Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :ελεγχος θρομβοφιλίας.. 04-08-2011 19:00:44 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ελεγχος θρομβοφιλίας

Aγαπητή Φίλη!

Εχω την γνωμη,  ότι  από τα αποτελεσματα  δνε προκυπτει  η αναγκη  για καποια  αποτελεσματική θεραπεια, τοσο μιας  παλινδρομης εγκυμοσύνης,  όσο βεβαια  και προληψης της  προωρότητας  σε μίο επομενη  εγκυμοσύνη..

Για  την προληψη της προωρότητας:   Αν  θελησεις  να γινει κατι  που στατιστικά  θα ειχε  έννοια,  ειναι   ο  τακτικός  ελεγχος   του  pH των  κολπικων  υγρών μετα  την 12η εβδομαδα της  επομενης  εγκυμοσύνης.. Τιμες   pH  πανω  από 4,8  σηματοδοτούν   την  υπαρξη διαταραχης  κολπικών  υγρων  βακτηριδιακής  αιτιολογιας  και επιβαλλεται  να αντιμετωπιστουν  έγκαιρα..

Iδε  σχετικά: 

Η βακτηριακή κολπίτιδα μπορεί να προξενήσει αποβολή μετά την 13η εβδομάδα.

Φιλικά

Π.Ζ.


 
IP Logged
 Απάντηση :πιθανη συλληψη.. επειγον!!.. 04-08-2011 18:27:14 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πιθανη συλληψη.. επειγον!!

Αγαπητή φίλη.

Καταλαβαίνω τη μεγάλη σου επιθυμία για μια δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά είναι πολύ νωρίς για να έχεις συμπτώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να έχεις συλλάβει.

Θα περιμένεις μέχρι την πρώτη ημέρα καθυστέρησης, ώστε να το επιβεβαιώσεις με ένα τεστ κυήσεως.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :flagyl χαπια.. 04-08-2011 18:23:25 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : flagyl χαπια

Αγαπητή φίλη.

Όσο διαρκεί η αγωγή με την αντιβίωση, θα χρησιμοποιείς έξτρα προφύλαξη στην επαφή σου γιατί μπορεί να μειωθεί η αντισυλληπτική δράση των χαπιών.

Για τα συμπτώματα, μπορεί να οφείλονται στην αντιβίωση είτε από το στόμα είτε κολπικά αλλά σε δυο ημέρες τελειώνεις με τα χάπια και μένουν τα υπόθετα.

Κάνε λίγο υπομονή να τελειώσουν οι ημέρες θεραπείας.

Να μιλήσεις με το γιατρό σου για επανεξέταση.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κ.. 04-08-2011 18:19:10 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

Αγαπητή φίλη.

Όσο πιο γρήγορα σε δει κάποιος συνάδελφος από κοντά τόσο πιο γρήγορα θα δοθεί λύση στο πρόβλημά σου.

Δε μιλάμε για κακοήθεια.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 HPV και Καρκίνος... ΕΠΕΙΓΟΝ!!.. 04-08-2011 17:51:45 
Maria1983
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 12
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV και Καρκίνος... ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Καλησπέρα,

Είμαι 28 ετών και εδώ και 4 χρόνια κάνω κάθε χρόνο γυναικολογική εξέταση και τεστ ΠΑΠ τα οποία είναι φυσιολογικά πέρα από 2 φορές που έδειξε ουρεόπλασμα το οποίο τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχει ξαναεμφανιστεί.

Με την κολλητή μου έχουμε τον ίδιο γυναικολόγο και πριν ένα μήνα εμφάνισε μικρή αιμοραγία. Έκανε εξέταση στο ιατρείο του, υπέρυχο και τεστ ΠΑΠ στο οποίο τεστ ΠΑΠ η ένδειξη για HPV ήταν αρνητική. Απλά της είχαν τσεκαρισμένο το κουτάκι που έλεγε για απόξεση αλλά της είπε ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.  Πηγαίνοντας σε άλλο γυναικολόγο της βρήκε κονδυλώματα σε μέγεθος της άκρης της μπατονέτας, έκαναν μια πρόχειρη βιοψία ανακαλύπτωντας ότι όντως είναι HPV και είναι ή το δεύτερο ή το τρίτο στέλεχος και την έστειλε σε ογκωλόγο στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας. Εκεί της είπαν πλέον ότι πρόκειται για κονδυλώματα που έχουν εξεληχθεί σε καρκίνο κι ότι θα κάνει άμεσα μαγνητική για να δούνε κατά πόσο έχει προχωρησει.

