Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :αιμορραγία ξανά.. 09-02-2013 10:31:04 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμορραγία ξανά

Αγαπητή Φίλη!  

Στον πρωτο  κυκλο  θα  ειναι ισως έτσι... Οπως ηλθαν τα πράγματα; , κανε τωρα  την  αγωγή , οπως σου την υπεδειξαν  και μετά απο αυτήν,  θα   δει ο γιατρός...

Ισως  συνεχισει την αγωγη  και  σε  άλλους 2-3 κυκλους και   τα  πας   καλλιτερα ..

Εχε υπ΄ οψη:  Σε  μητρορραγιες  που δεν ελεγχονται  φαρμακευτικά,  σαν  λυση προκυπτει   τελικα η   ιστολογικη διερευνηση  {διαγνωστικη αποξεση  ,η  (τελευταιως)  υστεροσκοπιση και αποξεση.}

Η πιο  συχνη αιτία  που  μητρορραγιες  δεν  ελεγχονται, ειναι καποιος  καλοηθης  πολυποδας ενδομητριου,  που  λογω  μικρου μεγεθους διαφευγει την  υπερηχογαφικη  διάγνωση..

  Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Περίεργη "περίοδος".. 09-02-2013 10:19:06 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Περίεργη "περίοδος"

Οπως ειπα, το πλεον πιθανο ειναι    ΄΄να μην  σε  επιασε το Dufaston΄΄.

Ας μιλήσεις με τον άνρθωπο παλι  και βλεπουμε..

φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ca125.. 09-02-2013 10:12:56 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ca125

Αγαπητή Φίλη!

Οι τιμές   ειναι εν ταξει...

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :εγκυμοσύνη 17 εβδομάδων.. 09-02-2013 10:09:52 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : εγκυμοσύνη 17 εβδομάδων

Να  πουμε  λοιπον  ΄΄ Δοξα τω  θω΄΄ ,  που δεν  εχεις  προβλημα...

Αυτό καλειται ΄΄φυσιολογική εγκυμοσύνη΄΄.. Οταν  η  έγκυος  δεν νοιωθει τιποτε..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΕΠΕΙΓΟΝ...... 09-02-2013 10:02:11 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΠΕΙΓΟΝ....

Αρτεμις,

Ελεος!

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :μικρή ρόη.. 09-02-2013 09:58:20 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μικρή ρόη

SmileΠ.Ζ

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ.. 09-02-2013 09:52:23 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΦΑΓΟΥΡΑ

Αγαπητή Φίλη!

Κατ΄ αρχην, το προβλημα δεν ειναι  σοβαρό, ειναι  κυριως ενοχλητικο  και προφανώς προξενει και στον συντροφο  προβλημα,,

Το αντισηπτικο  που  χρησιμοποιείς αντιμετωπιζει  - ως ενα σημειο -  τα συμπτωματα  σου,  που   μπορει να   προξενουνται  απο  διαφορες αιτίες.. 

Μυκητησιακες κολπιτιδες,  κολπιτιδες βακτηιριδιακης  αιτιολογιας,  ή τριχομοναδικές  κολπιτιδες,  ειναι  οι  πλέον  συχνες  αιτίες  και  η   θεραπεια  ειναι  αποτεελεσματικότερη, αν γινει σωστη  διάγνωση..

Σε συμβουλευω να σε  δει  ενας  γυναικολογος..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.. 09-02-2013 09:32:03 
ΓΕΩΡΓΙΑ Α.
Joined: 22-01-2013 22:18:41
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Αγαπητέ γιατρέ

κάνω προσπάθειες να μείνω έγκυος αλλά έχει έρθει ηλικιακά και η ώρα να κάνω μαστογραφία. Είναι ασφαλής όσον αφορά την ακτινοβολία της, αν για παράδειγμα σε λιγες ημέρες μετά από τη μαστογραφία συλλάβω;

Πρέπει μήπως να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς επαφή;

Σας ευχαριστώ πολύ

IP Logged
 Απάντηση :σχετικα με της ορμονικες εξε.. 09-02-2013 09:26:00 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : σχετικα με της ορμονικες εξετασεις που εκανα

