Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΌ ΑΙΜΑΤΩΜΑ.. 17-10-2011 08:28:41 
Δρ.Πέτρος Θάνος
Joined: 21-06-2010 13:20:51
Μηνύματα: 348
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΌ ΑΙΜΑΤΩΜΑ

Θα πρέπει να επισκεφθεί γιατρό για να σας πει τί ακριβώς είναι και τί χρειάζεται.

IP Logged
Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.Χειρουργός Ουρολόγος Ερμού 36 2ος όροφος, Τηλ.:(2310) 278-229 Κιν.:6976673977 Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη http://www.uromed.gr info@uromed.gr
 Ειμαι πολυ ανησυχη...βοηθεια!!!.. 17-10-2011 04:13:00 
LICA
Joined: 07-10-2011 17:25:32
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ειμαι πολυ ανησυχη...βοηθεια!!!

Γεια σας...

Θα ηθελα την βοηθεια σας,πριν λιγες ωρες ειχα σεξουαλικη επαφη με καποιον που δεν το ειχα ξανακανει για να γνωριζω τα ακουλουθα....χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο βεβαια αλλα εγω καποια στιγμη καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα ειδα οτι ειχε 2 κονδυλωματα στην κοιλια κατω απο τον αφαλο και αρκετα στην βαση του πεους,ηταν λογικο να τρελαθω και να ζητησω εξηγησεις....αν και ηταν αργα ειχε ηδη γινει,αρνηθηκε οτι ειναι κονδυμωματα και οτι ενας δερματολογος του ειχε πει οτι ειναι οργανικο και οτι το εχει παρει απο τον πατερα του που βγαζει συνεχεια τετοια σε αλλα σημεια του σωματος,σε λαιμο πλατη κ.τ.λ,και οτι δεν εχει κολλησει τιποτα καμια γυναικα με την οποια βρισκεται σεξουαλικα....

Εμενα μου φανηκαν πολυ πιο υποπτα ολα αυτα, με αποτελεσμα να εχω τρελαθει γιατι ξερω οτι κολλαει ακομα και με την χρηση προφυλακτικου οπως οτι μπορει ο ιος να εμφανιστει εσωτερικα και σε στωμα και λαιμο,εχω θυμωσει παρα πολυ με τον εαυτο μου που δεν το προσεξα νωριτερα πριν ερθω σε επαφη μαζι του ενω ειμαι πολυ πολυ προσεκτικη σε τετοια θεματα...πριν μια εβδομαδα πηρα τις εξετασεις μου απο τεστ παπ και κολπικο υγρο και ηταν πεντακαθαρες...

Για να μην σας κουραζω αλλο,θα ηθελα να μου μαθω αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω????καποια προληπτικη θεραπεια με αλοιφες η αντιβιωση???ποια ειναι η γνωμη σας???

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο που αφιερωσατε να διαβασετε αυτο το μηνυμα γιατι εχω τρελαθει και δεν με βλεπω να ηρεμω για πολλους μηνες....βοηθηστε με σας παρακαλω!!!Cry

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσύνη!.. 16-10-2011 20:59:56 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη!

Αγαπητή φίλη.

Για να απαντηθεί η ερώτησή σου, χρειάζεται ένα υπερηχογράφημα, για να ελεγχθεί η θέση του μωρού και για να μετρηθεί το μήκος του τραχήλου σου.

Οπότε, να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου.

Το μόνο που μπορώ να συστήσω, είναι μια σχετική ξεκούραση από μέρους σου.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥ.. 16-10-2011 20:56:29 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Απάντηση :ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Αγαπητή φίλη.

Για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα της χοριακής, θα περιμένεις την πρώτη ημέρα καθυστέρησης.

Τα συμπτώματα που αναφέρεις δεν οφείλονται σε πιθανή σύλληψη (χωρίς να αποκλείεται).

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Αντισυλληπτικά + αντιβίωση.. 16-10-2011 20:52:17 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικά + αντιβίωση

Αγαπητή φίλη.

