Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 Ουρεόπλασμα.. 21-11-2014 08:43:39 
maria55
Joined: 22-09-2013 01:23:30
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ουρεόπλασμα

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΜΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ PH Ή ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

IP Logged
 Απάντηση :ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ-ΠΑΠ?.. 21-11-2014 06:01:59 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ-ΠΑΠ?

Αγαπητή φίλη.

Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό.

Αν δεν έχεις κάποια συμπτωματολογία, δε θα χρειαστείς κάποια αγωγή.

Επανάληψη σε ένα χρόνο.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Χαμηλή προγεστερόνη.. 20-11-2014 18:33:11 
pale
Joined: 01-11-2014 17:55:40
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χαμηλή προγεστερόνη

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΡΕ!ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ?

IP Logged
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. 20-11-2014 17:06:34 
ile92
Joined: 07-12-2010 11:06:31
Μηνύματα: 24
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Καλησπέρα γιατρέ,θα ήθελα να ζητήσω μία δεύτερη γνώμη για τα αποτελέσματα του τεστ παπ.Πριν από 8 μήνες είχαν βρεθεί στο τεστ παπ άττυπα κύτταρα και ο γιατρός μου συνέστησε επανάληψη μετά από 6-8 μήνες όπως κι έγινε.Το τελευταίο λοιπόν τεστ παπ έδειξε "στοιχεία φλεγμονής στο τραχηλικό επίχρησμα" , το οποίο μου είπε ο γιατρός μου ότι σημαίνει τραχηλίτιδα.Μου είπε ότι είναι πολύ συχνό στις νεαρές κοπέλες(είμαι 22 χρονών) και να μην κάνω θεραπεία από τη στιγμή που δεν έχω συμπτώματα.Μπορεί όμως η τραχηλίτιδα να σημαίνει HPV?Τέλος, να σημειώσω ότι πριν 3 χρόνια είχε δείξει το τεστ παπ πιθανή προσβολή του ιού των κονδυλωμάτων.Εσείς τι θα με συμβουλεύτε να κάνω?

IP Logged
 γνωμη για ΑΔ .... 20-11-2014 16:40:08 
jk94
Joined: 07-11-2014 12:06:21
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : γνωμη για ΑΔ ..

 

καλησπερα βρησκομαι στην 13η εβδομαδα κυησης.. στις 12 εβδομαδες και 6 ημερες (υπεριχογραφικα) εκανα την αυχενικη διαφανεια... ειμαι 20 ετων ζυγιζω 58 κιλα και το υψος μου ειναι 169 cm.Το κεφαλουραιο μηκος ηταν 65,4 mm η ΑΔ 2,20 mm ρινικο οστο ορατο , doppler τριγλωχινας φυσιολογικο επισης  σε φυσιολογικη απεικονηση ηταν και το κρανιο/εγκεφαλος , σπονδυλικη στηλη ,κοιλια, στομαχι, ουροδοχος κυστη/νεφροι , και ορατα τα πανω και κατω ακρα (και τα 2)  ο γιατρος μου ειπε οτι δεν ειναι και πολυ καλη η τιμη της ΑΔ και με εχουν ζωσει τα φυδια... ! φοβαμαι παρα πολυ.. εσεις τι πιστευετε? ειναι φυσιολογικο.? επισης δεν σας ανεφερα οτι οι καρδιακη συχνοτητα ηταν 164 παλμοι το λεπτο.. το οποιο στο σχεδιαγραμμα φαινεται λιγο πιο πανω απο το φυσιολογικο . ευχαριστω !

IP Logged
jullkl
 ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ-ΠΑΠ?.. 20-11-2014 14:56:00 
a_vou
Joined: 20-11-2014 16:47:06
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΣΤ-ΠΑΠ?

Γιατρέ καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ.

Μόλις έλαβα τα αποτελέσματα του τεστ-Παπ, το οποίο το έκανα στην 17η μέρα του κύκλου μου. Αναφέρει τα εξής ευρήματα: ΕΠΙΘΗΛΙΑΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ Επιπολής: Αρκετά, Διάμεσα: Πολλά. ΧΛΩΡΙΔΑ: Κολποβακτηρίδια Doderlein: Πολλά, ΑΔΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ: Κύτταρα ενδοτραχήλου: Πολλά, ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Πολυμορφοπύρηνα λευκ. Αρκετά. ΜΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ: Λίγα μεταπλαστικά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αρνητικά για κακοήθεια επιχρίσματα. Στοιχεία τραχηλίτιδας.

