Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 :Επόμενο > Τέλος >>
 Κύστη ωοθήκης.. 22-12-2011 21:28:12 
dionisis1960@hotmail.com
Joined: 22-12-2011 20:41:06
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κύστη ωοθήκης

Είμαι 45 ετών και πριν 2 χρόνια μου φαιρέθηκε η αριστερή ωοθήκη και σάλπιγγα λόγω ενδομητρίωσης. Εδώ και 4 μήνες εμφανίστηκε κύστη με υγρό στη δεξιά ωοθήκη διαστάσεων 3Χ3 εκ. Δεν έχω πάρει αντισυλληπτικά και τώρα μου συνέστησε γυναικολόγος ότι θα μπορούσαν τα αντισυλληπτικά να συντελέσουν στη διάλυση της κύστης, διαφορετικά θα πρέπει να αφαιρεθεί λαπαροσκοπικά, γιατί μου δημιουργεί μητρορραγίες και πρήξιμο στήθους. Έχω ακούσει ότι τα αντισυλληπτικά είναι καρκινογόνα και η γιαγιά μου από την πλευρά της μητέρας μου είχε καρκίνο μαστού. Υπάρχουν αντισυλληπτικά που δεν είναι επικίνδυνα και είναι κατάλληλα για την περίπτωσή μου; Επίσης, πληροφορήθηκα ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις βοηθάει και η λήψη προγεστερόνης για μικρό χρονικό διάστημα. Ισχύει αυτό και ποια είναι η επικινδυνότητα αυτής της ορμόνης; Δεν είμαι καπνίστρια αλλά έχω αναιμία λόγω στίγματος, πεπτικά προβλήματα και ξηροφθαλμία. Τι με συμβουλεύετε να κάνω;

IP Logged
 Απάντηση :Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σα.. 22-12-2011 20:55:30 
Μπεμπούλα10
Joined: 10-12-2010 12:55:00
Μηνύματα: 21
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σακχάρου - ανάπτυξη εμβρύου

Απάντηση :Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σακχάρου - ανάπτυξη εμβρύου

Παίρνω σίδηρο-2 αμπούλες Viofer την ημέρα- και φυλλικό οξύ και βιταμίνη Β12. Ο αιματοκρίτης όμως δεν ανεβαίνει. θα ήθελα να μην γίνει το μωρό υπερβολικά μεγάλο επειδή φιλοδοξώ να γεννήσω φυσιολογικά και να αποφύγω την καισαρική. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να προσέξω(πέρα από το να μην πάρω πολλά κιλά); Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και για τον χρόνο σας.
IP Logged
 Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ω.. 22-12-2011 20:40:54 
fop
Joined: 24-05-2011 00:36:13
Μηνύματα: 20
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς

Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σας και παλι γιατρε

Εχετε δικιο για την ερωτηση με την ενδομητριωση, τα τελευταια δυο χρονια το ενα προβλημα βγαινει μετα το αλλο και ο πανικος μαζι με την τρελα εχουν χτυπησει κοκκινο! Τελος παντων σας ευχαριστω πολυ και παλι και ελπιζω τα τελευταια αποτελεσματα να ειναι ενθαρρυντικα

Σας ευχομαι καλες γιορτες σε σας και την οικογενεια σας και υγεια για ολους πανω απ ολα

IP Logged
 Απάντηση :ποια να ει ναι η αληθεια αραγ.. 22-12-2011 20:22:59 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ποια να ει ναι η αληθεια αραγε?

Απάντηση :ποια να ει ναι η αληθεια αραγε?

Καλές   γιορτες...

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :HPV.. 22-12-2011 20:15:52 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV

SmileSmileSmileSmileΠ.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σα.. 22-12-2011 20:12:31 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σακχάρου - ανάπτυξη εμβρύου

Απάντηση :Προς κ. Ζησόπουλο: Καμπύλη σακχάρου - ανάπτυξη εμβρύου

Αγαπητή  Φ'ίλη!

Δεν  εισαι  διαβητικό ατομα.. 