Όπως καταλαβαίνεται πέρα από το όλο σοκ έχω πανικοβληθεί γιατι μας παρακολουθεί ο ίδιος γυναικολόγος και φοβάμαι μήπως έχω κι εγώ κονδυλώματα ή κάτι τέτοιο και δεν το ξέρω ακόμα. Πώς είναι δυνατόν να μην τα είδε ή πώς είναι δυνατόν να μην φάνηκαν στο τεστ ΠΑΠ; Της είπαν ότι τα κονδυλώματα είναι κάτι που δεν το εμφανίζεις από χθες μέχρι σήμερα κι ότι τα είχε χρόνια. Τί θα με συμβουλεύατε να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για την απάντησή σας,

Μαρία.

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσύνη, λαχάνιασμα και τ.. 04-08-2011 17:20:09 
kleliaa
Joined: 11-04-2011 23:20:28
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη, λαχάνιασμα και ταχυκαρδία

Απάντηση :Εγκυμοσύνη, λαχάνιασμα και ταχυκαρδία

Σας ευχαριστώ θερμά για την ταχύτατη απάντησή σας. Ο καρδιολογικός έλεγχος δεν έδειξε κάτι ενδιαφέρον παρά επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς μου ότι σε κατάσταση ηρεμίας οι παλμοί μου είναι άνω των 100, ενώ ακόμη και με ελαφρά δραστηριότητα ξεπερνούν τους 130. Η πίεσή μου δεν προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον και κινείται σε φυσιολογικά επίπεδα. 

Οι εξετάσεις για τον θυροειδή έδειξαν Τ3- 2,20 (φυσ.τιμές 0,80-1,90),  Τ4- 13 (φυσ. τιμές 5-12) και TSH 2,13 (φυσ. τιμές 0,30-4,30).  Διάβασα στο μεταξύ διάφορα τρομακτικά για την εγκυμοσύνη και τον θυροειδή και με έχει πιάσει ένας απίστευτος πανικός.

Θα μου ήταν εξαιρετικά σημαντική η άποψή σας για τις τιμές των εξετάσεών μου. Επίσης, πόσο επικίνδυνη είναι για το έμβρυο αυτή η εξέλιξη της υγείας μου;

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

IP Logged
klelia
 Απάντηση :διαγραφη μηνυματων.. 04-08-2011 12:04:57 
marilia
Joined: 25-07-2011 12:51:30
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Οδηγίες για το Forum.
Ερώτηση : διαγραφη μηνυματων

τον λογαριασμο μου θα ηθελα να τον κρατησω...μονο τα μηνυματα ηθελα να διαγραφουν αλλα αν δεν γινεται,,δεν πειραζει..ευχαριστω για την συντομη απαντηση σας κ για τον χρονο που διαθετετε...

Υ.Σ. το username μονο εσεις μπορειτε να το αλλαξετε η μπορω κ εγω με καποιες οδηγιες που θα μου δωσετε?

IP Logged
 Self tan & Εγκυμοσύνη.. 04-08-2011 11:48:59 
Nasia
Joined: 10-06-2011 11:25:01
Μηνύματα: 23
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Self tan & Εγκυμοσύνη

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης (πρώτο τρίμηνο) επιτρέπεται η χρήση προϊόντων self-tan (μόνο στα πόδια).

Σας ευχαριστώ πολύ.

IP Logged
 Διαταραχές κύκλου.. 04-08-2011 11:35:29 
fotouli
Joined: 04-08-2011 11:24:43
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Διαταραχές κύκλου

Καλησπέρα σας,

είμαι 24 ετών, με ύψος 1.70 και βάρος 88 κιλά. Ανέκαθεν είχα ένα θέμα με τον κύκλο μου, ενίοτε καθυστερούσε 1-2 εβδομάδες, το είχα αναφέρει στο γυναικολόγο μου, θεώρησε πως οφείλεται σε ασήμαντους παράγοντες (π.χ. άγχος, κάποιο κρυολόγημα) και δεν συνέβαινε και συχνά αλλά μου έδωσε αντισυλληπτικά ώστε να μην αντιμετωπίζω πρόβλημα. Οπότε έπαιρνα αντισυλληπτικά για 12 μήνες, μέχρι πέρσι τον Ιούνιο.

