Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Εξέταση για στρεπτόκοκκο κα.. 26-11-2010 21:49:20 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εξέταση για στρεπτόκοκκο και εγκυμοσύνη

Απάντηση :Εξέταση για στρεπτόκοκκο και εγκυμοσύνη

Αγαπητή  Φίλη!
Δεν  καταλαβαίνω τι σ΄ επιασε  με τον στρεπτοκοκκο.. Αν  θελεις  βεβαια  και  άλλες  αιτίες.... ανησυχίας,  μπορω  να  σου αρραδιασω  κι άλλες εξετασεις,  για  άλλα  μικροβια.. 
Μια καλλιεργεια  αποκλειεται βεβαια να σου βγει....στειρα, καθ΄ οσον  τα κολποταχηλικά  υγρα δεν  ειναι βεβαια  αποστειρρωμενα,  όπως    π.χ. τα  ουρα....Στρεπτοτοκο δεν θα σου βρουν,  αλλα  κατι  άλλο  θα  οσυ βρουν  οπωσδηποτε... Κι αν  κανει θερπαεια  και ξανακανεις καλλιεργεια  σε 1 εβδομαδα,  παλι  θα  σου κατι.... παλι διαφορετικο..
Προκειται  πσντωε για εξεταση  που δεν  εκανα  ποτέ(πανω  από 3500  γέννες,,,)   Κι αυτό  επειδή  η  απλη παρουσια  στρεπτοκοκκων, χωρις συμπτωματολογια,  δεν αποτελει ένδειξη  θεραπειας .. 
Ο γιατρός  σου εχει  δικηο..
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Καφέ κηλίδες μετά από εμβρυο.. 26-11-2010 21:36:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καφέ κηλίδες μετά από εμβρυομεταφορά

Απάντηση :Καφέ κηλίδες μετά από εμβρυομεταφορά

Αγαπητή  Φίλη!
Προκειτια για  συνχά   συμπτωματα που  αναγοντια στην διαδικασία   ωοληψίας  και  εμβρυομεταφορας,  όπως επεσημανε   και ο  γιατρός  σας.  Για την  ωρα  δεν  θα  το θεωρουσα αρνητική εξελιξη,,
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙ.. 26-11-2010 21:30:36 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Απάντηση :Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Νομίζω  κατι ειπαμε  σε άλλο  μύνημα,  που συνοψιζεται   στο  ΄΄Θα δουμε ''.. Διπλασιασιασμός  της τιμής  παντως ειναι καλό σημαδι..
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.. 26-11-2010 21:28:15 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

Δερματολογος, Στοματολογος (σπανια  ειδικότητα! ),.  ΩΡΛ!
Θα χρειαστει  να   πας,  μονον αν νομιζεις  η ιδια, οτι  κατι βλεπεις,  νοιώθεις, ή  ψηλαφας...

Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Εξέταση για στρεπτόκοκκο και εγκυμοσύ.. 26-11-2010 21:19:32 
pony29
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 33
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εξέταση για στρεπτόκοκκο και εγκυμοσύνη

Εξέταση για στρεπτόκοκκο και εγκυμοσύνη

Γιατρέ γεια σας. Είμαι στην 27η εβδομάδα κύησης και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά. Θα θελα να ρωτήσω το εξής: Θεωρείτε ότι είναι απαραίτητο να γίνεται η καλλιέργεια κολποτραχηλικού υγρού για την αναζήτηση του στρεπτόκοκκου τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης; Ο γιατρός μου δεν θεωρεί ότι πρέπει γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις αυτή η εξέταση, παρά μόνο αν υπάρχουν ενδείξεις κ συμπτώματα. Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν έκανα στην αρχή της εγκυμοσύνης (είχα κάνει δύο μήνες πριν μείνω έγκυος για χλαμύδια κ μυκόπλασμα και βγήκε αρνητική). Ο γιατρός μου θεωρεί την εξέταση για το στρεπτόκοκκο επικίνδυνη στην εγκυμοσύνη. Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου συνέστησε για προληπτικούς λόγους να αποφύγω το μπάνιο στη θάλασσα και τη σεξουαλική επαφή, πράγμα που έκανα. Ο στρεπτόκκοκος όμως δεν κολλάει μόνο με τη σεξουαλική επαφή, αλλά και με τα σταγονίδια της ομιλίας κ την απλή επαφή και μάλιστα δεν έχει πάντα συμπτώματα. Εσείς τι πιστεύετε; Θεωρείτε ότι θα πρέπει να την κάνω την εξέταση αυτή για να αποφύγουμε τα χειρότερα;Υπάρχει περίπτωση να έχω το μικρόβιο αυτό και να μην το έχω καταλάβει λόγω μη ύπαρξης συμπτωμάτων ή να το κολλήσω αργότερα ακόμη κι αν απέχω από τη σεξ. επαφή; Έχω αγχωθεί με το ενδεχόμενο να έχω κάτι που δεν έχει συμπτώματα κ το οποίο μπορεί να απειλήσει τη ζωή του εμβρύου από τη στιγμή που ο γιατρός δεν θεωρεί ότι στην περίπτωσή μου πρέπει να γίνει αυτή η εξέταση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IP Logged
 Απάντηση :ΔΙΑΤΑΣΗ ΝΕΦΡΟΥ.. 26-11-2010 21:18:57 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΔΙΑΤΑΣΗ ΝΕΦΡΟΥ

