Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Πονόδοντος και εγκυμοσυνη... 21-02-2011 20:33:41 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πονόδοντος και εγκυμοσυνη.

Μπορεις  να πας  άνετα σε οδοντίατρο και να κανεις ότι  χρειαστει..  Θα συνιστουσα  μονον,  το τοπικο  αναισθητικό  να   μην εχει προσθηκη αδρεναλινης..Δεν  θα εχει, αλλά   αναφερε το  κι ΄ολας ..  
Π.ΖSmile
IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Παπ τεστ και αντιβίωση.. 21-02-2011 20:30:09 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Παπ τεστ και αντιβίωση

Αγαπητ'η   Φίλη!
Οχι,  καθόλου ανασταλτικός...Ίσα - ίσα,  το επιχρισμα  θα ειναι  ιδιαίτερα  καθαρό   και διευκολύνει  πολυ  την σωστή του εκτίμηση..
Π.ΖSmile
IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Ορμονικές εξετάσεις για πολ.. 21-02-2011 20:26:45 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ορμονικές εξετάσεις για πολυκυστικές..

Απάντηση :Ορμονικές εξετάσεις για πολυκυστικές..

Αγαπητή  Φίλη!
Οι εξετασεις είναι απόλυτα φυσιολογικές...
Για την  LH:   πολύ  πιθανόν  ΄΄έπιασες ΄΄ την αιχμικη   ανοδο της  LH  1-2  μερες πριν  μια  ωοθυλακιορρηξία,  που μαλλον στον τρέχοντα κυκλο  εγινε  1-3  ηεμρες αρφότερα!) . Την  LH, FSH  προσδιοριζουμε στην αρχή του  κυκλου  και οχι βεβαια την 21η  ημερα,  που τετοια  ευρηματα   ειναι  αναμενόμενα..  (εξ άλλου  το λεγομενο τεστ  ωοθυλακιορρηξίας των  ουρων,  που πωλείται στα φαρμακεια, ακριβώς αυτή  την  αιχμική  άνοδο  της  LH  προσιδοριζει..) 

Φιλικά
Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περ.. 21-02-2011 20:21:07 
MIKAKI
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 82
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Γιατρέ,

Να μην το κοιτάξω όμως? μήπως πρόκειται για αβιταμίνωση?

Εσείς που το αποδίδετε?

ευχαριστώ
IP Logged
 ASCUS.. 21-02-2011 20:12:29 
Tzukel
Joined: 21-02-2011 22:01:29
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ASCUS

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ TEST-PAP ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ASCUS. Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΟ ΤΕΣΤ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΟ? ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ HPV ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΩ?
IP Logged
 Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περ.. 21-02-2011 20:11:33 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Αγαπητή  ίλη!
Σιγά  το..προβλημα.. Δεν  βλέπω κατι  προς  ανησυχία.. Μαλλον αγχώνεσαι  μηπως η περιοδος σταματήσει  προωρα..
Πόσες γυναικες είδα στην ηλικία των  35  να  μπαινουν τοσο προωρα  στην εμμηνόπαυση;  
Δεν  το  θεωρώ πιθανό! 
Σταμάτα ν΄ανησυχείς..
Εξ άλλου:  Αν αυτό συνεβαινε, έσι κι αλλοιως  δεν  θα  μπορούσαμε να το αποτρέψουμε..   
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :θερμοίάγραμμα.. 21-02-2011 19:59:08 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : θερμοίάγραμμα

Αγαπητη  φιλη ,
Προφανώς εχει γινει  ωοθυλακιορρηξία  κατά την 12η  ημερα ..Θα δουμε ..
Π.ΖSmile
IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περ.. 21-02-2011 19:54:57 
MIKAKI
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 82
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Γιατρέ καλησπέρα και πάλι,

Η περίοδος μου κατέβηκε τελικά, αλλά έχω λίγη ροή αίματος... θα πρέπει να ανησυχώ...? τι γίνεται? πρόκειται για ορμονική διαταραχή?

Για εγκυμοσύνη δεν τίθεται θέμα.

Έχω ανησυχήσει.

Ευχαριστώ.
IP Logged
 Απάντηση :Ανεξήγητη υπογονιμότητα. Θρ.. 21-02-2011 19:54:32 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,838
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ανεξήγητη υπογονιμότητα. Θρομβοφιλία.

Απάντηση :Ανεξήγητη υπογονιμότητα. Θρομβοφιλία.

Aγαπητ΄πη   φίλη!
Η  πιθανότητα  να  συμβει περιστασιακα  κότι τέτοιο, δεν μπορεί  φυσικά ν΄ αποκλειστει ... Παντως , σε κυκλους  σχετικα  τακτικους,  πρεπει   να ειναι  ενα  εξαιρετικά  σπάνιο φαινομενο,,
Φιλικά
Π.Ζ. 
IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Πονόδοντος και εγκυμοσυνη... 21-02-2011 18:32:57 
arkoudakia
Joined: 16-08-2010 15:49:12
Μηνύματα: 46
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πονόδοντος και εγκυμοσυνη.

