Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 αποτελεσματα μαστογραφιας.. 12-06-2014 13:26:21 
annamari
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αποτελεσματα μαστογραφιας

Καλησπερα σας.Ειμαι 44 ετων ,με δυο παιδια, εκανα χτες ψηφιακη μαστογραφια και υπέρηχο (οπως καθε χρονο)και εδειξε τα εξης:

Δερμα θηλη φυσιολογικα, λιπωδης υποστροφη των μαστων με παραμονη περιορισμενων ινοαδενικων στοιχειων αμφω, καλοηθους τυπου επασβεστωσεις.

δεν παρατηρουνται ευρηματα κακοηθειας

δεν παρατηρουνται διογκωμενοι μασχαλιαιοι λεμαφαδενες.

 

Ανησυχω πολύ γι αυτες τις επασβεστωσεις γιατι εκανα το λάθος να το ψαξω στο ιντερνετ.Ο γιατρος που τα ειδε μου ειπε οτι δεν ειναι τπτ.

Σας παρακαλώ πειτε μου την γνωμη σας.εχω αγχωθει παρα πολύ!

 

 

IP Logged
 Clomid.. 12-06-2014 11:16:15 
Maria12345
Joined: 09-03-2012 14:04:45
Μηνύματα: 23
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Clomid

Χαιρεται!

ειμαι στον 2ο κυκλο αγωγης με clomid. Θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικαμε την σχεςη της βασικης θερμοκρασιας και το clomid.  

Εδω και ενα χρονο που παρακολουθω τους κυκλους μου στην follicular phase εχω θερμοκρασια 36- 36,3 και στην luteal 36,4-36,7.

Στον προηγουμενο κυκλο που πηρα clomid 5-9η μερα, ανεβηκε λιγο η θερμοκρασια εκεινες τις μερες μονο,  στο  36,4-36,5 και μετα επεσε κοντα στις μερες της ωορρηξιας (15η μερα) και μετα ανεβηκε για 13 μερες (36,5-36,7). Μετα επεσε η θερμοκρασια μου για 2 μερες στο 36,1 και ειχα αιμα για 2 μερες.Οποτε σημανα την εναρξη καινουργιου κυκλου στο ημερολογιο μου.
Στον νεο κυκλο, 3-7η μερα ξαναπηρα clomid. Απο την 3η μερα λοιπον μεχρι σημερα 14η μερα η θερμοκρασια μου ειναι 36,5-36,6. Ειναι πολυ αφυσικο για μενα. Πιστευετε οτι ειναι απο το φαρμακο? και αν ναι, πιστευετε οτι μπορει να επηρεασει αρνητικα ή αναςταλτικα μια επερχομενη ωορρηξια? 

Χρειαζεται να απευθυνθω στον γιατρο μου νωριτερα απο ο,τι ειχαμε προγραμματισει? (τελος αυτου του κυκλου). Ποια ειναι η προσωπικη σας γνωμη για το θεμα μου?

ευχαριστω παρα πολυ! 

Υγ. Συγνωμη για το τεραστιο μηνυμα μου...

IP Logged
 Αιμορραγία στη μέση του κύκλου.. 12-06-2014 09:35:31 
Athinadour
Joined: 20-05-2014 13:44:53
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμορραγία στη μέση του κύκλου

Χαίρεται,

Τις τελευταίες δυο μέρες είχα καφέ υγρά και σήμερα το πρωι είχα καθαρό κόκινο αίμα σε ποσότητα περιόδου. Δεν έχει συμβεί ξανά κάτι αντίστοιχο. Περίπου στις 20 Μάη είχα πάρει το χάπι της επόμενης μέρας (norlevo) το οποίο έχει σα σύμπτωμα την αιμοραγία. Η περίοδος μετά ήρθε νωρίτερα αλλά κράτησε όπως πάντα και όλα ήταν φυσιολογικά. Μπορει να είναι σύμπτωμα του χαπιού; Τι άλλο μπορεί να είναι;

