Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :προβλημα χοριακης.. 13-11-2011 19:21:57 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προβλημα χοριακης

Αγαπητή φίλη.

Είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις.

Θα επαναλάβεις μια μέτρηση χοριακής, κατά προτίμηση στο ίδιο εργαστήριο και θα ενημερώσεις το γιατρό σου.

Το εύρος των ορίων, δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για συμπεράσματα.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.. 13-11-2011 18:41:51 
ΝΑΣΙΑ28
Joined: 05-08-2011 09:37:00
Μηνύματα: 43
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ

ΓΙΑΤΡΕ,ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ,Ι ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ,ΙΚΑΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΕΣ, ΙΣΧΥΕΙ??ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ???

IP Logged
 Απάντηση :Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομ.. 13-11-2011 17:56:07 
eleniroun
Joined: 30-08-2011 15:13:27
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομο πολυκυστικών

Απάντηση :Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομο πολυκυστικών

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σας. Η ηλικία μου είναι 31 χρονών με ύψος 1.68 και βάρος 64 κιλά, απο τα οποία τα 6 κιλά τα πήρα απο αρχές του χρόνου. Ο σύζυγός μου είναι 32 χρονών . 

Η επέμβαση της κιρσοκύλης είναι ακίνδυνη? Γιατί έχω ακούσει οτι μπορεί να δημιουργήσει χειρότερα προβλήματα στο σπέρμα ή γενικά στην υγεία του άντρα.

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Η LH ανεβαίνει μόνο οταν είναι να γίνει ωορρηξία? Ρωτάω για τα τεστ ωορρηξίας. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει είτε κάνω είτε δεν κάνω ωορρηξία!

IP Logged
 Απάντηση :ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ.... 13-11-2011 17:35:37 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ..

SmileSmileSmile Π.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΗ Κ ΣΥΝΟΔΟΣ ΦΛΕΓ.. 13-11-2011 17:32:43 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΗ Κ ΣΥΝΟΔΟΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ

Απάντηση :ΠΑΡΑΚΕΡΑΤΩΣΗ Κ ΣΥΝΟΔΟΣ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ

Ναι, μπορει να  οφειλεται σην  κολπιτιδα...

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ.. 13-11-2011 17:28:03 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΥΚΗΤΙΑΣΗ

Αγαπητή  Φίλη!

Γυναικα με  pH  4,7  και ενοχλήματα κολπιτιδας,  μονον  μυκητες  μπορει να εχει... (σπανια  εξαιρεση  :  οι τριχομοναδες,  που  συχνα  δεν   επηρεάζουν    σημαντικα   το  pH  ..

Για ιστορικους  λογους αναφερθηκα, για το τι γινόταν  παληα και σε συγκεριμενες περιπτώσεις εκανα, σε  γυναικα  που εξητασα,,    Σημερα δεν  ειναι συγχρονος τροπος θεραπειας και βεβαια δεν ειναι  σωστό να κανω συστασεις απο το διαδικτυο,  όταν συνενοούμεθα  σε επιπεδο  μονον πληροφοριων  και δεν εχω  εξετασει την γυναικα...

Αν θα   παθεις κατι  από την συγκεριμενη αντιμετωπιση:  Οχι..Το  πολυ-πολυ,   να μην....  βοηθήσει..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ωορηξία κ θερμομέτρηση.. 13-11-2011 17:12:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ωορηξία κ θερμομέτρηση

 

Αγαπητή  Φίλη!

Η ωοθυλακιορηξία σοτν προηγουμενο κυκλο εγινε αργά, καπου στην 26η ημερα κυκλου....Φυσικά μπορεις κι έτσι να μεινεις εγκυος...Μονον που δεν μπορεις να προγραμματισεις  τις σχεσεις  κι ισως καμια φορά  καθυστερεί  η συλληψη.. 

Αν αυτό συμβαινει συχνά, να σε δει ενας γυναικολογος... Δεν ειναι σημαντικό προβλημα ...

Κατα τα  άλλα:  θα παρακαλεσω,  μυνηματα να  τοποθετουντια  μονον στο  forum,  εκτος κι  αν  πια  αφορούν  δεδομενα  που δεν μπορει  να  δημοσιευτουν..

Σε προσωπικα  μυκηματα  δεν  απαντουμε  πιο γρηγορα... Μας δυσκολευουν χωρίς λογο, αν μας τα  στελνετε  εις  διπλουν....
Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Eξαγωγή φρονιμίτη (κ. Ζησόπου.. 13-11-2011 16:31:16 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Eξαγωγή φρονιμίτη (κ. Ζησόπουλος)

Απάντηση :Eξαγωγή φρονιμίτη (κ. Ζησόπουλος)

Αγαπητή Φίλη!