Για  το  μωρό:  τα  ειπαμε  παραπανω,, 

Για τον αιματοκριτη:  Μαλλον  Κουταλιανός ο  μικρός... Θα παρεις   τον  σίδηρο  που πρεπει  και  η τιμή  θα ανεβει συντομα (αποκατασταση  ισως  και σε  4-5 εβδομαδες..!)

Φιλικά

Π.Ζ.Smile

IP Logged
 Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ω.. 22-12-2011 19:57:08 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς

Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς

 

 

Ομάδα  αδενικών  κυττάρων ενδοτραχήλου  με ελαφρά ανισομεγέθεις  και εν μέρει ανισοχρωματικούς  πυρήνες.
Στην διαγνωστική απόξεση, δεν προέκυψε  τίποτε παθολογικό.  Περιστατικό  ιατρείου.  Δικό μας  παρασκεύασμα.  Χρώση κστά Papanicolaou, μεγέθυνση 10Χ40

 

Αγαπητή  Φίλη!

Βρηκα και μια άλλη ερωτηση  σου, για άλλο  θέμα (  μιλας για  ενδομητριωση!:  ΄΄από την Πολη ερχομαι!΄΄)... Δεν  ειναι σκοπιμο να μας ρωτας  αποσπασματικά..  Τότε παιρνεις  και αντιστοιχες αποσπασματικές , ισως ανεπαρκεις  απαντησεις, που  θα  παρει  καθε γυναικα,  που δεν  εχει   ομως   κανενα άλλο προβλημα.... 

AGUS,  ενας αμερικανικής  προέλευσης  ορισμός,   σημαινει  ΄΄ατυπα αδενικά κυτταρα  απροσδιοριστου  σημασιας '΄    και  εννοεί  σε απλα  Ελληνικά ΄΄δεν ξερω  αν  ειναι σημαντικό εύρημα  ή οχι..'' 

Η  βλαβη  για την  οποια εγινε  το loop  στην περιπτωση  σου  αφορούσε το  πολύστοιβο  πλακωδες  επιθηλιο  του εκτοτραχήλου  και  ο χαρακτηρισμός  AGUS αφορά  το  μονόστοιβο  κυλινδρικο , που καλυπτει  το τοιχωμα  του ενδοτραχηλικού σωληνα..

Από την εμπειρία  μου:   Τα ευρηματα   στην συντριπιτκή πλειοψηφια των περιπτωσεων  οφειλονται σε καποια τραχηλιτιδα,  συχνά  μικροβιακης αιτιολογιας  και πολυ σωστά,  προς την   κατευθυνση αυττή στοχεύει  η  θεραπεια  που σου έδωσαν,,

Για  τα παρακάτω  βηματα:  θα  περιμενουμε  πρώτα  τον ελεγχο  κι αναλογα  θα  ξαναμιλησουμε. Δεν  ωφελεί  να προκαλουμε  συζητησεις  που  οδηγούν σε σπιραλ   σκεψεων, με ατελειωτες εκδοχες..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :καφε κ λιγα ροζ υγρα πριν την.. 22-12-2011 19:31:29 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καφε κ λιγα ροζ υγρα πριν την περιοδο..

Απάντηση :καφε κ λιγα ροζ υγρα πριν την περιοδο..

Αγαπητή  φίλη!

Κατα κανονα  για περιστασιακό αβλαβες σύμπτωμα προκειται... Από μονο  τους δεν είναι  συμπτωμα  ενδομητριωσης.. Αν  επαναλαβανεται συχνά,  με μία γυναικολογική εξεταση  θα καθησυχαστείς..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ;.. 22-12-2011 19:26:38 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ;

Αγαπητη  Φίλη!

Μπορεις ν΄ανησυχεις αδικως οσο  θέλεις... Οι μετρήσει  της θερμοκρασιας   στο ΄έτσι΄΄   κι  όποτε ναναι΄΄   και   μαλιστα  στηνν μαχαλη,  ειναι ανευ  αξίας,  οσο αφορά  την διαγνωση  της  ωοθυλοκιορρηξία  τουλαχιστον..