IP Logged
 Αρχίζω να ανυσηχώ.. 12-06-2014 09:21:02 
alex00
Joined: 25-11-2013 16:49:39
Μηνύματα: 15
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αρχίζω να ανυσηχώ

Καλημέρα! χρειαζομαι κ πάλι την πολύτιμη συμβουλή σας.. Ο´πως σας έχω ξαναπεί υον οκτωβρη του 2013 υποβληθηκα σε απόξεση λόγο παλλινδρομης στην 9η εβδομάδσ κύησης. Αφού περίμενα 3 κύκλους ξεκίνησα προσπάθειες και ακόμη τίποτα.. Να σημειώσω οτι είμαι 23 ετων με κύκλο 32 μέρες. Σπερμοδιάγραμμα πολύ καλο. Έχει 1 μήνα που ξεκίνησα κ filicine. Απο οτι μου έχετε πεί γονιμές μερες ειναι 18η προς 19η αλλα δεν προσπαθώ μονη εκείνες της ημέρες.. Εχουν περάσει αρκετοί μήνες κ αρχίζω να απογοητεύομαι κ να ανυσηχώ. Γιατι την προηγούμενη φορά συνέλαβα τον δευτερο μήνα ελεύθερων επαφών χωρις να υπολογιζω μερες, δηλ έτυχε.. σε υπερήχουσ που κανω φαινεται καθαρη η μήτρα μ αλλα αρχισα να σκεφτομαι για τοιχόν συμφυσεις.... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! 

IP Logged
 Απάντηση :sossss.. 12-06-2014 09:09:26 
Nina1992
Joined: 17-03-2014 15:58:03
Μηνύματα: 10
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : sossss

Καλημερα.Ευχαριστω για την απαντηση σας.Θα ηθελα να σας ρωτησω κ κατι ακομα.Με το αγορι μου καθε φορα που κανουμε κατι του ζηταω να τελειωνει εξω απο εμενα για να ειμαστε πιο σιγουροι (παντα με χρηση προφυλακτικου).Υπαρχει περιπτωση να μεινει καποιος εγκυος μετα τα προσπερματικα υγρα μονο???Επισης κατι για το οποιο εχω ακουσει πολλες εκδοχες αλλα θα ηθελα τη δικη σας εγκυρη γνωμη.Πως πρεπει να γινεται ο σωστος ελεγχος του προφυλακτικου,μετα την πραξη???ευχαριστω πολυ!

IP Logged
 Απάντηση :κύστη στο ενδομήτριο.. 12-06-2014 08:04:49 
aggden
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κύστη στο ενδομήτριο

Γιατρέ ευχαριστώ για την απάντηση,

θα ήθελα να συμπληρώσω ότι κατάλαβα πολύ καλά αυτό που μου είπε ο γιατρός.Φαινόταν το ενδομήτριο και ανάμεσα υπήρχε μία μαύρη κουκίδα-κηλίδα στρογγυλή , έκανα β-χοριακή και βγήκε αρνητική και αυτές τις μέρες είχα συσπάσεις στη μήτρα.Ο γιατρός που με είδε λέει ότι δεν είναι καμία ένδειξη αποτυχημένης εμφύτευσης θα ήθελα να ξέρω εάν συμφωνείτε και εσείς.

Ευχαριστώ πολύ

 

IP Logged
 Απάντηση :προς κ. Ζησόπουλο.. 12-06-2014 06:27:10 
Neraida
Joined: 19-05-2014 15:49:59
Μηνύματα: 12
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κ. Ζησόπουλο

Αγαπητε κ. Ζησοπουλε,

Πηρα τα αποτελεσματα των εξετασεων. Το παπ εκτος απο το οτι εδειξε οτι με θυμηθηκε ο ιος HPV χωρις ομως αλλειωσεις ειναι ενταξει. Η καλλιεργεια κολπικου υγρου ηταν καθαρη. Ουτε μυκητες δεν βρεθηκαν.Laughing

Μου ειχατε πει οτι δεν θα υπαρχει προβλημα κ οντως ετσι εγινε Laughing

 Η ψυχολογια εχει βελτιωθει κ ελπιζω να με προλαβει η εγκυμοσυνη μου, διαφορετικα  προχωρω για σαλπιγγογραφια  κ για τον πολυποδα ....αλλα κ για ελεγχο των σαλλπιγγων.

