα απο τη διαμεση και λιγα απο την παραβασικη στιβαδα, με ηπιους αντιδραστικους και εκφυλιστικους χαρακτηρες κατα θεσεις.

Απο τον ενδοτραχηλο ανευρισκονται σπανια αδενικα κυτταρα, χωρις αξιολογες αλλοιωσεις.

Στο υποστρωμα διακρινονται αρκετα πολυμορφοπυρηνα.

Νεοπλασματικα κυτταρα δεν παρατηρουνται.

 

ΧΛΩΡΙΔΑ : Αρκετοι κοκκοι, βακτηριδια και λιγοι μυκητες.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Επιχρισματα αρνητικα για κακοηθεια. Κυτταρολογικη εικονα ηπιας κολπιτιδας-τραχηλιτιδας.(Κατηγορια 1-2 κατα Παπανικολαου.)

 

δεν καταλαβεινω την πρωτη παραγραφο απο την κυτταρολογικη εκθεση.

Σας ευχαριστω!

IP Logged
 Απάντηση :κολποσκοπηση.. 07-04-2012 10:02:48 
ΑΜΕΛΙΑ
Joined: 11-11-2011 08:33:50
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κολποσκοπηση

ευχαριστω πολυ παντα πολυτιμη η βοηθεια σας

IP Logged
 Απουσία πρηξίματος εν αναμονή περιόδο.. 07-04-2012 08:24:26 
kg90
Joined: 10-06-2011 15:11:00
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Απουσία πρηξίματος εν αναμονή περιόδου

Απουσία πρηξίματος εν αναμονή περιόδου

Γεια σας! Έχω 1 μέρα καθυστέρηση, όμως εκδηλώσεις ότι θα μου'ρθει η περίοδος δεν έχω. Ο κύκλος μου είναι γενικά σταθερός, 28 ημερών και 5-6 μέρες πριν την περίοδο έχω πρήξιμο και πόνο στο στήθος. Αυτή τη φορά δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ποιος μπορεί να' ναι ο λόγος??
Να πω επίσης ότι ήρθα σε έπαφη χωρίς προφύλαξη με διακοπή της πριν την εκσπερμάτωση τη 12-13η μέρα του κύκλου. Μπορεί αυτή η εκδήλωση να σημαίνει κι εγκυμοσύνη?
Σας ευχαριστώ! 

IP Logged
 χρειάζομαι βοήθεια.... 07-04-2012 08:08:14 
lilium
Joined: 07-04-2012 08:41:51
Μηνύματα: 12
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χρειάζομαι βοήθεια..

Καταρχήν επειδή είμαι καινούργιο μέλος εδώ δεν γνωρίζω αν απευθύνομαι στο σωστό θέμα.Προσπαθούμε να κάνουμε παιδάκι . Στις 24/02 ήταν η τελευταία περίοδος μου ,όπου ήταν και η μέρα της αποβολής μου.Στις 26/03 έγινε ένα τεστ εγκυμοσύνης όπου βγήκε θετικό.Στις 28/03 η πρώτη χοριακή έδειξε 398,7 μονάδες.Την Κυριακή στις 01/04 είδα λίγη ροζ βλέννα,ενημέρωσα τον γιατρό μου και μου είπε utrogestan 200 κολπικά 2 φορές τη μέρα καθώς και δευτέρα 02/04 μια δεύτερη χοριακή,η οποία έδειξε 1701,0 μονάδες.Την τετάρτη στις 04/04 κάναμε το πρώτο υπέρηχο.Πριν μπω στην αίθουσα του υπερήχου πήγα τουαλέτα κατόπιν εντολής του γιατρού μου για να αδειάσω την κύστη μου.Είδα λίγο αίμα καθαρού χρώματος και ενημέρωσα τον γιατρό πως λίγες ώρες πριν είχαμε σεξουαλική συνεύρεση με τον άντρα μου και μου είπε πως ίσως είναι για αυτό.Είδαμε στον υπέρηχο το σάκο,αλλά δεν ήταν στο αναμενόμενο μέγεθος κάτι το οποίο ανησύχησε τον γιατρό μου,όπως και εμένα φυσικά.Μας  απαγόρευσε κάθε επαφή και μου είπε να κάνω μια χοριακή την επόμενη ημέρα όπως και έγινε .Οι μονάδες στις 05/04 έδειξε 3094,0 μονάδες.Ο γιατρός με παρότρυνε για άλλη μια χοριακή η οποία έπρεπε να γίνει σήμερα,αλλά δυστυχώς κανένα μικροβιολογικό που γνωρίζω δεν έδινε τα αποτελέσματα αυθημερόν.Η χοριακή θα γίνει την δευτέρα πρώτα ο Θεός.Μου είπε να σταματήσω τα utrogestan γιατί ίσως πρόκειται για αποβολή και εμείς με τα χάπια μπορεί να το αποτρέπουμε αυτό.Σας εκλιπαρώ όποιος γνωρίζει κάτι ή υποψιάζεται κάτι ας μου απαντήσει για το πως σας ακούγονται όλα αυτά κ αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι.Να ενημερώσω πως τα χάπια τα σταμάτησα αλλά δεν έχω ούτε λίγο αίμα.Άς μου απαντήσει κάποιος γιατί κοντεύω να τρελαθώ απο το άγχος μου και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την δευτέρα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!

Συνδεδεμένοι χρήστες

0 Μέλη και 121 Επισκέπτες online

log