Απάντηση :σχετικα με της ορμονικες εξετασεις που εκανα

Ελα  τωρα....Ρωτησε τιποτε  χρησιμο..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. 09-02-2013 00:47:57 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΕΣΤ ΠΑΠ

DIMITRIOU 3  2003 HERPES copy

Κύτταρολογικό επίχρισμα  ασθενους 29  ετων, από το ετος  2003,  με  παρουσια άρκετων  παραβασικων  και  μεταπλαστικών  κυττάρων . Στην ανω αριστερη  γωνια πλακώδες επιθηλιακό  κυτταρο της  διαμέσου στοιβάδος με διακριτική  κοιλοκυττάρωση. Εικονα  ερπητικης αλλοιωσης  με καθαρό υπόστρωμα, που προσομοιαζει   με ατροφια επιθηλιου.  Υπεστραφη  μετά από  6 εβδομαδες..Ετησιος ελεγχος μεχρι τον Νοεμ  2012,  χωρις  υποτροπη.  Δικό μας  παρασκεύασμα.  Χρωση Papanicolou. Μεγεθυνση 10Χ40.

 

 

Aγαπητή Φίλη!

Δεν  μας ειναι   γνωστη  η  ηλικία σου   και   δεν  ειναι  γνωστο  τι ειδους διαταραχή εχεις  για να  εισαι  σε αγωγη  με  Cyclacur...

Η  κυτταρολογικη εικονα  θα  μπορουσε   ν΄αντιστοιχει και   σε μια εικονα  ατροφιας  επιθηλιου με συνοδο φλεγμονή,,

Παρομοιες εικονες  θα ήταν  φυσιολογικές   σε μία γυναικα στην εμμηνοπαυση... Βεβαια , με  βαση την FSH  και  LH,  που ο   γιατρός σου  ζητησε - μεταξυ άλλων -  προφανως για τον λογο  αυτό,   τετοιο  θεμα δεν τιθεται..

Από την άλλη πλευρα, εισαι  σε Cycalcur   που λογικα  θα έπρεπε  να  ανατάξει  την εικονα της  ατροφίας, έστω  κι  αν δεχτουμε ΄οτι  συμπιεζει,   ως ενα βαθμο  ομως μονον (μια και  δεν ειναι  αντισυλληπτικο),   τυχον αυξημενες  τιμες FSH και LH.

Βεβαια, δεν εχω  ιδίαν αντίληψη των  κυτταρολογικών ευρηματων  και  μονον  υποθέσεις  εργασιας  μπορω να κανω ,,

Υπαρχουν  ακομη  και άλλες  εκδοχες:

Ιογενείς  προσβολές,  όπως π.χ.  ερπης,  ή  στελεχη  HPV,  μπορει να  υποδυονται  παρομοοιες    εικονες,  που δεν ειναι τοσο τυπικες  για ν΄αναγνωριστει  η ακριβης  αιτιολογια  τους  κυτταρολογικά...

Τις βρισκουμε επισης  μερικές φορές   και σε  μυκητιάσεις...

Περι του πρακτειου:  θα επαναλαβεις  την εξεταση σε ευλογο διαστημα  και  θα δει ο γαιτρός  σου  σχετικά

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :σχετικα με της ορμονικες εξε.. 08-02-2013 21:55:22 
Pela1
Joined: 17-01-2013 20:43:08
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : σχετικα με της ορμονικες εξετασεις που εκανα

Απάντηση :σχετικα με της ορμονικες εξετασεις που εκανα

Καλησπερα και παλι γιατρε..εχω μια απορια..γινεται μια γυναικα να εχει μεινει εγκυος και πριν την καθυστερηση να εχει συμπτωματα; οπως π.χ τσιμπηματακια κλπ.

