Loading

 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 18:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :φοβος για παλινδρομη??.. 13-01-2014 10:22:23 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,609
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : φοβος για παλινδρομη??

Αγαπητή φίλη.

Πράγματι, η τελευταία μέτρηση δεν είναι αισιόδοξη.

Θα επαναλάβεις μία μέτρηση χοριακής και ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα.

Από τα ευρήματα, θα πάρεις τις κατάλληλες οδηγίες.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :χαμηλή προγεστερόνη 8,71.. 13-01-2014 10:17:38 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,609
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χαμηλή προγεστερόνη 8,71

Η ερώτηση έχει απαντηθεί.

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :δεν υπερδιπλασιασηκε η χορι.. 13-01-2014 10:14:39 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,609
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : δεν υπερδιπλασιασηκε η χοριακή

Απάντηση :δεν υπερδιπλασιασηκε η χοριακή

Αγαπητή φίλη.

Θα συνεχίσεις τον έλεγχο της χοριακής και την υπερηχογραφική απεικόνιση και θα παίρνεις οδηγίες.

Από μεριά σου, μόνο υπομονή χρειάζεται, μέχρι να ξεκαθαρίσει η εικόνα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 2η εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη ποτε??.. 13-01-2014 10:14:24 
madeleine
Joined: 12-01-2013 10:07:41
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : 2η εγκυμοσυνη μετα απο καισαρικη ποτε??

καλημερα σας !

γιατρε θα ηθελα την γνωμη σας μετα απο καισαρικη σε ποσο χρονικο διαστημα μπορω να ξαναμεινω εγκυος?ο δικος μου γιατρος ειπε σε 4 με 5 μηνες μπορω να ξαναμεινω .

Οχι οτι το επιδιωκω προσεχουμε αλλα εαν γινει νωριτερα τι προβλημα θα υπαρξει?

IP Logged
 Απάντηση :προκαρκινικές αλλοιώσεις.. 13-01-2014 10:11:34 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,609
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προκαρκινικές αλλοιώσεις

Αγαπητή φίλη.

Όταν υπάρχει επιβεβαιωμένη μόλυνση από τον ιό των κονδυλωμάτων, δεν υπάρχει τρόπος να εξαφανιστεί εντελώς από τον οργανισμό.

Οι όποιες ενέργειες γίνονται, είναι για να μην εξελιχθεί σε σοβαρότερη βλάβη και να μη μεταδίδεται από τη γυναίκα στον σύντροφό της.

Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :καθυστεριμενη συλληψη η παλ.. 13-01-2014 10:01:26 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,609
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καθυστεριμενη συλληψη η παλινδρομη κυηση.

Απάντηση :καθυστεριμενη συλληψη η παλινδρομη κυηση.

Αγαπητή φίλη.

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μία συνηθισμένη ελιά, σπίλο, όπως λέγεται, εφόσον σε είδε και ο γιατρός σου και δεν το σχολίασε.

Αν σε ενοχλεί αισθητικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα αφαίρεσής της και ιστολογικής της εξέτασης, σε επίπεδο ιατρείου.

Φιλικά

Π.Κ.

 

IP Logged
 Απάντηση :Απάντηση :Κυηση στο 1ο 3μηνο κ.. 12-01-2014 22:21:45 
Karti
Joined: 25-12-2013 22:09:20
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κυηση στο 1ο 3μηνο και παραλληλη χρηση ιντερφερονης

Απάντηση :Απάντηση :Κυηση στο 1ο 3μηνο και παραλληλη χρηση ιντερφερονης

Σας ευχαριστω για την απαντηση, αλλα λόγω της υψηλής τοξικότητας των φαρμακων, εκρινα καλυτερο, το να σταματησω την κυηση, μια και δεν υπήρχε κανενας τρόπος για να βεβαιωθω για τη υγεια του εμβρυου και το αποτελεσμα μιας τοσο επιβαρυμενης εγκυμοσυνης.

Στις ημερες που ακουλουθησαν της εκτρωσης, περασα αρκετες ωρες προσπαθόντας να καθησυχασω τον εαυτο μου και να τον κανω να πιστεψει οτι επραξα σωστα....