Αγαπητή  Φίλη!
Παμε να σας   αποτρελλάνουμε...
Ελα  τωρα.. που θα  μετατρεψουμε   διαφορές  2 χιλ...  σε  σοβαρή  αξιολογηση  (κοιταξε  σε μια..μεζουρα τι  μεγεθος  αντιπροσωπευουν  2 χιλ..)..
Μια χαρά θα ειναι   το  μωρό ...Κοιμησου ήσυχη...
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :/????????.. 26-11-2010 21:11:14 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : /????????

Αγαπητή Φίλη!
Σε  γυναικες  με  κυκλο 28  ημερων,  η πιθανή γονιμη  μερα ειναι  η 13η  προς 14η  μερα μετα την εναρξη της περιοδου...
Αν  ο  κυκλος ειναι  μεγαλυτερο,  ας πουμε  32 ημερων,  θα  αφαιρεσεις 14  ημερες ,  προκεινου να  βρεις την γονιμη  περιοδο... Σαν παραδειγμα, σε μια τετοια περιπτωση,  η γονιμη μερα  θα  ειναι η 17η  - 18η   μερα,,
Επομενως,   τουλαιχστον οι  πιθανες γονιμες μερες, πρέπει  να συμπερηληφθουν στο προγραμμα..
Σχεσεις, μετά τις γονιμες μερες,  δεν οδηγουν  σε ευλληψη..
Σχεσεςι  πριν  από τις γονιμες μερες,  οδηγουν σε σύλληψη,  οσο    πιο  κοντα  σ΄  αυτές  επέλθουν, τοσο συχνοτερα..
Ακομη:  Μια επισκεψη  σε  εναν γυναικολογο, κατα  προτιμηση  κατά  το μεσον του  κύκλου, ισως  βοηθήσει αρκετα
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ.. 26-11-2010 21:01:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ???

Απάντηση :ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΜΟΥ???

Αγαπητή  Φίλη!
Το χρονικό διάστημα  των 4 μηνων ειναι   φυσικα  μικρο,  για  να  πουμε  οτι κατι συμβαίνει...
Κυκλοι 28-32 ημερων θεωρουνται σταθεροι  κι  οπωσδηποτε  ιεναι  ωοθυλακιορρηκτικοι...
Επισης  και  η η  συχνοτητα  των σχεσεως  στο συγκεκριμενο διαστημα, ειναι   εν ταξει...
Αν αναλογιστεις ότι  η πιθανοτητα  συλληψης  καθε μηνα  κυμαινεται γυρω  στο 20% ,  μαλλον  αδικα  ανησυχεις... Για την ώρα δεν εχω άλλες  συστασεις ..  Θα  συλλάβεις...
Στο ζητημα  της τωρινής καθυστερησης... Ειναι αληθεια,  ότι  κοντά  στην διακοπη του θηλασμού  θα  μπορουσαν  ακομη  να  εμφανιστουν  μικροδιακυμανσεις  στον ρυθμό   κυκλου...
θα δεις  τι θα  γινει  μ΄αυτό,  αν  η  περιοδος  δεν μεφανιστει συντομα, κανοντας   μια  επισκεψη στον γιατρό  σου..  Δεν διαβλεπω μειζον προβλημα..
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.. 26-11-2010 20:02:44 
GEOAGRA
Joined: 23-11-2010 15:04:21
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ 492 ΜΟΝΑΔΕΣ.
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ:
12η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ  63
14η "          '                  '"             152
17η   "       "                     "            262
19η     "         "                "             272
ΣΗΜΕΡΑ 21η ΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
IP Logged
 Απάντηση :απορια σχετικη με θερμομετρ.. 26-11-2010 19:29:38 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : απορια σχετικη με θερμομετρηση

