Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>
 Τεστ Παπ κ κονδυλώματα.. 06-06-2011 23:39:33 
annoula2
Joined: 07-06-2011 00:04:52
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ Παπ κ κονδυλώματα

Καλησπέρα σας.Είμαι 24 χρονών και πριν 1,5 χρόνο περίπου έκανα τεστ παπ κ ανακάλυψα ότι έχω προσβληθεί από τον ιό HPV.Έκανα κολποσκόπηση για να βεβαιωθώ για το αποτέλεσμα του τεστ και από τότε το παρακολουθώ κάθε έξι μήνες.Πριν λίγες μέρες έκανα την επανεξέταση και μπερδεύτηκα γιατί η κυτταρολόγος μου είπε ότι δεν υπάρχουν κονδυλώματα κ η γυναικολόγος μου είπε ότι υπάρχει μια υπόνοια λόγω του ιστορικού μου και έτσι θα ήθελα κ την δικιά σας γνώμη γι αυτό σας παραθέτω τα αποτελέσματα του τεστ.
Άφθονα(επιφανειακά και διάμεσα) πλακώδη κύτταρα κόλπου και εξωτραχήλου
Αρκετά κυλινδρικά κύτταρα ενδοτραχήλου
Άφθονα κολποβακτηρίδια
Αρκετά φλεγμονώδη κύτταρα
Μη φυσιολογικά κύτταρα: πλακώδη κύτταρα με παρακετάρωση και υποτυπώδη κοιλοκυττάρωση και αρκετοί γυμνοί πυρήνες
Συμπέρασμα:-κυτταρόλυση-φλεγμονή
-αρνητικό για κακοήθεια υλικό
Περιμένω την απάντησή σας.Ευχαριστώ πολύ.
IP Logged
 Πτωση χοριακης... 06-06-2011 23:36:46 
alexandraral
Joined: 07-06-2011 00:19:28
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πτωση χοριακης.

Καλησπερα γιατρε θα ηθελα πολυ τη γνωμη σας για το προβλημα μου.

Προσπαθω εδω κ 6 μηνες περιπου για δευτερο παιδακι.Αυτο το μηνα με καθυστερηση 4-5 ημερων κανω μια χοριακη οπου οι μοναδες ηταν 20 με οριο στην 4 εβδομαδα απο 9 εως 77.
Μετα απο 4 μερες επαναλαμβάνω τη χοριακη και η μοναδες επεσαν στο 18.
Μίλησα με το γιατρο μου κ μου ειπε πως δεν παει καλα,να ξανα κανω χοριακη σε 5 μερες κ να του τηλεφωνησω παλι.Θα ηθελα πολυ να μου λεγατε κ την δικη σας γνωμη γιατρε στα ερωτηματα μου.
1. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να κρατησω αυτη την εγκυμοσυνη?
2. Στην περιπτωση που δεν παει καλα τι θα πρεπει να γινει? Να περημενω να αδιαθετησω? και αν ναι σε ποσο καιρο?
3. Θα χρειαστει φαρμακευτικη αγωγη ή αποξεση?
4. θα πρεπει να περασει ποσο χρονικο διαστημα για να προσπαθησουμε παλι?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις γιατρε αλλα η αληθεια ειναι πως δεν γνωριζω ουτε τι ακριβως εχω παθει αυτε γιατι.....
Σας ευχαρηστω παρα πολυ γιατρε για το χρονο σας.Ανυπομονω την απαντηση κ τις συμβουλες σας.

IP Logged
 ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ.. 06-06-2011 23:00:26 
ΤΙΝΑ-Π
Joined: 22-03-2011 01:17:41
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2 ΗΜΕΡΩΝ