Για καθε  άλλη ερωτηση ειμαστε στην διαθεση σου..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :λήψη σιδήρου στην εγκυμοσύν.. 22-12-2011 19:17:19 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : λήψη σιδήρου στην εγκυμοσύνη

Απάντηση :λήψη σιδήρου στην εγκυμοσύνη

Αγαπητή  Φίλη!

Ανεξαρτητα   αν  οι   αιμοτολογικες τιμες κυμαινονται τωρα μεσα σε  μεσαία  φυσιολογικα  ορια,  δεν προκειται  να παθεις τιποτε  από την  δοσολογια που χρησιμοποιεις.. Για τις  οποιες  σου αμφιβολιες,   που ειναι προς  το παρον  σαφώς υπερβολικές,  μπορεις φυσικά  να  μιλήσεις με τον  γιατρό σου..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :πονος στην καισαρικη τοιμη κ.. 22-12-2011 19:10:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πονος στην καισαρικη τοιμη και εγκυμοσύνη

Απάντηση :πονος στην καισαρικη τοιμη και εγκυμοσύνη

Αγαπητήξ  Φίλη!

Δεν μεταφραζω  το ενοχλημα σαν ευαισθησία στην περιοχή της τομής.

Καμία  φορά ,  κάποιες γυναικες   νοιώθουν  τις συσπασεις  Braxton  Hicks -  που  στην πλειοψηφία των γυναικων ειναι  ανωδυνες  φυσιολογικες  συσπασεις - χωρις αυτό να σημαινει  τιποτε το ιδιαίτερο.. 

Θα συνισπουσα  παντως να  μιλήσεις  επ΄  αυτου με τον μαιευτηρα σου,  μηπως το αξιολογησει  αλλοιως  και  ζητησει να  σε δει..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 hpv.. 22-12-2011 18:15:11 
forthnet??
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 30
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ!

θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής προσφατα υποβήθηκα σε λουπ όπου η βιοψία δεν έδειξε οτι υπήρχε ο hpv όμως το τεστ παπ εδειχνε οτι υπάρχουν ηπιες αλλοιωσεις ιογενους επιδρασησ  απο τον ιο.πλακώδης μεταπλασις αρνητικο για κακοηθεια  καθως ανεφερε και την υπαρξη αρκετων κυλλοκοιταρων. Η απορία μου είανι η εξής το τεστ παπ εκανε λαθος; για να ξέρω να αλλαξω κυταρολογο γιατι μεχρι τωρα τον εμπιστευομουν καθως ειχα ακουσει τα καλυτερα ημπορει να συμβαινει αυτο που περιγραφω; Σε βιοψία μετα απο κολποσκόπηση βρεθηκα με cin1.

Επίσης μετα απο λουπ μετα απο πόσο καιρο μπορω να ερθω σε απαφή;εκανα μαζι κ αφαιρεση πολυποδα.

Τωρα που δεν φαινεται ο ιος θα κολησω τον φιλο μου η δεν τον μεταδιδω τωρα;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την πολύτιμη βοηθεια σας για μια ακόμα φορά. Καλές γιορτές σε όλους μας ευχομαι!!

IP Logged
 Απάντηση :κύστη ενδομητρίωησης ή αλλο.. 22-12-2011 18:13:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,450
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κύστη ενδομητρίωησης ή αλλου είδους????

Απάντηση :κύστη ενδομητρίωησης ή αλλου είδους????

Aγαπητή Φίλη!

Μετά    από παροδο   5ετίας,   ειναι πλεον ωρα να γινει,  ότι  ακομη δεν  έγινε.

