Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. 24-09-2011 07:50:20 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,703
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΕΣΤ ΠΑΠ

SmileSmileSmile
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :hpv.. 23-09-2011 23:37:04 
marina_kg
Joined: 23-07-2011 04:51:06
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv

Γιατρε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σας. 

Το τεστ παπ που ειχα κανει οταν μου το διεγνωσε δεν ειχε δειξει ουτε και τοτε τιποτα, ηταν μια χαρα, μονο στην κολποσκοπηση ειδε το προβλημα. Με λιγα λογια οσα τεστ παπ εχω κανει στη ζωη μου ολα ηταν οκ! 

Την τελευταια φορα που με εξετασε η γιατρος η "λευκοπλακια" ειχε υποχωρησει ( το ειδα και μονη μου στην οθονη , παρολο που δεν ειμαι γιατρος και δεν ξερω τιποτα, καθως η λευκαζουσα περιοχη ηταν πολυ περιορισμενη σε σχεση με την φορα που μου το διεγνωσε, κατι το οποιο επιβεβαιωσε και η γιατρος μου., Μου ειπε οτι ακομα υπαρχει, απλως φαινεται να υποχωρει και οτι τα παω καλα. Υπαρχει περιπτωση αυτη η λευκοπλακια να οφειλεται καπου αλλου και οχι σε ιο HPV;; 

Εγω ουτως η αλλως θα συνεχισω να χρησιμοποιω προφυλλαξεις, καθως δεν παιρνω χαπι κτλ.

Σας ευχαριστω πολυ, για αλλη μια φορα.

IP Logged
 Απάντηση :ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ.. 23-09-2011 22:23:11 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ

Η  ΑΜΗ  εκανε  μεγαλα κακό... Δεν   ειναι μεθοδος εγκυρη, ειδικά  σε  τοσο νεες   γυναικες.  Εμμηνοπαυση   στα..... .33;   Δεν πisτευω  να  tο ειπε  κανεας  απο μας ,,,   Ποτε ειδα  κάτι τετοιο; 

 θα κανεις  περισσότερα  από ενα παιδί,, Μην φοβασαι  μεσα σ΄΄ αυτή την δεκαετία.. Eχεις παντως τον καιρό να περιμενεις τα αποτελεσματα   της θεραπειας και να  προαπθησετε  στους  επομενους μήνες, εξεταζοντας  τα βασικά..

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :περί hpv αγωνία.. 23-09-2011 22:03:55 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : περί hpv αγωνία

Αγαπητή  Φίλη!

Επειδή με ρωτας για  πιθανότητες  υποτροπης ενος CIN 1  θα σου απανατησω με   κατι δικό  μου...

Σε  CIN 1 δεν  διενεργω  κωνοειδείς  εκτομές .. 

Από   το 1993 μεχρι το  2008 ειχα 74 περιστατικά  με CIN 1,  που  θεράπευσα  με   τοπικες καταστροφικε΄ς μεθοδους (θερμοπηξια κατα Semm - παλαιöa  μεθοδος)...  Παρακολοθω  όλα  τα  περιστατικά  αυτά μεχρι τωρα  που μιλάμε.. 

Σε 3 περιπτωσεις   μονον  ειχα υποτροπη ευρηματων και διενηργησα κωνοειδή εκτομη με νυστερι... Ιστολογικα΄βρεθηκαν :   ενα περιστατικό  με  CIN III (γέννησε  φυσιολογικα) και  2  με  CIN II,

Eίναι  λοιπoν εκ των πραγματων  δυσκολο,στην  δική σου περιπτωση,  όπου  εγινε  μια επιφανειακη  κωνοειδής εκτομη (αυτό ειναι   ουσιαστικα  το  loop) , να εχεις μια  υποτροπή..   Ωστόσο, ειναι  λογικό,  ότι κατι τετοιο δεν αποκλείεται  και τελείως,, 

Επεσες τωρα σε   έναν συναδελφο, που  ισως ειναι  πολυ εξιδικευμενος  αλλά  μιλά  μαλλον πολυ, ειναι αντιεπικοινωνιακός και κανει τις ασθενεις του ακομη πιο δυστυχισμένες,  τονίζοντας το  τι  δεν έπρεπε να  κανουν  οι συναδελφοι   του.. Τα περι  ΄΄δεν θα μεινει τράχηλος΄΄, είναι  ευθέως ανυποστατα!  )

Μια κι ειχες γιατρό, που ειναι  κατα καποιο τροπο εν ενεργεία (ή ακομη και σε συνταξη ),  ρωτησε τον τηλεφωνικά  ποιον θεωρει εκεινος κατάλληλο, για να πας,,, Ειναι  το καλλιτερο..