Κατά  την άποψη  μου, από  την εξαγωγη  δεν θα προκυψει προβλημα στην   εγκυμοσύνη... Αν  ο  φρονιμιτης αποτελεί πρόβλημα  (ενοχληματα,  πονος, φλεγμονη ) ,  να τον  βγάλεις..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ.. 13-11-2011 16:23:11 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ

Αγαπητή Φίλη!

Για τα  καλα λογια,  ευχαριστουμε πολύ  και  με  τιμα  η προτιμηση σου. 

Θα  ήθελα παντως να τονισω,  ότι  εδω και  πολλά χρονια - πανω από 10 - δεν  αναλαβανω κυρίες που δεν ειχα   ήδη στο αρχειο  μου...Επομενως δεν  ειμαι πλεον...αντικειμενο  επιλογης...

Ετσι   ξεγεννησα με τον καιρό , τα δευτερα, τα  τριτα, τα..πεμπτα, τα...ογδοα  παιδια  και ηρεμησα  από την μαιευτική.. 

Η παρουσία   μου στο διαδικτυο  δεν  εχει   λοιπον   επαγγελματικό χαρακτηρα...Οχι  ότι θα ήταν  κακό, σε μια εποχή  που  όλα επιτρεπονται,  αλλά πάληωσα   στο ειδος  και αυτά  πλεον  -  που  στον καιρό τους (οταν ήμουν  μικρος )  θα ήταν  σε καποιο βαθμό  θεμιτά   και  δικαιολογημενα  -  τα  ξεπερασα..

(Τωρα  που τα   λεω αυτά, θυμηθηκα και μια Γερμανική  παροιμία:  ΄΄Οταν η αλεπού γεράσει, γίνεται  καλόγρια΄΄..)

Οσο για την εγκυμοσύνη σου:  Εχει  όλες   τις προϋπιθέσεις να  πάει  καλα.. Στο χέρι  σου ειναι...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Θετικο HPV η κολποσκοπηση δεν .. 13-11-2011 16:03:18 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Θετικο HPV η κολποσκοπηση δεν εξειξε τιποτα

Απάντηση :Θετικο HPV η κολποσκοπηση δεν εξειξε τιποτα

Αγαπητή Φίλη

Για  πληκτρολογικό λαθος πρόκειται,  που  διορθωσα  και απολογουμαι  γι  αυτό...

Στον  HPV  56  αναφερομουν  φυσικά... Ο   ΗPV  53  δεν ειναι  στην  πολυ προσφατα ενημερωμενη  λιστα   των  υψηλου ινδυνου στελεχων  και  φυσικά  δεν   σε αφορά..

Για τους άλλους  κινδύνους.:  Ελα  τωρα ...  Οσο  κινδυνευουμε όλοι , κινδυνευεις κι εσύ..

Στο  συζυγο δεν  μπορει να  γινουν αντιστοιχες εξερασεις,  όπως  στις γυναικες... Μονον  η κλινικη εικονα επιβεβαιωνει  τα κονυδλωματα,  αν αυτά φσυικά  υπάρχουν..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :πυοσφαιρια μετα απο επαφη.. 13-11-2011 15:42:59 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πυοσφαιρια μετα απο επαφη

Αγαπητή Φίλη!

Για το ειδος  θεραπειας του συζυγου, θα  ρωτησετε  καλλιτεα εναν ουρολογο..

Για το  Furolin:   Μπορείς  με την συγκεκριμένη  και  διακεκομενη   δοσολογια,  να μεινεις άφοβα έγκυος

Φιλικά

Π.ΖSmile..

IP Logged
 Απάντηση :ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.. 13-11-2011 15:37:04 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ

SmileSmileSmile

Π.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :φαύλος-κύκλος(κος Ζησόπουλο.. 13-11-2011 15:33:34 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : φαύλος-κύκλος(κος Ζησόπουλος)

Απάντηση :φαύλος-κύκλος(κος Ζησόπουλος)

SmileSmileSmileSmile

Π.Ζ

IP Logged
 Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομο πολυκυσ.. 13-11-2011 15:26:49 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,374
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομο πολυκυστικών

Ολιγοασθενοσπερμία, Συνδρομο πολυκυστικών

Το μεολος μας  eleniroun μας εστιελε την παρακάτω   μύνημα...