Ερωτηματα. Εκτος απο αποξεση ενδομητριου δεν εχω κανει αλλη επεμβαση ουτε ειχα καμια αποβολη. Οι τυχον φραγμενες σαλλπιγες μπορει να προκυψουν εξαιτιας της αποξεσης η υπαρχουν κ αλλοι λογοι ;   Σκεφτομαι μηπως τοτε με τον πολυποδα, εγινε ζημια.... 

Μπορειτε να διαπιστωσετε καποιο προβλημα στις σαλπιγγες βλεποντας την ασθενη με απλο υπερυχο η μονο η σαλπιγγογραφια δειχνε κατα ποσο ειναι διαβατες η οχι οι σαλπιγγες.

Ο αντρας μου θα κανει κ εκεινος σπερμοδιαγραμμα οποτε αυτο το θεμα λυθηκε.......

Γιατρε δινω σημασια στην αποψη σας. Αλλα η αποσταση δεν εξυπηρετει να μπορεσω να σας δω κ απο κοντα... .

Σας ευχαριστω κ παλι.

Με εκτιμηση

ΠΚ

IP Logged
 Πιθανό ψηλαφητικό ευρημα μαστού... 11-06-2014 23:13:42 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανό ψηλαφητικό ευρημα μαστού

Τυχαιο  υπερηχογραφικό εύρημα, (σε ασθενή  που προσήλθε  με μαστογραφια  ανά χειρας), κοντά  στην άλω  της  θηλης,  μη  ψηλαφητό.

Η προ 2  ωρών  διενεργηθείσα  για προληπτικούς  λόγους προγραμματισμένη μαστογραφια, ηταν αρνητική.  Η αλλοίωση, μεγιστης διαμετρου  6 χιλ αφαιρεθηκε χειρουργικώς και η ταχεία βιοψία απεβη  επισης  αρνητική . Δυο  μέρες αργότερα, η κανονική ιστολογικη  εξεταση κατ΄ρδειξε λοβικό αδενοκαρκίνωμα μαστου. (Περιστατικό του ιατρείου μας )

Αγαπητη  Φίλη!

Θα  πας για ενα  υπερηχογραφημα... Ενας  σωστός  ειδικός,  φορά  στο  αριστερο του  χερι  ένα γαντι   και πισω από αυτό, με το  δεξι χέρι  τοποθετεί  την  καταλληλη κεφαλή του υπερηχογραφου,  ωστε κατά  την  μετατοπιση της, πρωτα ψηλαφά  και  μετά βλέπει   την εικονα  που ακολουθει.. Το  Gel που χρησιμοποιεί,  του δινει   επιπλέον   και καλλίτερη  ψηλαφητική αισθηση.. 

Αυτό  που  αποκαλειται σημερα  σκετη  ΄΄ ψηλάφηση μαστου ΄΄, ειναι  βεβαια - με  όλο το σεβασμό  -  αντιμετώπιση Ιπποκρατική (αρχαία!).. Εκτός  κι  αν   ο  ΄΄ειδικός΄΄ χρησιμοποιεί ο ιδιος την παραπανω ΄΄σύνθετη΄΄  μεθοδο.. Τοτε βεβαια  να τον επιλεξετε.  Εχει και  τετοιους.. Τοτε είναι  ότι το καλλιτερο..

Γενικά:  Νομιζω  ότι   (ευτυχώς !) αδικα ανησυχείς...Η  εξέταση  θα  σε καθησυχάσει..

Το τελευταιο:  Αλλαξα τον  τίτλο του μυνήματος,  απο  ΄΄Γρομπαλάκι΄΄ , σε ''Πιθανο  ψηλαφητικό ευρημα μαστού΄΄,   για  να το βρισκει  η μηχανή αναζητησης  καλλιτερα, μια  και το θεμα ειναι  πολυ επικαιρο.

