Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφ.. 07-05-2012 08:55:24 
tsarli
Joined: 22-11-2011 10:46:44
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος

Απάντηση :Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος

Σας ευχαριστώ πολύ κε Ζησόπουλε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Θα σας ενημερώσω.

IP Logged
 Απάντηση :ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ Α.. 07-05-2012 08:34:33 
ΜΑΡΙΑ-ΚΟΥ
Joined: 02-05-2012 00:02:44
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 4ΟΧΡΟΝΙΑ

Απάντηση :ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 4ΟΧΡΟΝΙΑ

Αγαπητέ κ.Ζησόπουλε,

 

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εσείς μου είχατε απαντήσει για το ινομύωμα,  ότι κατά κάποιον τρόπο βρίσκατε παράξενη τη σύσταση του γιατρού για χειρουργική αφαίρεση και μάλιστα με ανοικτό χειρουργείο υπορογόνιου ινομυώματος 4 εκ., με το πρόσχημα ότι θα εμποδίσει τη σύλληψη. Νομίζω όμως ότι έχει περάσει αρκετός καιρός, χρόνια. Μάλιστα για αρκετά καιρό δεν πήγαινα σε γιατρό γι αυτό το λόγο, φοβόμουν σχετικά με την εξέλιξη του ινομυώματος. Τελικά, το συγκεκριμένο ινομυωμα δεν σχολιάστηκε καν από το γιατρό που πήγα και δείχνει μικρότερο, περι 3,5 εκ. 

 

Οι στατιστικές πράγματι με αποκαρδιώνουν όπως επίισης αυτό που γράφεται, ότι οι εξετάσεις δεν είναι σε θέση να διευκρινίσουν την ποιότητα των ωαρίων, παρα μόνο την ποσότητα τους. Και η ποιότητα των ωαρίων ειναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Εσείς τι λέτε? Γονιμότητα ίσον και ποιοτητα ωαρίων?

 

Ευχαριστώ

 

IP Logged
 Απάντηση :Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολ.. 06-05-2012 23:21:12 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολυκιστικες,οπισθια κλιση μητρας,χαμηλη προγεστερονη!!

Απάντηση :Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολυκιστικες,οπισθια κλιση μητρας,χαμηλη προγεστερονη!!

Aγαπητή  Φ'ίλη!

Για το  αν  επιβεβαιωνει  το σπερμα  μετά  απο  κατακλιση μαις  ωρας  κτλ  δεν   κρινεται  από το ποτισμα της κινηττικότητας ... Μονον  με  ενα  Sims-Huhner - test    μπορει νσ  διευκρινστει.  (σχεσεις  κοτά  δυναμιν κοντά στην γονιμη μερα   και   μικροσκοπικη εξεταση  της τραχηλικςη βλενας 8-15,  ισως  και  8-20  ωρες μετά...Αν βρεθουν  κινητά  σπερματοζωαρια  στην τραχηλικη βλεννα, τοτε  το σπερμα ειναι   γόνιμο..

Στο  θεμα  του τεστ γονιμοτητας:   Η  ωοθυλακιορρηξία  επερχεται  περιπου  12-36  ωρες    μετά την θετικοποιηση  του  (  δηλ περιπου   την επομένη!)    κι  οχι  την μερα  της  θετικοποιησης!

Το  Utrogestan  χορηγειται κατά κανονα  μετά την   ωοθυλακιορρηξία  κι  επομενως  δεν επηρεάζει  την θετικοποιηση  του τεστ  γονιμότητας... Αν  αυτή καθυστερεί,  δεν νομ'ιχω  ότι της κανει  καλό.. ..

Για το  θεμα  της   παρατασης της ρευστοποιησης.:  Ναι,  υπαρχουν καποιες  θεραπειες ,  με φαρμακα  που  βοηθουν την ρευστοποιηση του σπερματος   και  άλλα  που βελτιωνουν την ρευστοποιηση της τραχηλικής  βλεννας.. θα  το  συζητησεις   ομως με τους γιατρους   σου.. Η  σελίδα  δεν συνιστά  σκευασματα.. Δινει  μονον   κατευθυνσεις,  που χρειαζονται την εγκριση των  γιατρών  που γνωριζουν  το περιστατικό//

Για την  κλιση  της  μητρας  και την φυσιολογικη προγεστερονη :   δεν υπαρχει  προβλημα..