Καλησπέρα,
Επικοινωνώ ξανά μαζί σας μετά από καιρό για ένα θέμα που συνεχίζει να με απασχολεί κι εφόσον δεν έχει προκύψειι νέα εγκυμοσύνη μετά την παλλίνδρομη κύηση που είχα πριν 1μιση χρόνο. Η ηλικία μου είναι 38 ετών και η τελευταία μέτρηση της fsh ήταν 6 και της Ε2 50 ( πριν 8 μήνες περίπου). Το πρόβλημα, αν θεωρείται πρόβλημα, είναι η μείωση της διάρκειας της περιόδου μου σε 2μιση ημέρες τα τελευτία 2 χρόνια, κατά τις οποίες υπάρχει ροή κανονική προς έντονη για ένα 24ωρο και μετά σταδιακή μείωση έως την δεύτερη με το λεγόμενο spotting να ακολουθεί για 2-3 ημέρες. Το θέμα προέκυψε μετά την υστεροσκόπιση για αφαίρεση πολύποδα 1cm, που μπορεί να είναι και σύμπτωση εφόσον έχω μείνει έγκυος με αυτή την περίοδο μετά την υστεροσκόπιση. Η μέτρηση του ενδομητρίου μου λίγο πριν την ωορρηξία, που πάντα γίνεται την 12η-13η ημέρα με κύκλο 25 ημερών, είναι σχεδόν πάντα 7,5-8 χιλ. Σχετίζεται άμμεσα το πάχος του ενδομητρίου με την διάρκεια της περιόδου; Είναι επαρκές το 7,5-8 για εμφύτευση; Οι απαντήση που έχω πάρει μέχρι τώρα ως προς το πρώτο ερώτημα είναι "μπορεί ναι μπορεί και όχι"... Να το ψάξω λίγο περίσσότερο προς αυτή την κατεύθυνση ή θεωρείτε πως δεν είναι θέμα για αδυναμία σύλληψης; Αγχώνομαι ιδιαίτερα γιατί ήδη σκεφτόμαστε την εξωσωματική ως ύστατη λύση αλλά φοβάμαι μήπως κι εκεί το ενδομήτριο δεν είναι επαρκές.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
IP Logged
 τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια.. 06-06-2011 22:14:56 
Ελενη85
Joined: 06-06-2011 22:46:46
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : τσιμπηματακια χαμηλα στην κοιλια

πριν ενα μηνα ενιωθα καποια τσιμπηματακια στην κοιλια χαμηλα
νομιζα οτι ηταν γιατι περιμενα την περιοδο
ομως αυτα συνεχιστικαν και μετα την τελευτεα περιοδο στις 17-5 ( η περιοδος κρατησε μονο 4 μερες με καφε υγρα και ελαχιστο αιμα την δευτερη μερα της περιοδου) οποτε μετα απο μια βδομαδα πηγα στον γυναικολογο που διαπιστωσε πως εχει βγει το σπιραλ απο τη θεση του και μου το αφαιρεσε

τα τσιμπηματακια ομως συνεχιζονται υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης η φλεγμονης????ποτε να ξαναπαω στον γιατρο μου???
IP Logged
 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.. 06-06-2011 21:05:50 
katerinoula18
Joined: 24-01-2011 14:19:43
Μηνύματα: 27
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Μ ΠΕΡΙΟΔΟ?????ΝΑ ,ΜΕΤΡΑΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ Η ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ?????ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ,..............
IP Logged
 Απάντηση :κενος σακος.. 06-06-2011 20:25:45 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κενος σακος

Η αντιβιοτική  προφυλαξη ειναι  μία  σωστή  τακτική...
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Ανεπάρκεια Ωχρινικής Φάσης.. 06-06-2011 20:22:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ανεπάρκεια Ωχρινικής Φάσης

Αγαπητή  Φίλη!
Ατυχώς  δεν μπορουμε να  δωσουμε  την  οποιαδηποτε θεραπεια  σε κυριες   που δεν εξετασαμε   από κοντά..  θα πρέπει να σε καθοδηγησει  ο  γιατρός  σου συτό
Γενική πληροφορία: 
Η  ωχρινική ανεπαρκεια  οφείλεται  σε οχι  (τοσο) καλη  ωοθυλακιορρηξία..
Επομενως  η  πλεον λογική αντιμετωπιση  ειναι  η βελτιωση της  ωοθυλακιορρηξίας  με εκλυτικά   ωοθυλακιορρηξίας  και  κατά δευτερο  λογο με  υποκατάσταση  με προγεστερινποειδή.
Σε περίπτωση  υποκατάστασης  με προγεστερινοειδή,  η σύλληψης δεν  γινεται   σχεδον  ποτέ στον ιδιο  κυκλο, αλλά  κατά κανονα  στον επομενο,  ή  στους επομενους..
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :υπερταση και εγκυμοσυνη.. 06-06-2011 20:17:15 
νινανινα
Joined: 03-06-2011 13:27:24
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : υπερταση και εγκυμοσυνη

ευχαριστω πολυ!Smile
IP Logged
 Απάντηση :Mycomycen: Αντενδείξεις.. 06-06-2011 20:13:08 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Mycomycen: Αντενδείξεις

Αγαπητή  Φίλη!
Οχι  δεν ειναι  φυσιολογικο... Μαλλον δεν το ανεχεσαι.. Συμβαίνει καμια  φορά..
Ακομη, ας  δωσω  μια πληροφορία για  οσες   μας διαβαζουν:   Η σελίδα δεν...εφημερεύει  κι επομενως δεν ειναι  (παντα !) λύση   για επείγοντα  προβληματα,,,Απαντάμε  όταν εοχυμε χρόνο  και  καμία  φορά αργούμε 2-3  ημερες,,
Αν το  προβλημα  συνεχιζει, επικοινωνησε με  την γιατρό σου.. 
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :Ασυνήθιστος πόνος περιόδου.... 06-06-2011 20:07:06 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ασυνήθιστος πόνος περιόδου...