Δε μπορώ να σου συστήσω να αλλάξεις το σκεύασμα ή να το διακόψεις.

Θα επικοινωνήσεις με το γιατρό σου, ο οποίος και σε γνωρίζει.

Δε μπορούμε, μέσω Φόρουμ, να απαντήσουμε σε παρόμοιες ερωτήσεις.

Ελπίζω σε κατανόηση.

Φιλικά

Π.Κ. 

IP Logged
 Απάντηση :Καθυστέρηση περιόδου... 16-10-2011 20:43:15 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστέρηση περιόδου.

Αγαπητή φίλη.

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό ή επικίνδυνο.

Πρόκειται για ορμονική διαταραχή.

Εκείνο που συστήνω σε παρόμοιες περιπτώσεις, είναι ένα υπερηχογράφημα μήτρας - ωοθηκών, λίγες ημέρες μετά το τέλος της περιόδου.

Να μιλήσουμε όταν έχεις νέα στοιχεία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :Κρυολογημα και φαρμακα πριν .. 16-10-2011 20:37:44 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κρυολογημα και φαρμακα πριν την προσπαθεια συλληψης

Απάντηση :Κρυολογημα και φαρμακα πριν την προσπαθεια συλληψης

Αγαπητή φίλη.

Μόνο με το Panadol cold - flu χρειάζεται προσοχή, αφού περιέχει αντισταμινικό, αν θυμάμαι καλά.

Μπορείς να το συνεχίσεις για 1-2 ημέρες ακόμη και μετά παίρνεις κάτι πιο απλό, αν χρειαστεί.

Για τα υπόλοιπα σκευάσματα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ.. 16-10-2011 20:28:27 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ

Αγαπητή φίλη.

Θεωρώ, ότι της έχει συστήσει κάποια αντιβίωση ο γιατρός της.

Οπότε, μετά το τέλος της θεραπείας, θα αφήσει κάποιο χρονικό διάστημα 2-3 μηνών και θα επαναλάβει την εξέταση.

Έτσι, θα δούμε αν επανεμφανιστούν τα κύτταρα αυτά.

Μπορεί το μυκόπλασμα να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

Φιλικά

Π.Κ. 

IP Logged
 καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνης.. 16-10-2011 20:17:15 
marianna70
Joined: 21-05-2011 20:40:35
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : καμπύλη ζαχαρου και ινσουλίνης

Καλησπέρα.

Είμαι σε αναμονη για εξωσωματική (τον επόμενη μήνα) με κατεψυγμένες βλαστοκύστες.

Εκανα την καμπύλη ζαχαρου και ινσουλινης και βγήκαν τα εξής:

Καμπύλη ζαχαρου:

Γλυκόζη 75 γρ

0..............89                            φτ 70-110

60.............129

90..............113

120.............101

 

Καμπύλη ινσουλίνης:

Γλυκόζη 75 γρ

0.....................7

60...................61

90..................40

120..................22

Με παρακολουθεί ενδοκρινολόγος αλλά αργει το ραντεβού και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής:

1) Είναι καλά τα αποτελέσματα; Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί θεραπεία με γκλουκοφας ή μπορώ και μόνο με διατροφή να καλυτερέψω την κατάσταση;

2) Μου είπαν επίσης (φίλη) ότι είναι άκυρη επειδή δεν έκανα 3ημερη φορτιση με υδατανθρακες. Να φάω δηλ επί 3 μερες ο,τι jung food πάρχει για να δούμε πως ανταποκρίνεται ο οργανισμός σε δύσκολες συνθήκες. Μήπως πρέπει να τη ξανακάνω

Τα κιλά μου είναι 77 και το ύψος μου 1.80, η ηλικία μου 41

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

 

 

IP Logged
 Απάντηση :HPV DEN TEST PCR.. 16-10-2011 20:11:01 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,175
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV DEN TEST PCR

Αγαπητή φίλη.

