Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 τι μπορεί να συμβαίνει;.. 13-04-2014 16:06:56 
aggelni
Joined: 11-03-2012 19:08:17
Μηνύματα: 31
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : τι μπορεί να συμβαίνει;

Καλησπέρα. Είμαι 29 ετών. Κάνω συχνά γυναικολογικό έλεγχο (τεστ παπ, ενδοκολπικό υπερηχογράφημα κτλ). Δεν έχουμε βρει τίποτα περίεργο. Έχω σταθερό κύκλο (26-29 μέρες), αλλά με μικρή ροή. Η περίοδος μου διαρκεί 1-2 μέρες η ροή και μάλιστα όχι πολύ και 2-3 ακόμη αρκετά πιο λίγη. Αλλά αφού δε βρίσκουμε κάτι...η γιατρός μου έχει πει να μην ανησυχώ (είχα κάνει και ορμονικές εξετάσεις πριν 2 χρόνια). Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση, πρώτη φορά στη ζωή μου, και αδιαθέτησα την 31η μέρα. Την ίδια μέρα πριν αδιαθετήσω έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό. Μετά αδιαθέτησα, αλλά με πολύ μικρή ροή (κόκκινο αίμα βέβαια, όχι καφέ). Μπορεί να είναι κύστη? Πριν τρεις μήνες είχα μικρή ροή και τελικά είχα μια μικρή κύστη που έφυγε στην επόμενη περίοδο (πρώτη φορά μου είχε συμβεί). Αυτό το μήνα είχα πάρει αντιβίωση zinadol την 9η με 15η μέρα του κύκλου μου, γιατί είχα αρρωστήσει. Μπορεί να επηρέασε τον κύκλο μου? Αυτή η μικρή ροή που έχω εδώ και αρκετά χρόνια (μπορεί και απ τα 20 μου) μήπως σημαίνει ότι θα σταματήσει η περιοδός μου νωρίς...? Ανησυχώ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

IP Logged
 Αντισυλληπτικά και διάρροια..... 13-04-2014 11:45:48 
alkyoni
Joined: 13-04-2014 12:32:16
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικά και διάρροια...

Γεια σας! Θα ήθελα παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας.. Παίρνω τα Yasmin εδώ και 5 μήνες για αντισυλληπτική προστασία. Ξεκίνησα το κουτί στις 07/04 και χτες κάναμε με τον άντρα μου ελεύθερα έρωτα(εκσπερμάτωση εντός).. Το βράδυ πήρα κανονικά το χαπάκι αλλά 1 ώρα μετά με έπιασε διάρροια..Σήμερα πήρα από μια extra συσκευασία ένα χαπάκι ακόμα (εντός 10 ωρών από το προηγούμενο) ..Έχουν περάσει 2 ώρες αλλά και πάλι νιώθω ''κοψίματα΄΄ στην κοιλιά...Προσπαθώ να μην  αποβληθεί και αυτό αλλά μάλλον δύσκολο...

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης λόγω της ελεύθερης επαφής της προηγούμενης ημέρας;

Πως να κινηθώ από εδώ και μπρος αν τελικά ''χάσω ''και  το 2ο χαπάκι; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλό Πάσχα  να έχουμε!

IP Logged
 ΤΣΟΥΞΙΜΟ,ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.. 13-04-2014 09:36:53 
ΑΝΝΑ-ΣΤ
Joined: 05-03-2014 07:49:02
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΣΟΥΞΙΜΟ,ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 7ΗΜΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ vagyclin ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ pevaryl ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΤΟΝΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ''ΞΥΝΕΙ'' ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΟΥΞΙΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑΣ, Ή ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

IP Logged
 Απάντηση :μέτρηση Ph Ούρων.. 13-04-2014 07:48:52 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μέτρηση Ph Ούρων

Θα αυξήσεις τα υγρά που πίνεις και θα επαναλάβεις μία γενική ούρων σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Paraleipsi xapiou tin 1h ebdomada.. 13-04-2014 07:41:30 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Paraleipsi xapiou tin 1h ebdomada

Αγαπητή φίλη.

Θα συνεχίσεις κανονικά τη λήψη των χαπιών και θα χρησιμοποιείς προφυλακτικό για τις επόμενες 7 ημέρες, αν θα έχεις επαφή.

ΥΓ: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛ.. 13-04-2014 07:37:26 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Για το λόγο αυτό, συστήνουμε θεραπεία και επαναληπτικό τεστ.

Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :σαλπιγγιτιδα?.. 13-04-2014 07:30:04 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : σαλπιγγιτιδα?

