Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :δύσοσμα κολπικά υγρά.. 23-09-2014 11:06:19 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : δύσοσμα κολπικά υγρά

Όχι βέβαια.

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Απορία γόνιμων ημερών.... 23-09-2014 11:04:44 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,425
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Απορία γόνιμων ημερών..

SmileSmileSmile

Π.Κ.

IP Logged
 Προς κύριο Ζησοπουλο:εγκυμοσύνη,ζάχαρ.. 23-09-2014 09:16:14 
βικυ 28
Joined: 23-01-2012 16:34:52
Μηνύματα: 29
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς κύριο Ζησοπουλο:εγκυμοσύνη,ζάχαρο κ αυξημένο αμνιακο

Προς κύριο Ζησοπουλο:εγκυμοσύνη,ζάχαρο κ αυξημένο αμνιακο

 

Καλημέρα γιατρε.Για αλλη μια φορά χρειάζομαι τη γνωμη σας.Είμαι έγκυος στο δεύτερο παιδακι μου,31 εβδομάδων.Στην 25η εβδομαδα είχα αρκέτα αμνιακα(χωρίς μέτρηση) κ εκανα καμπύλη ζαχαρου με τις εξης τιμες: 75gr γλυκόζης 0" 81 με φτ 70-110 60" 108 με φτ 110-170 120" 84 με φτ 70-120 Η γιατρός μου απλα σχολίασε το 108 κ έκανε λογο ίσως για αντιδραστική υπογλυκαιμία.Λόγω αμνιακου στα ανώτερα επίπεδα(20 το άθροισμα κ 8.5 η μεγαλύτερη "λίμνη") με έβαλε σε διατροφή χωρίς ζάχαρη κ λίγους υδατάνθρακες. Ενα μήνα περιπου μετα (εχουν ξεκινησει κ καποιες προωρες συσπασεις)οι μετρήσεις του αμνιακου στο doppler ηταν 18 το άθροισμα κ 7 η μεγαλύτερη λίμνη κ τώρα στις 31 εβδ.είναι 17 το άθροισμα κ 5.5 η μεγαλύτερη λίμνη και οι συσπάσεις έχουν μειωθεί αρκετα.Θεωρειται οτι υπάρχει περιπτωση διαβήτη κ οτι πρεπει να επαναλαβω την καμπύλη?η γιατρός λέει όχι.Επίσης στις τελευταίες εξετασεις το σάκχαρο νηστείας ηταν 78 με φτ 70-110 κ η γλυκοζηλιωμενη αιμοσφαιρίνη 4.3 με φτ 4.3-6 άριστη ρύθμιση.Θα συστηνατε κάτι διαφορετικό?
IP Logged
 Διαφορά καλλιέργειας κολπικών υγρών κ.. 23-09-2014 07:13:48 
Frosoo
Joined: 22-03-2013 15:32:33
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Διαφορά καλλιέργειας κολπικών υγρών και εξέτασης νωπού παρασκευάσματος

Διαφορά καλλιέργειας κολπικών υγρών και εξέτασης νωπού παρασκευάσματος

Γεια σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω, ποια η διαφορά της καλλιέργειας κολπικών υγρών με την εξέταση άμεσου νωπού παρασκευάσματος, πότε, δηλαδή, πρέπει να κάνουμε τη μία, και πότε την άλλη εξέταση, και αν το τεστ παπ -πέρα από τα άλλα που ψάχνει-, μπορεί να υποκαταστήσει με ακρίβεια τις δύο αυτές εξετάσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

IP Logged
 Απάντηση :ωοθυλακια και λεπτο ενδομητ.. 22-09-2014 23:18:41 
voulitsa71
Joined: 14-09-2014 12:49:26
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ωοθυλακια και λεπτο ενδομητριο.

Απάντηση :ωοθυλακια και λεπτο ενδομητριο.