Μια  κύστις  διαμ.  15 χιλ  (για 1,5 εκ μιλαμε! ) δεν ειναι  απο μονη της αιτία για λαπαροσκοπιησ... Τα  5 χορνια  ομως ειναι  και ειδικά  αν καταλήξει κανείς  στην εξωσωματική,  είναι  καομη πιο σωστό  να εχιει  γινει..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 doppler γ τριμηνου.. 22-12-2011 17:27:34 
gorgina
Joined: 22-12-2011 18:53:34
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : doppler γ τριμηνου

καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εκανα το doppler γ' τριμηνου σε ιδιωτικο μαιευτηριο και στα αποτελεσματα λεει, ομφαλικη αρτηρια PI 0,93

μεση εγκεφαλικη αρτηρια PI 1,47

στα σχολια λεει: οι αντιστασεις σε ομφαλικες αρτηριες ειναι φυσιολογικες αλλα οι αντιστασεις στη μεση εγκεφαλικη αρτηρια ελεγχονται ελαττωμενες.

ο γιατρος μου, λεει οτι δεν ειναι δυνατον η ομφαλικη αρτηρια να ειναι ενταξει και να υπαρχει προβλημα στην μεση εγκεφαλικη. εχω τρελαθει γιατι ο γιατρος που εκανα το doppler μου ειπε να το παρακολουθω και να ξανακανω σε 2 εβδομαδες. ο γιατρος μου με αγχωνει λεγοντας οτι ειναι παρα πολυ σοβαρο και φοβαται ακομη και για ενδομητριο θανατο.....πρεπει να το ελεγχουμε καθε 2-3 μερες με doppler. ποια η αποψη σας? ο γιατρος που εκανε το doppler ειναι πιο χαλαρος και ο γιατρος μου ειναι μες στο αγχος και σε δυο μερες θα παμε και σε αλλο ιδιωτικο μαιευτηριο για να παρουμε κι αλλη γνωμη..εχουμε τρελαθει δε ξερουμε ποιο δρομο να ακολουθησουμε....ειναι τοσο σοβαρο που κινδυνευει να χαθει το μωρακι μας?

ευχαριστω πολυ.

IP Logged
 Απάντηση :Επεισοδιακη υπερφαγια.. 22-12-2011 17:15:20 
Ειρήνη Μπλιάμπλια
Joined: 10-08-2010 09:22:58
Μηνύματα: 24
Τοποθεσία
Forum : Διατροφή
Ερώτηση : Επεισοδιακη υπερφαγια

ελπίζςω σε μία απάντηση σύντομα!!!!και φυσικά σε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες!!!!!

 

IP Logged
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Απόφοιτος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Κινητό: 6932075834 Email:ebliablia@yahoo.com Πόλη:θεσσαλονίκη
 Απάντηση :μετα την επαφη.. 22-12-2011 17:12:53 
lolita
Joined: 19-11-2011 19:15:57
Μηνύματα: 29
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μετα την επαφη

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας....

σας ευχομαι καλες γιορτες!!!!!

IP Logged
 Απάντηση :Επεισοδιακη υπερφαγια.. 22-12-2011 17:11:42 
Ειρήνη Μπλιάμπλια
Joined: 10-08-2010 09:22:58
Μηνύματα: 24
Τοποθεσία
Forum : Διατροφή
Ερώτηση : Επεισοδιακη υπερφαγια

Αγαπητή φίλη,

Σύμφωνα με αυτά που μου γράφεις είναι δυνατόν να συμβαίνουν αρκετά πράγματα!!!! ο οργανισμός σου,ζητάει περισσότερη τροφή...