Ποια είναι η γνώμη σας? Να συμπληρώσω ότι έχω συχνοουρία και λίγα υγρά άοσμα και άχρωμα.

 

Ευχαριστώ πολύ!

 

IP Logged
 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?.. 20-11-2014 09:27:25 
ΝΙΝΙ
Joined: 20-11-2014 10:50:31
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

Γεια σας, ειμαι 40 ετων και εχω 2 παιδια. Εδω και 2 χρόνια είχα ασταθη περίοδο  λόγω ψηλης fsh και επαιρνα primolut  για να μου έρθει η περίοδος.Μετά έπαιρνα ta qlaira  για ένα χρόνο. Eκανα τεστ παπανικολάου και ήταν εντάξη. Τα αποτελέσματα του oultrasound είναι: οινομίωμα στο προσθιο τοιχωμα 20χ21mm, οινομιωμα στο οπίσθιο τοιχωμα 30χ30mm, μήτρα πρόσθια 8mm, λ/ε 2,5 mm, δεξια ωοθήκη 15χ9mm, αριστερή ωοθήκη 23χ10mm. Παρ΄όλα αυτα ο γιατρός μου είπε ότι είναι εντάξη όλα. Το πρόβλημα είναι η ψηλή fsh  και έκανε λόγο για πρωορη ανεπάρκεια ωοθηκών. Μου σταμάτησε τα qlaira αφου είναι αντισυλλιπτικά και μου έδωσε τα cyclacur  και μου είπε ότι μπορεί να με βοηθήσουν να μεινω έγκυος. Η ερώτηση μου είναι : έχω πράγματι πιθανότητες να τα καταφέρω, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία μου και το ιστορικό μου? Η κατασταση μου είναι μη ανατρέψιμη?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 

IP Logged
 Απάντηση :ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΥΚΛΟΥ???.. 20-11-2014 08:27:55 
katerina24
Joined: 30-03-2011 13:00:59
Μηνύματα: 26
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΥΚΛΟΥ???

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ(1 ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ) ΑΚΟΛΟYΘΗΣΑ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ RULID  300 ΛΟΓΩ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ?

 

IP Logged
 ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝ.. 20-11-2014 07:45:02 
IRENE80
Joined: 19-08-2010 19:16:51
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ!!!Laughing

ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ!ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ (ARCOXIA,NIMM KΤΛ). ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ LAZER ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΓΙΑ ΠΑΝΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ!

 

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??

Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

 

 

IP Logged
 Απάντηση :ωορρηξία-καφέ υγρά.. 20-11-2014 06:29:26 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ωορρηξία-καφέ υγρά

Αγαπητή φίλη.

Είναι πολύ νωρίς για να υπάρχουν σημάδια εγκυμοσύνης.

Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ολιγοήμερη καθυστέρηση.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΥΚΛΟΥ???.. 19-11-2014 19:12:38 
katerina24
Joined: 30-03-2011 13:00:59
Μηνύματα: 26
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΥΚΛΟΥ???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 27 ΕΤΩΝ ΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ 28-29 ΗΜΕΡΩΝ.ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΔΩΣΑ ΣΕ ΑΓΧΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΜΟΥ.ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ) Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ 28Η ΜΕΡΑ.ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 23 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΕΝΩ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ 28Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ.ΕΠΕΙΔΗ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ 22Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ(ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟ)ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΞΩΚΥΚΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΡΗΜΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΤΗΝ 14Η-15Η ΜΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗΝ 28Η ΜΕΡΑ ΕΧΩ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΧΩ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΗΜΕΡΩΝ ΚΥΚΛΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Η ΠΡΗΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ?

IP Logged
 αμμηνόροια και primolut nor.. 19-11-2014 14:10:20 
sylvia
Joined: 04-10-2013 01:13:43
Μηνύματα: 10
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αμμηνόροια και primolut nor

Μπορώ να κάνω χρήση primolut nor λόγω αμμηνόρροιας 5 μηνών? Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ύστερα από την διακοπή αντισσυληπτικών αντιμετωπίζω και πάλι πρόβλημα με την περίοδο μου η οποία μέχρι το καλοκαίρι ήταν σταθερή αλλά απο τον Ιούλιο και μετά δεν ξαναήρθε.Ο γιατρός μου με αποτρέπει από το να κάνω πάλι λήψη αντισσυληπτικών χαπιών αν κι εγώ μέχρι στιγμής είχα βρει την λύση στα συγκεκριμένα χάπια διότι μετά την διακοπή τους η περιοδός μου είναι άστατη και επίσης ξαναγέμισα σπυράκια.