Αγαπητή φίλη.

Προβλέψεις δε μπορούν να γίνουν.

Αν δεν έχει γίνει ενδοκολπικό υπερηχογράφημα, μπορείς να το προγραμματίσεις πριν την αναχώρησή σου.

Πιστεύω, ότι θα απολαύσεις τις διακοπές σου χωρίς κανένα πρόβλημα, εν τέλει.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.. 13-04-2014 07:18:29 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Αγαπητή φίλη.

Μπορείς να κάνεις επίσης, μία μέτρηση της  AMH ορμόνης, ένα πρωί νηστική, ανεξάρτητα από την ημέρα του κύκλου σου και μία μέτρηση προγεστερόνης, την 21η ημέρα του κύκλου σου.

Αν δεν έχει γίνει και μία σαλπιγγογραφία, μεταξύ 7ης και 10ης ημέρας.

Μαζεύεις όλα τα νέα δεδομένα και συζητάς με το γιατρό σου για τα επόμενα βήματα.

Ο χρόνος, ηλικιακά, πιέζει για άμεσα βήματα.

Ο σύζυγος, μπορεί να κάνει ένα πλήρες σπερμοδιάγραμμα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Υπογονιμότητα.. 11-04-2014 23:06:47 
Sonia79
Joined: 12-04-2014 00:03:52
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Υπογονιμότητα

 

Καλημέρα σας,

Προσπαθούμε για παιδί 2,5 χρόνια. Πριν από 2 χρόνια έμεινα έγκυος αλλά παλινδρόμησε στην 5η εβδομάδα. Έχω κάνει τις βασικές ορμονολογικές εξετάσεις οι οποίες ήταν καλές. Υπερηχογράφημα και τεστ παπ καλά. Σαλπιγγογραφία καλή, χωρίς παρατηρήσεις.

Σπερμοδιάγραμμα:
Όγκος: 1,8
ph: 8,5
Αριθμός σπερματοζωαρίων ανά ml: 28,3x10 στην 6η.
Ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων: 50,9 x10 στην 6η
Ταχεία πρόσθια κίνηση: 15,4%
Αργή πρόσθια κίνηση:21 %
Επιτόπια κίνηση: 9,4 %
Ακινησία: 54,1 %

Μορφολογία κατά w.h.o
Φυσιολογικά: 8,0
Μη φυσιολογικά: 92,0
Δείκτης τερατοζωοοσπεμίας: 1,3
Δείκτης παραμόρφωσης σπέρματος: 1,2

Η καλλιέργεια σπέρματος έδειξε Ουρεόπλασμα >10000

Τι μας συμβουλεύετε να κάνουμε από εδώ και πέρα; Κάθε σας συμβουλή πολύτιμη...!
Σας ευχαριστώ πολύ!

IP Logged
 Απάντηση :Θηλασμος και προσπαθεια για .. 11-04-2014 22:51:13 
μαριαχ
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Θηλασμος και προσπαθεια για εγκυμοσυνη

Απάντηση :Θηλασμος και προσπαθεια για εγκυμοσυνη

Kαλησπερα σας.

Την τελευταια φορα που σας εγραψα ημουν εγκυος και και δεν το ηξερα.Γεννησα το δευτερο παιδακι μου 19/10/11.Τωρα ο γιος μου ειναι 2,5 χρονων και προσπαθουμε με το συζυγο μου για τριτο παιδακι αλλα ακομα δεν ερχετε,προσπαθουμε κανα 6μηνο και εχω αρχισει να αγχωνομαι γιατι ειμαι σχεδον 37 ετων.Σας γραφω τις τελευταιες περιοδους μου ,09/10/13  04-11-13,   28-11-13   24-12-13   20-01-14   15-02-14    15-03-14    09-04-14     Ωορρηξια εχω καθε μηνα,χρησιμοποιω τα τεστ ωορρηξιας και συνηθως οταν θετικοποιητε μετα απο 12 μερες μου ερχεται περιοδος.Και τα δυο μου παιδια τα γεννησα με καισαρικη (δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα διαβασα οτι ισως ειναι αιτια υπογονιμοτητας).Πιστευεται οτι πρεπει να ξεκινησω πακετο εξετασεων?Και αν ναι ποιες??

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!

IP Logged
 Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛ.. 11-04-2014 21:08:39 
xaroulita30
Joined: 23-02-2014 12:57:26
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Γιατρέ η συνάδερφος το τεστ παπ το χαρακτήρισε σαν φλεγμονή γιαυτό με έστειλε να κάνω καλλιέργεια υγρού.