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. 11-06-2014 22:39:23 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Αγαπητή  Φίλη!

Τυχαινει  να ειμαι σ ΄αυτά  κάπως... ειδικός..

Στην  κυτταρολογικη εικονα  περιγραφεται   ο ελλιπης  χρωματισμός   μερικών  κυττάρων,  που  μαλλον δεν  σημσινει κατι το ιδιαιτερο..Μαλλον τίποτε  δεν  εχεις...  Ο εξεταστής  θελει να το δει στο διάστημα αυτό, για  να  εκτιμήσει. αν  προκετιαι  για  κατι τυχαιο κι   εφήμερο, ή ισως  για  μια αρχομενη  κυτταρολογική αλλοιωση  (κοιλοκυττάρωση),  που  θα μπορούσε ν'΄αποδοθεί  σε καποια ιογενή προσβολή  (δηλ. σε HPV, αλλά οχι  μόνον! Εχει και άλλες,  απλές αιτίες!  Το ιδιο ισχυει  και γιατα ΄΄παρακερατωσικά'')

Σαν συνημενο  αρχειο, για λογους επιδειξης.  σου αποστελω μία  εικονα  από Pap-test ασθενους  του ιατρειου μας (ειναι μεγαλητερης  ηλικιας από την δική σου) .  όπου διαφαινεται ενα  έλλειμα χρωστικής  στο κεντρο  καποιων κυττάρων,  που την χαρακτηρισα σαν  ΄΄διακριτική  κοιλοκυττάρωση΄΄. Αυτό  θα  πει, οχι τυπική,  όπως σε ιογενείς προσβολές. Στον επανελεγχο  οι σποραδικέςαυτές  μικροαλλιωσεις δεν  ξαναεμφανίστηκαν.  (Δικό μας παρασκεύσμα, χρωση κατά Papanicolaou, δική μας φωτογραφια -  2003 - Η γυναικα εχει  μέχρι σήμερα  καλώς!)

Το να εξεταστεις ενωριτερα,  δεν  θα προωθησει την διαγνωση...Το  πολυ - πολυ να δει κανείς την μη χαρακτηριστικη  αυτή  αλλιωση,  που  θελει τον καιρό της για να  υποχωρησει...

Φιλικά

Π.ΖSmile


Συννυμένα αρχεία
 Basophilie diskrete Koiloz.jpg [653 KB] ::
IP Logged
 Απάντηση :Είμαι έγκυος ή όχι; Παρακαλώ .. 11-06-2014 22:12:33 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Είμαι έγκυος ή όχι; Παρακαλώ βοήθεια :(

Απάντηση :Είμαι έγκυος ή όχι; Παρακαλώ βοήθεια :(

Αγαπητπη  Φίλη!

Απλα ... 'αλλαξες τα... φωτα στον  κυκλο  σου, με  την επαναληπτικη  ληψη του χαπιου... Βεβαια  και  η αντισυλληπτικη (;) μεθοδος που ακολουθηθηκε, δεν ήταν  ότι το καλλίτερο, αλλα   προσωπικά δεν πιστευω  σε  μιοαεγκυμοσύνη,, ..  Τωρα  θαδεις... Αν εχεις καθυστερηση της αναμενομενης περιοδου  πανω από  10  ημέρες,  θα  πρέπει  να  το κοιταξεις,,

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Καύσος στο περίνεο και υποκί.. 11-06-2014 22:05:12 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καύσος στο περίνεο και υποκίτρινα υγρά χρόνια

Απάντηση :Καύσος στο περίνεο και υποκίτρινα υγρά χρόνια

Αγαπητή Φίλη!

Αφου το ενοχλημα ειναι  τοσο επιμονο  και  βελτιώνεται  με  την εξωτερικη χρηση του  σαπουνιου με pH 4 :  Εν ταξει,  ας  το δεί και  ενας  δερματολογος.. Οπωσδηποτε υπαρχουν δερματοπαθειες στην περιοχη και  μπορεί εισως   να   βοηθησει,,

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΑΜΗ-SOS.. 11-06-2014 21:24:56 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΜΗ-SOS

Αγαπητή Φίλη!