Απάντηση :απορια σχετικη με θερμομετρηση

Aγαπητπη   Φίλη!
Οχι ! Μονον  με  σωστά θερμοδιαγραμματα  μπορει  κανείς   να κανει προβλεψεις...Σωστά  θερμοδιαγραμματα  προϋποθέτουν μετρησεις  στο στομα, καθε πρωί,  αμέσως μετα το  ξύπνημα κι αυτό   για το διαστημα   από την 5η  μερα κυκλου, μεχρι την  ημερα  της  αναμενομενης περιοδου..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Καφέ κηλίδες μετά από εμβρυομεταφορά.. 26-11-2010 09:24:39 
ch15
Joined: 26-11-2010 11:05:38
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καφέ κηλίδες μετά από εμβρυομεταφορά

Γιατρέ Καλημέρα σας!
Είμαι στην τρίτη μέρα μετά από εμβρυομεταφορά και σύμφωνα με τον γιατρό μου όλα πήγαν καλά.
Είχα 1 άριστο και 2 καλά έμβρυα (grade I και grade 2 αντίστοιχα).
Την πρώτη μέρα της εμβρυομεταφοράς είχα λίγες ρόζ κηλίδες κατά την ούρηση και από την δεύτερη μέρα έχω λίγες καφέ κηλίδες μόνο κατά την ούρηση.
Πρέπει να σας πω οτι δεν κουράζομαι καθόλου. Από την δεύτερη μέρα νιώθω "κάπως" την κοιλιά μου, ίσως λίγα πονάκια αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.
Ο γιατρός μου, μού είπε να μην ανησυχώ και οτι είναι από την ωοληψία και απο την εμβρυομεταφορά οι καφέ κηλίδες.
Επίσης έκανα μέθη (εμένα σαν κανονική νάρκωση μου φάνηκε) και στην ωοληψία και στην εμβρυομεταφορά.
Πρέπει να ανησυχώ κατά την γνώμη σας;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
IP Logged
 ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.. 26-11-2010 06:43:51 
keida
Joined: 25-11-2010 16:39:00
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΕ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
IP Logged
 ΔΙΑΤΑΣΗ ΝΕΦΡΟΥ.. 26-11-2010 06:02:11 
IRENE80
Joined: 19-08-2010 19:16:51
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΔΙΑΤΑΣΗ ΝΕΦΡΟΥ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ 30Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΗΝ 22Η ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΤΑΣΗ 3.2MM.(ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ).Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ..ΧΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΑ 5.2ΜΜ.ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ..ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΥΧΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...
IP Logged
 Απάντηση :Σπερματεγχυση, εγινε σωστα?.. 26-11-2010 05:43:41 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Σπερματεγχυση, εγινε σωστα?

Aγαπητή Φίλη!
Και βεβαια μποριε να συμβει  να  μην αντιληφθείς   την  ωοθυλκιορρηξία... Ειναι  εξ   άλλου το συχνότερο..
Για το  οτι  δεν εγινε   ελεγχος μετα την   Pregnyl:  Μετά  την χοηργηση  της ,  ο κυβος ερριφθη... Δεν  μπορεις  ν΄  αλλαξεις τιποτε...Το  αποτέλεσμα   θα το δει κανείς  με  τον θετικοποιηση του  τεστ  κοντά  στην αναμενομενη μερα περιδου,,, 
Ενας  έλεγχος ωοθυλκιορρηξίας θα  ήταν βεβαια  δυνατόν να γινει, μεσω  ενός θερμοδιαγραμματος, το αργότερο   από την χορηγηση της   και  μετά...
Ωστοσο, για  καθε μελλοντικιή χρηση,  η αποφαση  χρονου χορήγησης  Pregnyl  βασιζεται  μονον  στον ΄έλεγχο του  τρεχαντος κυκλου  και  βεβαια  μπορει  να διαφερει  αρκετα  καθε  φορά..
Ας  ελπισουμε  σε  καλο αποτελεσμα.. Ολα  εγιναν  βασισμενα στην  κριση  της χρονικης  συγκυρίας,  που ειναι  και σωστό,,
Φιλικά
Π.Ζ.
IP Logged
 Απάντηση :Εξέταση σπέρματος.. 25-11-2010 19:39:29 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εξέταση σπέρματος