Καθως όμως επιθυμουμε μια εγκυμοσυνη με τον συντροφο μου, και αυτη την φορα θελω να το κανουμε σωστα, διεκοψα την φαρμακευτικη αγωγή με την ιντερφερονη. Θα ηθελα λοιπον να ξερω ποσο συντομα μπορουμε να προσπαθησουμε παλι.

Να προσθεσω οτι δεν μου εχουν μεινει ψυχολογικα καταλοιπα και ευτυχως κανενος ειδους αποστροφη προς το σεξ ή τον συντροφο μου. Οποτε όλα κρινονται απο το ποσο γρηγορα μπορει το σωμα μου, να ανταπεξελθει παλι στα "καθηκοντα" του και ποσο καιρο μετα την επεμβαση μπορω να ελπιζω σε μια εγκυμοσυνη.
Ευχαριστω θερμα!




[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 26-12-2013 23:14:47]:

Aγαπητή Φίλη!

Οπως  και  ηδη θα   εχεις  πληροφορηθεί,  με την  διαπίστωση εγκυμοσύνης  κατά  την διαρκεια της  αγωγης,  αυτή η  αγωγή   διακοπτεται,  μολονότι από τα μεχρι τωρα  περιστατικα, δεν  εχει αποδειχτεί αυξηση  διαμαρτιων στα εμβρυα γυναικών  που  γέννησαν..

Γενικά  λοιπον  μπορουμε να καταλήξουμε,  ότι  οσο  αφορά το εμβρυο,  δεν  θα έπρεπε  να  συμβουλεψουμε σε διακοπή της εγκυμοσύνης ...

Σχετικά με αυτά  που  έμαθες  από τους γιατρους  σου.  ότι δηλ. '' ενα ενδεχόμενο προβλημα μπορει να εμφανιστεί  σε  οποιοδήποτε   στάδιο της ζωης  του παιδιού  (μεχρι πότε άραγε;  μεχρι τα..100;)΄΄  είναι  ένα ασυλόγιστο και  στενόκαρδο    επιχειρημα,  που  αποσκοπεί συνειδητά, ή ασυνειδητα,  ν΄αποτερεψει  από μας (τους γιατρούς! )  καθε  ευθυνη,  για   το  οτιδήποτε  εμφανιστει στην ζωή του,  πετωντας την ΄΄μπαλλα΄΄ στην  μητερα,,  Δεν  νομίζω ότι ετσι  την διευκολυνουμε  στην ληψη σωστών αποφάσεων

Στην πραξη  η ρυση αυτή αφορά  ολα τα  παιδιά  που γεννιουνται. είτε  πηρε  η  μητερα τους  ιντερφερονη μεχρι την 10η εβδοαμδα. είτε   οχι.. Σκεψου  το λιγο...

Η  μονη αληθεια είναι,  ότι  παρα την  οποια προοδο της επιστημης   σε προγεννητικους ελεγχους, εγγυημενα παιδιά  δεν  μπορει  να υπαρξουν....  

  θα έλεγα  λοιπον,  ότι εδω  υπαρχει  το  πρώτο   βασικό ερωτημα,  που δεν εθιξες: θα  επιδεινωσει  η  εγκυμοσύνη την  κατάσταση  σου,  ή οχι; 

Ετυχε προ 2-3  ετων   ν΄ακουσω  μία καθηγητρια (νομιζω στο ΑΧΕΠΑ) ,  μητερα η ιδια  και  με προβλημα  MS,  να μας  μιλα   για  το σχετικό ερώτημα, στην εδω  ,μαιευτική και γυναικολογικη εταιαρεια.. Αυτό  που συνοπτικά  συγκρατησα απο εκεινη  την  εξαιρετικού  επιπεδου διάλεξη  ειναι.  ότι δεν  υπάρχει αποδειξη  ότι η εγκυμοσύνη  επιβαρύνει την κατασταση της  εγκυου .. 

Αυτό ειναι  ομως   θέμα,  που θα  συζητουσα  οπωσδηποτε  με τον θεραποντα  γιατρό  σου (τον ειδικό στην MS).  επειδή  πιστεύω  ότι πρεπει  να   το κρινει βαση την παρουσα  σου  κλινικη κατασταση  και βεβαια  τον τυχόν περεταιρω  εμπλουτισμό της  εδικοτητος  του με νέα γνωση..