Με τη διακοπή ο κύκλος μου παρέμεινε ως είχε, άλλοτε κανονικά στις 28 ημέρες άλλοτε με μικρή καθυστέρηση, όμως από την αρχή του χρόνου δεν είχα κανέναν κύκλο των 28 ημερών, αλλά 40-50-60 ημέρες. Επισκέφτηκα νέο γυναικολόγο, ο οποίος μου συνέστησε ένα πακέτο εξετάσεων:

Υπέρηχος για έλεγχο πολυκυστικών ωθηκών, τις οποίες και απέκλεισε, το πόρισμα είναι το εξής:

Μήτρα διαστάσεων 7.3x2.8 cm με ενδομήτριο πάχους 0.7 cm. Aρ. ωοθ. φ 4.34 cm με ωοθηλάκιο 2.00 cm. Δ. ωοθ. 2.2x3.1 cm. Απουσία υγρών στο διαπλάσιο.

Καμπύλη σακχάρου:

Γλυκόζη: Χρόνος 0' : 86

--Χορήγηση γλυκόζης 75g--

Γλυκόζη: Χρόνος 60' : 114

Γλυκόζη: Χρόνος 120' : 92

(Οι τιμές αναφοράς του εργαστηρίου είναι:   Νηστικός: 65-110 και 1 ώρα μετά το γεύμα: 0-140)

Ορμονολογικές εξετάσεις (3η μέρα του κύκλου, μετά από χορήγηση προγεστερόνης για να μην χρειαστεί να περιμένω):

Θυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH): 5.56 (Τιμές αναφοράς: Ωοθηλακ: 2.8-11.3, Ωορρηξία: 5.8-21.0, Εκκριτ: 1.2-9.0, Εμμην: 21.7-153)

Ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH): 4.62 (Τιμές αναφοράς: Ωοθηλακ. 1.1-11.6, Ωορρηξία: 17-77, Εκκριτ: 2-14.7, Εμμην: 11.3-40)

Προλακτίνη (PRL): 11.8 (Τιμές αναφοράς: Ωοθηλακ. 4.5-33, Ωορρηξία: 6.3-46, Εκκριτ: 4.9-40)

Εστραδιόλη (Ε2): 36.20 (Τιμές αναφοράς: Ωοθηλακ. 12-160, Ωορρηξία: 34-40, Εκκριτ: 27-246, Εμμην: 12-30)

Τεστοστερόνη ολική: 47.8 (Τιμές αναφοράς: Αναπαραγωγή περίοδος: ND-73, Εμμηνόπαυση: ND-43)

Εξετάσεις θυρεοειδούς:

Θυρεοτρόπος ορμόνη (TSH): 1.570 (Tιμές αναφοράς: 0.4-4)

Θυροξίνη ελεύθερη (FT4): 0.86 (Τιμές αναφοράς: 0.84-1.76)

 

Αφού συγκέντρωσα όλες τις εξετάσεις, επισκέφτηκα ξανά το γυναικολόγο, ο οποίος μου είπε πως αποκλείει τις πολυκυστικές, το σάγχαρο είναι φυσιολογικό, οι ορμονικές είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, πέραν της τεστοστερόνης η οποία είναι ελαφρώς τσιμπημένη, όμως η λειτουργία του θυρεοειδούς είναι οριακή, οπότε μου συνέστησε να απευθυνθώ σε έναν ενδροκρινολόγο και να ζητήσω εξέταση για τα αντισώματα του θυρεοειδούς μήπως υπάρχει κάποια κρυφή πάθηση.

  • Να σημειώσω ότι έχω πολύ έντονη τριχοφυία στο πρόσωπο ειδικά (μετά από αρκετές συνεδρίες αποτρίχωσης με laser το πρόβλημα παραμένει εμφανές), στα πόδια, στα χέρια (στο σώμα οι τρίχες είναι πιο ξανθές αλλά εγώ τις βλέπω!). Δεν γνωρίζω αν έχει σχέση, αλλά πέρα από την τριχοφυία, έχω και θυλακίτιδα όπου ένας δερματολόγος παλιότερα μου είπε πως οφείλεται σε ορμονικούς λόγους.
  • Επίσης, προσπαθώ να χάσω βάρος αλλά δεν τα καταφέρνω, με προσεγμένη διατροφή και μετρημένες θερμίδες το τελευταίο τρίμηνο έβαλα κιλά και δεν έχασα! Δεν γυμνάζομαι ιδιαίτερα, αλλά δεν κάθομαι κιόλας, περπατάω πολύ και κάνω ποδήλατο καθημερινά. (Πριν από 6 χρόνια ήμουν μόλις 52 κιλά)
  • Έντονη εφίδρωση (ακόμα και το χειμώνα!), αίσθημα κόπωσης και φούσκωμα,
  • Εύθραυστα νύχια και ξηρό δέρμα στο σώμα και λιπαρό στο πρόσωπο και τυς τελευταίους μήνες και έντονη τριχόπτωση (ενώ έχω πολύ πλούσια και υγιή μαλλιά, μαδάνε!!!).
  • Επίσης, τόσο στην οικογένεια του πατέρα μου, όσο και στης μητέρας μου, οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το θυρεοειδή.