IP Logged
 ωορρηξία-καφέ υγρά.. 19-11-2014 11:51:21 
αγνωστη
Joined: 19-11-2014 13:26:58
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ωορρηξία-καφέ υγρά

Χαίρετε, Η έμμηνος ρύση για αυτό το μήνα ξεκίνησε 05/11.Ωορρηξία λογικά είχα 18/11(χθες).* Σήμερα εμφανίστηκαν λίγα κοκκινοκαφέ υγρα.Μπορεί να είναι σημάδι εγκυμοσύνης; *Επαφές, ωστόσο, ειχα 13/11 (9μέρες μετά την περίοδο) και χθες, ημέρα ωορρηξίας.
IP Logged
 Απάντηση :ερωτηση για β χοριακη.. 19-11-2014 11:19:13 
apdp
Joined: 24-02-2014 14:38:04
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ερωτηση για β χοριακη

Τους τελευταιους μήνες εχω περιοδο τις εξης ημερομηνιες. : 14/7 , 24/8 , 19/9 , 7/10. Από τότε τιποτα...ΟΠΩς σας ειπα εκανα β χοριακή  στις 17 Νοεμβριου με αποτέλεσμα <0.1.  τελευταια επαφή με προφύλαξη αλλα και με ελεγχο αν υπήρχε καποιο ατυχημα ηταν στις 6 Νοεμβριου. χτες επισκέφθηκα μια αλλη γυναικολόγο καθώς ο δικός μου λειπει και μου είπε οτι βλέπει μια κύστη στην ωοθήκη 4,4 εκατοστα και οτι περιεχει αιμα.  επιπλεον οτι βλεπει αιμα στη μητρα μου. αυτο γιατρέ σημαινει οτι θα μου ερθει περιοδος? επειδη η γιατρος δεν ηταν πολυ αναλυτικη μπορειτε ν μου πειτε την αποψη σας? υπαρχει περιπτωση να μη δειχνει κατι η χοριακή? η αυτο προκαλειται απο την κυστη? Θα περιμενω απαντηση σας με αγωνια! 

 

IP Logged
 Απάντηση :CYCLACUR ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ.. 19-11-2014 07:22:42 
katiadeli7
Joined: 17-11-2014 11:07:42
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : CYCLACUR ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ

Επίσης ήθελα να ρωτησω αν με τα λευκα χαπια μονο (cyclacur) μπορει να γινει συλληψη..Ευχαριστω

IP Logged
 Απάντηση :Μυκητες.. 19-11-2014 07:10:16 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μυκητες

Αγαπητή φίλη.

Αν δεν έχεις κάνει ενδοκολπικό υπερηχογράφημα, συστήνω να το προγραμματίσεις.

Αν έχει γίνει και δεν υπάρχουν ευρήματα, θα χρησιμοποιήσεις τα ενδοκολπικά ζελεδάκια που υπάρχουν στο φαρμακείο, για τη ρύθμιση του κολπικού ph, καθημερινά και θα απέχεις από την επαφή για μια εβδομάδα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Xάπι επόμενης μέρας.. 19-11-2014 06:58:55 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Xάπι επόμενης μέρας

Για να βρεις απαντήσεις στο ερώτημά σου, θα πληκτρολογήσεις λέξεις κλειδιά στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου.

Ο ρόλος του Φόρουμ, δεν είναι να παρέχει πληροφορίες εγκυκλοπαιδικής φύσης.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΚΟΛΠΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗΣ & Τ.. 19-11-2014 06:53:16 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΟΛΠΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗΣ & ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ

Απάντηση :ΚΟΛΠΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΞΕΣΗΣ & ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ

Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.