Το δευτερο βασικό ερωτημα: Εισαι διατεθειμενη  ν΄αποδεχτείς  μια  εγκυμοσύνη  με  ολα  της  τα ρίσκα;  Κι εννοώ  ολα  εκεινα  που  εχουν  ολες οι  εγκυμοσύνες  ττου  κοσμου. (αθελητες αποβολες,  προωρους τοκετους,  επιπλοκές στην πορεία τους,  στην γεννα  ή στις καισαρικές  κ.α.π. )

Μην αφησεις να σε τρομαξουν, αν δεν υπάρχει ζωτικός   λόγος για την μητερα  την ιδια. 

Αυτο  που διακυβευεται σε καποιο  βαθμό  με την διακοπή ειναι, το αν θα  γινεις μητερα ή οχι.

Κλεινω  για  τυχόν   ειδικες εξετασεις,  που  εκτιμουν   την κατάσταση  του  παιδιου γενικά  και   βεβαια ειδικά  για  τις ιντερφερονες : Πιο ειδικές  από  τους υπερηχους, τις βιοχημικες παραμετρους  και την αμνιοκέντηση-βιοψια  λαχνης  ( εχει εμφανιστεί και  η  αιματολογικη  υποκατασταση  τους !),  δεν υπαρχουν ...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Απάντηση :παπ κ εγκυμοσυνη.. 12-01-2014 21:02:08 
σερενατα
Joined: 20-12-2013 14:47:05
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : παπ κ εγκυμοσυνη







[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 12-01-2014 00:22:35]:

Αγαπητή Φίλη!

Το  Pap δεν συνδεεται  με κινδυνο  αποβολής,  ούτε βεβαια  η γυναικολογική εξεταση γενικως..

Γιατί  ομως θελεις να   το κανεις  στην εγκυμοσύνη; Κανε το  τωρα.....Δεν  χαθηκε ο κόσμος  αν γινει  λιγο ενωριτερα ..

Π.ΖSmile

ma επειδη δεν θελω να το κανω στην εγκυμοσυνη ρωταω.ελεγα μηπως και το γλιτωσω.γιαυτο ρωτησα ποσο καιρο πριν.δεν ανεχω αλλες εξετασεις και γιατρους αλλα μαλλον μολις συνελθω θα το κανω..ευχαριστω
IP Logged
 Καθυστερηση περιοδου.. 12-01-2014 19:14:20 
anastasia32
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 20
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστερηση περιοδου

Καλησπερα σας και καλη χρονια!Θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι καθυστερει η περιοδος μου.

Τελευταιες περιοδοι....12 Δεκεμβριου,16 Νοεμβριου,18 Οκτωβριου

Κυκλος 27 ημερων συνηθως!Στις 22 και 23 Δεκεμβριου θετικα τεστ ωορηξιας.Ηρθαμε σε επαφη με το συζυγο 1 φορα.Παραδοξος στις 3 και 4 Ιανουαριου ξανα θετικα τεστ ωορηξιας.Ξανα σεεπαφη με το συζυγο!Δεν παιρνω καμια θεραπευτικη αγωγη.Την 27 η ημερα τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο.Την 30η ημερα β χοριακη αρνητικη!Και η περιοδος συνεχιζει να μην εμφανιζεται μεχρι και σημερα 32η ημερα!Υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης  'η ειναι καποια διαταραχη του κυκλου?Δεν εχω πολυκυστικες ωοθηκες και γενικα ποτε δεν αντιμετωπισα θεμα στην περιοδοΕυχαριστω εκ των προτερων!

IP Logged
 Απάντηση :Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, .. 12-01-2014 14:23:52 
agkelikoula
Joined: 12-01-2014 14:09:27
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς

Απάντηση :Απάντηση :Κωνοειδής εκτομή, ασάφεια ως προς την αφαίρεση του CIN II εντος του υγιούς


Είμαι 49 χρονών και πρίν ενά μιση χρόνο υποβλήθηκα σε κωνοειδή εκτομή τα επόμενα τέσσερα τέστ παπ. που έκανα ήταν καλά. Το τελευτέο τέστ έδειξε οτι υπάρχει φλεγμονή. 
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την περίοδο μου (είχα σταθερό κύκλο)

 Τώρα μια βδομάδα πρίν την περίοδο μου έχω συνέχεια κάτι δείγματα(καφέ)
Μέτα η περίοδος μου διαρκεί 4 μέρες,θα είμαι καθαρή 10 μέρες περίπου και μέτα ξανά απο την αρχή
(δείγματα και καμιά φορά και αίμα).  
Τι μπορεί να συμβένει? 

