Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :κακή ποιότητα σπέρματος.. 31-03-2015 09:43:06 
DebJ
Joined: 02-07-2014 14:56:03
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κακή ποιότητα σπέρματος

Γεια σας και πάλι,

 

τελικά μας ειπαν να επαναλαβουμε τις εξετασεις δεκα μερες μετα τις πρωτες (προσωπικα δεν ξερω αν εχει καποιο νοημα κατι τετοιο!) και βγηκαν ακομη χειροτερες!
Έχουμε αρχισει να το παιρνουμε αποφαση οτι μαλλον θα καταλήξουμε σε εξωσωματικη απλά μιας και το επομενο ελευθερο ραντεβου με γυναικολογο εδω (Ηνωμενο Βασιλειο) ειναι σε 6 μηνες σκεφτομαστε να προσπαθησουμε να βελτιωσουμε την κατασταση με τη ληψη βιταμινων και βασιλικου πολτου που εχουν δειξει οτι βελτιωνουν την αντρικη υπογονιμοτητα. Από την εμπειρια σας εχετε δει αποτελεσματα απο κατι τετοιο? θα μπορουσαν αυτα τα σκευασματα να βοηθησουν την κατασταση?

 

ευχαριστω πολυ και πάλι για το χρόνο σας.

 

ΥΓ: έχετε δικιο επρεπε να αναφερω τις ηλικες μας. ο συζυγος ειναι 33 και εγω 31.

IP Logged
 Απάντηση :ΕΜΜΕΣΗ COOMBS.. 31-03-2015 08:49:36 
mirtoulas84
Joined: 05-03-2015 22:52:57
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΜΜΕΣΗ COOMBS

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΤΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ DOPPLER ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ

ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΑΝΑΙΜΙΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΟΥΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟ?

Ή ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ?

IP Logged
 Απάντηση :Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστ.. 31-03-2015 00:01:09 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,378
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστία αποτελέσματος

Απάντηση :Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστία αποτελέσματος

Κολποσκοπική εικόνα τεκούσης γυναικός  που προσήλθε  στο ιατρειο  λογω  μικροαιμόρροαις  μετα  απο γυναικολογικη  εξεταση  και  ληψη  Pap,  με   κατέρυρθο  εκτρόπιο  και εικονα  τραχηλιτιδας. Μικροαιμορροια   από μικροτραυματισμό στο  οπισθιο χειλος, προφανώς  από την εισαγωγη  του  κολποδιαστολέα  κατά την  γυναικολογικη εξεταση. Περιστατικό ιατρε[9ου μας

Αγαπητη   Φιλη!

Καμια  φορά, στην ληψη  του επιχριμστος  με σπατουλα  ή και με  βουρτσακι,  ειναι  δυνατόν να τραυματιστει λιγο  η  επιφανεια του τραχηλου της  μητρας... Κανονικά.  όλοι προσεχουμε  να  μην  συμβει  αυτό σε  ενα  περιστατικό  που  οπτικα  σοτν τραχηλο  δεν εχει εμφανες πορβλημα,  αλλά συμβαίνει που και που.. Ειναι δυνατόν  ο εξεταστης  να προβληματιστει  για  την παρουσια  αιματος στο  πλακακι   και να   το  αξιολογησει  ζητωντας  επαναληψη...

Στην περιπτωση  σου  θα έλεγα  να περιμενεις το αποτελεσμα.. Αν βρεθεί ενα ταξει,  δεν θα χρειαστει να γινει τιποτε..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :αποκόλληση πλακούντα την 13 β.. 30-03-2015 23:52:39 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,378
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αποκόλληση πλακούντα την 13 βδομάδα

Απάντηση :αποκόλληση πλακούντα την 13 βδομάδα

Αγαπητή  Φίλη!

Προκεται  για κατι  πολυ συχνό,  που στην πλειοψηφία των περιπτωσεων  παει  καλά.. Υπαρχουν ολες οι προοπτικες,  να μην  μεινεις  κλινηρης  για  μηνες.. Αυτό  θα εξαρτηθεί  ωστοσο  από την  πορεία...Αν  τα πας  για εναν  μηνα  ακομη καλά,  οι  οιωνοι  ειναι καλοι..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Περίεργος τοπικός ερεθισμός.. 30-03-2015 23:46:29 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,378
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Περίεργος τοπικός ερεθισμός

Αγαπητη   Φίλη!

Οταν  εχεις το προβλημα,  ας  το δει  ο γυναικολογος  σου..  Σίγουρα   δεν ειναι  κατι  σοβαρό..

