Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔ.. 02-03-2015 21:32:27 
Δρ.Βασίλειος Χατζηαντωνίου
Joined: 01-12-2014 15:22:24
Μηνύματα: 4,294,967,295
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ

Απάντηση :ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ

Αν θέλεις πες μου σε ποια εβδομάδα παλινδρόμησε η προηγούμενη κύηση για να έχω καλύτερη άποψη αν χρειάζονται εξετάσεις θρομβοφιλίας. Το πιθανότερο είναι να παλινδρόμησε πριν τη 10η, και άρα δε θα χρειάζεσαι εξετάσεις θρομβοφιλίας.

IP Logged
Βασίλης Χατζηαντωνίου, Αιματολόγος, Ειδικός στην Αιματολογία της κύησης και τη Θρομβοεμβολική νόσο Διέυθυνση γραφείου:Παλαιό Φάληρο Αλκυόνης 2 Αθήνα Tηλ:2111835140 Kινητό:6932668020 http://www.athenshematology.gr/ email:vchatziantoniou@athenshematology.gr
 Απάντηση :Χαμηλή προγεστερόνη.. 02-03-2015 19:06:00 
Πένη
Joined: 22-01-2015 23:02:53
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χαμηλή προγεστερόνη

Γιατρέ καλησπέρα! Αυτός είναι ο δεύτερος μήνας που κάνω παρακολούθηση ωοριξίας - με χρήση serpafar και pregnyl - τον περασμένο μήνα (την 10η μέρα της περιοδου με πενθήμερη λήψη serpafar απο την πέμπτη μέρα) ο υπέρηχος είχε δείξει την δεξια ωοθήκη πολυκυστική και την αριστερή με 4 ωοθυλάκια, αυτόν το μήνα με την ίδια χρήση των serpafar, η δεξιά ωοθήκη είχε 2 ωοθυλάκια και η αριστερή επίσης 2.. Τελικά θεωρείται ότι έχω ή όχι πολυκυστικές?? Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μια περίπτωση που δεν είναι ξεκάθαρη. Έχετε εσείς κάποια γνώμη να μου πείτε?

IP Logged
 Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησ.. 02-03-2015 18:40:14 
litspan
Joined: 27-02-2015 15:53:14
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Και να σας επισημανω και κατι αλλο ..εχω κανει στο παρελθον και 2 βιοψιες τραχηλου βεβαια πριν 7 χρονια την τελευταια..αλλα και στις δυο ειχε δειξει ενδοτραχηλιτιδα!

IP Logged
 Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησ.. 02-03-2015 18:35:31 
litspan
Joined: 27-02-2015 15:53:14
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

σας ευχαριστω και πάλι.

Μια τελευταια ερωτηση θα ηθελα να κανω και ζητω συγνωμη αν σας κουρασα,

Ζήτησα καποιες διευκρινισεις απο τον κυταρρολόγο για το τεστ παπ και ενω μου ειπε ότι  δεν ειδε καποια βλαβη όπως αλλωστε λέει και το τεστ..μου ειπε το εξης:Γιατι δεν κανετε και ενα τεστ Dna για να δειτε αν εχετε κολλησει καποτε τον ιο?Και γω φυσικα τη ρωτησα για ποιο λόγο και μου απάντησε οτι ο ιος μπορει να υπάρχει στο σωμα μας και να κοιμαται και το τεστ παπ δεν το δειχνει.Αυτο που δειχνει το τεστ -Μου ειπε-ειναι αν υπάρχει ενεργη προσβολή από το ιο.

Θα ηθελα ειλικρινα τη γνωμη σας,Με ενα τεστ που δειχνει τραχηλίτιδα ποια ειναι η χρησιμοτητα αυτου του τεστ?Σας ευχαριστω να ειστε καλα!

IP Logged
 Απάντηση :Αιμορραγια λογω αντισυλληπτ.. 02-03-2015 14:41:22 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμορραγια λογω αντισυλληπτικων

Απάντηση :Αιμορραγια λογω αντισυλληπτικων

Αγαπητή φίλη.