σας ευχαριστω γιατρε για την απαντηση σας. δυστιχως παλι παω <πισω> λογω κυστης αυτη την φορα. ειχα βγαλει και στο παρελθον και την καταπολεμησαμε με αντισυλιπτικα. γενικα καθε 2 με 3 μηνες βγαζω και μια κυστη. στο παρελθον δεν ειχα κανενα προβλημα. η θεραπεια θα αρχισει απο αυριο και ελπιζουμε με τον γιατρο να προχωρησουμε πια στην σπερματεγχηση. πιστευτε οτι παιζει ρολο και το αγχος; ο γιατρος μου στεναχωρεθηκε. συγκεκριμενα μου ειπε οτι νιωθω οτι ταλαιπωρησε, οτι σε ταλαιπωρω. ομως δεν μπορω να σου πω να τα παρατησουμε οταν εχω μια γυναικα που εχει μεινει 3 φορες μονη της εγκυος! ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα! τι εχουν παθει οι ωοθηκες μου δεν μπορω να καταλαβω...η κυστη ειναι 2,6 εκατοστα. σας ευχαριστω!

IP Logged
 ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ.. 22-09-2014 22:29:27 
maryy
Joined: 28-05-2014 16:14:44
Μηνύματα: 10
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ

 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!  ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ( ΕΙΧΑ CIN II - CINIII) ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ.

Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Escherichia coli esccol> ΚΑΙ  ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ  ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:  

ΕΥΡΗΜΑΤΑ:  ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΠΥΡΗΝΑ  : ΑΡΚΕΤΑ

ΕΠΙΘΥΛΙΑΚΑΚΥΤΤΑΡΑ ΠΛΑΚΩΔΟΥΣ ΤΥΠΟΥ 

ΕΠΙΠΟΛΗΣ:  ΑΡΚΕΤΑ

ΔΙΑΜΕΣΑ: ΠΟΛΛΑ

ΠΑΡΑΒΑΣΙΚΑ : ΛΙΓΑ

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΑ ΕΠΙΘ.ΚΥΤΤΑΡΑ:ΑΡΚΕΤΑ

ΓΑΛΑΚΤΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ Dοderleine: κοκκοβακτηριδια

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΜΕ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΛΕΓΜΩΝΗΣ.



ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΩΝΟΕΙΔΗ ΕΚΤΟΜΗ( CIN II-CINIII) ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΩ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ? ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ CIN I / CINII/ H CIN III. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΛΕΓΜΩΝΗ- ΟΥΡΟΛΗΜΩΞΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ?

ΕΠΙΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ.(ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΚΑΙ  ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΗΨΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.)

ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΕΣΤ ΠΑΠ? ΚΑΙ Η ΚΟΛΠΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

IP Logged
 Απάντηση :αντιμυκητησιακές κρέμες και.. 22-09-2014 22:14:21 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αντιμυκητησιακές κρέμες και χαπια

Απάντηση :αντιμυκητησιακές κρέμες και χαπια

Αγαπητη  Φίλη!

Ετσι δεν  ΄΄λύνονται'΄΄  αυτά ,εκτος κι αν  εισαι τυχερή  και ΄΄πέσεις΄΄ μεσα,,

Γία την σωστή η  εκτιμηση της  κολπικής  χλωριδας επιβαλεται να  γινει  μ'ία   μετηρηση  pH του κολπικου εκκριματος, καθως και ενα αμεσο  νωπο  μικροσκοπικο  παρασκεύασμα..

θα ταδειςμε τον γιατρό  σου αυτά,,,

Στον ανδρα  η  ανιχνευση  μυκητων  - εκτος κι   αν εχει εναν εξωτερικο  ερεθισμό - ειναι   προβληματικη..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :θρομβοφιλια.. 22-09-2014 22:06:27 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : θρομβοφιλια

Δεν καταλαβαινω,  που ειναιτο  πρόβλημα..

Προφανώς δεν εχεις τιμές θρομβοφιλιας, και  δεν  εχεις ιστορικο  η ίδα, δεν    εχει  και η  οικογενεια  σου..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :προσπαθεια εγκυμοσυνης.. 22-09-2014 22:01:56 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προσπαθεια εγκυμοσυνης

Αγαπητή  Φίλη!