Η μύκητες δηλαδή δεν μποούν να προκαλούν τις αλλάγες αυτές στα κύτταρα?

IP Logged
 Paraleipsi xapiou tin 1h ebdomada.. 11-04-2014 20:49:27 
Angelkiss
Joined: 11-04-2014 21:41:29
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Paraleipsi xapiou tin 1h ebdomada

Kalhspera. Pernw ta antisuliptika yasminelle k eimai ston 3o mina stin prwti ebdomada ksexasa na aprw to xapi tin 3h hmera enw eixa sexoualiki epafi me to agori mou tin 2h. Pira to trito xapi to prwi tis 4hs imeras alla oxi to tetarto. Gnwrizw oti iparxei pithanotita egumosinis. Ti prepei na kanw? Mporw aurio na parw to 4o xapi k na sunexisw kanonika h se periptwsi i egumosinis tha exw epiplokes? pote tha mporw na elenksw k me poion tropo tha ginei akribws an ontws eimai eguos? euxaristw gia to xrono sas

IP Logged
 μέτρηση Ph Ούρων.. 11-04-2014 17:38:04 
pralina
Joined: 22-10-2013 16:06:16
Μηνύματα: 19
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μέτρηση Ph Ούρων

Χαίρετε γιατρέ ,έκανα μια μέτρηση  Ph oύρων σε ταινία  στην φαρμακοποιό  κ έδειξε γύρω στο 5.5 είπε ότι υπάρχει φλεγμονή αλλά πρέπει να πάω στον γιατρό είναι επείγον ?κ τι δείχνει αυτή η μέτρηση?σας ευχαριστώ που απαντάτε πάντα .

IP Logged
pralina
 Απάντηση :ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ.. 11-04-2014 17:30:33 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΟΝΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΞΙΑ

Αγαπητή φίλη.

Ένα υπερηχογράφημα μήτρας - ωοθηκών και μία γυναικολογική εξέταση, θα βοηθήσουν για να βγει μια διάγνωση και να πάρεις τις κατάλληλες οδηγίες.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛ.. 11-04-2014 17:27:28 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Αγαπητή φίλη.

Θα κάνεις μία θεραπεία για μύκητες και θα επαναλάβεις το τεστ παπ σε 6 μήνες περίπου.

Υπάρχει η υπόνοια μόλυνσης από τον ιό των κονδυλωμάτων, λόγω παρουσίας κοιλοκυττάρων στο κυτταρολογικό επίχρισμα και χρειάζεται επανέλεγχος.

Δεν είναι κάτι σοβαρό ή επείγον, θα μιλήσεις από κοντά με το γιατρό σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :πιθανοτητα εγκυμοσυνης;.. 11-04-2014 17:21:00 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πιθανοτητα εγκυμοσυνης;

Την άποψή μου, την εξέθεσα, βάσει περιγραφής που έκανες.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ελαφρύ τσούξιμο.. 11-04-2014 17:16:22 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,987
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ελαφρύ τσούξιμο

Αν δεν έχει συμπτώματα, δε χρειάζεται κάποια αγωγή.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 σαλπιγγιτιδα?.. 11-04-2014 12:19:37 
marina swt
Joined: 10-04-2014 02:48:44
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : σαλπιγγιτιδα?

 

γεια σας. ταλαιπωρουμαι εδω και πολυ καιρο απο μυκητιαση επισης ,δεν ξερω πως γινεται αυτο, εχω κατα καιρους κιτρινα κολπικα υγρα. τις τελευταιες μερες ειχα και υγρα σαν νερο τα οποια δεν ξαναεμφανιστηκαν.τα συμπτωματα ομως που με αγχωσαν υπερβολικα ειναι ελαφρυς πονος,μικρη ενοχληση ποτε δεξια και ποτε αριστερα στην κατω κοιλιακη χωρα και λιγο στην πλατη. πυρετο δεν εχω. πηγα στη γυναικολογο και δεν εδωσε σημασια στον πονο. ειπε οτι μπορει να ειναι απ το εντερο...διεγνωσε κολπιτιδα και τραχηλιτιδα. Εκανα καλλιεργεια μονο για μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα και βγηκε αρνητικο... δεν θα επρεπε να κανω και για χλαμυδια? και μια ερωτηση στην οποια μαλλον δεν μπορειτε να μου απαντησετε αλλα σας ρωταω γιατι για 15 μερες θα λειπω απο Θεσσαλονικη και θα παω στην οικογενεια μου, σε αλλη πολη. υπαρχει περιπτωση ο πονος να γινει οξυς και να εχω γενικοτερη αδιαθεσια τις επομενες μερες? γιατι στην πολη που θα παω δεν εχω καποιον γυναικολογο και δε θα ηθελα να με δει η οικογενεια μου σε κατασταση αδιαθεσιας... υπαρχει περιπτωση να μην εχω σαλπιγγιτιδα και ολα αυτα να ειναι τυχαια? θα ηθελα τη γνωμη σας ...ευχαριστω.