Τα  περι  βιταμινων:  δεν ειναι  ειναι  σοβαρές  προτάσεις ...Επίσης   και το  θεμα  της  καθημερινης σχεσης,    ή εκείνης της ανα  2ημερο, ειναι  οδηγία  που δεν  ωφελει  πολυ...  Μια σχεση   την σωστή  μερα, ειναι επαρκής..  Τα  άλλα  ειναι....΄΄σάλτσες΄΄  του καθ΄ ενος   εξ  ημων..

Σαν αποσταγμα της  ολης   επικοινωνίας:   Δες  τι γινεται   με   ενα  Sims-Huhner-test...Μονον έτσι διευκρινιζεται, αν  η παραταση της ρευστοποιησης ειναι η  αιτία  (το  πιο  πιθανό ειναι,.  να... είναι..:!)

Για τα περι  κατακλισης  για μία  ωρα :   Με το συμπάθειο,  αλλα ειναι...  λαϊκης  προέλευσης... 

Το περιβαλλον του κολπου ειναι εχθρικο  προ τος σπερμα.. Το  φυσικό  περιβαλλον επιβιωσης του,  ειναι  η καλη  τραχηλική βλεννα   της   γυναικας...  Η  παραμονη  του για  1  ωρα στο  οξινο περιβαλλον του κολπου,. σε συνδυασμό  με την  διαταραχη της   ρευστοποιησης,  δεν  ειναι  κατι  που βλαπτει την γυναικα ,  αλλα    δεν  προωθεί την  συλληψη .   Το σπερμα  ακινητοποιειται  συνθως επι τοπου ....

Βεβαια,  εχουμε ταχθει  οσο γινεται  εδω,  για να   βοηθησουμε τον  κοσμο..  

Με τον βομβαρδισμό  ερωτησεων  μερικων  επισκεπτριών,  δεν μπορει  όμως , παρα  ν΄ αναρρωτηθουμε: ''Καλά,  όταν πατε στους γιατρούς  σας, πίνετε..... ΄΄αμιλητο νερό; ΄΄  Τιποτε  δεν τους ρωτατε;

Φιλικά

Π.ΖSmile

 

IP Logged
 Απάντηση :υπέρηχος β΄επιπέδου.. 06-05-2012 17:30:57 
MKK
Joined: 23-07-2010 11:41:54
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : υπέρηχος β΄επιπέδου

κ Ζησόπουλε

 

 

Εκανα πριν καμιά 15 ημέρες καλλιέργια κολπικού υγρού και ήταν εντάξει.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησση σας.

Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας και για το ασβέστομα που βρέθηκε στο μωράκι μου στον υπέρηχο του β επιπέδου. όπως σας είχα γράψει στο προηγουμενο μηνυμα μου.

 

IP Logged
 Απάντηση :αδυναμια εκσπερματισης.. 06-05-2012 15:48:20 
Δρ.Πέτρος Θάνος
Joined: 21-06-2010 13:20:51
Μηνύματα: 348
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : αδυναμια εκσπερματισης

Θα πρέπει πρώτα να επισκεφτεί Ουρολόγο και ανάλογα

IP Logged
Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.Χειρουργός Ουρολόγος Ερμού 36 2ος όροφος, Τηλ.:(2310) 278-229 Κιν.:6976673977 Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη http://www.uromed.gr info@uromed.gr
 Απάντηση :φοβοι εξωμητριασ κυησησ.. 06-05-2012 15:35:02 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : φοβοι εξωμητριασ κυησησ

SmileSmileSmile

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :hpv.. 06-05-2012 15:34:03 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv

Αγαπητή φίλη.

Τότε, τα δεδομένα αλλάζουν.

Μπορείς να έχεις ελεύθερα επαφές και δεν επηρεάζεται ούτε πιθανή σύλληψη ούτε φυσικά και η εγκυμοσύνη, από τον ιό.

Επίσης, η μήτρα σου δε διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

 

 

 

IP Logged
 Απάντηση :cin 1.. 06-05-2012 15:13:18 
ΑΜΕΛΙΑ
Joined: 11-11-2011 08:33:50
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : cin 1

ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες αλλα δυστυχως το βιντεο εχει αφαιρεθει απο τον ιστοτοπο και δεν μπορω να το δω κι αν μπορειται να μου στειλετε καποιο αλλο πραγματικα με ενδιαφερει

και παλι χιλια ευχαριστω

IP Logged
 Απάντηση :φοβοι εξωμητριασ κυησησ.. 06-05-2012 11:48:39 
VOUVOU
Joined: 03-05-2012 14:36:31
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : φοβοι εξωμητριασ κυησησ

σασ ευχαριστω πολυ για την πολυιμη υποστηριξη σας.θα σασ ενημερωσω για το αποτελεσμα.ευχομαι να σας πω καλα νεα.