Καλησπέρα!
Είμαι 14 εβδομάδων έγκυος και σήμερα αφού έφαγα κάτι σκληρό με πονάει το δόντι μου....ίσως είναι τερηδόνα... ήθελα να σας ρωτήσω στο σφράγισμα επιτρέπεται η τοπική αναισθησία κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης? υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη όσον αφορά τις τεχνικές θεραπείας των δοντιών;πχ απονεύρωση, τοπικη αναισθησία κτλ

Σας ευχαριστω!
IP Logged
 Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περ.. 21-02-2011 17:30:10 
MIKAKI
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 82
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Απάντηση :Δεν κατεβαίνει γρήγορα η περίοδος

Γιατρέ,

τελικά μου κατέβηκε η περίοδος αλλά με πολύ λιγότερο αίμα για πρώτη μέρα..... είναι φυσιολογικό ? έχω ανησυχήσει.... το προηγούμενο μήνα η ροή του αίματος ήταν κανονική.

Δεν τίθεται θεμα εγκυμοσύνης.

Ευχαριστώ πολύ





[MIKAKI 20-02-2011 19:48:26]:

Καλησπέρα γιατρέ,

Είμαι 35χρονών, δεν έχω τεκνοποιήσει ακόμα (δεν το έχω επιδιώξει) τακτική στα ΠΑΠ ΤΕΣΤ, και τον Νοέμβριο είχα κάνει υπέρηχο λογω καθυστέρησης περιόδου (από έντονο άγχος) αλλά ολα ήταν εντάξει απλά μια ανωμαλία του κύκλου λόγω άγχους.  Από τότε κάπως έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος.

Τον Ιανουάριο αδιαθέτησα στις 21 και τώρα Φεβρουάριο, σήμερα στις 20.  Αυτούς τους τελευταίους 2 κύκλους έχω παρατηρήσει μια καθυστέρηση να "κατέβει" η περίοδος. Τον Ιανουάριο, δηλαδή, λόγω έντονης στεναχώριας, ήρθε η περίοδος στις 21 και κατέβηκε το αίμα στις 23.  Σήμερα 20 Φεβρουαρίου έχω λίγο αίμα στο σκούπισμα αλλά ακόμα δεν έχει κατέβει η περίοδος.

Θα ήθελα να ρωτήσω, μήπως πρέπει να ανησυχήσω?? Μήπως είναι κάποια ορμονική διαταραχή και πρέπει να πάω στην γυναικολόγο μου? να τονίσω ότι περνάω μια περίοδος έντονου άγχους στην δουλειά  μου.  Έχω ακούσει και για πολύποδα σε αυτές τις περιπτώσεις !

Τέλος, παίρνω καθημερινά βιταμίνη Ε, δύο κάψουλες, εδώ και αρκετό καιρό, από το καλοκαίρι και μετά, μήπως πρέπει να την σταματήσω?

Ευχαριστώ πολύ.

IP Logged
 Απάντηση :Απορία.. 21-02-2011 16:56:09 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,518
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Απορία

Αγαπητή φίλη.
Μπορείς να πάρεις το μυοχαλαρωτικό αυτό χάπι, όπως σου συνέστησε ο γιατρός σου, για λίγες ημέρες.
Δε θα επηρεάσει τις προσπάθειές σου για σύλληψη, μην ανησυχείς.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Παπ τεστ και αντιβίωση.. 21-02-2011 16:45:00 
μαρίαδ
Joined: 26-01-2011 12:04:24
Μηνύματα: 60
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Παπ τεστ και αντιβίωση

Αγαπητοί γιατροί,

θέλω να ρωτήσω ένεκα του ότι παίρνω αντιβίωση zithroplus για βρογχίτιδα είναι ανασταλτικός παράγοντας για να κάνω παπ τεστ και αν ναι πόσος χρόνος πρέπει να παρέλθει?
IP Logged
lllll
 Ορμονικές εξετάσεις για πολυκυστικές... 21-02-2011 16:37:57 
maria189
Joined: 21-02-2011 18:22:18
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ορμονικές εξετάσεις για πολυκυστικές..

Ορμονικές εξετάσεις για πολυκυστικές..

Καλησπέρα. Είμαι 20 ετων και επειδή εχω ακόμα μέτρια ακμή, λίγη ανεπιθύμητη τριχοφυία και ακανόνιστο κύκλο έκανα ορμονικές εξετάσεις την 21η μέρα του κύκλου. Αυτά τα προβλήματα τα είχα απο την αρχή της εφηβείας. είχα κάνει υπέρηχο ωοθηκών χωρίς να δείξει κάτι παθολογικό, απλά επιμένουν ακόμα.. αποτελέσματα είναι
Τ4: 9,7 με φτ 4,5-12 μg/dl
T3: 143 με φτ 60-190 ng/dl
TSH: 2,6 με φτ 0,55-4,78 μIU/ml
PRL: 19,8 με φτ 2,8-29,2 ng/ml
FSH: 2,9 με φτ 1,5-9,1 iu/l
LH: 15,5 με φτ 0,5-16,9 iu/l
testo: 47 με φτ 5-52 ng/dl
s-dhea: 389 με φτ 148-407 μg/dl
17-OH PRG: 3,53 με φτ 1-5 ng/ml
Δηλαδή οι τιμές των ανδρογόνων είναι στα ανώτερα φυσιολογικά (ο τελευταίος μήνας είχε αρκετή ψυχική ένταση αλλά τώρα κατα πόσο φταίει αυτό για τις ανεβασμένες τιμές...) και ο λόγος LH/FSH πάνω απο 5...
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας..
IP Logged
 Απάντηση :ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;.. 21-02-2011 16:02:03 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,518
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;