IP Logged
 Απάντηση :Απάντηση :Κύστεις ωοθηκών συ.. 12-01-2014 12:43:14 
Stefpap
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κύστεις ωοθηκών συνέχεια

Απάντηση :Απάντηση :Κύστεις ωοθηκών συνέχεια

Αγαπητέ κε Ζησόπουλε, καλημέρα!

Σε συνέχεια της προηγούμενης μας αλληλογραφίας, σας παραθέτω τα αποτελέσματα της μαγνητικής κάτω κοιλίας για τα κυστικά μορφώματα που έχω επι 8 χρόνια στην αριστερή ωοθήκη.

Στην ανατομική περιοχή του Αρ. παραμητρίου, αναγνωρίσθηκαν πολλαπλά, τουλάχιστον 4 κυστικά μορφώματα. Το μεγαλύτερο εξ αυτών με μέγιστη διάμετρο 3.7 εκ.εντοπίζεται στο ανώτερο πλέον κεφαλικό τμήμα της Αρ. ωοθήκης, ενώ μικρότερων διαστάσεων κυστικές αλλοιώσεις με διαμέτρους 3.3 εκ, 1.8 και 2.4 εντοπίζονται στα υπόλοιπα τμήματα της Αρ. ωοθήκης. Ιδιαίτερα τονίζεται ότι οι κυστικές αλλοιώσεις που εντοπίζονται στο πλέον ουραίο, κατώτερο τμήμα της αρ. ωοθήκης αποδίδουν σχετικά αυξημένο σήμα σε ακολουθίες Τ1 προσανατολισμού πιθανότατα λόγω παρουσίας είτε αιμορραγικών στοιχείων, είτε περιεχομένου με αυξημένη περιεκτικότητα σε πρωτείνες. Μετά την ενδοφλέβια χορήγηση σκιαγραφικής παραμαγνητικής ουσίας δεν αναγνωρίσθηκε αξιοσημείωτη παθολογική πρόσληψη, ούτε ανάδειξη συμπαγούς τμήματος στη γειτονική περιοχή του Αρ. παραμήτριου χώρου.

Ποικίλου μεγέθους κυστικά ωοθηλάκια στην Δεξ. ωοθήκη , το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 1.7 εκ. Σημειώνεται μικρή ποσότητα υγρού στο δουγλάσειο χώρο , εύρημα πιθανότατα σχετιζόμενο με τη φάση του κύκλου. Χωρίς άλλα αξιοσημείωτα παθολογικά ευρήματα απεικονίζονται οι υπόλοιπες ενδοπυελικές δομές. Δεν αναγνωρίσθηκαν διογκωμένοι ενδοπυελικοί ή βουβωνικοί λεμφαδένες.


1. Εν συντομεία τί διάγνωση τίθεται επί τέτοιων ευρημάτων;

2. Στη δεξιά ωοθήκη ο γιατρός υπέθετε για κάποιο τεράτωμα, τελικά δεν υπάρχει;

3. Επίσης, είχε εντοπιστεί υνομύωμα στη μήτρα στο υπέρηχο, ούτε αυτό υπάρχει βάση της μαγνητικής;

 

Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα, αλλά έχω αγωνία! Ευχαριστώ πολύ πολύ!
IP Logged
 Απάντηση :Tεστ συμβατοτητας.. 12-01-2014 00:56:21 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Tεστ συμβατοτητας

Δες...

Αυτό  που  λες,  έτσι  που το διατυπωνεις  τουλαιχστον  , δεν..υπαρχει..

Περ΄ απ΄αυτό, η σελιδα δεε λυνει  πορίες  πασης φύσεως..

Προσπαθει να βοηθησει στην  λύση   προσωπικών προβλημάτων.

Αν εχεις καποιο συγκεκριμέννο προβλημα, ευχαριστως να βοηθησουμε..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Τεστ παπ.. 12-01-2014 00:51:39 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ παπ

Αγαπητη   Φίλη!

