Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>
 ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.ΣΟΣ.. 06-06-2014 15:39:53 
hopeless_97
Joined: 06-06-2014 16:30:01
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.ΣΟΣ

Γεία σας είμαι  17 έτων.έχω ολοκληρωμένες σεξουαλικές επαφές πάντα με προφυλακτικό..

Μάλιστα στην 6η δημοτικού είχα εμβολιαστεί με το gardasil για τον hpv (έχω κάνει και τις 3 δόσεις).

Το πρόβλημα είναι πως είμαι σίγουρη πως έχω κονδυλώματα εξωτερικά στο αιδοίο.Είδα φωτογραφίες στο διαδίκτυο και μοιάζουν ακριβώς με αυτά που έχω βγάλει εγώ..

Η οικογένεια μου είναι πολύ αυστηρή και συντηρητική και δεν μπορώ να πάω στον γυναικολόγο για θεραπεία γιατί δεν ξέρουν πως είμαι σεξουαλικά ενεργή.

Διάβασα για κάποιες κρέμες που εφαρμόζονται τοπικά.Ποια μου προτείνετε να πάρω;,χρειάζεται ιατρική συνταγή;και πόσο κοστίζουν;

Την λύση του λέιζερ δεν την συζητάμε καν αφού δεν υπάρχουν χρήματα και στους γονείς μου δεν μπορώ να μιλήσω..

Τι μου προτείνετε να κάνω;

Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα

Είμαι σε απόγνωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απαντησή σας.

IP Logged
 Απάντηση :ΠΑΛΙ HPV;;;.. 06-06-2014 14:50:40 
ellimada
Joined: 11-03-2012 18:20:23
Μηνύματα: 58
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΑΛΙ HPV;;;

Γιατρε καλησπερα σας και σας ευχαριστω για μια αομη φορα για την απαντηση σας..

Καποια στιγμη ειχε περασει κι εμενα απο το νου μο να το προτεινω η ιδια στο γιατρο μου, μπας και ξεμπερδεψω μια και εξω με τη δυσπλασια (καθως ξερω οτι τον ιο θα τον κουβαλαω παντα) και μετα θα συνεχιζα προσεχοντας την αμυνα μου με ολα τα καλα και σωστα που ολοι πρεπει να κανουμε. Βεβαια, επειδη εκανα και μια λαπαροσκοπηση κ υστεροσκοπηση το Σεπτεμβριο, καθολου ωραια δεν περασα - αν και αναρρωσα μια χαρα και γρηγορα , ψυχολογικα εννοω ενοχληθηκα λιγο, ειχα την ελπιδα οτι την επομενη φορα που θα μπω σε νοσοκομειο (αν φυσικα δεν προκυψει κανα κακο) θα ειναι για να γεννησω επιτελους!!! Βασιζομενη σε αυτη την λιγο ρομαντικη επιθυμια μου καθως και στο οτι ο γιατρος μου με διαβεβαιωσε οτι θα "φυγει μονο του μια μερα" το αφησα στην ακρη. Επισης ξερω οτι καθετι επεμβατικο παει παντα εναν ή δυο κυκοους πισω τις προσπαθειες για εγκυμοσυνη και εγω ολο λεω που θα παει τον αλλο μηνα θα μεινω εγκυος...

 Πιστευετε οτι και ετσι να το αφησω δυσχεραινεται η συλληψη? μου εχουν πει πως δεν επηρεαζει.. Μηπως κινδυνευω απο καποια αποψη? μηπως δηαδη οσο μενει εκει το cin1 αυξανονται οι πιθανοτητες να χειροτερεψει ή κανω λαθος? Ενας γιατρος οικογενειακος μας καποτε μου ειχε πει οτι μπορει να κατσει και για παντα ετσι και δεν παθαινω τιποτα....

Σας ευχαριστω πολυ και παλι!

IP Logged
 Απάντηση :Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδ.. 06-06-2014 14:25:53 
Σαμ
Joined: 22-05-2014 16:05:38
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδή εκτομή τραχήλου

Απάντηση :Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδή εκτομή τραχήλου

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας! Είναι πολύ καθησυχαστικά όσο μου αναφέρατε! SmileSmile

IP Logged
 Απάντηση :ΠΑΛΙ HPV;;;.. 06-06-2014 14:10:30 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΑΛΙ HPV;;;

 

Aγαπητή Φίλη !