Αγαπητή φίλη.
Μην αγχώνεσαι, δεν σε βοηθάει στις προσπάθειές σου.
Μπορείς να κάνεις ένα τεστ κυήσεως, τουλάχιστον από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης και μετά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Τιμή σακχάρου.. 21-02-2011 15:59:51 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,518
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τιμή σακχάρου

Αγαπητή φίλη.
Μάλλον, προδιάθεση για υπογλυκαιμία έχεις, όχι για διαβήτη, ευτυχώς.
Δε χρειάζεται να ανησυχείς, μην υπερβάλεις στην κατανάλωση γλυκών βέβαια...
Όλα θα πάνε καλά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :καθυστερηση λογω χαπιων για .. 21-02-2011 15:56:29 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,518
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καθυστερηση λογω χαπιων για την ακμη?

Απάντηση :καθυστερηση λογω χαπιων για την ακμη?

Αγαπητή φίλη.
Το πιθανότερο, η καθυστέρηση να οφείλεται στις πολυκυστικές.
Αν έχεις και παραπάνω κιλά σε σχέση με το βάρος σου, προσπάθησε να κάνεις δίαιτα, θα δεις καλά αποτελέσματα και στην συχνότητα του κύκλου σου.
Σε κάθε περίπτωση, να συζητήσεις το θέμα με το γυναικολόγο σου, ο οποίος και σε γνωρίζει.
Τα χάπια, δεν επηρεάζουν τον κύκλο σου.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ενοχλησεις κοιλιακες και εγ.. 21-02-2011 12:58:11 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,518
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ενοχλησεις κοιλιακες και εγκυμοσυνη

Απάντηση :ενοχλησεις κοιλιακες και εγκυμοσυνη

Αγαπητή φίλη.
Αν και είναι ακόμα νωρίς, σε λεπτοκαμωμένες γυναίκες μπορεί να υπάρξει η αίσθηση των σκιρτημάτων του εμβρύου, από τη 16η εβδομάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση, είτε είναι η ψυχολογία της γυναίκας που επιτείνει τα συμπτώματα είτε πρόκειται για συσπάσεις του εντέρου.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες πού οφείλονται.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 hpv και καρκινος.. 21-02-2011 11:06:56 
Β.Λ.
Joined: 21-02-2011 12:22:40
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv και καρκινος

Καλησπέρα , έχω ταλαιπωρηθεί με τα κονδυλώματα αλλά κατά κύριο λόγο φοβάμαι τον καρκίνο. Το Δεκέμβρη έκανα κωνεκτομή με loop και η βιοψία δεν βγήκε καθόλου ενθαρρυντική. Στις αλλοιώσεις συμπεριλαμβάνεται και CIN2 εστιακά επί εξωφυτικού οξυτενούς κονδυλώματος (μδ 0,9 εκ) το οποίο αναγνωρίζεται εγγύτατα του χειοροργικού ορίου του τραχήλου, ενώ στις ενδοτραχηλικές κρύπτες είναι ως βαθμού 1/CIN1. Τώρα τελευταία , στο εξωτερικό της περιοχής έχω κνησμό και φαγούρα και είναι συχνά τα παχύρευστα κολπικά υγρά με αίμα. Συν τοις άλλοις ,το χρώμα του δέρματος είναι κάπως μελανιασμένο.
Θα ήθελα,λοιπόν , να ρωτήσω πώς πρέπει να κινηθώ πέρα από τη συχνή παρακολούθηση , εάν τα παραπάνω προδιαθέτουν ήδη καρκίνο, και που μπορεί να οφείλονται τα συμπτώματα που εμφανίστηκαν.
Επίσης,πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία ώστε ο ιός είτε να υποχωρήσει είτε να υποτροπιάσει? Έχω μεγάλο άγχος όσο σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω σε 10-15 χρόνια. Και ήδη ο γυναικολόγος που μου έκανε την επέμβαση μου είπε να αρχίσω να σκέφτομαι να τεκνοποιήσω από τώρα γιατί "κόψε κόψε" μπορεί να  μην προλάβω. Φοβάμαι.
Ευχαριστώ.
IP Logged
 ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;.. 21-02-2011 10:44:50 
IRINAKI
Joined: 21-02-2011 12:30:13
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΙΜΑΙ 37 ΕΤΩΝ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ. ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 4,5 ΕΤΩΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 26 ΗΜΕΡΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 01/02/11) ΜΕΤΡΗΣΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΗΝ 11η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 35.8. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 36.5. ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ 15η ΜΕΡΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36,8. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!