Φιλικά

Π.Ζ.Smile

IP Logged
 Απάντηση :Μήτρα με οπίσθια κλίση.. 23-09-2011 21:28:19 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μήτρα με οπίσθια κλίση

Αγαπητή  Φίλη!

Αρχιζω  από τις  συμβουλές..:  Οχι δεν ιχυουν καθόλου...

Η  οπισθια καμψη της  μητρας δεν  επηρεάζει την συλληψη αρνητικά,,

Το  ότι δεν συνελαβες  επι  5 μηνες: ... Η  πιθανότητα   συλληψης  σε  καθε μηνα,  αν οι σχεσεις ειναι  κοντά στην γονιμη μερα, αν ο συντροοφος ειναι εν ταξει, αν οι σάλπιγγες ειναι ανοιχτες και  τα..κεφια  σωστά, η πιθανότητα συλληψης ειναι  γύρω στα 20% σε  καθε κυκλο! Μονον τοσες πιθανότητες εδωσε ο Θεός,,

Μια  γυναικα  που δνε διεκοψςε ποτε μία  εκγυμοσύνη και  που δεν ειχε ποτέ  μια αθελητη  αποβολή,  ουτε  μία στα χιλια δεν θα  εχει προβλημα στις σάλπιγγες,,Επισης,  ο τακτικ΄ςο κυκλος ειναι περιπουεγγυσησ και καλης  ωοθυλακιορρηξίας.. 

θα αρχιζα  ν΄αναρωτιεμαι γιατί δνε  συλλαμβανεις,  αν περασει ενας χρονος συνολικά, τουλαχιστον.. Ειναι  σχεδον βεβαιο , ότι ως  τοτε θα συλλαβεις...

Π. Ζ.Smile

IP Logged
 Απάντηση :τα λιπαντικα καταστρεφουν τ.. 23-09-2011 21:12:18 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : τα λιπαντικα καταστρεφουν το σπερμα;

Απάντηση :τα λιπαντικα καταστρεφουν το σπερμα;

Αγαπητή Φίλη!

Τα  λιπαντικά -  ή αλλοιως και ενυδατκά -  που γνωριζω,  λογικα  επηρεάζουν το  σπερμα, αν  η χρηση τους γινεται  ενδοκολπικως... Το να επιβιωνει σπερματοζωαριο  μεσα σε λιπαντικό  και να γονιμοποιεί, μου  φαινεται  λιγο ΄΄τραβηγμένο΄΄...Θα ειχε περασει και στα συγγραμματα,  σαν...βελτιωτικό για   την σύλληψη,,  Δεν υπάρχουν εγκυρες  στατιστικές  γι αυτό..

Από την  άλλη, το ενδοκολπικο  λιπαντικό  κολπου δεν μπορουμε να  πουμε  ότι ειναι...φερέγγυο αντισυλληπτικο.!

Μια  σκέψη: Η  χρηση του λιπαντικου  σε μικρη ποσοτητα,   απλώνοντας  το  μονον    στην εισοδο του κολπου  , ειναι  ισως ειναι  μια  εναλλακτική  λυση, καθώς  πιο δυσκολα θα φτασει  στον τραχηλο  της  μητρας  

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :hpv.. 23-09-2011 20:59:03 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv

Αγαπητή  Φίλη!

Απ΄ οτι αντιλαμβανομαι , το  αρχικο ευρημα  που η γιατρος σου   αποκάλεσε λευκοπλακία  υποχώρησε και τα  Papanicolaou  ειναι  εκτοτε αρνητικα.. Επομενως, αυτη την στηγμη  δεν τιθεται  ουτε θεμα καποιας θεραπειας , ή ειδκής εντασης της παρακολουθησης,  ουτε και βεβαια  καποιος κινδυνος να μεταφερεις σε καποιον άλλον  οτιδηποτε.. Ουτε βεβαια  και  το αμεσο περιβαλλον σου  κινδυνεύει  από  ιους  HPV  (που προφανώς δεν εχεις! )  οι  οποιοι  - αν  υπηρχαν -  μονον με σεξουαλικη σχεση μπορει  να  μεταδωθουν..

Η γιατρός σου, λογω της  μικρης σου  ηλικίας ενηργησε συντηρητικά  και φυσικά πολυ καλα  εκανε..   Περιπου 70%  των σεξουαλικα ενεργων συνομηλικων σου, εχουν ελθει σε επαφη  με  στελεχη  ιων  HPV, που  στην συντριπτική  πλειοψηφίατους   αυτοϊώνταιο...