Η γνώμη μου είναι ότι αρκεί ο ετήσιος έλεγχος με τεστ παπ.

Μπορείς να κάνεις, στο εξάμηνο μια κολποσκόπηση, μόνο για δική σου ηρεμία.

Ιατρικά, δεν υπάρχει ένδειξη να κάνεις loop ή κάποια άλλη επεμβατική πράξη.

Μπορεί και να αυτοιαθεί αλλά εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην προχωρήσει η βλάβη και να μη μεταδίδεις τον ιό (γι'αυτό χρειάζεται ο έλεγχος).

Φιλικά

Π.Κ.

 

IP Logged
 Αντισυλληπτικά + αντιβίωση.. 16-10-2011 18:47:11 
dimgeorgia
Joined: 17-05-2011 14:34:05
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ξέχασα ένα αντισυλληπτικό δισκίο

Καλησπέρα....

Έχω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα αντισυλληπτικά και την χρήση αντιβίωσης.

Την Τετάρτη ξεκίνησα καινούριο κουτί Yasminelle και την Παρασκευή χρειάστηκε να αρχίσω αντιβίωση Klaricid. Καλύπτομαι αντισυλληπτικά ή χρειάζεται να πάρω επιπλέον προστασία;

Ευχαριστώ πολυ

IP Logged
 Αντισυλληπτικά + αντιβίωση.. 16-10-2011 18:38:08 
dimgeorgia
Joined: 17-05-2011 14:34:05
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικά + αντιβίωση

Καλησπέρα.....

Ξεκίνησα ενα καινούριο κουτί Yasminelle την Τετάρτη και την Παρασκευή άρχισα αντιβίωση Klaricid. Υπάρχει πιθανότητα να μειωθεί η αντισυλληπτική προστασία; Χρειάζεται να πάρω πρόσθετα μέτρα;

Ευχαριστώ πολύ...

IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσύνη και επαπειλούμεν.. 16-10-2011 18:26:09 
Niko
Joined: 09-10-2010 09:53:35
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη κύηση

Απάντηση :Εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη κύηση

Ζητώ συγγνώμη τοξόπλασμα ήθελα να γράψω. Επίσης να προσθέσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση πως σκοπός δεν είναι να πληρώνεται η σύζυγός μου και να μην δουλεύει αλλά να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι να έχει μια αποτυχημένη κύηση.

Ευχαριστώ

IP Logged
 Εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη κύηση.. 16-10-2011 14:53:12 
Niko
Joined: 09-10-2010 09:53:35
Μηνύματα: 4
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη και επαπειλούμενη κύηση

 

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. 

Είχα γράψει και παλαιότερα στο forum ζητώντας την γνώμη των γιατρών και οφείλω να παραδεχθώ πως οι απαντήσεις που έλαβα από τον κύριο Ζησόπουλο ήταν απόλυτα ακριβής και διαφωτιστικές σχετικά με πρόβλημα HPV και κωνοειδή εκτομή και τον ευχαριστώ θερμά.

Σήμερα μετά από 6 μήνες θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατρέ κάτι άλλο. Στο ενδιάμεσο μας προέκυψε κύηση πράγμα που μας έχει κάνει πανευτυχής. Όμως στις καθιερωμένες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η σύζυγός μου δεν έχει αντισώματα για

1) εξόπλασμα

2) μεγαλοκυτταροϊό

Εάν αναλογιστούμε ότι:

α) έχει κάνει στο παρελθόν 2 κωνοειδής εκτομές συνεπώς έχει βεβαρημένο ιστορικό,

β) η εργασία της είναι 200 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας σε ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο,

γ) είναι εκπαιδευτικός σε δημοτικά με ότι συνεπάγεται σχετικά με τις ιώσεις που κολλάνε τα μικρά παιδιά και την παντελή αδυναμία τους (των παιδιών) να λάβουν μέτρα υγιεινής

δ) είναι 36 ετών

ποια η άποψή σας στο να ζητήσουμε να πάρει άδεια επαπειλούμενης κύησης? Δικαιολογείται από τα παραπάνω? Διατρέχει ουσιαστικό κίνδυνο κατά την καθημερινή της επαφή με τα παιδιά? Θα υπάρξει γιατρός που θα συνηγορήσει? Φυσικά ομιλώ να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία γιατί με τις ελάχιστες γνώσεις μου δεν είναι κάτι παράλογο.