(Διάβασα τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού και ενδεχομένως να επηρεάστηκα, όμως ταιριάζουν πολλά από τα συμπτώματα)

 

Σήμερα λοιπόν, επισκέφτηκα έναν ενδοκρινολόγο, του έδωσα τις εξετάσεις που έχω κάνει και τον ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω, η απαντησή του είναι πως τον ενδιαφέρει μόνο η TSH και πως η FT4 είναι περιττή, δεν έχω κανένα πρόβλημα, να περπατάω 8 χιλιόμετρα τη μέρα κι όσο για τις διαταραχές του κύκλου δεν είναι πρόβλημα(!). Θεώρησε τα πάντα φυσιολογικά, καθώς μεγάλωσα κατά ένα χρόνο από πέρσι... 24 είμαι, όχι 74! Δεν ξέρω πως γίνεται η εξέταση, πάντως πέρα από τη λήξη ιστορικού δεν κοίταξε τίποτα απολύτως.

Τι με συμβουλεύετε; Να "κουκουλώσω" ξανά το πρόβλημα με αντισυλληπτικά; Να επισκεφτώ έναν άλλο ενδοκρινολόγο; Αν θελήσω να αποκτήσω παιδάκι (μπορεί σε οριζόντα τουλάχιστον 5ετίας να μην με ενδιαφέρει, αλλά κάποια στιγμή αργότερα....) να κυνηγάω των κύκλο των 50 ημερών;

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα, απλά δεν ξέρω τι να κάνω, ο ένας γιατρός με στέλνει στον άλλο...

 

 

IP Logged
 Απάντηση :Ερωτηση για norlevo!!!.. 04-08-2011 09:47:29 
Toonervous
Joined: 03-08-2011 11:59:27
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ερωτηση για norlevo!!!

Καλημερα,

 

 τα λογια σας ηταν ενα πολυ ωραιο πρωινο ξυπνημα.Με λιγα λογια δηλαδη θεωρειτε οτι παρα το γεγονος οτι ειχε ωορρηξια 2 μερες πριν να γινει επαφη και η εκσπερματωση να γινει κατα λαθος μεσα της δεν διατρεχουμε κανενα κινδυνο εγκυμοσυνης?Αν ναι θα ηταν δυνατο να μου πειτε τις ενδειξεις που σας οδηγησαν σε αυτο το συμπερασμα? Ηταν μηπως τα συμπτωματα που σας υπεδειξα?(Ο μονος προβληματισμος μου εγκειται στο γεγονος οτι ειπατε οτι "με τετοιου ειδους επαφη δεν υπαρχει περιπτωση να εμεινε εγκυος η κοπελα μου" και φοβηθκα οτι δεν σας περιεγραψα σωστα την κατασταση.)

 

Σας ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις και το εργο σας,

Νικος.

IP Logged
 Απάντηση :διαγραφή μηνυμάτων.. 04-08-2011 07:57:54 
admin
Joined: 11-06-2010 15:27:02
Μηνύματα: 187
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Δελφών 97
Forum : Οδηγίες για το Forum.
Ερώτηση : διαγραφη μηνυματων

Συνήθως δεν διαγράφουμε μηνύματα διότι τα μηνύματα αποτελούν την πηγή επισκεψιμότητα μας από την οποία και προέρχεται και ένα ελάχιστο έσοδο απο χορηγούς ή εταιρίες για την συντήρηση του Gyn.gr και αποτελεί την ελάχιστη προσφορά απο πλευρά των επισκεπτών για την δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών μας και τον χρόνο που διαθέσαμε για να σας απαντήσουμε .