 

Καλησπέρα
Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούμε με τον άντρα μου για παιδί. Πριν λίγες μέρες έκανε σπερμοδιάγραμμα και τα αποτελέσματα ηταν όγκος 1,8ml, αριθμ. σπερματ. 17.500.000/ml, συνολικός αριθμός σπερματ. 31.500.000 εκ., κινητικότητα ΖΩΗΡΗ 1η ώρα 32%, 2η ώρα 31%, 6η ώρα 21% 24η ώρα 1%. Μορφολογία φυσιολογικά 23%. Έχει και μία κιρσοκύλη στον αριστερό όρχι. Του έδωσαν να πάρει τα χάπια NOLVADEX για ένα μήνα και να επαληθεύσει το σπερμοδιάγραμμα. Επίσης του σύστησαν χειρουργείο για την αφαίρεση της κιρσοκήλης.
Εγώ παίρνω ένα χάπι Τ4 25mg. Έκανα ορμονικές εξετάσεις την 3η μέρα της περιόδου και τα αποτελέσματα ηταν: LH 6.5mIu (φ.τ. 1,9-12), FSH 4.2mIU (φ.τ. 2,5-10), PRL 21.7, TESTO 0.52ng (φ.τ. 0,14-0,76), Free Testo 5.67 (φ.τ. 1-8,5), 17OH PRG 1.03 (φ.τ. 0,1-1,2) Ε2 38,89ng (φ.τ. 11-69) Δ4 ΑΝΔΡΟΣΤΕΝΔΙΟΛΗ 2,82ng (φ.τ. 1-3,8).
Τον περασμένο Γενάρη είχα κάνει τεστ ΠΑΠ και υπέρηχο που κατά τον γιατρό μου ηταν όλα εντάξει. Πήγα σε έναν άλλο γυναικολόγο ο οποίος κοιτάζοντας τον υπέρηχο και τα αποτελέσματα και κάνοντάς μου έναν καινούργιο υπέρηχο μου είπε ότι έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Επίσης είδε μία σχισμή στη μήτρα και μου σύστησε να κάνω σαλπιγγογραφία τη 10η μέρα του κύκλου μου και προγεστερόνη την 26η-28η μέρα. Ο κύκλος μου είναι συνήθως 32-34 μέρες, αλλά μία φορά το χρόνο φτάνει τις 40.
Με το σπέρμα του συζύγου μου και το πρόβλημα το δικό μου υπάρχει περίπτωση να μείνω φυσιολογικά έγγυος? Επίσης την 31η μέρα που έκανα τον υπέρηχο το ενδομήτριό μου ηταν 14,4 χιλ. Δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα. Είναι πολύ παχύ για αυτή τη μέρα? Υπάρχει περίπτωση να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα απο τις πολυκυστικές?
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Η απαντηση  μας

Αγαπητή φιλη!

Λεέιπει  βεβαια κατι  ισως σημαντικο,  που ειναι  η  ηλιία του  ζευγαριου  καθως και  άλλα,  όπως  π/.χ. το βαρος και το  υψος  σου..

Το θεμα της  διακυμανσης  κυκλου μεχρι 40  ημερες, οφειλεται   οπωσδηποτε σε    μια  ήπια μορφή  του συνδρομου  πολυκυστικων   ωοθηκων  και  μαλλον δεν ειναι  η  κυριαρχη αιτία,  μια και  οι  γυναικες αυτές κανουν   καλες  ωοθυλακιορρηξίες, με  μονη τη διαφορά,  ότι  μετατοπιζουν   παντα ή κατακαιρους την  ωοθυλακιορρηξία  πιο  πισω  από την 14η  ημερα ...Το συγκεκιρμενο  προβλημα,  μπορεί πάραυτα  να   αποκατασταθεί,  ωστε  να σταθεροποιησει κανείς  για  την διαρκεια της θερπαειας  μεχρι την συλληψη,  την γονιμη μερα..

Για τον  συζυγο:  Ειδικά εφ΄ οσον   υπάρχει κλινικως  ορατή κιρσοκήλη , ειναι σκοπιμο να χειρουργηθει...

Για τον ελεγχο   του σπερμοδιαγραμματος,  μολις   εναν  μηνα μετα την αγωγη με  Novaldex:   Το  διαστημα, συμφωνα μ΄αυτά  που μου  έμαθαν  κι  αυτά  που συνελεξα  από την εμπειρία  μου ειναι  ανεπαρκες,  κωθώς γνωριζουμε  ότι η διαρκεα  παραγωγής   νεων σπερματοζωαρίων απαιτεί περιπου  90 μερες (3 μηνεςδηλαδή). 