Τελευταια, η αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων εγινε πιο συντηρητική, αυξάνοντας το αγχος κάποιων γυναικων.. Μεχρι πρότινος, όταν η κολποσκοπικη εικονα, η μικροβιοψία κια βεβαια το Pap επιβεβαιωναν την διαγνωση CIN, προβαιναμε   σε τοπικη καταστροφική θεραπεια της ζωνης μεταπτωσης (της περιοχης εκεινης δηλαδή, όπου το επιθηλιακό καλυμα του ενδοτραχηλικου σωληνα, συναντουσε το  επιθηλιακο  καλυμα του εκτοτραχηλου )..

Αυτό μπορουσε ( και μπορει βεβαια) να γίνει με θερμοπηξία, κρυoπηξία ή Laser.. Tο αποτέλεσμα   ήταν άριστο αμεσα και σε μεγαλο βαθος χρόνου . Αρκετες   από αυτές γεννησαν, αργότεα ..

Ετυχε να εχω τωρα μπροστά μου τα αποτελεσματα αυτής της προσεγγισης, που αφορουν 74 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ   HPV CΙΝ 1,  ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΜΕΧΡΙ 24.7.2008 , ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΚΟΜΗ..

Η αντιπετωπιση εγινε με θερμοπηξια κατά Semm (σημερα ξεχασμενη μεθοδο.)

Είχα συνολικά μόνον 4 υποτροπες  σε σχετικα΄συντομο διαστημα (ενός και δύο ετων!)    σε γυναικες μεγαλυτερης ηλικιας ( 39, 42 και σε 2 των 55 ετων ), μέχρι σήμερα !

Βεβαια εχω και... πληθώρα ακόμη περιστατικών από προγούμενα   του 1993 χρόνια, αλλα μου   ειναι  μεγαλος κοπος να τα ψάχνω σε....καρτες. Τοτε βλεπεις δεν ειχαμε ακομη καλες ηλεκτρονικες   δυνατοτητες..

Στο δια ταυτα : Θα σκεφτει ο γιατρός την περιπτωση σου. Σημερα υπάρχει η λυση του loop (αφαιρεται επιφανειακά και ανωδυνα ολη η ΄΄ζωνη μεταπτωσης ΄΄ και ελεγχετια ιστολογικά ολη η περιφερεια της αλλοιωσης,, Ειναι κατά την αποψη μου καλλίτερος, επισης ανωδυνος τροπος, από κρυοπηξια, laser και την τοτε θερμοπηξία...Δεν θα εχεις επιπτωση σε συλληψη και γεννα καιτο αποτελεσμα  θα ειναι  μονιμο.. 

Βεβαια  , αυτά ολα  ειναι  δικες  μου  αποψεις-προτασεις  ,  από μακρυά (΄΄εξω  απο τον χορο΄΄,  οπως λεμε).   θα τα συζητησει αυτά μαζι σου ο γιατρός σου  και  θα σου  προτεινει  το καλλτιερο.. .

Φιλικά

Π.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θε.. 06-06-2014 07:52:13 
neraidoula81
Joined: 13-10-2012 13:47:30
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θερμοδιαγραμμα

Απάντηση :προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θερμοδιαγραμμα

γιατρέ καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις που μου δώσατε!!!

θα ήθελα και κάτι ακόμα... δεδομένου ότι και γω έχω κάποια προβλήματα.. σας θυμίζω κύστη ενδομητρίωσης στην αριστερή ωοθήκη 3,5cm και οριακή υπερθερμική φάση και δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη 2 χρόνια τώρα και θυμίζω ότι πήρα και 3 κύκλους clomiphen εσείς πιστεύεται ότι υπάρχει πιθανότητα φυσιολογικής σύλληψης ή πρέπει να ξεκινήσουμε με τεχνικές μεθόδους??

το σπέρμα πιστεύεται ότι υπάρχει τρόπος διόρθωσης?? η χρήση βιταμίνης Ε βοηθάει ή ματαιος κόπος??

Υ.Γ έκανα άλλη μια προσπάθεια να σας επισηνάψω όλο το σπερμοδιάγραμμα ελπίζω να τα κατάφερα..