IP Logged
 Απάντηση :Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφ.. 06-05-2012 11:34:04 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος

Απάντηση :Διατεταμένο στομάχι ή εγκέφαλος

Αγαπητή  Φίλη!

Ναι,  είναι   το πλέον πιθανό να    παν  όλα καλα.... Επειδή είμαι παληός γιατρός,  θυμάμαι  ακόμη την εποχή  που δεν  είχαμε  τα  ΄΄β΄επιπέδου΄΄,  οπου  παρόμοια  περίεργα ευρηματα   ήταν  συχνά,  χωρίς να  επιβεβαιωθούν  στην πορεία... .Μερικές μάλιστα   επίτοκες   ''μας  άλλαζαν΄΄ ,   παρα την καλή εξελιξη,  επειδή  τους  προξενησαμε  χωρίς...λογο  προβληματα..

Θα  δουμε   λοιπον  πρώτα   τα  της αυχενικής..

Φιλικά

Π.Ζ. Embarassed

IP Logged
 Απάντηση :υπέρηχος β΄επιπέδου.. 06-05-2012 10:59:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : υπέρηχος β΄επιπέδου

Αγαπητή  Φίλη!

Δεν  ξερω βεβαια,  για  ποιο  λογο εγινε   η περίδεση..Υποθετω,  λογω   ιστορικό   και περισσοτέρων της  μιας  κυήσεως,   σε  προχωρημένο σταδιο  αποβολων..

Τα  περι  συσπάσεων:   Η  θεραπεια ειναι  επαρκης..

Για τον τραχηλο:  Ειναι - θα έλεγα  ανανμενομενο, με την προδο  της εγκυμοσύνης,  να ''κοντύνει΄΄ κάπως  και  σε οτι  με αφορά,   σε πρωτο πλανο  δεν με ανησυχει..  μαλλον τα  ενοχλήματα εχουν  και  ψυχολογική επισκίαση.. Τελος παντων..!

Μια  ιδεα:   Ακομη και  χωρίς  παρουσια  κολπικών εκκρίσεων,  σε περιστατικά   υψηλού  κινδύνου  για  αποβολή,  ή πρόωρο τοκετό,  ίσως  είναι σκόπιμο  να γίνει τουλάχιστον  κατά διαστήματα  μία  εκτίμηση του  pH του κόλπου,  ή ακομη  και   μια εξέταση  κολπικού εκκριματος... Αν  υπάρχει κάποια σημαντική διαταραχή βακτηριδιακ;hς   αιτιολογίας  (οι  μυκητες δεν   επηρεάζουν!)   της  κολπικής χλωρίδας, είναι  δυνατόν  ν΄  αποτελέσει  αιτία  παρομοiων προβλημάτων  και  ν΄αντιμετωπιστεί..

Μίλησε το με την πρώτη ευκαιρία με  τον   γιατρό  σου.

Φιλικά

Π.ΖEmbarassed

 

Για  αδρη  ενημερωση:  (αν  το link δεν  λειτουργει,  βαλε  τον τιτλο  στην  μηχανη   αναζ;hτησης  της  σελιδας ,  η  στο   Google!

Η βακτηριακή κολπίτιδα μπορεί να προξενήσει αποβολή μετά την 13η εβδομάδα.

 

IP Logged
 Απάντηση :hpv.. 06-05-2012 10:47:59 
ellimada
Joined: 11-03-2012 18:20:23
Μηνύματα: 77
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv

Γιατρε σας ευχαριστω πολυ. Σχετικα με το προφυλακτικο, ειμαι παντρεμενη και προσπαθουμε για παιδακι. Εχω ρωτησει σχετικα με το προφυλακτικο και στο παρελθον και μου απαντησαν και οι 2 γιατροι μου οτι αφου μπορω να εξασφαλισω την μονογαμια στη σχεση μου και αφου θελουμε παιδακι μπορουμε να μη χρησιμοποιουμε προφυλακτικο. Παντως γενικα ο ιος αυτος ειναι συχνο φαινομενο να φτανει και στη μητρα της γυναικας περα απο τον τραχηλο? Να ανησυχω ?

Σας ευχαριστω και παλι

IP Logged
 Απάντηση :cin 1.. 06-05-2012 10:38:49 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : cin 1

Αγαπητή   Φίλη!