Να  μην  αρραδιασουμε τωρα  το τι μπορει  να ειναι... Δεν γινεται  έτσι...

Π.ΖSmile

 

IP Logged
 Απάντηση :ατυχημα κ χαπο.. 30-03-2015 23:43:12 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,378
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ατυχημα κ χαπο

Οχι,,,  Ο  συνάδελφος  μου σε  συμβουλεψε  σωστά..  Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Αντισυλληπτικα χαπια και αι.. 30-03-2015 23:41:14 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,378
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικα χαπια και αιμορραγια

Απάντηση :Αντισυλληπτικα χαπια και αιμορραγια

Aγαπητή Φίλη!

Το  πιο  πιθανό  είναι ,  ότι  ισως το χαπι  ειναι΄   ''μικρό΄'  για σενα  ...Σε καλυπτει  μεν αντισυλληπτικά,  αλλά  δεν ειναι  ισως αρκετο για  να '' κρατησει''  τον  κυκλο.. Θα  πρεπει  να το μιλησεις  με τον γιατρό  σου΄ μηπως χρειαστει   αλλαγή..  Σωστό   ειναι βεβαια,  σε δει κι  όλας..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Καθυστερηση περιοδου και πο.. 30-03-2015 20:30:42 
Mar_92
Joined: 30-03-2015 08:55:55
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Απάντηση :Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας! Αυριο θα παρω τον γιατρο μου τηλ. Να κανω αλλη μια ερωτηση μεσα στην απελπισια μου; Υπαρχει πιθανοτητα το σημερινο τεστ να εκανε λαθος; Πχ καποια καθυστερημενη συλληψη και γιαυτο να εβγαλε αρνητικο αποτελεσμα ή λογω πολυκυστικων να μην ειναι τοσο αξιοπιστο... Να συνεχιζω να εχω ελπιδες δλδ για καποια τυχον εγκυμοσυνη;

IP Logged
 Απάντηση :Καθυστέρηση Περιόδου.. 30-03-2015 19:13:37 
Στέλλα12
Joined: 29-03-2015 16:49:27
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστέρηση Περιόδου

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 

IP Logged
 Απάντηση :Καθυστερηση περιοδου και πο.. 30-03-2015 19:03:32 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Απάντηση :Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Αγαπητή φίλη.

Θα κάνεις ένα υπερηχογράφημα στο γιατρό σου και θα πάρεις οδηγίες για το θέμα της περιόδου.

Ανάλογα με το ιστορικό σου και τον σωματότυπό σου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κλομιφαίνη.

Θα το συζητήσετε.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Κυστη και πιθανη ενδομητριω.. 30-03-2015 18:58:57 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κυστη και πιθανη ενδομητριωση

Απάντηση :Κυστη και πιθανη ενδομητριωση

Ο δείκτης αυτός είναι ένδειξη φλεγμονής και θα υποχωρήσει όταν φύγει η κύστη.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Σπερμοδισγραμμα.. 30-03-2015 18:07:09 
Georgetop
Joined: 30-03-2015 18:57:46
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : Σπερμοδισγραμμα

 

Πηρα σημερα αποτελέσματα, 5ml, 88.000.000/ml 450.000.000 συνολικά, 50% νορμαλ κινητικότητα 1η ωρΑ, 22.5 vsl, 15%normal 85% ανώμαλα... Θεωρείτε οτι ειναι καλο το σπερμα η εχω θέμα με τα ανώμαλα, παντως στη βιοϊατρική ηταν 14% το όριο για τα νορμαλ...είμαι 39 ετών, ευχαριστώ
IP Logged
 εχω παρατηρησει ασπρα κομματακια εντο.. 30-03-2015 17:52:34 
fratzola
Joined: 30-03-2015 18:43:45
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : εχω παρατηρησει ασπρα κομματακια εντος των χειλων...

εχω παρατηρησει ασπρα κομματακια εντος των χειλων...

γεια σας,ειμαι 31 ετων και εχω παρατηρησει οπως εγραψα ασπρα κομματακια εσωτερικα,τα οποια τα απομακρυνω με μωρομαντηλο κ αφηνουν ιχνη κιτρινα.δεν εχω κανενα συμπτωμα,καμια ενοχληση,ουτε φαγουρα.γι αυτο κ καθυστερω να παω σε γυναικολογο,βλακεια μου βεβαια αλλα αδυνατω οικονομικα.το μονο που συνεβη,ειναι οτι ενω με το αγορι μου ειμαστε μια χαρα,βρεθηκαμε καποια στιγμη,υπηρχε ενταση κ παθος,ολα καλα και μετα απο λιγο...τπτ.εγω.καμια αισθηση υγρασιας.δεν το εχω ξαναπαθει,ποτε.υπαρχει περιπτωση να συσχετιζονται αυτα?βρεθηκαμε αλλη μια φορα μετα απο μερες,το καθυστερω γιατι εχω αγχωθει,κ η διαφορα ηταν ελαχιστη.δηλ.ελαχιστα υγρη,ελαχιστα.αυτα,δεν ξερω αν ειναι αρκετα.απο τοτε το καθυστερω να βρεθω με το συντροφο μου γιατι αγχωνομαι...η περιοδος μου ειναι κανονικη.