Απάντηση :Ασυνήθιστος πόνος περιόδου...

Αγαπητή  Φίλη!
Μαλλον τιποτε δεν συμβαίνει... Ωστοσο  η  σωστη εκτιμηση  της  ολης καταστασης επιβαλει   την εξεταση  σου, ιδιαίτερα αν  τα ενοχληαμτα  δεν  εχουν  υποχωρησει..
Ακομη μια   πληροφορία,  για  οσους μας δαβαζουν:   Η σελιδα δεν μπορει  να επιληφθει παντα   επείγοντα προβληματα ..
Φιλικά
Π.Ζ
IP Logged
 Απάντηση :Ηλεκτροβελονισμός.. 06-06-2011 20:02:03 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ηλεκτροβελονισμός

Αγαπητή  Φίλη!
Κανενα   απολυτως  προβλημα... Μπορεις να το κάνεις ..
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Πρόβλημα με τον κύκλο.. 06-06-2011 19:59:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πρόβλημα με τον κύκλο

Αγαπητή  Φίλη!
Πιστευω   ότι η  ωοθυλακιορρηξία  εγινε  λιγες  μερες αργότε απ΄ ότι  υπελογισε η γιατρός σου.. Μιλα το προσιμα   για κυριαρχο  ωοθυλάκιο...Αρα  ωοθυλακιορρηξία στιος 12.5  δεν εγινε   ακομη..
Ετσι  εξηγεται  και η   καθυστερηση..  Ειναι   συνηθεστατο  να  πεσουμε  εξω  στις προβλεχεις   μας με μια μοναδική εξεταση, επειδή  άλλο  ωοθυλακιο  σπαει  στα  18 χιλ  κι άλλο ενδεχομενως  στα 30 χιλ...
Θα ήθελα να επισημανω ,  ότι για  την  εκτίμηση του  κυκλου, ενα  καλο θερμοιδάγραμμα, δινει  πολυ  καλλιτερες  πληροφοριες, παρα  μία   μοανδική,  ή εστω  και καποιες περισσότερες υπερηγοιραφικες εξεταεις ..
Ειναι   και  φθηνοτερη  μέθοδος..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 ΠΑΠ - αποτελέσματα.. 06-06-2011 19:57:29 
Green.leaf
Joined: 06-06-2011 20:51:18
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΑΠ - αποτελέσματα

Καλησπέρα, είμαι 28 ετών και έλαβα τα εξής αποτελέσματα στο ΠΑΠ τεστ μου.

Μικροσκοπικώς : Τόσο στο κολπικό, όσο και στα τραχηλικά επιχρίσματα παρατηρούνται τα συνήθη επιθηλιακά κύτταρα από τον κόλπο, τον έξω και τον ενδοτράχηλο με τυπικούς χαρακτήρες. Στα τραχηλικά ιδιαιτέρως επιχρίσματα ανευρίσκονται διπύρηνα πλακώδη και μεταπλαστικά επιθήλια.

Συμπέρασμα : Αρνητικό για κακοήθεια. Συνιστάται επανέλεγχος μετά 6/μηνο.

Για ποιο λόγο επανέλεγχος μετά από ένα εξάμηνο; Αναρωτιέμαι αν είναι όλα εντάξει ή μήπως ενδεχομένως πρόκειται για προπομπό κάποιας ασθένειας, μήπως θα ήταν καλό να κάνω κάποιες ακόμα εξετάσεις κτλ.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
IP Logged
 Απάντηση :Χλαμύδια μέθοδος Εlisa.. 06-06-2011 19:48:10 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χλαμύδια μέθοδος Εlisa

SmileSmileSmileSmile
π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :αποτελεσματα τεστ παπ.. 06-06-2011 19:44:38 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αποτελεσματα τεστ παπ

Αγαπητή  Φίλη!
Οι τιμές  ειναι  απόλυτα  φυσιολογικές..
Οι μικροδαικυμασνεις  στον  κυκλο,  ειδικά σε τοσο νεο κοριτσι   19  ετών  μονον.  ειναι χωρίς σημασία... Δεν θα  σου  συνιστουσα γι  αυτό  ΄΄θεραπεια΄΄.. Τα περι  ΄΄πολυκυστικών΄΄ ας τα ξεχασουμε  για την ωρα ,,
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΑΠΟ .. 06-06-2011 19:36:09 
μινου
Joined: 14-04-2011 10:50:34
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΑΠΟ Ε-COLI