Θα ολοκληρώσεις κανονικά την συσκευασία, αντισυλληπτικά είσαι καλυμένη αλλά θα ενημερώσεις το γιατρό σου για την αιμόρροια και θα σου αλλάξει σκεύασμα με κάποιο μεγαλύτερο δοσολογικά.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Κυτταρομεγαλοϊός και Εγκυμο.. 02-03-2015 14:37:54 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κυτταρομεγαλοϊός και Εγκυμοσύνη

Απάντηση :Κυτταρομεγαλοϊός και Εγκυμοσύνη

Η ερώτηση απαντήθηκε σε προσωπικό mail.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΩΝ.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Προς κ Κοφινακο ή κ.Ζησοπουλο ΕΠΕΙΓΟΝ!.. 02-03-2015 14:27:45 
annamari
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 38
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς κ Κοφινακο ή κ.Ζησοπουλο ΕΠΕΙΓΟΝ!

καλησπερα...εκανα σημερα κολποσκόπηση .Ηθελα να μου κανει ο γιατρος και τεστ παπ αλλα μου ειπε οτι επειδη με την κολποσκόπηση βαφεται ο τραχηλος ειναι καλυτερα να μην κανουμε σημερα το τεστ.Μου ειπε λοιπον να παωαυριο για το τεστ..πιστευετε οτι μεχρι αυριο θα ειναι ενταξει ο τραχηλος για το τεστ?Σας ευχαριστω πολύ!

IP Logged
 κολπίτιδα από Es.Coli.. 02-03-2015 12:39:37 
Varv30
Joined: 02-03-2015 13:38:42
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κολπίτιδα από Es.Coli

Γεια σας,είμαι 30 χρονών και πριν 1,5 μήνα περίπου και ενώ δεν είχα έντονα συμπτώματα έκανα καλλιέργεια η οποία έδειξε λίγο es.coli και λίγους μύκητες.Ο γιατρός μου έδωσε αντιβιωτική κρέμα και αντιμυκητησιακά χάπια. Μετά τη θεραπεία είχα  κολλώδη υγρά και τσούξιμο και ενίοτε φαγούρα, έκανα πλύσεις με χαμομήλι για ένα διάστημα μήπως φύγει έτσι, αλλά δεν μου πέρασε.Τώρα ξαναέκανα καλλιέργεια τραχηλικού υγρού και έδειξε πάλι μικρή ανάπτυξη Es.Coli.Ογιατρός μου είπε να πάρω ceclor 500mg ανά 12ωρο για 7 μέρες και πλύσεις με χαμομήλι κάθε μέρα.

Υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί χωρίς αντιβίωση; δεδομένου ότι τα συμπτώματα δεν είναι τρομακτικά ενοχλητικά, μπορώ να κάνω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

IP Logged
 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ.. 02-03-2015 12:02:01 
mara-k
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ Κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΥΗΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ (Η ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Κ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ). ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ??ΟΠΩΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ? Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?? ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ.ΠΡΙΝ  ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΠΗΡΑ 3 ΧΑΠΙΑ (ZITHROMAX- AN ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΦΥΓΕ. ΑΝ ΤΟ ΧΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Κ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΥΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

IP Logged
 Κυτταρομεγαλοϊός και Εγκυμοσύνη.. 02-03-2015 10:08:53 
panagova
Joined: 26-02-2015 13:41:55
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κυτταρομεγαλοϊός και Εγκυμοσύνη

 

Καλημέρα σας, 
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για την εξέταση κυτταρομεγαλοϊού που έκανε μια φίλη μου που είναι έγκυος στην 12η βδομάδα. Τα αποτελέσματα είναι: ΙGG είναι Θετικό 85 και η IGM 0,23 με όριο το 0,20. Ο γιατρός της είπε να μην ανησυχεί αρκεί να κάνει συνεχώς έλεγχο των μονάδων με νέες εξετάσεις. Η ίδια όμως έχει πανικοβληθεί. Υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο; Θα θέλαμε την συμβουλή σας. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

IP Logged
 ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά.. 02-03-2015 08:42:51 
Nikaki
Joined: 04-02-2015 12:12:25
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά

Γεια σας,

Είμαι 23 χρονών και τους τελευταίους 3 μήνες παρουσιάζω εναν ελαφύ πόνο- βάρος πολύ χαμηλά στην κοιλιά. Τον Δεκέμβριο εκανα πλήρη γυναικολογική εξέταση οπου και βρέθηκε στο δεξιο εξαρτημα κυστη με ηχογενη στοιχεια 30Χ24. Τα υπόλοιπα φυσιολογικά και η γιατρος μου μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι θα το παρακολουθούμε. Επίσης το τεστ παπ είχε ως συμπέρασμα τραχηλίτις. Αραιά στοιχεία παρακεράτωσης. Ακολούθησα θεραπεία για μύκηττες. Πρέπει να σημειώσω ότι εδώ και ένα χρόνο ταλαιπωρούμαι πολύ με το έντερο και περισσότερο κατα την διάρκεια της περιόδου. Από αιματολογικές εξετάσεις και υπέρηχο ο γαστρεντερολόγος μου είπε ότι πασχω απο ευερέθιστο έντερο. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ γενικά έχω δυσμηνόροια και προεμμηνορικο σύνδρομο τους τελευταιους 3 μήνες ιδίως μετα την 6η μερα του κύκλου μου έχω ενόχληση και βάρος χαμηλά στην κοιλιά. Η τελευταία επίσκεψη στη γυναικολογο μου ήταν πριν 10 μέρες.  Η κύστη μειώθηκε λίγο(19Χ21). Η γιατρος μου συνέστησε καλλιεργεια κολπικου υγρου για το οποιο περιμενω απαντησεις. Επίσης πήρα αντισυλληπτικά για ένα μηνα για το προεμμηνοριακο αλλα τα σταματησα λόγω παρενεργειών. Που πιστευετε ότι οφείλεται αυτη η ενόχληση? Υπάρχει περίπτωση ενδομητρίωσης?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

IP Logged
 Απάντηση :Χρήση αντισυλληπτικών με σχ.. 02-03-2015 07:16:45 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χρήση αντισυλληπτικών με σχεδόν καθόλου αιμορραγία

Απάντηση :Χρήση αντισυλληπτικών με σχεδόν καθόλου αιμορραγία

Αγαπητή φίλη.

Μάλλον είναι μικρό, δοσολογικά, για τον οργανισμό σου και θα χρειαστείς κάτι μεγαλύτερο για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Θα μιλήσεις με το γιατρό σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :πόνος κ αίμα μετά την απόξεσ.. 02-03-2015 07:13:14 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πόνος κ αίμα μετά την απόξεση

Απάντηση :πόνος κ αίμα μετά την απόξεση

Θα κάνεις μία μέτρηση χοριακής και θα προγραμματίσεις ένα υπερηχογράφημα σε μία εβδομάδα, σε συνεννόηση με το γιατρό σου.

Ξεκούραση, μέχρι να στεγνώσεις κολπικά.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσυνη ή οχι?.. 02-03-2015 07:08:58 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσυνη ή οχι?

Η επόμενη κίνηση είναι να κάνεις ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα και θα πάρεις οδηγίες από το γιατρό σου.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Παχύ ενδομήτριο.. 02-03-2015 07:05:34 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Παχύ ενδομήτριο

SmileSmileSmile

Π.Κ.

IP Logged
 Αιμορραγια λογω αντισυλληπτικων.. 02-03-2015 01:31:36 
io_io
Joined: 04-02-2015 14:53:59
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αιμορραγια λογω αντισυλληπτικων

Καλησπέρα,

Είμαι στον πρώτο μήνα λήψης  yasminelle, 3η εβδομαδα.

( Τα χρησιμοποιώ μόνο για αντισύλληψη και όχι για θεραπευτικούς λόγους.)

Από την πρώτη εβδομάδα και μετά έχω κάθε μέρα αρκετές σταγόνες αίμα

κόκκινου χρώματος. Είναι φυσιολογικό; Πρέπει να κάνω κάποια εξέταση

ή να τα σταματήσω λόγω της συνεχούς αιμορραγίας;

Σας ευχαριστώ..

IP Logged
io_io
 Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησ.. 01-03-2015 22:14:40 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,267
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Αγαπητή Φίλη!

Προσωπικά, σε  καθε γυναικα  που βλεπω, εδω και δεκατιες, διενεργώ  μια  κολποσκοπιση, μετά την  ληψη του Pap.. 