και πάλι σας ευχαριστω πάρα πολυ για την βοήθεια σας είναι ιδιαίτερα σημαντική!!!!!! 


Συννυμένα αρχεία
 sperm.jpg [69 KB] ::
IP Logged
 Απάντηση :Pregnyl και καθυστερηση.. 06-06-2014 06:37:59 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,167
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Pregnyl και καθυστερηση

SmileSmileSmile

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :αιμα κατα τη διάρκεια επαφής.. 06-06-2014 06:27:47 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,167
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμα κατα τη διάρκεια επαφής

Αγαπητή φίλη.

Μετά από τόσες ημέρες είναι δύσκολο να εμφανιστεί πρόβλημα από την αντιβίωση.

Επίσης, η συγκεκριμένη ουσία δεν προκαλεί παρόμοια φαινόμενα.

Οπότε, συνέχισέ την κανονικά, με γεμάτο στομάχι.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :παρατεταμένη περίοδος.. 06-06-2014 00:01:32 
sylvia
Joined: 04-10-2013 01:13:43
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : παρατεταμένη περίοδος

Σας ευχαριστώ! Θα ήθελα να σας κάνω μια ακόμη ερώτηση. Μόλις διακόψω την λήψη του primolut θα έχω και πάλι περίοδο σε 2-3 μέρες ή όχι;

IP Logged
 Απάντηση :primolut nor.. 05-06-2014 23:54:12 
sylvia
Joined: 04-10-2013 01:13:43
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : primolut nor

Σας ευχαριστώ ο γιατρός το μείωσε. ενα ημερησίως για 10 ημέρες και τώρα δεν υπαρχει περαιτέρω πρόβλημα...

IP Logged
 Απάντηση :παρατεταμένη περίοδος.. 05-06-2014 23:21:37 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : παρατεταμένη περίοδος

Αγαπητη   Φίλη!

Δεν χαθηκε  ο  κόσμος  αν  ενα  pap αντι σε  12 ,  γινει σε  7  μηνες... Μαλλον ο γιατρος  δεν   ΄΄τσεκαρε΄΄  οτι δεν  περασε ετος από τον τελευταιο έλεγχο..Αν έβλεπς  κλινικως κατι άλλο, θα σου το έλεγε  κια  θα επεμενε να  γινει  αμεσως μετα την περιοδο..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :βοηθεια.. 05-06-2014 23:10:36 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : βοηθεια

Αγαπητή  Φίλη!

Η   κολπιτιδα δεν ευθυνεται  για  την  διαταραχη  κυκλου..

Για το θεμα  καθυστερησης:   Πρόκεται για  κατι  συχνό σε   κοριτσια   με  μικρότερης διαρκειας   ασταθειες  κυκλου...Η  περιοδος  θα  ελθει  σε ευλογο χρονο  μονη της..

Δεν χρειάζεται για την ωρα να κανεις τιποτε..   Αν  η καθυστερηση  ξεπερασει  κατα  πολυ τους  2  μηνες,  μιλαμε   παλι...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδ.. 05-06-2014 23:01:51 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδή εκτομή τραχήλου

Απάντηση :Εμφάνιση hpv μετα απο κωνοειδή εκτομή τραχήλου

Αγαπητή  Φίλη!

Κατά κανονα,  δεν υπάρχουν  προβλήματα  υποτροπής...Το αποτελεσμα    ειναι απόλυτο.

Βεβαια,  μου ειναι  γνωστό ενα  μοναδικό περιστατικό,   προ  20  και πλεον ετων,  οπου  η δυσπλασια εμφανίστηκε στο  κολόβωμα του κόλπου (εκει  όπου εγινε  η συρραφη του εσωτερικού  τραυματος)..

Αυτό βέβαια, ειναι το μονο  που  ειδα σε διαστημα  40 ετών  και δεν  εχω  ακουσει  από κανενα   αλλο συναδελφο  μου   να εχει δει,   ή  να  ακουσει κατι τετοιο..Προκειται   για  κατι πολυ σπανιο,  που   πιθανως να οφειλειται, στο  ότι ο συνάδελφος  που χειρούργησε  τότε, ισως  δεν αφηρεσε μαζι με  τον τραχηλο   της μητρας  μια  ΄΄μανσέττα΄΄ μηκους   τουλάχιτον  1 εκ  από το   κολπικο τοιχωμα,  που  ειναι απαραιτητο  σε  επεμβασεις του ειδους αυτού σημερα.