IP Logged
 Τιμές χοριακης.. 08-02-2013 20:51:10 
ΝΑΣΙΑ28
Joined: 05-08-2011 09:37:00
Μηνύματα: 43
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τιμές χοριακης

Κέ  Ζησοπουλε καλησπέρα. την

δευτερα 4/2/13 ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος.τελευταια ημερομηνια περιόδου 

είχα 6/1/13 με κύκλο 27-28 ημερών. στις 5/2/ έκανα μέτρηση χοριακης η οποία ήταν στις 258,20 μονάδες,..στις 8/2 επανέλαβα χοριακη με τιμή 697,7.πως τις αξιολογείτε τις τιμές. Πήρα πρωτοβουλια για εξέταση χοριακης μονη  μου καθώς ο γιατρός μου μου πρότεινε υπερηχογραφικο έλεγχο στις 12/2 για να μη μπω σε διαδικασία αριθμών κ άγχους.εγω όμως έκανα χοριακη. Σας ευχαριστω.

IP Logged
 KAΦΕ ΥΓΡΑ.. 08-02-2013 19:29:35 
ΜΑΡΙΑ_Π
Joined: 08-02-2013 21:19:42
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : KAΦΕ ΥΓΡΑ

 

 

Καλησπερα είμαι 22 χρονών.Γενικά είχα πάντα μεγάλο κύκλο και τους τελευταιους 6 μηνες εχει φτασει στις 32 μερες. η τελευταία περίοδος μου ξεκίνησε στις 28 δεκέμβρη κράτησε 5 ημέρες και ήταν όλα όπως πάντα, στις 6 ιανουαρίου πήρα το ’’χάπι’’ γιατί είχα έρθει σε επαφή χωρίς προφύλαξη αλλα χωρίς να ’’τελειώσει’’ μέσα ο σύντροφός μου αλλά μετά ήρθα και πάλι σε επαφή χωρίς προφύλαξη αλλα χωρίς να ’’τελειώσει’’ μέσα ο σύντροφός μου.
Στις 23 ιανουαρίου ξεκίνησαν κάποια καφέ σκούρα κ λίγο σκούρα κοκκινα υγρα(κυρίως καφέ) τα οποία κράτησαν για 5 ημέρες όσο και η περιοδος μου αλλα η ροή δεν ήταν μεγάλη οπως της περιόδου και δεν είχα πονους περιόδου.υπέθεσα ότι όλο αυτό εγινε λόγο του χαπιου που πήρα αλλα εχθές είχα πάλι καφέ υγρά τα οποία συνεχίζουν μέχρι και τώρα.Εχω αγχωθεί.μπορείται να μου πείτε τη γνώμη σας? Ευχαριστω:)

Υπάρχει περίπτωση εγγυμοσύνης?

IP Logged
 Απάντηση :αιμορραγία ξανά.. 08-02-2013 19:18:03 
dominique2012
Joined: 14-10-2012 15:27:47
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμορραγία ξανά

Ευχαριστώ πολύ κύριε Ζησσόπουλε,

 

εν τω μεταξύ βέβαια πήγα στο γιατρό, τη 10η μέρα της περιόδου (όχι στον ίδιο, διότι αρνήθηκε να μου δώσει οποιαδήποτε θεραπεία και πρότεινε πάλι υστεροσκόπηση!!).

Ο δεύτερος γιατρός μου έδωσε αμέσως ciclacur και methergin λέγοντας ότι παρά τα κιλά μου είανι ανάγκη να πάρω θεραπεία και τα ότι τα χάπια αυτά δεν είανι ακριβώς αντισυλλυπτικά και δεν είανι τόσο επικίνδυνα.

Πράγματι σε τρεις μέρες πέρασε η αιμορραγία, ευτυχώς! (βρήκε και το ενδομήτριο εκκριτικό αν κατάλαβα καλά).

 

όμως την τέταρτη μέρα, αφού σταμάτησε το αίμα, σταμάτησα και το methergin (όπως είχε πει ο γιατρός). όμως μέχρι το απόγευμα μου ξαναήρθε ροζ και συνεχίζεται οπότε ξανάρχισα τα methergin για να ολοκληρώσω τις πέντε μέρες που είχε πει αρχικά ο γιατρός.

Τι να κάνω; Μόλις σταματήσω τα methergin θα ξανααιμορραγώ;

Διάβασα ότι άλλες κοπέλες έχουν λίγο αίμα σε όλο τον κύκλο με το ciclacur. μπορεί να συμβαίνει αυτό; Κι αν ναι είναι κακό;

Ο γιατρός είπε να με δει μετά το τέλος της επόμενης περιόδου.