Φιλικά

Π.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ HPV ???.. 23-09-2011 20:45:48 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ HPV ???

Αγαπητή  Φίλη!

Οπως μαλλον θα εχεις   ακουσει,  υπάρχουν   πολυπανω από  100 στελεχη HPV...

Ειναι δυνατον  λοιπον να υπαρξουν   νεες προσβολές  από διαφορετικα΄στελεχη, 

ή , ειναι δυνατόν, να  υπάρξει  μια  τοπική υποτροπή  από  την παλιοτερη επιμόλυνση.. 

Η διαγνωση  Ascus  σημεινει  ότι  ο κυτταρολογος  δεν μπορεί να εκτιμήσει, να προκειται για  ατυπα   κυτταρα που θα  πρέπει να  ληφθουν   στα σοβαρά,  ή οχι..Με  άλλα  λογια,  σε 50%  των περιτπωσεων,δεν τρεχει.... τιποτε... Παλαιοτερα, κατατάσαμε ενα   τετοιο επιχρισμα στην κατηγορια ΙΙΙ κατά Papanicolaou  και  το  επανελεγχαμε  σε  3-4 μηνες...Μονον  αν το αποτελεσμα  παρέμενε  αμφιβολο,  προβαιναμε  σε ΄΄σκοπευμενες ΄΄ βιοψίες, εκει  όπου ειχαμε ορατες με γυμνο ματι,  ή  κολποσκοπικές, αλλοιώσεις...

Επι του προκειμενου:  Θα περιμενεις τα  αποτελεσμα της  βιοψίας,  που μάλλον θ΄  αποβει αρνητικο  και σε 3-4  μηνες θα επανελαμβανα  Pap  και κολποσκοπιση..

Για τις σχεσει:  θα περιμενα 14  ημερες..

Με την ιστολογική, μιλαμε και παλι, αν θελεις

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Αντισυλληπτικα και διαρροια.. 23-09-2011 19:56:43 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικα και διαρροια.

Απάντηση :Αντισυλληπτικα και διαρροια.

Αγαπητή  Φίλη!
Η  'άποψη .μου ειναι,  ότι  δεν  κινδυνευεις να μεινεις  εγκυος

Φιλικά

Π.Ζ

IP Logged
 περί hpv αγωνία.. 23-09-2011 19:40:21 
Coyote
Joined: 19-09-2011 21:18:54
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : περί hpv αγωνία

Αγαπητοί γιατροί καλησπέρα και πάλι!

Επανέρχομαι διότι πήγα απόψε σε συνάδελφό σας για την ενόχληση που είχα (σας την αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμά μου), έκανα μια καλλιέργεια κολπικού και από την εξέταση δε φαίνεται να είναι κάτι σημαντικό.

Όμως έκανα το λάθος και του είπα το ιστορικό μου, για το loop για το hpv πριν δυο χρόνια και ότι από τότε κάνω συχνά thin prep και πάντα είναι καθαρό. Αυτά που μου είπε με άγχωσαν πολύ! Είπε ότι ο τράχηλος δεν του φαίνεται καλός, ότι κάτι βλέπει, ότι θα έπρεπε να κάνω συχνά κολκοποσκοπήσεις και ότι το loop δεν είναι σίγουρα οριστική θεραπεία για να επαναπαύομαι σε αυτό. Ο λόγος που αγχώθηκα είναι γιατί τον Ιούλιο εξετάστηκα τελευταία φορά, έκανα και thin prep και ήταν καθαρό και ο γιατρός μου είπε ότι ολα είναι οκ και ο τράχηλός μου δε δείχνει καν ότι έχω κάνει loop.Δεν μπούσα απόψε να πάω στο γιατρό μου γιατί συνταξιοδοτήθηκε από το ιατρείο και πλέον είναι μόνο στο Μητέρα.Θα ήθελα τη συμβουλή σας. Να πάω σε ένα άλλο γιατρό?-ίσως σε Πανεπιστημιακό? Να κάνω κολποσκόπηση ενώ έχω καθαρό thin prep? Πόσο πιθανό είναι να εμφανίσω κάτι πάλι μετά από loop τραχήλου?-αν είναι δυνατή μια τέτοια εκτίμηση. Γιατί ο γιατρός απόψε μου είπε ότι επειδή είχα CIN I δεν θα έπρεπε να είχα κάνει loop διότι είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να κάνω κι άλλο μετά από επαναμόλυνση και στο τέλος δεν θα μου μείνει τράχηλος!!τι να πω..