Η μη διαγραφή μηνυμάτων είναι και ο λόγος για τον οποίον προφανώς μας βρήκατε στο διαδίκτυο (από ερωτήσεις κάποιου άλλου μέλους με παρεμφερές πρόβλημα)

Υπάρχει ανωνυμία αν κάποιος γνωρίζει το account σας υπάρχει η δυνατότητα να σας αλλάξουμε το username και τα στοιχεία σας

Θέλετε να διαγράψουμε και τον λογαριασμό σας μαζί με τα μηνύματα σας ?

με εκτίμηση Ζησόπουλος Αθανάσιος

IP Logged
Α.ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ,Εκάβης 1 54641 Θεσσαλονίκη Τηλ/Fax: +302310 859621 (Ώρες γραφείου 09.00-17.00) Email: webmaster@gyn.gr
 apoleia periodou kai kolpika ugra.. 04-08-2011 00:55:22 
soth_20
Joined: 04-08-2011 01:35:59
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : apoleia periodou kai kolpika ugra

Καλησπέρα,

Είμαι 20 χρονών με ύψος 1.66 και 130 κιλά με πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να τα χάσω.Από σχεδόν 16 χρόνων αντιμετωπίζω προβήματα με την περιόδο ποτε ερχόταν πότε όχι είχα μεχρι και 4 μήνες να αδιαθετήσω.Ο τότε γιατρός μου μου είχε πει να κάνω κάποιες εξετάσεις η οποίες δεν έδειξαν κάτι απλά μου είπε ότι όλα θα στρώσουν αν χάσω κιλά και όποτε είχα αυτο το πρόβλημα μου έδινε primolout (δε ξέρω αν το γράφω σωστά) εκτός και αν κάποιες φορές ερχόταν από μόνη της.Να σημειώσω ότι στην ηλικία των 17 είχε τύχη να πάρω 2 φορές σε περίπου 2 μήνες το χάπι της επόμενης μέρας δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο.Πήγα ξανά πρόσφατα σε μια άλλη γυναικολόγο που μου έδωσε douphaston για να αδιαθετήσω και στην 2η με 5η μέρα του κύκλου να κάνω έναν ορμονικό έλενχγο.Επίσης στο κολπικό υπέρυχο μου είπε ότι η ωοθήκες είναι λίγο πολυκιστικές αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό.Να σημειώσω ότι πολλές φορές είχα κολπίτιδα 2-3 αν θυμάμαι καλά και αντιμετοπιζόταν με τη κατάλληλη αγωγή.Επίσης τα τελευταια 2 χρόνια σχεδόν και αυτό λάθος μου ξέχασα να της το αναφέρω έχω πολλά κίτρινα υγρα...Το εσώρουχο συνήθως είναι έτσι σα να τ έχω βρέξει και έχουν ιδιαίτερη μυρωδία. Ο προηγούμενος γυναικολόγος μου είχε πει ότι δεν είναι τίποτα.Θα ήθελα να σας κάνω δύο ερωτήσεις.Σε τι μπορεί να οφείλονται αυτά τα υγρά αν μπορεί να είναι δηλαδή γυναικολογικής φύσεως και τη μπορεί να σημαίνει το "λίγο" πολυκιστικές?Γιατί έχω διαβάσει κάποια πράγματα και με ανυσήχισαν.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

IP Logged
 πιθανη συλληψη.. επειγον!!.. 04-08-2011 00:53:37 
mikros
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πιθανη συλληψη.. επειγον!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΜΑΡΙΑ ΕΙΜΑΙ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΟΥΛΑ 3. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 13/07/2011 ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ... ΗΜΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΠΑΦΗΣ 9Η, 13Η ΚΑΙ 16Η... ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΞΙΑ.... ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΘΗΛΕΣ... ΝΙΩΘΒ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑΕΙΜΑΙ?????? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......