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την απάντησή σας γιατρέ

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσύνη ή κάτι άλλο;.. 08-02-2013 18:20:18 
stauroula_32
Joined: 05-02-2013 14:50:41
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη ή κάτι άλλο;

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μου,έκανα νέα χοριακή ,που βγήκε 13.500 και υπερηχογραφικά είμαι στην 5 εβδομάδα κύησης..Είναι φυσιολογικό με αυτή την τιμή,μια μέρα νωρίτερα να μη βρέθηκαν εμβρυικά στοιχεία;Το ότι ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί είναι κακό σημάδι;

IP Logged
 Απάντηση :χαπι επομενης μερας και καπο.. 08-02-2013 17:49:18 
vag92
Joined: 01-02-2013 16:40:19
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χαπι επομενης μερας και καποια βοηθεια..

Απάντηση :χαπι επομενης μερας και καποια βοηθεια..

Oποτε απο την στιγμη που ειχα μια αιμοροια για 5-6μερεσ να περιμενω μια καθυστερηση φθσιολογικη..γιατι μπερδεδυτικα λιγο με το δευτερο κοματι τησ απαντησης...ευχαριστω  πολυ!

IP Logged
 Απάντηση :Περίεργη "περίοδος".. 08-02-2013 17:40:18 
MandAnd
Joined: 07-02-2013 19:15:54
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Περίεργη "περίοδος"

 

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.

 

Μου είπε να το πάρω μέχρι Δευτέρα...Έχω αρχίσει και ανησυχώ..Τι μπορεί να είναι εάν δεν είναι ορμονολογικό και εάν δεν φαίνεται κάτι με το τεστ παπ και τον κολπικό υπέρηχο?

 

Ευχαριστώ.

IP Logged
 Απάντηση :ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙ.. 08-02-2013 17:08:54 
sockratous
Joined: 28-01-2013 13:31:57
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 38 ΧΡΟΝΩΝ

Απάντηση :ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 38 ΧΡΟΝΩΝ

Σας χαιρετω και πάλι. Πηγα στο γυναικολόγο μου ξανά.Μου είπε ότι μάλλον είναι προωρη εμμηνόπαυση γι΄αυτό θα πρέπει να επαναλάβω κάποιες ορμονικές αναλύσεις.Επίσης θα πρεπει να κάνω μαστογραφία. Οταν έχω τα αποτελέσματα θα πάω ξανα για να αρχίσω θεραπεία. Θα  ξαναπάρω primolout για να αδιαθετήσω (τελευταια περίοδος 8/1/2013) και εφόσον είναι καλή η μαστογραφία θα αρχίσω θεραπεία με ορμόνες.

Εκανα την μαστογραφία αλλά ακόμα δεν είναι ετοιμο το σχετικό report. 

Σχετικά με τις αναλύσεις μου πήρα τα απότελέσματα σήμερα τα οποια είναι τα ακόλουθα(σημειωστε ότι είναι  32 μέρες μετα την προηγουμενη μου περίοδο)

FSH  63.5  FOLLICULAR 2.80-11.3

                   MIDCYCLE 5.80-21.0

                   LITEAL    1.20-9.00

                   MENOPAUSE  9.70-111

LH     31.O FOLLICULAR  1.10

                     MIDCYCLE  17.0-77.0

                    LUTEAL 0.10-14.7

                    MENOPAUSE  11.3-39.8

 

PROGESTERONE <0.64    LOW           FOLLICULAR 1.2-3.00

                                                                     LUTEAL   3.80-13.0

                                                                     MENOPAUSE  0.64-4.50 

TESTOSTERONE  < 0.69    LOW

DHEA-SO4  2.43      NORMAL  2.17-15.2

OMMA           6.06      NORMAL 1.00-24.0

PROLACTINE  67.2    40.0-530

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πράγματι είμαι σε εμμηνόπαυση, δεν είναι έτσι? Μου φάνηκε παράξενο η τιμή της προλακτίνης που ήταν 670 και τώρα είναι 67.2, μπορεί να εγινε κάποιο λάθος?Δεν πήρα καθόλου φάρμακα για μειωση της.