Το σπερμοδιάγραμμα  δεν είναι  τοσο επηρεασμενο, όσοπιστευεις,,,

Αν δεν συλλαβεις μεσα   στο 6μηνο  ξανομιλάμε...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :κινησεις εμβρυου.. 22-09-2014 21:55:29 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κινησεις εμβρυου

Αγαπητή  Φίλη!

Οποια αγχώνεται τοσο, παίρνει   τον γιατρό  της στο  κινητό.. Η σελιδα  δεν ενδεικνυται για τοσο βιαστικες  κυρίες..

Σαν  παληος  που ειμαι,  τα εχω ακουσει  αυτά  αμετρητες φορές ..

Εκτιμώ  ότι δεν   σου   συμβαινει  απολυτως  τιποτε..Μια χαρά θα  γεννησεις...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Θεραπεία για 2 ( ; ).. 22-09-2014 21:50:12 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Θεραπεία για 2 ( ; )

Αν  κανει  και  ο συντροφος την θεραπαεια, δεν  θα βλαψει...

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΩ .. 22-09-2014 21:47:45 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ?

Απάντηση :ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΝΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ?

Το συγκεκριμενο  χαπι  τα  κανει αυτό  (περισσοτερο  από   άλλα).. Πιστευω  ότι στο  μεταξυ η περιοδος  ηλθε.  Εκτιμώ  ότι δεν  εισαι  εγκυος... Σε περιπτωση  βεβαια  που  η καθυστερηση συνεχιζει για  αλλες  9 ημέρες ,  θα   κανεις τα σχετικα... (Τεστ κυήσεως   και γυναικολογικη εξεταση..)

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Καθυστερηση αλλά αρνητικο τ.. 22-09-2014 21:39:39 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστερηση αλλά αρνητικο τεστ

Απάντηση :Καθυστερηση αλλά αρνητικο τεστ

Αγαπητή Φίλη!

Η  ωοθυλακιορρηξία εγινε  αργά,  το ενωρίτερο την 22η  ημέρα..  Για να μιλήσουμε  για εκγυμοσύνη με βαση το θερμοδιάγραμμα: Η  θερμοκριασία πρεπει να  μείνει υψηλή  για  18 τουλάχιστον μέρες ...Αυτό δνε συμβαίνει  ακομη... 

Εκτιμω  ότι το μεταξυ  η  περιοδος  εμφανίστηκε..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :cmv επειγον.. 22-09-2014 21:33:19 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : cmv επειγον

Αγαητή Φίλη!

Δεν  θα  το  αξιολογούσα  καθολου.. Αν  το  IGM  παραμενει αρνητικο,  δεν υπάρχει προβλημα.

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ωοθυλακια και λεπτο ενδομητ.. 22-09-2014 21:28:25 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ωοθυλακια και λεπτο ενδομητριο.

Απάντηση :ωοθυλακια και λεπτο ενδομητριο.

Αγαπητή  Φίλη!

Ατυχώς,  μόνον υποθέσεις  εργασίας μπορεί    να  κανω,,, 

Ειναι δυνατόν  το  ωοθυλάκιο  να  εχει   μεν την διαμετρο  που περιμενει κανεις  στην συγκεκριμενη μερα  κυκλου,

αλλά  να  μην παραγει  τα οιστρογονα  που πρέπει, οποτε   βεβαια το ενδομητριο  - το παχος  του  εξαρταται   από   αυτά  -  να  παραμεινει   λεπτό..

Η αιτιολογια  αυτης  της   εξέλιξης,  μπορει  φυσικά  να  οφειλειται  ακομη  και  σε βλαβη του ενδομητριου  (αυτή  ειναι η πλέον απίθανη  εκδοχή), 

ή  ισως σε  διαδικασίες προώρου  κλιμακτηρίου..

Θα  δει σχετικα΄ο γιατρός  σας,  πως θα καλυψει αυτές  τις εκδοχές από  πλευρας  θεραπειας..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 θηλωματα.. 22-09-2014 21:10:30 
IREKON
Joined: 12-03-2013 21:19:52
Μηνύματα: 37
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καθυστεριμενη συλληψη η παλινδρομη κυηση.