Στα 29  δεν θα  εδινα καμια  σημασίο στην AMH,  όπως  και ο γιατρός σου...

Για να ακριβολογουμε: Η ΑΜΗ δεν δειχνει  ΄΄χαμηλη γονιμότητα΄΄, αλλά  σηματοδοτεί ενδεχομένως καποιο  περιορισμενο χρόνο  προσδοκίας  εγκυμοσυνης,  που στα  29 χρονια  μπορει  να ειναι  και ...δεκαετής!   Διαφορετικη θα ειναι  βεβαια  αυτή  η εκτιμηση,  αν γυναικα  ειιναι  39 ετων...Τότε το θεμα αρχιζει να είναι ισως    επείγον ..

Ετσι  κι αλλιως ομως, η προπελαση του προβληματος  παιδιών (  αν  φυσικά  εδώ  υπάρχει! Ισως ανησυχείς   αδικα) ,  οπως  συχνά στην σελιδα  αυτή το βλεπουμε να γινεται , δεν  βοηθα΄στην επιληση  του προβληματος..

Για την  προσπελαση μεσω διαδικτυου,  μονον  με βαση  καποιες τιμες ορμονικων εξετασεων, δεν γινεται  τιποτε.

Πρέπει  να γρωριζουμε εκτος  από  την ηλικια, το  τυχον ιστορικο της γυναικας (εγχειρησεις;  αποξεσεις;),  τον  ρυθμό του  κυκλου της  γυναικας (π.χ.  οι  γυναικες που οσο  καιρό  εχουν   τακτικους κυκλους 28  εως 30 ημερών,  δεν  εχουν  κανένα ορμονικό  πρόβλημα ), αν  εγινε ενα θερμοδιάγραμμα,  ή αλλος  προσδιορισμός  γονιμης μερας,  αν στο διαστημα ετους προσεχαν να συντηρησουν  τις σχέσεις   και  κοντά στην γονιμη μερα,  αν  τυχον εγινε (ή δεν εγινε !) καποια εξεταση του συζυγου...

Ας θέλεις, τα   ξαναλεμε...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :clomiphene και κυστη στην ωοθηκη.. 11-06-2014 19:47:28 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : clomiphene και κυστη στην ωοθηκη

Αγαπητή Φίλη!

Θα συμφωνησω με τις συμβουλές  του συναδελφου  μου... Μια κυστη  ωοθηκης διμα 4 εκ  δεν μπορει να  σπασει και  να  δημιουργησει συνεπειες.   Ειναι μικρη   και η πιθανοτητα να φυγει  απο μονη της , ειναι  μεγάλη.. Αν  ο  γιατρός σε φορτωσει  με   αντισυλλητπικα,  σου κοβει για  την ωρα την δυνατοτητα  της συλληψης..

Μην ανησυχείς..

Π.Ζ, Smile

IP Logged
 Απάντηση :πιθανη εγκυμοσύνη;.. 11-06-2014 19:04:17 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,178
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πιθανη εγκυμοσύνη;

Αγαπητή φίλη.

Κάνε ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα.

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Αιμοφιλος του κολπου.. 11-06-2014 18:57:44 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,178
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμοφιλος του κολπου

Οι γαλακτοβάκιλλοι είναι στη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου και φυσικά δε χρειάζονται αντιμετώπιση.

Τα υγρά λόγω των αντισυλληπτικών θα μειωθούν μετά το δεύτερο κουτί.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :υγρα στην εγκυμοσυνη.. 11-06-2014 18:27:46 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,178
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : υγρα στην εγκυμοσυνη

Αγαπητή φίλη.

Μπορείς να κάνεις μία καλλιέργεια κολπικού υγρού και άμεσο παρασκεύασμα για μέτρηση και του PH.