IP Logged
 διαγραφη μηνυματων.. 03-08-2011 23:27:04 
marilia
Joined: 25-07-2011 12:51:30
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Οδηγίες για το Forum.
Ερώτηση : διαγραφη μηνυματων

γεια σας...σας παρακαλω μηπως σας ειναι ευκολο να διαγραψετε ολα τα μηνυματα μου..?ευχαριστω..,

IP Logged
 Εξετάσεις αποβολών (προς κ. Ζησόπουλο).. 03-08-2011 19:22:53 
Hermaone
Joined: 26-05-2011 18:45:04
Μηνύματα: 19
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εξετάσεις αποβολών (προς κ. Ζησόπουλο)

Αγαπητητέ γιατρέ,

μετά από 2 παλίνρομες έκανα εξατάσεις καθ' εξιν αποβολών. Θα ήθελα τη γνώμη σας για ορισμένα αποτελέσματα.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΣΗΣ 

PT χρόνος ασθενούς 10.68 sec (τιμές αναφοράς 10.04 - 14 sec), PT χρόνος μάρτυρα 11.2, ΙΝR 0.95 (τ.α. 0.8 - 1.3), aPTT 32.84 (29.5 - 40 sec), Ινωδογόνο 264.44 (200 - 450 mg/dl), Αντιθρομβλίνη ΙΙΙ 56,81 (75-125 %), D-dimers 145 (<250 ng/ml), Αναστολέας ενεργ.Πλασμινογόνου (PAI) 4.3 (<10 U/ml), Protein S 69 (60-130 %), Protein C 80.54 (60-140 %), Αντίσταση στην Protein C (APCR) 0.65 (...>0.7 mg/dl), Factor II 69.91 (60-120%), Factor VIII 67.28 (50-150%), Factor XII 67 (60-140%), Αντιπηκτικό Λύκου (Lac) Αρνητικό, Ab Προθρομβίνης IgG Αρνητικά 3.6 (<15 U/ml), Αb Προθρομβίνης IgM Αρνητικά 2.4 (<15 U/ml)

ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 

Ομοκυστείνη 7.32 (3.7 - 13.9 μmoI/L), Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη 5.5 (4.4 - 6.2 %)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΘΥΡΟΕΙΔΟΥΣ

TSH ορού αίματος 2.17 (0.35 - 4.78 μuI/mL), Free T3 ορού αίματος 2.89 (2.3 - 4.2 pg/ml), Free T4 ορού αίματος 0.93 (0.7 - 1.55 ng/dL), Anti TG 23.1 (<70 IU/mL), Anti TPO 86.1 (<70 IU/mL), 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΡΜΟΝΩΝ 

Τεστοστερόνη 42.37 (14-76 ng/dL), Τεστοστερόνη ελεύθερη 4.43 (1-8.5 pg/mL), θεική Δευδροεπιανδροστερόνη (DHEA-S) 1470 (634 - 3519 ng/ml), Φυλοσύνδετη Σφαιρίνη (SHBG) 55.6 (30-135 nmoL/L), Προλακτίνη (PRL) 17.43, Οιστραδιόλη (Ε2) ορού αίματος 56.46, Ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH) ορού αίματος 7.44, Ωχρινοτρόπος ορμόνη (LH) ορού αίματος 7.03, Δ4 - Ανδροστενδιόλη 1.98 (1-3.8 ng/mL), Anti-Mullerian Hormone 5.6 ng/mL.

ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Αντιπυρηνικά αντισώματα αρνητικά, Αντι-dsDNA (IF) αρνητικά, Έναντι λείων μυικών ινών (ASMA) αρνητικά, Έναντι μιτοχονδρίων (ΑΜΑ) αρνητικά, ¨Εναντι καρδιολιπίνης IgM 4.1 (<7 MPL αρνητικά), ¨Εναντι καρδιολιπίνης IgG 3.8 (<10 GPL αρνητικά), Αντι-β2GPI IgG 2.3 (<5 αρνητικά), Αντι-β2GPI IgM 3.9 (<5 αρνητικά), Έναντι φωσφατιδυλσερίνης IgM 2.1 (<10 u/mL αρνητικά), Έναντι φωσφατιδυλσερίνης ΙgM 12.8 (<10 U/mL), Φωσφατιδυλοαιθανολαμίνη IgG 3.7 (<12 U/ml), Φωσφατιδυλοαιθανολαμίνη IgM 19.8 (<12 U/ml), Ιντερφερόνη Γ 0, TNF -a 135.81. 

HLA Typing: A*11, A*34, B*18, B*44, C*02, C*12; DRB1*01,DRB1*04

Παράγοντας Πήξης Αίματος V (FV - Leiden): Το εξετασθέν βιολογικό υλικό είναι ετερόζυγο για την μετάλαξη G1691A στο γονίδιο που κωδικοποιεί τη σύνθεση του παράγοντα πήξης αίματος V (FV - Leiden)

Mοριακή ανίχνευση της μετάλλαξης της θέσης 677 του γονιδίου της ομοκυστειναιμίας (ΜΤΗFR C677T): Το εξετασθέν βιολογικό υλικό είναι Ετερόζυγο για την μετάλλαξη MTHFR C677T στο γονίδιο της ομοκυστείνης. 