θα ήθελα να μου πειτε την γνώμη σας σχετικά με την αγωγη που μου είπε ο γιατρός μου(ημουν πολύ αναστατωμένη όταν πήγα και δεν τον ρωτησα τίποτε, επειδη έλπιζα ότι δεν θα είναι εμμηνόπαυση.)Η ορμονική θεραπεία θα με κάνει να αδιαθετώ κανονικά κάθε μήνα?Για πόσο καιρό θα κάνω θεραπεία?Μολις σταματήσω τις ορμόνες θα μου σταματησει και η περίοδος?Υπάρχει περίπτωση οι ορμόνες να με κάνουν να βάλω βάρος (είμαι 49 κιλά).Ποσα χρόνια μπορώ να δώσω παράταση στην εμμηνοπαυση?

Ειμαι πολύ αγχωμένη, με όλη αυτή την κατάσταση.

Σας ευχαριστω 

IP Logged
 Εντονο τσουξιμο και φαγουρα στην κλει.. 08-02-2013 16:46:59 
NatasaLoka
Joined: 08-02-2013 18:10:47
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εντονο τσουξιμο και φαγουρα στην κλειτοριδα

Εντονο τσουξιμο και φαγουρα στην κλειτοριδα

Καλησπερα σας,
ειμαι 22 ετων και δεν ειχα καποιο προβλημα παλιοτερα σχεστικα με μεταδιδομενα νοσηματα.

Τον Νοεμβριο ειχα μια ενοχληση στα γεννητικα οργανα, πιο συγκεκριμενα εντονο τσουξιμο στην κλειτοριδα και αποφασισα να παω στον γυναικολογο. Ενω με εξεταζε στις ωοθηκες του ειπα το προβλημα μου και χωρις να με δει, μου ειπε πως εχω κολπιτιδα και μου εδωσε μια κρεμα να βαλω(αυτην που μου δινει παντα) μεσα και εξω απο τον κολπο.
Αγορασα και την εβαλα την κρεμα αλλα το τσουξιμο ομως στην κλειτοριδα δεν εφευγε. Εξωτερικα που τοποθετουσα την κρεμα ενιωθα καποια ανακουφιση αλλα καταλαβα πως ο ερεθισμος εχει προχωρησει πιο βαθια οπου ειναι αδυνατον να φτασει ως εκει. Την ενιωθα πρησμενη η σαν να εχει καποιο σπυρακι μεσα, κατι αφυσικο παντως.Ετσι μολις τελειωσε η θεραπεια το τσουξιμο ξανα εμφανιστηκε και προχωρησε ξανα μεχρι εξω.
Μετα απο ενα 3μηνο δεν εχω δει καμια βελτιωση αν και με δικη μου πρωτοβουλια ειχα ξαναπαρει και εβαλα την κρεμα και χω φτασει σε ενα σημειο που με ακουμπαει το εσωρουχο και υποφερω. Νιωθω εντονη φαγουρα και τσουξιμο μαζι.

Επισης εχω παει σε μικροβιολογικο και εγω κανει εξετασεις για ουρολοιμοξη και ειχα δωσει κολπικο υγρο μηπως και εβρισκαν καποιο μικροβιο αλλα ηταν ολα καθαρα.
Τι μπορω να βαλω ωστε να ανακουφιστω λιγο απο τον πονο?




IP Logged
 Απάντηση :Περίεργη "περίοδος".. 08-02-2013 16:32:10 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,969
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Περίεργη "περίοδος"

Αγαπητή  Φίλη!

Ο  γιατρός  σου διεγνωσε προφανώς  μια διαταραχη  ομρονικςη αιτολογιας .. Ατυχώς  το Duphaston  ''δεν   σε έπιασε΄΄...Θα πρέπει  να  μιλσηεις ακομη  1χ μαζι του   και μαλλον θα σου πει  να   το διακοψεις.  Μετα  θα δειτε.

Φιλικά

ΠΖSmile

IP Logged
Δρ Παρμενίων Ζησόπουλος Μαιευτήρας- Χειρούργος Γυναικολόγος Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (231) 279-272 Fax : (231) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!