IP Logged
 Απάντηση :Διαταραχή κύκλου. Εμμηνόπαυ.. 11-04-2014 11:43:29 
valiaan
Joined: 26-02-2014 17:28:44
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Διαταραχή κύκλου. Εμμηνόπαυση;

Απάντηση :Διαταραχή κύκλου. Εμμηνόπαυση;

Γιατρέ καλησπέρα. 

 

Έκανα τον ορμονολογικό έλεγχο που μου προτείνατε και τα αποτελέσματα είναι τα ακόλουθα. Η αιματολογική έγινε την 3η μέρα του κύκλου, αν και μετέπειτα έμαθα ότι η PRG προγεστερόνη έπρεπε να γίνει μάλλον άλλη μέρα. 

 

PRG ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ 0,55 ng/ml (0,14-1,5 παραγωγική φάση/2,5-29,0 εκκριτική φάση/0,07-0.8 εμμηνόπαυση)

 

Οιστραδιόλη Ε2 29,7pg/ml (παραγωγική φάση 12,5-166, ωορρηξία 85,80-498, εκκριτική φάση 43,8-211, εμμηνόπαυση 5,0-54,7)

 

LH/ΩΧΡΙΝΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ 2,48mIU/ml (παραγωγική φάση 1,9-12,60/ωορηξία 8,7-76,30/εκκριτική φάση 0,5-16,90/ εμμηνόπαυση 7,7-58,50)

 

FSH/ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ 7,48mIU/ml (παραγωγική φάση 2,5-12,5/ωορηξία 3,4-33,4/ εκκριτική φάση1,0-9,1)


PRL ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ 8,24ng/ml (ενήλικες 1,8-29,2)


ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΟΛΙΚΉ 0,36ng/ml (0,07-0.90)


DHEA-S 2,42 ng/ml  (20-29 ετών 0,65-4,07/ 30-39 ετών: 0,45-3,37)


Θα χαρώ να έχω μια σας εκτίμηση. 

Η περίοδος μου αυτήν τη φορά ήρθε στην ώρα της και ήταν ικανοποιητική με ροή (όχι ιδιαίτερα αυξημένη) γύρω στις 4 μέρες. 


Για να μη χρειαστεί να ανατρέξετε με λεπτομέρεια στα άνωθεν, να σας πω ότι είμαι 30 ετών. 


Ευχαριστώ πολύ!



IP Logged
 Κύηση και αεροπλάνο.. 11-04-2014 10:03:00 
md2013
Joined: 13-06-2013 12:46:53
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κύηση και αεροπλάνο

Καλημέρα σας! Είμαι 5 προς 6 εβδομάδων έγκυος σε ενδομήτρια κύηση. Στο ιστορικό μου έχω μια κωνοειδή εκτομή του τραχήλου που μου έχει αφήσει τράχηλο μήκους  18, 8 χιλιοστών. Ο γιατρός μας έχει πει ότι στη 12η εβδομάδα θα κάνουμε την αυχενική διαφάνεια και αν βγει καλή θα προχωρήσουμε προοληπτικά σε περίδεση του τραχήλου. Η εγκυμοσύνη μας ήρθε σα δώρο ωστόσο επειδή δεν την προγραμματίζαμε έχουμε κανονισει να πάμε ταξίδι του μέλιτος όταν θα είμαι 11 εβδομάδων και να επιστρέψουμε όταν θα είμαι 12. Θα πάρουμε 3 αεροπλάνα με διάρκεια πτήσεων:

α)4 ώρες

β)6,5 ώρες

γ)2 ώρες

 

Δηλαδή 12,5 ώρες στο σύνολο. Με βάση ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά ως τότε αλλά και κρίνοντας έχοντας υπόψη το ιστορικό μου θα ήταν φρόνιμο να κάνουμε αυτό το ταξίδι; Μπορούμε να το μεταθέσουμε σε κάποιο άλλο διάστημα που θα είναι πιο ασφαλές για το μωράκι;

 

Ευχαριστώ πολύ!

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!