Με την μεθοδο   αυτή, αφαιρείται  (ξεφλουδίζεται  -  ας πούμε)  μικρο  τμημα  της επιφανειας του τραχηλου της  μητρας, γυρω  απο τραχηλικο  στομιο  και  στελνεται   για ιστολογικη εξεταση,  που θα πειβεβαιωσει ,  οτι  η  αλλοιωση  CIN 1 εχει αφαιρεθεί  εντος  φυσιολογικων οριων.  Προκειται  για επεμβαση  που παιρνει   5 λεπτα  και ειναι  πολυ  αποτελεσματική  αντιμετωπιση  ενός παρομοιου μικροπροβληματος.. 

Στο παρακάτω  π.χ. video, (καλλιτερα  να μην το δεις!   λες  ωστοσο,  ότι  θελεις να γνωριζεις  ακριβώς!))  επιδεικνυονται. πρωτα η τεχνική  μίας  πιο   εκτεταμενης κωνοειδους εκτομής, και μετά   ενα επιφανειακότερο  loop..( http://www.youtube.com/watch?v=EToWSoJ-Ws0&;playnext=1&list=PLF7C52AC6EEAC5267 )

 Δεν  θα σου  υποδείξω  άλλα  αντιστοιχα  video στο διαδικτυο, επειδή  ουτε  θα  αντιληφθεις  τις  ανατομικες  σχεσεις  και  μαλλον  θα  τρομαξεις..

Για   το αν   κινδυνευεις  από  καρκίνο:  Ευθέως  οχι..

Φιλικά

Π.ΖEmbarassed

IP Logged
 Απάντηση :ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥ.. 06-05-2012 09:48:42 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Απάντηση :ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Κ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Αγαπητή φίλη.

Το μωρό σου δεν έχει επηρεαστεί από τη λήψη των φαρμάκων.

Πολύ σωστά τα διέκοψες όταν έπρεπε.

Όλα θα πάνε καλά.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Κύκλος περιόδου και Primolut.. 06-05-2012 09:44:38 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κύκλος περιόδου και Primolut

Αγαπητή φίλη.

Θα δεις κανονική περίοδο λίγες ημέρες μετά τη διακοπή των χαπιών, εφόσον έχεις ενημερωθεί από το γιατρό σου για το πότε θα τα ξεκινήσεις.

Η επόμενη περίοδος, θα έρθει περίπου ένα μήνα μετά.

Φιλικά

Π.Κ. 

IP Logged
 Απάντηση :Κυστες στην ωοθηκη.. 06-05-2012 09:42:08 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κυστες στην ωοθηκη

Αγαπητή φίλη.

Αν και δεν εξηγείς  σε τί είδους κύστεις αναφέρθηκε ο γιατρός σου, θεωρώ ότι θα σου πρότεινε αντιμετώπιση, εφόσον τον προβλημάτιζαν...

Πάντως, η γονιμότητά σου δεν επηρεάζεται, από την στιγμή μάλιστα που κάνεις ωορρηξία και την αντιλαμβάνεσαι, σύμφωνα με την περιγραφή σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολυκιστικες,.. 06-05-2012 08:40:55 
CHRISTINAKI30
Joined: 11-03-2012 14:34:11
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολυκιστικες,οπισθια κλιση μητρας,χαμηλη προγεστερονη!!

Αργη ρευστ/ση σπερματος, πολυκιστικες,οπισθια κλιση μητρας,χαμηλη προγεστερονη!!

Κυριε Ζησόπουλε καλημέρα!! Σημερα διάβαζα ολα τα μηνυματα που ως τωρα σας εχω στείλει και για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστησω για τις γρήγορες και κατατοπιστικές απαντησεις σας!!

 

Ηθελα καποιες ερωτησεις παλι να σας κανω.

 Σχετικα με το σπερμοδιάγραμμα μας, ο γυναικολόγος μου προτεινε οποτε μπορω να μενω 1 ωρα ξαπλωμένη μετα την επαφη,εφόσον το μονο αρνητικο του σπερμοδ/τος ειναι η ρευστοποιηση σε 1 ωρα.Μου εξηγησε βεβαια οτι κατα ενα 5% "βοηθαω" το σπέρμα .Το κανω στις επαφες αυτου του μηνα...για το αποτελεσμα θα σας ενημερωσω. Επισης βαση του παρακατω πόσες ωρες πιστευετε οτι υπάρει ζωντανο και υποψηφιο για "νικητής" σπερματοζωαριο?