Μπορεις να κανεις καιτ αλομη, για να   καθησυχαστείς..

Κι αυτό  ειναι η  ανιχνευση  στελχών  ΗPV,  που διενεργειτιαι  μεσα  στα πλαισια μιας  γυν.  εξετασης,  με  ληψη  υλικου,  όπως σε  ενα Pap-test..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. 12-01-2014 00:43:38 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Δεν  βλεπω  λογο ανησυχίας..

Π.ΖYell

IP Logged
 Απάντηση :ουρεόπλασμα-HPV και κύηση.. 12-01-2014 00:40:33 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ουρεόπλασμα-HPV και κύηση

Αγαπητή Φίλη!

Η αντιβιωση δεν θα επηρεάσει το εμβρυο..  Για την  καισαρική τομη:   Δεν  βλεπω τετοια  ενδειξη,,

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :gynofen και περίοδος.. 12-01-2014 00:24:46 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : gynofen και περίοδος

Η  περιοδος θα  ελθει  οπωσδηποτε...Αδικως ανησυχείς..

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :παπ κ εγκυμοσυνη.. 12-01-2014 00:22:35 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : παπ κ εγκυμοσυνη

Αγαπητή Φίλη!

Το  Pap δεν συνδεεται  με κινδυνο  αποβολής,  ούτε βεβαια  η γυναικολογική εξεταση γενικως..

Γιατί  ομως θελεις να   το κανεις  στην εγκυμοσύνη; Κανε το  τωρα.....Δεν  χαθηκε ο κόσμος  αν γινει  λιγο ενωριτερα ..

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύ.. 12-01-2014 00:17:05 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύλληψης

Απάντηση :Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύλληψης

Αγαπητή Φίλη!

Το συστατικό στο  οποιο  αναφερεσαι,  υπάρχει στο χρωματιστό  χαπι του Czcllacur, μαyöi  με την ουσια  που εχουν  τα λευκα χαπια...  Το Cuclacur  δεν  κυυκλοφορεί  λοιπον σαν αντισυλληπτικο,  αλλά  σαν  ρυθμιστικο  κυκλου... Στην  πραξη βεβαια  δεν  προωθεί  την συλληψη..

Σε ότι με αφορά , δεν  ειδα  και   δεν άκουσα για γυναικα  που το επαιρνε  και συνέλαβε.. 

Παρ΄ ολ   αυτά,  αν χρειαζεσαι αντισύλληψη, τοτε πρέπει να παρεις κατι  άλλο..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύ.. 12-01-2014 00:17:02 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύλληψης

Απάντηση :Χρήση Cyclacur και προσπάθεια σύλληψης

Αγαπητή Φίλη!

Το συστατικό στο  οποιο  αναφερεσαι,  υπάρχει στο χρωματιστό  χαπι του Czcllacur, μαyöi  με την ουσια  που εχουν  τα λευκα χαπια...  Το Cuclacur  δεν  κυυκλοφορεί  λοιπον σαν αντισυλληπτικο,  αλλά  σαν  ρυθμιστικο  κυκλου... Στην  πραξη βεβαια  δεν  προωθεί  την συλληψη..

Σε ότι με αφορά , δεν  ειδα  και   δεν άκουσα για γυναικα  που το επαιρνε  και συνέλαβε.. 

Παρ΄ ολ   αυτά,  αν χρειαζεσαι αντισύλληψη, τοτε πρέπει να παρεις κατι  άλλο..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :αιμα χωρις περιοδο.. 12-01-2014 00:02:01 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 7,732
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμα χωρις περιοδο

Αν και μας λειπει  η ηλικία, θα   τολμησω  μια  υποθεση εργασιας. 

Προκειται για  μεσοκυκλειο αιμορροια,  που  θα  παρέλθει  απο μονη  της.. Δεν  ακουγεται για κατι σοβαρό.   .

Αν  αυτό δεν συμβει  και το αιμα συνεχισει   στον αλλο  κυκλο,  να το δει  ενας  γυναικολογος   από κοντά..

Π,ΖSmile

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!

Προτάσεις απο το Gyn.gr

Συνδεδεμένοι χρήστες

1 Μέλος και 432 Επισκέπτες online

log