Αγαπητή  Φίλη!
Το  πόρισμα  δεν  αποκλείει   φυσικά  ακομη και την  φυσιολογικη  την συλληψη.. Προκειται για ασθενοσπερμία, της οποιας την αιτιολογια δεν γνωρίζουμε.. Η  μορφολογια  -  αν εγινε με αυστηρά  κριτηρια κατα Kruger -  δεν ειναι κακή.
Ο συζυγος  θα ήταν  λοιπον  σκοπιμο να εξεταστεί  από  ουρολογο  που  ασχολειται  με  προβληματα   ανδρικής  υπογονιμότητας,  που θα καθορισει  και τυχόν  θεραπεια....
Για το θεμα  τεχνητης  σπερματέγχυσης  (με επεξεργασια σπερματος):  Ειναι  μέθοδος  που θα συνιστουσα, αν  η αγωγη   δεν αποδώσει..  Γενικά  δεν   την θεωρώ σαν  μετρο  που θα χρησιμοποιησει κανείς  prima vista...Ουσιαστικα την  χρησιμοποιουμε  πριν την εξωσωατική ...
Εξυπακουεται, ότι  για  το  οτιδηποτε,   ειναι  σημαντικό  η γυναικα  να ειναι  ΄΄ψαγμένη΄΄  (ελεγχος  ωοθυλακιορρηξίας,  βατότητα σαλπίγγων )
Φιλικά
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :πρόκληση ωορηξίας ξανά χωρι.. 25-11-2010 19:26:07 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πρόκληση ωορηξίας ξανά χωρις αποτέλεσμα ?

Απάντηση :πρόκληση ωορηξίας ξανά χωρις αποτέλεσμα ?

Αγαπητή  Φίλη!
Τωρα,  όπως  ήλθαν  τα  προγματα,   θα συνεχισεις  την αγωγη  ως  εχει...
Ειναι δυνατόν  η θερμοκρασία ν'΄ανεβεί   ακομη  μέχρι  και  4  ημερες   μετα την  Pregnyl...
Βεβαια,  η θεμομεετρική ανοδος,  αν επακολουθσει,  μπορει να  προκληθει και  από την χρηση του Utrogestan,   οποτε  το θεμοδιαγραμμα  δεν θα ειναι  τοσο  φερέγγυο..Συνεχισε  ωστοσο την μετρηση,,,
Παντως  δεν  μπορουμε να πουμε  εκ  προιιμίου,  ότι προκειται   για  αποτυχημενο  κυκλο..Θα δουμε..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :Pap test.. 25-11-2010 19:04:52 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,333
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Pap test


Περιστατικό ιατρείου. Αμεσο  νωπό  μικροσκοπικο παρασκεύασμα  κολπικού  εκκρίματος. Πλακώδη επιθηλιακα  κύτταρα  της επιφ. στοιβάδος, επικαλυμένα με   Garenrella  vaginalis (παλαιότερα  Αιμόφιλος του κόλπου). Δικό μας παρασκεύασμα. Μεγεθυνση 10Χ10








Aγαπητή  Φίλη!
Το ευρημα  δεν ειναι  σοβαρό..
Το επιχρισμα συνηγορεί  για   μία ελαφρα  κολποτραχηλιτιδα,  που προφανώς   ειναι ασυμπτωματική.
Η θεραπεια  ειναι   η ενδεδειγμένη  και  λογικά  θα ειναι   αποτελεσματική..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Απάντηση :Β χοριακη και εξωσωματικη.. 25-11-2010 17:55:47 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,158
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Β χοριακη και εξωσωματικη

Αγαπητή φίλη.
Από τις μετρήσεις που μας δίνεις, είμαστε αισιόδοξοι.
Θα περιμένεις και την υπερηχογραφική επιβεβαίωση.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :Ροζ άοσμα υγρά.. 25-11-2010 17:16:20 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,158
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ροζ άοσμα υγρά

Αγαπητή φίλη.
Ο κνησμός, μπορεί να οφείλεται στην αντιβίωση, λόγω πιθανής κολπίτιδας και τα υγρά, ίσως να είναι της ωορρηξίας.
Αν δεν είναι ενοχλητικά τα συμπτώματα, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, σε αντίθετη περίπτωση, ας σε δει ο γιατρός σου από κοντά.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 /????????.. 25-11-2010 15:04:53 
aleka20
Joined: 25-11-2010 16:56:28
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : /????????

ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ??ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ Η Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Κ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ......
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!

Συνδεδεμένοι χρήστες

2 Μέλη και 97 Επισκέπτες online

log