Η γνώμη μου είναι να κάνεις ένα υπερηχογράφημα για να ελέγξεις αν όλα είναι καλά και να αφήσεις 2-3 κύκλους περιόδου, πριν την επόμενη προσπάθεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα συζητήσεις με το γιατρό σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Αραιομηνόρροια, αντισυλληπτ.. 19-11-2014 06:46:53 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,605
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αραιομηνόρροια, αντισυλληπτικά και ΣΠΩ

Απάντηση :Αραιομηνόρροια, αντισυλληπτικά και ΣΠΩ

Τα αντισυλληπτικά θα τα ξεκινήσεις την πρώτη ημέρα της περιόδου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Προβλημα με fsh.. 18-11-2014 23:58:09 
FeniaF
Joined: 19-11-2014 01:13:55
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προβλημα με fsh

 

Είμαι 30 χρονών και η περίοδος μου ξεκίνησε στα 12 μου όπου και κρατούσε 4 ημέρες με όχι ιδιαίτερα μεγάλη ροή. Η συχνότητα της είναι περίπου κάθε 25 ημέρες. Στα 25 μου μετά από τη χρήση αντισυλληπτικών για λόγους αντισυλλήψεις οι μέρες της περιόδου μου μειώθηκαν σε 3(δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση με τα αντισυλληπτικά) με την ίδια ροή, όταν σταμάτησα τα αντισυλληπτικά συνέχισε ή περίοδος μου να κρατάει 3 ημέρες.
Πριν το καλοκαίρι μου ήρθε η περίοδος και κράτησε μόλις 2 ημέρες και πολύ λιγότερη ροη από ότι συνήθως ανησύχησα λίγο αλλά είπα να περιμένω και τον επόμενο μήνα να δω τη θα γίνει και από τότε όλα καλά μέχρι το Σεπτέμβρη όπου η περίοδος μου ήρθε και κράτησε μόλις 12 ώρες. Πήγα στη γυναικολόγο που με παρακολουθεί και μου έδωσε να κάνω ορμονολογικες εξετάσεις όπου τις εξετάσεις τις έκανα την 4η ημέρα του κύκλου μου και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

TSH:4.08 με Φ.Τ. 0.27 - 4.7 (Η ενδοκρινολογος ομως εκρινε πως πρεπει να παρω χαπια για το θυροειδη γιατι σε προηγουμενη εξεταση ήταν 5.00 με Φ.Τ 0.27-4.20 οποτε και μου εδωσε τα euthyrox 50mg)

PRL:19.5 με Φ.Τ.  2.8 - 29.2

E2: 19.0  με Φ.Τ. 30-150(Παραγωγικη φαση)

                          150-500(Μεσοκυκλικη φάση)
                           80-350 (Ωχρινική Φάση)
FSH: 22.3  με Φ.Τ. 2.5-10.2 (Παραγωγική Φάση)
                           3.4-33.4 (Μεσοκυκλική Φάση)
                           1.5-9.1 (Ωχρινική Φάση)
                           23.0-116.3 (Εμμηνόπαυση)
LH: 5.7  με Φ.Τ. 1.9 -12.5 (Παραγωγική Φάση)
                        8.7 - 76.3 (Μεσοκυκλική Φάση)
                        0.5 -16.9  (Ωχρινική Φάση)
                         5.0 - 52.3 (Εμμηνόπαυση)
TESTO: 26.0 με Φ.Τ 5-52
SHBG : 93.0 με Φ.Τ. 20-130
Η γυναικολογος μου μετα απο τα αποτελεσματα αυτα μου ζητησε επανάληψη της Fsh γιατι μου ειπε πως η τιμη της δεν αντιστοιχει στην ηλικια μου και θεωρει οτι εχει γινει καποιο λάθος έκανα επαναληψη της εξετασεις στην επομενη περιοδο μου που αργισε να έρθει περιπου 5 ημέρες και κρατησε πάλι 2 ημέρες εκανα λοιπόν την εξεταση σε αλλο εργαστηριο την 3η ημερα και το αποτελεσμα.
FSH: 15.42 με Φ.Τ. 3.5 -12.5 (Παραγωγική Φάση)
                            4.7 - 21.5 (Ωορηξια)
                            1.7 - 7.7 (Εκκριτικη Φάση)
                            25.8 - 134.8(Εμμηνόπαυση)
Στο μεταξυ στον ποηγουμενο κύκλο μου ειχα πόνους χαμηλα δεξια στη κοιλια σε ασχετες μερες με την περιοδο μου και μάλιστα την 14 ημερα ειχα λιγο ροζ αιμα.
Θα ήθελα να σας ρωτησω πως κρινεται τα αποτελεσματα των εξετασεων μου?Τι σημαίνουν?
Φοβάμαι μήπως έχω μπει στην κλημακτηριο απο τώρα?
Πρέπει να βιαστώ να κανω παιδια?ανησυχω πως αν αργισω δεν θα τα καταφερω να κανω παιδια?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!