Σας ευχαριστώ πολύ για κάθε απάντηση

IP Logged
 Απάντηση :Μυρμηγκιες γεννητικων οργαν.. 23-09-2011 19:09:30 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μυρμηγκιες γεννητικων οργανων

Απάντηση :Μυρμηγκιες γεννητικων οργανων

Αγαπητή  Φίλη!

Μπορεις  φυσικά  να εμβολιαστεις..  Τα  ταμεια  πληρωνουν το εμβολιο μεχρι  και το 25η  ετος της  ηλικίας , αλλοιως το πληρωνει  η  γυναικα.. Η τιμή ειναι σημαντική... Προ καιρου εφτανε  κοντα τα 500 ευρώ,  τωρα ειναι καπως φθηνότερη (  μιλαμε  για   το συνολο των 3 δοσεων).

Για το θεμα αν  φιλος σου,  που δεν εχω δει, εχει  μυρμηκίες ή οχι. : Πως;  Δεν  εχω δει τον   ανθρωπο.. Επομενως πρέπει να  παραμείνουμε ΄σ  αυτό  που λεει ο ειδικός,  που τον ειδε.

Για τα  κονδυλωματα και που εμφανιζονται: Να μην  το αναλύσω, δεν ειναι σκόπιμο..

Επειδή εισαι  ανησυχη: κανε αυτό  που σου ειπα.  Ας σε δει ενας γυναικολογος, ή δερματολογος.(μπορειτε  ναπατε και  μαζι..)

Φιλικά

IP Logged
 Απάντηση :Ποια η πιθανοτητα του να ειν.. 23-09-2011 18:58:00 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ποια η πιθανοτητα του να ειναι εγκυος??????

Απάντηση :Ποια η πιθανοτητα του να ειναι εγκυος??????

Η ερωτηση εχει απαντηθει... Μια μικρή πιθνοτητα  υαρπχει... Με ενα τεστ κυήσεως  σε 1-2 μερες  , θα ξερετε..

Π.ΖSmile

IP Logged
 ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ.. 23-09-2011 18:53:44 
yorkshire
Joined: 23-09-2011 19:34:11
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τον κ,Ζησόπουλο, ειμαι 30 ετων εχω ιστορικο 2 παλλινδομων λογω       θρομβοφιλίας που ανακαλυψαμε προσφατα και μέσα στις εξετασεις εκανα και την ΑΜΗ που βγηκε 1,76ml.

Θα μπορουσατε μηπως να μου πειτε μπαινω σε εμμηνοπαυση? τα περιθωρια μου για να γινω μανουλα ειναι περιορισμενα? ενα δυο χρονια ισως και μετα μπορει να μηδενιστει η ΑΜΗ? ειναι καλυτερα να κανω μια εξωσωματικη για να μην χανω χρονο?εχω ταραχτει πολυ με το αποτελεσμα

Να σας πω οτι ο συζυγος ειναι και αυτος 30 ετων ειχα πρωτη φορα περιοδο στα 13 και η πρωτη οπως και η δευτερη παλλινδρομη ηρθαν μετα απο προσπαθεια συλληψης 8 μηνων.. μετα την δευτερη εκανα και υστεροσκοπηση οπου βρεθηκαν 3 μικροι πολυποδες οπως επισης εχω κανει και σαλπιγγογραφια που ηταν καθαρη. ο συζυγος σπεροδιαγραμμμα οπου βρεθηκε 37% και ειναι σε 3 μηνη θεραπεια με nolvadex.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

IP Logged
 Απάντηση :το ραμμα της διακοιλιακής τρ.. 23-09-2011 18:50:37 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : το ραμμα της διακοιλιακής τραχηλικής περίδεσης προκαλεί πρόβλημα, αν το αφήσω μέσα μου ή όχι?

Απάντηση :το ραμμα της διακοιλιακής τραχηλικής περίδεσης προκαλεί πρόβλημα, αν το αφήσω μέσα μου ή όχι?

Αγαπητή  Φίλη!

Τυχαινει   ν΄απαντω εγω την ερωτηση αυτή,,,

Δεν εχω  καμια  εμπειρία με την  ηρωική  αυτή επέμβαση,  μολονότι  έχω  κανει αμέτρητες συρραφές κατά Shirodkar  σε ο οσες από  τις κοντα 4000  εγκυους που παρακολουθουσα,,  .. Θα ρωτησεις   τον γιατρό  που την εκανε,  ο  οποιος  θα  εχει προφανώς  και την σχετική εμπειρία..