Γιατρέ ποια η άποψή σας? Μήπως είμαστε υπερβολικά αναστατωμένοι άνευ λόγου?

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

IP Logged
 Απάντηση :χάπι επόμενης μέρας και σπασ.. 16-10-2011 14:49:14 
maria xi
Joined: 11-10-2011 23:49:53
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χάπι επόμενης μέρας και σπασμένο προφυλακτικό

Απάντηση :χάπι επόμενης μέρας και σπασμένο προφυλακτικό

ΜΉΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΠΙΟΥ??

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΗΧΗΤΙΚΟ? ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 3 ΜΕΡΑ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ Sad

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!

IP Logged
 Απάντηση :ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚ.. 16-10-2011 13:38:33 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Απάντηση :ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Αγαπητή  Φίλη!

Ολα τα παραπάνω, δεν αποτελούν  κανένα πρέβλημα για  μία μελλοντική εγκυμοσύνη.....

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
 Απάντηση :ορμονολογικες εξετασεις.. 16-10-2011 13:31:37 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ορμονολογικες εξετασεις

 

Είμαι σίγουρος... Το 2012    ξεκινάς   με   ενα  ακόμη!

Π.ΖSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

IP Logged
 Απάντηση :ορμονολογικες εξετασεις.. 16-10-2011 09:56:17 
dimel
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 10
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ορμονολογικες εξετασεις

LaughingΚαλημέρα σας,

ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμες συμβουλές σας και για την εμψύχωση που μου προσφέρατε, γέννησα τον Ιούλιο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Διαβάζω για πολλές κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ και θα ήθελα να είμαι παράδειγμα ότι όλα γίνονται.

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα...................... και καλή συνέχεια στο πολύτιμο έργο σας

IP Logged
 Απάντηση :Αντισυλληπτικά καθυστέρηση.. 16-10-2011 09:40:56 
lianathedaisy
Joined: 14-10-2011 11:47:37
Μηνύματα: 9
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αντισυλληπτικά + αντιβίωση

Γιατρέ είναι η 5η μέρα διακοπής σήμερα και ακόμη αιμοραγία δεν έχει εμφανιστεί. Αν κι έχω όλα τα συμπτώματα περιόδου όπως πόνους στο στήθος, στη μέση και στη κοιλιά. Μήπως θα πρέπει να αλλάξω αντισυλληπτικά? στις οδηγίες των yasmine δεν αναφάρεται πως μπορεί να μην εμφανιστεί καθόλου αιμοραγία την εβδομάδα διακοπής. Γιάυτό κι έχω αγχωθεί..

IP Logged
 Απάντηση :χλαμύδια?.. 15-10-2011 22:34:55 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,367
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χλαμύδια?

Αν διαγνωστηκε  ενδοεπιθηλιακη βλαβη χαρακτηριστική για  HPV,  αυτή δεν μπορει να  συγχέεται  με  μικροβιακο παραγοντα..

Η  ειδική  καλιέργεια  για χλαμυδια, πρέπει να γινεται  σ επιχρισμα  από  ενδοτραχηλο  και ουρηθρα και δευτερουοντως  από  τον  κολπο. 

Αν βρεθουν χλαμυδια  σε  σενα,  θα κανει θεραπεια και  ο συντροφος... Στον ανδρα ειναι δυσκολο ν΄ανιχνευθουν, 

Π..Ζ

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!