Η απόψη  μου ειναι,  ότι  το αποτελσμα της επεμβασεως  θα ειναι  απόλυτα   επιτυχές εφ΄ όρου ζωής.. 

Φιλικά

Π.ΖSmile

   

IP Logged
 Απάντηση :Αποτελέσματα καλλιέργειας κ.. 05-06-2014 22:35:20 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αποτελέσματα καλλιέργειας κολπικού κ τραχηλικού υγρού

Απάντηση :Αποτελέσματα καλλιέργειας κολπικού κ τραχηλικού υγρού

SmileΠ.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ.. 05-06-2014 22:33:05 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΥΠΕΡΚΕΡΑΤΩΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ

SmileΠ.Ζ

IP Logged
 Απάντηση :προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θε.. 05-06-2014 22:28:56 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,339
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θερμοδιαγραμμα

Απάντηση :προς κο Ζησοπουλο pregnyl και θερμοδιαγραμμα

Αγαπητπη   Φίλη!

Δεν βλεπω  το  συνημενο  σου   πόρισμα.. Ωστοσο κι ετσι φαινεται  ότι προβλημα υπάρχει...

Μονον  9% ζωηρη  κινητικοτητα   ειναι  με   μεγαλη πιθανότητα  σημαντικό προβλημα..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 sossss.. 05-06-2014 19:42:42 
Nina1992
Joined: 17-03-2014 15:58:03
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : sossss

Καλησπερα

Συγχαρητηρια για το σιτε σας.Θα ηθελα να ρωτησω τη συμβουλη σας πανω σε ενα θεμα που αντιμετωπιζω τις τελευταιες δυο μερες.Εχω μια μικρη φαγουρα στην εξωτερικη περιοχη της ευαισθητης περιοχης.Ετυχε να το ξυσω λιγο παραπανω την περιοχη κι ματωσε πολυ λιγο ομως.Δεν μου εχει ξανατυχει ειναι η αληθεια.τι μπορει να ειναι???Να παρατηρησω οτι ειναι κυριως στην εξωτερικη περιοχη και στα αριστερα δεξια σημεια.ισως τελευταια,λογω του ξυσιματος, να εχει εμφανιστει και καποιο πολυ μικρο σπυρακι.Μπορω να βαλω λιγη fucicort??Απο τι μπορει να προερχεται????

Ευχαριστω εκ των προτερων

IP Logged
 Απάντηση :αιμα κατα τη διάρκεια επαφής.. 05-06-2014 19:32:28 
papou
Joined: 18-02-2014 20:25:47
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμα κατα τη διάρκεια επαφής

καλησπέρα και πάλι!θα ήθελα αυτή τη φορά να σας ρωτήσω το εξής:για τη θεραπεία του ουρεοπλάσματος ο γιατρός μου συνέστησε αντιβίωση (τη vibramycin) για 20 ημέρες.είμαι στη 13 μέρα της θεραπείας.τις τελευταίες 4 μέρες το στομάχι και η κοιλιά μου έχουν πρηστεί υπερβολικά και νιώθω κάποιες μικροενοχλήσεις.υπάρχει περίπτωση να είναι παρενέργεια της αντιβίωσης?

 

IP Logged
 Απάντηση :μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα.. 05-06-2014 15:21:54 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,167
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα

Αγαπητή φίλη.

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε σύλληψης ούτε εξέλιξης της κύησης από τα δύο αυτά μικρόβια.

Μην ανησυχείς.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Pregnyl και καθυστερηση.. 05-06-2014 15:21:18 
gchristinaki
Joined: 30-05-2014 21:37:42
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Pregnyl και καθυστερηση

Σας ευχαριστω πολυ και παλι. Καλη συνεχεια σε ο,τι κανετε.

Με εκτιμηση, 

Χριστινα

 

IP Logged
 Απάντηση :Pregnyl και καθυστερηση.. 05-06-2014 15:16:11 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,167
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Pregnyl και καθυστερηση

Με την πρώτη ευκαιρία, θα κάνεις ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!