Απάντηση :ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΑΠΟ Ε-COLI

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ...ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.
ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΤΑ ΣΤΕΓΝΟ ΜΑΓΙΩ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

IP Logged
 Μαστογραφία.. 06-06-2011 19:28:26 
iaki18
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μαστογραφία

Σας γράφω το αποτέλεσμα της μαστογραφίας, αφορά μια κυρία 53 ετών που είναι σε εμμηνόπαυση,
"συρρέουσες πλειόμορφες μικροεπασβεστώσεις παρατηρούνται αμέσως κάτωθεν και επί τα εντός της αριστερής θηλής, χωρίς παρουσία συνοδού μάζας"
συστήθηκε επιπλέον μαγνητική τομογραφία. Ποια είναι η γνώμη σας επί του πορίσματος και της μαγνητικής? είναι κάτι ανησυχητικό ?
ευχαριστώ. 
IP Logged
 Απάντηση :ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ.. 06-06-2011 19:20:35 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ

Αγαπητή Φίλη!
Το ενοχλημα  που περιγραφεις λεγεται μεσοκυκλειο αλγος  κι εχει  σχεση με την  ωοθυλακιορρηξία.. Πρόκειται για   περιστασιακο  φαινόμενο,  που κατά καιρους  συνοδεύεται  από μεσοκυκλειο αιμόρροια..
Ολ΄αυτά  δεν εχουν  σχεση  με  ενδομητριωση..
Κατά τα  άλλα,  δεν γνωριζουμε  αν πράγματι υπάρχει τετοιο ευρημα, μια και  η απουσία  κλινικων και  υπερηχογραφικων ευρηματων δεν το αποκλειει τωρα..
Πως το βλεπω  εγώ,  μονον μ άυτά  που γνωριζω για την  περίπτωση: 
Αν υπαρχουν λαπαροσκοπικά ευρηματα  ενδομητριωσεως  (π.χ. εστίες ενδομητριωσεως στον Δουγλασειο  και  αλλού), εκτος από την   χειρουγική διόρθωση,  απαιτείται   και  μία  πολυμηνη  αγωγή (συνηθως 4-6   μηνων)  με  σκεασματα που αναστελλουν την  ωοθυλακιορρηξία.. Αυτά   όγλα  για  μαι  καλλίτερη  απόδωση  της εξωσωαμτικής..
Σε μια  γυναικα  με  χαμηλες  τιμες  ΑΜΗ, αυτό αποτελεί ενδεχομένως ενα   προβλημα  και ισως  η απ΄ευθειας  εξωσωματική  ειναι  μία προοπτική..
Οπως ειναι  φυσικό, στην  οποια  λυση, κατι  ρισκάρει  κανείς..
Το πλέον πιθανό βεβαια  ιεναι,  ότι  η  λαπαρσκοπιση δεν θα  δειξει την συγκεκριμένη διαγνωση,  οπότε,  σε  περίπτωση  που γινει,  μπορει κανείς   να προβει  πάραυτα  στην  όποια ενεργεια,  εχοντας  μία καλλιτερη ψυχολογικη βαση... Κατω  απ΄ αυτό  το σκεπτικό,  ο γιατρός  σου  δεν εχει  λοιπον εντελως άδικο..
Στο  τι  θ΄ ακολοηθησεις,  θα  συναποφασίσεις..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.. 06-06-2011 19:18:45 
Alikaki22
Joined: 25-03-2011 01:22:47
Μηνύματα: 49
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΛΑ ΒΙΟΨΙΑ. ΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ HPV DNA TEST Ή ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΟ;;
IP Logged
 Oμοιοπαθητική και εξωσωματικη.. 06-06-2011 19:16:36 
marianna70
Joined: 21-05-2011 20:40:35
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Oμοιοπαθητική και εξωσωματικη

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με το αν επιτρέπεται κατά την διάρκεια του προγράμματος ivf να παίρνω και ομοιοπαθητικά φαρμακα. Η ομοιπαθητικός μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δρουν ενισχυτικά με τις ορμόνες. Βέβαια με έχει προβληματίσει και το γεγονός ότι κατά την παρακολούθηση του κύκλου μου έχω σχεδόν πάντα χαμηλή οιστραδιόλη. Δεν θεωρώ ότι συνδέεται με την ομοιοπαθητική αλλά θα εκτιμούσα και τη γνώμη σας
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!