Επισης  μπορεις να ρωτησεις  και  εναν  άλλο συνεργάτη  της  σελιδας  ( Δρ Κοφινακος)  ακομη   και με προσωπικο  μύνημα,  μηπως  μπορει εκείνος ν΄  απαντησει σχετικά.. Για τον λογο αυτό,  η διπλη αυτή τοποθετηση  της ερωησης σου στο forum - προφανώς  απο λαθος -  θα μεινει  αναρητμενη ..  

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Πιθανοτητα του να ειναι εγκυ.. 23-09-2011 18:40:51 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανοτητα του να ειναι εγκυος?

Απάντηση :Πιθανοτητα του να ειναι εγκυος?

Στην περιπτωση  σου   πιθανότητα είναι προφανώς  πολύ μικρή,,, Ωστόσο η  πιθανότητα  υπάρχει.. Προσωπικα  εχω δει σύλληψη  από  ολιγοσπερμικό άνδρα ,   από  μια  σχέση  9 (εννιά!) μέρες  πριν την  ωο ηθυλακιορρηξία!   Το  παιδί ειναι φτυστός ο  πατέρας ,,,,

θα  έλεγα, με  ενα τεστ  κυήσεως  σε  1-2  μερες,  θα  ξερεις...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.. 23-09-2011 18:33:17 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Αγαπητή  Φίλη!

Δεν θα παθεις  τιποτε, κρατώντας  το μέτρο...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΤΗΝ .. 23-09-2011 18:26:41 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΤΗΝ 28Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Απάντηση :ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΤΗΝ 28Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αγαπητή  Φίλη!

Στην  μακροχρονη  πορεια  μου  στην μαιευτική, ειχα  δυο παρομοια   περιστατικά με  νεκρο διδυμο.  Το ενα στην  32η εβδομαδα . Το άλλο γεννήθηκε  φυσιολογικά ζων στην 36η εβδομαδα...

Στην δευτερη περίπτωση, το δευτερο  κυημα  κατεληξε  προφανώς   στην 35η εβδομδα    και  το δευτερο γεννηθηκε επισης φυσιολογικά,  μια  εβδομαδα αργοτερα , με προκληση..Το νεκρο εμβρυο  και στις  2 περιτπωσεις  ήταν διαβρωμένο.. Στην υστεροτοκία δεν υπήρξαν  προβλήματα ..

Και τα   δυο  παιδιά ειναι μεχρι  σημερα μια  χαρά..  Αυτά διαδραματιστηκαν στην 10ετία  του 1980...Ημασταν  ολοι τυχεροί... 

Τι  μπορεις να κανεις... Τιποτε  περισσότερο  από αυτά  που σε συμβουλεύει ο γιατρός  σου.  Ο στοχος του  θα  παραμείνει  να  ειναι το παδί με άνεση βιώσιμο..Οτι σου πει  λοιπον,,,

Ευχομαι να σου πανε  ολα  καλα..

Φιλικά

Π.Ζ.Smile

IP Logged
 Απάντηση :6η εβδομαδα κυησης.. 23-09-2011 18:12:36 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : 6η εβδομαδα κυησης

Αγαπητή  Φίλη!

Απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι,  ο γιατρός  σου  δεν ανησυχεί επειδή προφανώς  ο σακςοεχει  την διαμετρο  που πρεπει..  Το  οτι δεν φάνηκε εμβρυο  με  εξωτετικό  υπερηχο  ειναι αρκετά συνηθες,,Θα το δει  κανείς σε λίγες μέρες..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Απορίες για συσπάσεις.. 23-09-2011 18:07:35 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,989
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Απορίες για συσπάσεις

Αγαπητή  Φίλη!

Οπως ειπες, δεν μπορω να σχολιάσω  την θεραπεια συναδελφου  μου,... Δεν  ειναι και  ο  στοχος της σελιδας  να παρεμβαινει  σε  θερπαευτικές  ενεργειες..   Για  συσπασεις  ρωτηθηκα  και αυτές αφορουσε η   απαντηση   μου.

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Ποια η πιθανοτητα του να ειν.. 23-09-2011 16:10:51 
TAKAMINE
Joined: 22-09-2011 16:27:22
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ποια η πιθανοτητα του να ειναι εγκυος??????

Απάντηση :Ποια η πιθανοτητα του να ειναι εγκυος??????

αν μπορουν καποιοι απο τους γιατρους να μου απαντησουν????

 

ευχαριστω

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!