γιατρε καλησπερα.ηθελα τη γνωμη σας για κατι.εκανα χθες εναν καυτηριασμο στα εξωτερικα χειλη των γεννητικων οργανων διοτι ειχα ενα μικρο θηλωματακι χρονια τωρα. δεν ενοχλουσε δεν πονουσε δεν αλλαζε σχημα η χρωμα.τωρα για 5 μερες ο γιατρος μου συνεστησε fucidin.εβγαλε μια σταγονα αιμα ομως η πληγη λογω τριβεις απο το παντελονι.υπαρχει καποιο προβλημα σαυτο;ευχαριστω.

IP Logged
 Απάντηση :HPV ΛΟΙΜΩΞΗ.. 22-09-2014 21:07:12 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV ΛΟΙΜΩΞΗ

Αγαπητή Φίλη!

Να επισημανω  κι εγώ,  ότι δεν  εχεις τιποτε σοβαρό..

Τα  μικροβιολογικά   ευρηματα ειναι ασημαντα.. Με  μια  μικρη αγωγη ,  θα  υποχωρησουν  και βεβαια  θα  υποχωρησουν  πιθνοτητα  και τα κυτταρολογικα΄ευρηματα,  που εμφανίζονται   οχι αποκλεστικά σε  προσβολή  από HPV. 

Για το  αν  στο Pap μπορει  αποκλεισει  την προσβολή απο   HPV:  Μπορει, μεχρις ενός σημείου.. Μπορεί να υπάρχει   λοιπον προσβολή HPV   και να  μην την ανιχνευσει....

Εξυπακουεται,   ότι  καποια  στιγμή, μετα την  θεραπεια  που   θασου υποδειξουν, ειναι σκοπιμο να γινει  ενα  ενο Pap  και  μαι κολποσκοπιση

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Ινομύωμα!!!(Για κύριο Ζησόπου.. 22-09-2014 20:47:02 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,722
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ινομύωμα!!!(Για κύριο Ζησόπουλο)

Απάντηση :Ινομύωμα!!!(Για κύριο Ζησόπουλο)

Αγαπητή Φίλη!

Για  μικροεύρημα πρόκειται,  που δεν παίζει κανένα   ρολο  και δεν  χρηζει  περισσοτερη αναλυση..

Δεν  θα  ανησυχησεις.......

Φιλικά

Π.Ζ.Smile

IP Logged
 Απάντηση :Ωορρηξία.. 22-09-2014 20:13:59 
ilian
Joined: 06-12-2013 15:58:08
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ωορρηξία

Καλησπέρα και πάλι

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας στο μήνυμά μου. Από την προηγούμενη επικοινωνία μας, το αίμα που σας είχα αναφέρει αυξήθηκε και ήταν σαν αίμα περιόδου. Σήμερα πήγα στο γιατρό και είδε ότι η μήτρα μου ήταν εντάξει, θα έχω λίγο αίμα για 1-2 μέρες ακόμα και επίσης ο υπέρηχος έδειξε ότι ξεκινάει ένας νέος κύκλος οπότε θα αδιαθετήσω ξανα σε περίπου ένα μήνα. Γιατρέ, είναι δυνατόν να διαταράχθηκε τόσο πολύ ο κύκλος μου με την λαπαροσκόπηση-υστεροσκόπηση που έκανα πριν 2 εβδομάδες; εγω περίμενα να αδιαθετήσω σε περίπου 4 μέρες κανονικά. Ο γιατρός μου επιμένει ότι η διαταραχή αυτή είναι απολύτως φυσιολογική και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Ποιά η γνώμη σας;

Σας (υπερ) ευχαριστώ και πάλι και περιμένω απάντησή σας

IP Logged
 Απάντηση :δύσοσμα κολπικά υγρά.. 22-09-2014 15:10:55 
Frosoo
Joined: 22-03-2013 15:32:33
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : δύσοσμα κολπικά υγρά

Σας ευχαριστώ πολύ. Απορία της στιγμής: Ένα νέο τεστ παπ θα έδειχνε αυτά που θα δείξει το άμεσο κολπικό παρασκεύασμα; 

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!