Μοριακή ανίχνευση της μετάλλαξης της θέσης 1298 του γονιδίου της ομοκυστειναιμίας (ΜΤΗFR A 1298C): το εξετασθέν υλικό είναι ετερόζυγο για την μετάλλαξη MTHFR A 1298C στο γονίδιο της ομοκυστείνης. 

Μοριακή ανίχνευση της κύριας μετάλλαξης G20210A του γονιδίου της προθρομβίνης (Παράγοντας πήξης ΙΙ): το υλικό είναι φυσιολογικό για τη μετάλλαξη. 

ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΣ ΖΕΥΓΟΥΣ: φυσιολογικός

Γιατρέ, πως βλέπετε τα αποτελέσματα; Καταλαβαίνω ότι έχω αρκετές που τιμές είναι μη φυσιολογικές. Βγάζετε κάποιο συμπέρασμα; Μήπως πρέπει να κάνω και άλλες εξετάσεις; Είμαι 36 ετών. Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

IP Logged
 flagyl χαπια.. 03-08-2011 17:33:02 
papakwnstantinou
Joined: 11-07-2011 15:58:17
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : flagyl χαπια

γεια σας,

σε προηγουμενο email  μου σας είχα πεί για την εμφάνιση clue cells .Ο γιατρος μου μου συνεστησε να πάρω για 5 ημέρες και εγώ και ο σύντροφος μου flagyl καψουλες ανα 8ωρο και εγώ και ένα κολπικό υπόθετο κάθε βράδυ.Κάνουμε τη θεραπεία εδώ και 3 ημέρες και σήμερα έχω κπ ενόχληση στη περιοχή μου και φαγούρα.Για ποιό λόγο ? μήπως προήλθε καθαρά απο τα χάπια ?

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν η δράση των αντισυλληπτικών yasmin μειώνεται οταν παίρνειs filicil χάπια.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IP Logged
 Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κ.. 03-08-2011 15:44:38 
katerinoula18
Joined: 24-01-2011 14:19:43
Μηνύματα: 27
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

ναι συγγνςμη εχετε δικιο απλα φοβηθηκαμε κ οι 2 γτ δεν ειχαμε δει ματι παρομοιο....

μηπωσ αυτο ομωσ ειναι κατι το κακοηθεσ γτ φοβαμαι????εσεισ τι λετε???

IP Logged
 Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κ.. 03-08-2011 15:39:52 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

Απάντηση :ΣΟΣ!!!περιεργα σπυρακια σαν κρεατοελιτσεσ!!!

Αγαπητή φίλη.

Δε χρειάζεται να τοποθετείς την ίδια ερώτηση σε όλες τις κατηγορίες του Φόρουμ.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να το δει από κοντά ένας δερματολόγος, αν πάτε και οι δύο ή ένας γυναικολόγος αν πας μόνη σου.

Το 2011, στην ιατρική, όλα θεραπεύονται, μην ανησυχείς, αρκεί να έχουμε την σωστή διάγνωση.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ .. 03-08-2011 15:35:36 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Αγαπητή φίλη.

Από τα ποσοστά που περιγράφεις, η τιμή είναι οριακή για να αποφασίσεις ή όχι κάποια επεμβατική μέθοδο.

Σε κάθε περίπτωση, σε συνεννόηση με το γιατρό σου, την τελική απόφαση θα πάρεις εσύ και ο σύζυγός σου, αφού η όποια επεμβατική πράξη έχει τις επιπλοκές της, στατιστικά.

Προσωπικά, αν αποφασίσεις κάτι περαιτέρω, συστήνω αμνιοπαρακέντηση, κατά τη 16η εβδομάδα.

Όλα θα πάνε καλά.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Ερωτηση για norlevo!!!.. 03-08-2011 15:30:56 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ερωτηση για norlevo!!!

Αγαπητέ φίλε.

Από την συγκεκριμένη επαφή δε θα μείνει έγκυος η κοπέλα σου, μην ανησυχείς.

Η μόνη παρενέργεια του χαπιού είναι ότι ίσως διαφοροποιήσει την περίοδό της τον πρώτο μήνα, τίποτε άλλο.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!