IP Logged
 Απάντηση :καθυστέρηση περιόδου.. 30-03-2015 15:17:36 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καθυστέρηση περιόδου

Όλα καλά.

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :καθυστερηση περιοδου και φα.. 30-03-2015 15:15:45 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καθυστερηση περιοδου και φαγουρα

Απάντηση :καθυστερηση περιοδου και φαγουρα

Αγαπητή φίλη.

Για τη φαγούρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία αντιμυκητιασική αλοιφή.

Επίσης, αν η καθυστέρηση ξεπεράσει τις 15 ημέρες, προγραμμάτισε ένα υπερηχογράφημα στο γιατρό σου, για οδηγίες.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 hpv και γεννα.. 30-03-2015 14:42:40 
sokolatenia
Joined: 29-05-2012 16:22:52
Μηνύματα: 39
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : hpv και γεννα

Γεια σας γιατρέ!Θα 'ηθελα να ρωτήσω το εξής.Σε λίγο μπαινω στο μήνα μου.Εχω βγαλει 3 εξωτερικα κονδυλωματα τα οποια θα καυτηριασω.Τεστ παπ δε μπορω να κανω τωρα για να δω αν φαινεται ο ιος κ στο τεστ μου.Παλιοτερα ειχα κανει κωνοειδη εκτομη (hpv 1).Σε περίπτωση φυσιολογικής γέννας αν υπαρχει ο ιος και εσωτερικα και δεν κοιμαται μπορει να προκαλεσω προβλημα στο μωρό;Τι προτείνετε φυσιολοκή γέννα η καισαρική;Τα οξυτενή κονδυλωματα ειναι στα πλαγια δεν ειναι στη εξοδο του μωρου.Ευχαριστώ πολύ.

IP Logged
 Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστία αποτελέ.. 30-03-2015 14:38:12 
Κατερίνα 149
Joined: 30-03-2015 15:23:51
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστία αποτελέσματος

Αιμα στο τεστ παπ κ αξιοπιστία αποτελέσματος

καλησπερα σας ,  εκανα σημερα τεστ παπ σε δημοσιο δωρεάν φορεα της περιοχής μου , το δείγμα το πηρε μαία κ κατα την διάρκεια της συλλογής εβγαλα αιμα . Σε προηγούμενα τεστ δεν ειχε παρουσιαστεί κατι τετοιο . το τελευταιο τεστ που ειχα κανει ηταν ηταν πριν 2-3 χρονια . Τα αποτελεσματα του τωρινού τεστ  θα βγουν σε ενα μηνα οποτε θα ηθελα να ρωτήσω αν υπαρχει λογος ανησυχίας για τυχόν αλλοίωσης των αποτελεσματων λογο του αιματος στο δείγμα, επισης αν η ένδειξη αιματος κατα την λήψη ειναι ενδεικτική ενός ανησυχητικου αποτελέσματος τεστ παπ . Αιμα απο τον κόλπο δεν εχω ενδοιαμεσα στην περιοδο παρα μονο λίγες φορες μετα απο την σεξουαλικη επαφη μονο οταν γινεται ακριβως μετα το τελος της περιοδου . Σας τα αναφέρω μην τυχων συνδέονται.αν υπαρχει λογος ανησυχίας να επαναλάβω το τεστ σε κάποιο κεντρο ώστε να εχω κ πιο αμμεσα τα αποτελεσματα . Ευχαριστω πολυ 

IP Logged
 HPV CIN3.. 30-03-2015 12:39:51 
VASOULA5
Joined: 30-03-2015 13:24:52
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV CIN3

Καλή σας μέρα. Είμαι 43 ετών με 3 παιδιά. Μια εξωσωματική προ 5ετίας (επιτυχής-δίδυμα) και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη πέρυσι που κατέληξε σε αποβολή, χωρίς απόξεση πολύ νωρίς.