Αν  δεχτουμε  ότι ειχες  μια ελαφρα τραχηλιτιδα - φαινεται κατα κανονα με  το  μάτι -  αυτή με την αντιβιοση  που  χορηγήθηκε  ήδη και λίγη  επι  πλεον αναμονη,   θα    ξεπεραστει...Φυσικά,  μια κολποσκοπιση δεν  σημανει  ειδική επιβαρυνση της  γυναικας  -  μονον  στο πορτοφόλι  της  μπορει να γίνει   αισθητή  !

Θα σε  συμβουλευα  να μην ΄΄μπλεξεις΄΄ τωρα  τα πράγματα, επειδή  κυρίες  του δικου σου τυπου  συνεργουν στην δημιουργία  μίας επιθετικής   ΄΄δυναμικής΄΄.. Να πας στην επανεξεταση  που σε συμβουλεψα..  Ακου  τι σου λεω,,

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσυνη ή οχι?.. 01-03-2015 22:12:26 
nikol_25
Joined: 18-02-2015 00:39:34
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσυνη ή οχι?

Γεια σας και πάλι..έκανα το τεστ που μου είπατε και η τιμή της Β-χοριακης ήταν 0..Ξέρω ότι είναι αρνητικό όμως εγώ από την Πεμπτη που έκανα την εξέταση δεν έχω αδιαθετησει ακόμα..Τι μπορεί να φταίει;Αλλαξε ο κύκλος μου με την διακοπή των αντισυλληπτικων ή πιστεύετε ότι είναι κάτι ορμονικό και θα πρέπει να πάρω πάλι χάπια για να μου έρθει;ευχαριστω και συγνώμη αν γινομαι κουραστική....

IP Logged
 Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησ.. 01-03-2015 18:00:36 
litspan
Joined: 27-02-2015 15:53:14
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Απάντηση :Τεστ παπ και υπερβολικη ανησυχια

Σας ευχαριστ πολυ για την απάντηση.

Δηλαδη πιστευετε και σεις οτι η απόξεση δειχνει αν υπάρχει καποιο προβλημα στον τραχηλο?

Επίσης θα ηθελα να σας πωοτι επειδη με εχει καταβαλλει πολύ το αποτελεσμα σκεφτομαι να παω να κανω και μια κολποσκόπηση αλλα δεν ξερω αν θεωρειται αυτη η εξεταση πιο σιγουρη.Αν ειναι να ησυχασω ας την κανω κι αυτην..πραγματικα ειμαι πολυ αγχωμενη!Θα με βοηθησει πιστευετε?

Ειναι και το ιντερνετ βλέπετε που οσο διαβαζει κανεις τοσο αγχωνεται ...σας ευχαριστω..να ειστε καλα!

IP Logged
 Χρήση αντισυλληπτικών με σχεδόν καθόλ.. 01-03-2015 17:47:10 
Emilyemi
Joined: 01-03-2015 19:38:46
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χρήση αντισυλληπτικών με σχεδόν καθόλου αιμορραγία

Χρήση αντισυλληπτικών με σχεδόν καθόλου αιμορραγία

Καλησπέρα σας... Χρησιμοποιούσα για τρία χρόνια αντισυλληπτικά Gynofen κυρίως για ορμονικό πρόβλημα και απουσίας περιόδου. Η γιατρός μου μου συνέστησε να πάρω τα yasminelle, λόγω της εξομάλυνσης των ορμονών μου και τα χρησιμοποιώ τώρα εδώ και τέσσερις μήνες.. Τους πρώτους δυο μήνες είχα μειωμένο αίμα κατά τη διάρκεια της περιόδου μου. Τους τελευταίους δύο, έχω ελάχιστες σταγόνες έως και καθόλου.. Συνέχισα μέχρι τώρα κανονικά τη χρήση, δεν έχω παραλείψει κανένα δισκίο. Αντιμετώπισα πρόσφατα πρόβλημα με διάρροιες για μεγάλο χρονικό διάστημα-σχεδόν όσο διαρκεί και το τελευταίο δίμηνο λήψης των χαπιών. Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται αυτό για την απουσία περιόδου; Υπάρχει πιθανότητα κύησης; Ευχαριστώ. 

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!

Συνδεδεμένοι χρήστες

3 Μέλη και 141 Επισκέπτες online

log