Αυτό  ίσως συμβαίνει διότι δεν πίνεις αρκετό νερό. Το αίσθημα της πείνας πολλές φορές μπερδεύεται με αυτό της δίψας.Επιπλέον, το γεγονός ότι αναζητάς μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού και γλυκών ίσως να οφείλεται στην έλλειψη ενέργειας και ιδιαίτερα στην μικρή ποσότητα υδατανθράκων που περιλαμβάνει το καθημερινό σου διαιτολόγιο. Η επιθυμία για κάποια συγκεκριμένη τροφή είναι ορισμένες φορές ένας τρόπος για να μας δείξει ο οργανισμός ότι έχει έλλειψη σε κάποιο θρεπτικό συστατικό.Μία ακόμη πιθανότητα είναι να μην καταναλώνεις συχνά και μικρά γεύματα ή να παραλέιπεις το πρωινό ή να καταναλώνεις 1 - 2 μεγάλα γεύμα την ημέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις τα αποθέματα γλυκόζης εξαντλούνται γρήγορα και το σώμα αντλεί αποθέματα από τη μυική μάζα και τα λιποκύτταρα και έτσι δε νιώθεις πέινα. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι ένα σημείο και μετά ο οργανισμός σου ζητάει από μόνος του να αναπληρώσεις τα χαμένα καύσιμμά του ΑΜΕΣΑ!!!!!!

Ακόμη, όταν νιώθουμε κουρασμένοι είτε από  την πολύ γυμναστική ή την πολύωρη ορθοστασία είτε γενικότερα από την αυξημένη φυσική δραστηριότητα η ανάγκη για ενέργεια είναι ιδιαίτερα αυξημένη.Αλλαγές στη θερμοκρασία επίσης επηρεάζουν το μεταβολισμό. Σε χαμηλές θερμοκρασίες, απαιτούνται περισσότερες θερμίδες προκειμένου να κρατηθέι σταθερή η θερμοκρασία του σώματος μας.

Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι και η διάθεσή μας παίζει καθοριστιστικό ρόλο στην πρόσληψη τροφής.Η κακή ψυχολογική διάθεση , το στρες και το άγχος επηρεάζουν συχνά την όρεξή  και μας κάνουν να στρεφόμαστε κυρίως στα γλυκά.

ελπίζω όμως η κατάσταση που παρουσιάζεις να είναι μόνο παροδική. Αν όχι θα σου πρότεινα να προβείς σε μερικές μετρήσεις ζαχάρου για να εξακριβώσεις μήπως συμβαίνει κατι πιο σοβαρό!!!!

 

 

IP Logged
Διατροφολόγος - Διαιτολόγος Απόφοιτος ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης Κινητό: 6932075834 Email:ebliablia@yahoo.com Πόλη:θεσσαλονίκη
 Απάντηση :καφε αιμα ενω εχω περιοδο γι.. 22-12-2011 15:44:20 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,238
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καφε αιμα ενω εχω περιοδο γιατι

Απάντηση :καφε αιμα ενω εχω περιοδο γιατι

Αγαπητή φίλη.

Και η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας μπορεί να επηρεάσει τον κύκλο της.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :αιμοφιλος... 22-12-2011 11:20:40 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,238
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμοφιλος.

Αγαπητή φίλη.

Το μωρό σου δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Για τον αιμόφιλο, χρειάζεται αντιβίωση και για εσένα και για τον άντρα σου, χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Όσο για τα κονδυλώματα, εξαρτάται από το σημείο που βρίσκονται και τον αριθμό.

Μόνο μετά από εξέταση μπορεί κάποιος να πει τί χρειάζεται να ακολουθήσεις σαν αγωγή, μιιάς και υπάρχουν διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης (φαρμακευτικός, καυτηριασμός, κρυοπηξία...).

Θα μιλήσεις λοιπόν με το γυναικολόγο σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :FSH.. 22-12-2011 11:16:29 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,238
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : FSH

Αγαπητή φίλη.

Η τιμή είναι στα ανώτατα φυσιολογικά όρια αλλά στην εξωσωματική δεν παίζει ρόλο.

Σημαίνει, ότι δε γίνεται καλής ποιότητας ωορρηξία και η φαρμακευτική παραγωγή ωαρίων θα είναι το επόμενο βήμα.

Ίσως, αν την είχες κάνει 2η-3η ημέρα του κύκλου σου, να ήταν ελαφρώς χαμηλότερη, χωρίς να αλλάζει το αποτέλεσμα.

Θα σε ενημερώσουν και οι συνάδελφοι που σε έχουν αναλάβει.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!