Προ 2ετίας σε τεστ παπ είχα πιθανό hpv cin1. Αμέλησα τη κολποσκόπηση και προ μηνός σε επόμενο παπ είχα τα εξής αποτελέσματα: HSIL (CIN3) + AGC-NOS (πιθανή επέκταση στον ενδοτράχηλο), επι εδάφους εντόνου βαθμού φλεγμονής εξωτραχήλου. Λίγες μέρες μετά υποβλήθηκα σε κολποσκόπηση και βιοψία. Ο γιατρός πήρε 8 κομμάτια "ξύνοντας" όλο σχεδόν τον ενδοτράχηλο, η βιοψία όμως βγήκε "καθαρή". Με παρέπεμψε τις επόμενες ημέρες να κάνουμε το strep test λόγω ασυμφωνίας αρχικού παπ + βιοψίας. Μου ανέφερε ότι μπορεί να μην πήραμε ένα μικρό μικρό κομμάτι που έχει πρόβλημα ή να είναι το πρόβλημα εσωτερικά. Εχω ανησυχήσει πολύ. Στο παρελθόν (20 χρόνια πριν) έχασα τη μαμά μου απο καρκίνο του τραχήλου στα 38 της χρόνια και μόνο απο αυτό επηρεάζομαι πολύ. Σας παρακαλώ θα ήθελα να μου πείτε, γνωρίζω ότι ο hpv δεν είναι καρκίνος όμως σ αυτή τη φάση μπορεί να υπάρχει; Επίσης τι σημαινει εσωτερικά να υπάρχει πρόβλημα; Απο κάποιο άλλο σημείο(οργανο); Αν ταυτοποιηθεί κάποιος τύπος του ιού απο τους "επιθετικούς" υπάρχει η περίπτωση να μου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα που δεν αντιμετωπίζεται; Ο γιατρός μου πριν τη βιοψία μου μίλησε για υστερεκτομή, τώρα μου ανέφερε την κωνοειδή εκτομή. Δεν με ενοχλεί κανένα απο τα 2 αλλά θα μπορώ να μην ανησυχώ μετά απο αυτά; 

IP Logged
 Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικε.. 30-03-2015 08:07:31 
Mar_92
Joined: 30-03-2015 08:55:55
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Καθυστερηση περιοδου και πολυκυστικες ωοθηκες.

Γεια σας! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Με τον αρραβωνιαστικο μου προσπαθουμε για παιδακι εδω και 7 μηνες. Ομως εχω πολυκυστικες ωοθηκες και ολα γινονται πιο δυσκολα. Αφου σταματησα τα αντισυλληπτικα χαπια ειχα περιοδο ανα 35 μερες, μετα ανα 38, μετα ανα 40 και τελος ανα 48 μερες. Οπως καταλαβαινετε ειναι δυσκολο να βρεθουν οι γονιμες μερες ετσι ο γιατρος μας προτεινε για προκληση ωορηξιας. Μου εδωσε για αρχη (πριν καν αδιαθετησω) να παρω καποια χαπια τα glucophage. Ομως εμενα η περιοδος αφαντη!!! Εχω ξεπερασει τις 48 μερες και βρισκομαι στις 52. Η θερμοκρασια μου ειναι 36,9 καθε πρωι ενω εμενα η βασικη θερμοκρασια μου ειναι 36,5-36,6. Ολο χαρα πηγα σημερα και πηρα ενα τεστ εγκυμοσυνης που λεει οτι δειχνει αποτελεσμα 5 μερες μετα τη συλληψη. Το εκανα αλλα το αποτελεσμα κλασσικα αρνητικο. Τι φταιει και δεν μου ερχεται περιοδος; Τα glucophage μηπως που τα πηρα στην 25η μερα του κυκλου μου; Ειμαι εγκυος αλλα για καποιο λογο δεν εδειξε το τεστ; Αποφασισε ο κυκλος να μεγαλωσει και αλλο; Συγγνωμη για το μεγαλο αυτο κειμενο απλως δεν ξερω τι να κανω. Οσο δεν μου ερχεται δεν μπορουμε να προχωρησουμε στην προκληση ωορηξιας!!! Ευχαριστω εκ των προτερων και παλι συγγνωμη για το μεγαλο αυτο κειμενο.

IP Logged
 Απάντηση :ΕΠΕΙΓΟΝ.. 30-03-2015 06:29:55 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,997
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητή φίλη.

Θα συνεχίσεις κανονικά τη λήψη των χαπιών, μετά από 7ήμερη διακοπή και αν συμβεί ξανά να έρθει νωρίτερα η περίοδος, θα μιλήσεις με το γιατρό σου για να σου αλλάξει σκεύασμα.

Αντισυλληπτικά είσαι καλυμένη, μην ανησυχείς.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!