Το πιθανότερο ότι δεν συμβαίνει τίποτε, θα το είχε επισημάνει ο γιατρός σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 αντισυλληπτικα χαπια απευθειας σε δευ.. 11-06-2014 18:14:51 
Floria
Joined: 07-04-2013 22:07:40
Μηνύματα: 10
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αντισυλληπτικα χαπια απευθειας σε δευτερο μπλιστερ

αντισυλληπτικα χαπια απευθειας σε δευτερο μπλιστερ

Καλησπερα, παιρνω αντισυλληπτικα χαπια yasmin, πηρα το τελευταιο χαπι την Δευτερα( 11/6) . Χτες Τριτη ηταν η πρωτη μερα χωρις ληψη. Ομως ειναι αναγκη να παρακαμψω την επερχομενη περιοδο και γνωριζω οτ μπορω να περασω απευθειας σε επομενο. Γνωριζω επισης οτι θα επρεπε να αποφευγω αυτο το ενδεχομενο. Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι αν ειναι αγρα πλεων να ξεκινησω το καινουργιο μπλιστερ εφ'οσον εχει ηδη περασει μια μερα χωρις ληψη . Θα μπορουσα να το ξεκινησω τωρα ; Tι συνεπαγεται με την αποφαση αυτη ;

 Ευχαριστω προκαταβολικα :)

IP Logged
 Απάντηση :sossss.. 11-06-2014 18:01:25 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : sossss

Aγαπητή  Φίλη!

Η  απάντηση  πρέπει   να  σε  καλυψε... Αν  θελεις να δεις  το  ΄΄ γιατι και πως΄΄, πρέπει  πρωτα να διαπιστωθει  η  ακριβής  αιτία,  από εναν  γιατρό  από κοντά..Απ΄εδώ  ξεικνησαμε  με μία  ΄΄υποθεση εργασίας΄΄,  δηλ  με  εναν  συχνο  λογο, π.χ. της   μυκηιασεως. 

Η  απαντηση που ζητας χρειαζεται εξεταση... θα σιυ συμβουλευα, να περιμενις ενα ευλογο διαστημα  Θα  περασει... Α\ν οχι,  τοτε θα το δει  καποιος

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Δύο αποβολες.. 11-06-2014 17:42:59 
chrysa28.
Joined: 21-03-2011 01:28:36
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δύο αποβολες

Κύριε Ζησοπουλε, 

Σας ευχαριστώ τόσο για την απάντηση σας, με αναπτερωνετε. Πολύ θα ήθελα να σας είχα γιατρό μου, μακάρι να εμένα Θεσσαλονίκη. Είναι τυχερές οι ασθενείς σας. 

Σπερμοδιαγραμμα δεν έχουμε κάνει. Ο γυναικολόγος μου εστίασε σ εμένα, ίσως γι αρχή. Ο σύζυγος ως προς τον τρόπο ζωής τουλάχιστον είναι παράδειγμα προς μίμηση.. Διατροφή υγιεινοτατη, κάπνισμα αλκοόλ τίποτε.. Εντάξει, άγχος σίγουρα υπάρχει σε λογικά πλαίσια. 

Φυσικά θα επιδιώξω πια να μείνω έγκυος χωρίς διαλείμματα..

Από το στόμα σας και στου Θεού τ αυτί για μια επιτυχή εγκυμοσυνη στο μέλλον..

Καλή σας συνέχεια, χίλια ευχαριστώ.

 

IP Logged
 Απάντηση :Βιοψια μετα απο loop.. 11-06-2014 17:35:23 
Stavroula1
Joined: 16-05-2014 17:43:43
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Βιοψια μετα απο loop

Καλησπέρα!

Ευχαριστω για την απαντηση σας, σας επισυνάπτω το αποτελεσμα της βιοψιας. Θεωρείται οτι η παρακολουθηση με τεστ παπ και κολποσκοπιση ειναι ασφαλής για το στάδιο το οποιο ειμαι ή θα χρειαστει να επαναλάβω την επεμβαση. Περιμενω να ρθει ο καιρος για να κανω τεστ παπ ετσι ώστε να εχω και απο εκει καποια αποτελεσματα.

 

Ευχαριστω!


Συννυμένα αρχεία
 image.jpg [201 KB] ::
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!