Επομένως αν  το  νεο πορισμα δεν προκυψει καλλιτερο, να μην   ανησυχησιε κανείς αμεσως για τη  αποτελεσματικότητα.. Ακομη:  πολλες φορές  υπάρχει και μαι  εικονα  δηθεν ΄΄βελτιωσης΄΄ με αριθμούς σπερματοαωζαρίων  καπως προς τα πάνω,  που ομως δεν ειναι  ουσιαστική,  καθώς  η  φυση της  εξετασης  αυτής δεν επιτρεπει  παρα  μονον οφθαλμοφανείς  πλεον βελτιωσεις  σε αριθμούς  και  κινητικότητα ..

Για το θεμα  σαλπιγγγοραφιας : ειναι πιθανο , σε γυναικες χωρις  αμβλώσεις,  ή αποβολές , να βρουμε  κλειστες σάλπιγγες... Κανε την  ομως  καποια στιγμη,  ωστε να  γνωριζει κανείς  αν συνυπαρχει κάποια  άλλη  σπανια  ανατομικη  ανωμαλια..

Για  το ενδομητριο 14,5  χιλ..  :  Δεν το θεωρώ  σημαντικό  και  θα συνιστουσα   μία εκτίμηση  του ενδομητριου  αμεσως μετά την λήξη  της περιόδου...Μαλλον δεν  θα βρεθει  τιποτε (πολυποδας )... Οι γυναικες  αυτές εχουν σχετικά ενονη  περιοδο  με καλη διακεια.. 

Κατά  τα άλλα:  Με τιποτε , οσο κανετε αυτους   τους ελεγχους -  δεν αποκλειεται να μείνεις  έγκυος  και μ΄ αυτά  που εχετε..

Φιλικά

Π.ΖSmile

 

IP Logged
 Απάντηση :Υπάρχει περίπτωση να είμαι έ.. 13-11-2011 14:40:23 
Efo0la17
Joined: 12-11-2011 15:37:08
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Απάντηση :Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Ευχαριστω πολυ που μου απαντησατε. Τωρα νιωθω πολυ πιο ηρεμη =) Να'στε καλα. 

Θα ακολουθησω πιστα την συμβουλη σας.

IP Logged
 Απάντηση :ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ;;; ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ.. 13-11-2011 11:45:07 
Alikaki22
Joined: 25-03-2011 01:22:47
Μηνύματα: 49
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ;;; ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ

ΝΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΑΥΤΟ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΝ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ;; ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ;; ΓΕΝΙΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΑΦΟΒΑ;;;

IP Logged
 Απάντηση :ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ;;; ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ.. 13-11-2011 10:00:52 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ;;; ΜΑΚΑΡΙ ΟΧΙ

Αγαπητή φίλη.

Κάθε φορά που έχεις επαφή κάτι συμβαίνει και αγχώνεσαι...

Δεν έχεις μείνει έγκυος, μην ανησυχείς.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Υπάρχει περίπτωση να είμαι έ.. 13-11-2011 09:54:40 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Απάντηση :Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Αγαπητή φίλη.

Από την περιγραφή σου, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις μείνει έγκυος.

Η καθυστέρηση της περιόδου οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους, υπομονή και θα έρθει.

Αν παρόλα αυτά έχεις άγχος, ένα τεστ κυήσεως από το φαρμακείο, με πρωινά ούρα, θα σε καθησυχάσει.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :egkuos???.. 13-11-2011 09:48:24 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : egkuos???

Αγαπητή φίλη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Από την συγκεκριμένη επαφή δεν έχεις μείνει έγκυος.

Για να είσαι σίγουρη, θα πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον μια ημέρα καθυστέρησης του κύκλου σου (αν υπάρξει), ώστε να κάνεις ένα τεστ κυήσεως.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :τραχηλιτιδα.. 13-11-2011 09:45:09 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : τραχηλιτιδα

Αγαπητή φίλη.

Μόνο υπόθεση εργασίας μπορώ να κάνω: είτε θα σου προτείνει μια καλλιέργεια κολπικού υγρού, αν βρέθηκε κάποιος μικροβιακός παράγοντας στο τεστ παπ είτε θα σου συστήσει κολποσκόπηση αν έχει υπόνοια για μόλυνση του τραχήλου από κάποιον ιογενή παράγοντα.

Και στις 2 περιπτώσεις, δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!