ταχεια κινηση εμπρος :σε 1 ωρα 20%, σε 2 ωρες 20%, σε 4 ωρες 15%

καλή κινηση εμπρος :  σε 1 ωρα 10%, σε 2 ωρες 10%, σε 4 ωρες  5%

κινησης επι τόπου :     σε 1 ωρα  5%,  σε 2 ωρες  5%,  σε 4 ωρες  5 %

ακινητα :                        σε 1 ωρα 65%, σε 2 ωρες 65%, σε 4 ωρες 75%,  π(οσοτητα σπερματος 135.000.000/ εκσπερματιση μετα απο 3,5 μερες αποχη)

 

εμένα κατι μου λεει οτι κανενα 10ωρο ζει κινουμενο....Μηπως μονο οι καθημερινες επαφες μας καλυπτουν και οχι η "μερα παρα μέρα"?Μηπως καποιες βιταμινες οπως η Ε και C να βοοηθουσαν τη βιωσιμοτητα/κινητικοτητα?Καποιο φαρμακο-βιταμινη να μειωσουμε το βαθμο ρευστοποιησης?

 

Επίσης, εχω πολυκιστικες ωοθηκες (που ποτε ως τωρα δε μου προκαλεσαν πρόβλημα στην περιοδο,12 φορες το χρονο σταθερη 28-33 μερες),μητρα με οπίσθια κλήση και καπως οριακη τιμη προγεστερονης (12,4 επτα μερες μετα την ωορρηξια). Πιστευετε οτι ο συνδυασμος προκαλει μια δυσκολια στη συληψη?Για 2ο μηνα τωρα, μετα απο συμβουλη του γιατρου παιρνω utrogestan 2 τη μέρα στο β μισο του κυκλου. Πιστευετε οτι η ληψη utrogestan τις μερες που εχω ωορρηξια εμποδιζει την ωορρηξια?Το λεω γιατι η ωορρηξια και η περιοδος μου δεν ειναι παντα σταθερη,δηλαδη η 18η ειναι για μενα πιθανη μερα ωορρηξιας αλλα προγεστερονη ξεκινησα απο τη 16η μερα....

 

Τελος αυτο το μηνα,ειχαμε επαφη 13η και 14η μερα (τη 15η ξεκινησα το τεστ ωορρηξιας και ηταν θετικο, δεν ειχαμε επαφη ομως εκεινη τη μερα.Τη 16η το ξαναεκανα και ηταν αρνητικο).Πιστευετε οτι ειναι πιθανες οι 2 μερες επαφης που ειχαμε? Στον προηγουμ κυκλο που παρακολουθησα υπερηχογραφικα ειχα 2 ωορρηξιες (13ή 14η μερα και 17η ή 18η μερα) και ειπαμε να ακολουθησουμε παρομοιο ρυθμο επαφων,Ειχαμε επαφη 17η μερα( χθες) και σκοπευουμε και για σημερα, οστοσο το τεστ ωορρηξιας που ξαναεκανα ηταν αρνητικο... Επηρεαζετε λετε απο τη ληψη utrogestan το τεστ?Να εμποδιζει την ωορρηξια αν εχεω παρει εκεινη τη μερα προγεστερονη?

 

Θα ηθελα πολυ τις απαντησεις σας  στις παραπανω 5-6 ερωτησεις μου!!

Σας ευχαριστω και μεσα απο την καρδια μου η ζωη να σας φερνει ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

 

 

IP Logged
 Απάντηση :φοβοι εξωμητριασ κυησησ.. 06-05-2012 06:21:46 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,835
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : φοβοι εξωμητριασ κυησησ

Αγαπητή φίλη.

Ας μην προτρέχουμε.

Το σίγουρο είναι, με βάση τις τιμές της χοριακής, ότι υπάρχει αρχόμενη εγκυμοσύνη.

Υπομονή λίγες ώρες.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :αντισύλληψη.. 06-05-2012 06:18:48 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αντισύλληψη

Aγαπητή Φίλη!

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας  για την  αντισυλληπτική δράση..

Το Yasminelle  ειναι   ενα   ΄΄μικρό΄΄ χάπι  και  στον  πρώτο  κύκλο   μπορεί  ΄΄εδώ  κι εκεί΄΄   σε κάποιοες   γυναίκες να τα κάνει  αυτα,  χωρίς   να  μειώνεται  η  αντισυλληπτική του δράση..  

Αν το σύμπτωμα  της  μικροαιμόρροιας  συνεχιστεί   και   στον άλλο  κύκλο, τότε   θα μιλήσεις  με τον γιατρό  σου,  για  να  σου  δώσει   κάτι  ΄΄μεγαλυτερο΄΄..

Φιλικά

Π.ΖEmbarassed

 

IP Logged
 Απάντηση :απορία για πόνους.. 05-05-2012 22:58:43 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,089
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : απορία για πόνους

SmileSmileSmileSmileΠ.Ζ

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!