Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :K. Ζησόπουλο.. 18-11-2011 22:03:26 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : K. Ζησόπουλο

Αγαπητή Φίλη!

Μεχρι τωρα,  όλα  καλώς έγιναν     και  η  όλη κατασταση   θα  συζητηθεί  μετα παροδο τουλαχιστον  3μηνου, (ισως  και  6μηνου),  μια και  δεν σας πηραν  τα χρονια..

Και κατά άλλα,   η ενημερωση  που σας  εγινε  από τον γιατρό  σας, ειναι  απολυτως σωστή  και  νομιζω,  ότι ειναι   και επικοινωναικα  επιτυχημενη..

Η προταση  του  γιατρού   για  σαλπιγγοραφια: Πρπεπει να  διενεργηθει,  τοσο  για ν΄ αποκλειστει   και καποιο άλλο  εμποδιο  και  κυρίως  η  υδροσαλπιγγα,  που  σε  περιπτωση   εξωσωματικής  πρέπει  προηγουμενως ν΄αντιμετωπιστεί..

Για  το  θεμα επιτυχίας της  θεραπείας   ολιγοασθενοσπερμίας:  

Μια βελτιωση  δεν αποκλειεται,  ειναι  όμως  εξαιρετικά σπάνια...

Σε  ολιγοασθενοσπερμιες  κατω  των 5 εκ. ανα  κυβ.  εκ,  που δεν βλετιώνονται  σημαντικά  σε εύλογο  χρονικό διαστημα  (3-6  μηνες ),  δεν βλεπουμε  αυτόματες συλληψεις  κι  αν  τυχόν  καποιες  αναφερονται,   ειναι  -  οπως ειπαμε -  εξαιρετικά  σπανιες..

Τουναντίον,  η ξωσωματική εχει  πολυ καλες προοπτικές ..

Φιλικά

Π.Ζ

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΥΓΡΟ ΣΕ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ.. 18-11-2011 21:41:15 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΥΓΡΟ ΣΕ ΩΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ

Αγαπητή Φίλη!

Κατα την  ωοθυλακιορρηξία, ειναι  δυνατόν να  προκυψει λιγο ελεύθερο  υγρό στον κατω  κοιλιακό χωρο,  που απορροφάται  μονο του.   Στις περιπτωσεις αυτές  επαναλαμβανουμε την εξεταση  αμεσως με το τελος της περιοδου,  οποτε το  ευρημα  συνηθως  δεν υφισταται  πλεον.. 

Κατι τετοιο  θα συμβαίνει...

Δες  το  λοιπόν  άλλη μία φορά  κατα την 5η  μερα κυκλου..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :αμνιακή ταινία... 18-11-2011 21:31:43 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αμνιακή ταινία.

Αγαπητή Φίλη!

Εχω την εντυπωση,  ότι καπου απαντησα αυτή την ερωτηση..

Ειναι  ευρημα,  που  μεχρι στιγμής  δεν  προξενησε προβλημα  και  -  οπως  θα  σε διαβεβαιωσε ο συναδελφος  που διενηργησε  την εξεταση  -   δεν   θα προξενησει  και στο μελλον...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΜΙΚΡΟΑΙΜΟΡΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΛΙΓΟ .. 18-11-2011 21:07:44 
KORINA_LS
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 40
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΙΚΡΟΑΙΜΟΡΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Απάντηση :ΜΙΚΡΟΑΙΜΟΡΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΩΝ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Συγνωμη για το μυνημα και για τον αν γινομαι ενοχλητικη,  αλλα μηπως δεν ενεργοποιηθηκε η απαντηση σας?

Και παλι συγνωμη, απλα περιμενω την απαντηση σας, για να αποφασισω αν αξιζει τον κοπο να παω και σε καποιον αλλο γιατρο για δευτερη γνωμη.

Σας ευχαριστω για την κατανοηση.

IP Logged
 ΠΕΡΙΟΔΟΣ.. 18-11-2011 20:42:07 
marina_kg
Joined: 23-07-2011 04:51:06
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ, ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΠΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ (ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΨΗ), ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΟΨΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ 30-36 ΜΕΡΕΣ , ΣΧΕΔΟΝ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ 29-33 ΜΕΡΕΣ. ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΤΩΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ. ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΨΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΝΑΩ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΟΙ "ΨΕΥΔΟΠΕΡΙΟΔΟΣ". ΠΟΝΕΣΑ ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ , ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΕΓΓΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ 12-13 ΚΑΙ 14 ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ. ΜΟΝΟ ΤΗΝ 15 ΜΕΡΑ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

IP Logged
 Απάντηση :ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.. 18-11-2011 20:33:19 
dana-g
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 22
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ;

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ, ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.

IP Logged
 Απάντηση :ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.. 18-11-2011 20:33:16 
dana-g
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 22
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.

ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ;

ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ, ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.

IP Logged
 Απάντηση :Μπορεί η άυξημένη τιμή της π.. 18-11-2011 20:05:08 
Ελένη Γ.
Joined: 03-05-2011 12:48:51
Μηνύματα: 36
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μπορεί η άυξημένη τιμή της προλακτίνης να εμποδίζει τη σύλληψη;

Απάντηση :Μπορεί η άυξημένη τιμή της προλακτίνης να εμποδίζει τη σύλληψη;

Καλησπέρα, κ. Ζησόπουλε μόλις διάβασα την απάντησή σας και σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά! Από ότι κατάλαβα, μετά την σαλπιγγογραφία θα έχω σχέσεις κανονικά, χωρίς pregnyl και ιστορίες και θα περιμένω μήπως μείνω έγκυος!

Το σπερμοδιάγραμμα ήταν μια χαρά (σύντομα σας αναφέρω τις βασικές παραμέτρους : συγκολλήσεις καθόλου, 4,5 ml,  αριθμός 110.000.000 ανά m/l, χρόνος ρευστοποίησης 20΄ , φυσιολογικές μορφές 75%, κινητικότητα γρήγορη προωθητική 60 % έως και τις 4 πρώτες ώρες, αρνητική η καλλιέργεια για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια κ.λ.π.))

Η τραχηλική βλέννη είχε πολύ ικανοποιητική εκτασιμότητα όταν ε΄λέγχθηκε στον προηγούμενο κύκλο από την γυναικολόγο, αλλά και εγώ μόνη μου κάθε μήνα που έχω βλέννα κοντά στην ωορρηξία την εξετάζω μεταξύ αντίχειρα και δείκτη και φτάνει τα 8-10 εκ.

Οπότε έχει αξία να ξανακάνω το Simms Test ή εφόσον το σπερμοδιάγραμμα ήταν καλό, η βλέννα καλή και βρέθηκαν έστω 2 κινητοί ¨κολυμβητές¨  δεν χρειάζεται;

Και συγνώμη που ξαναρωτάω, αλλά δεν μου απαντήσατε (μπορεί η ερώτηση μου να ήταν λίγο ανόητη) η μειωμένη ροή περιόδου σ ΄ αυτόν τον κύκλο ,εφόσον το ενδομήτριο ήταν ικανοποιητικό και ωορρηξία έγινε ελεγχόμενα, είναι τυχαίο και δίχως σημασία  ή  να κοιτάξω καμιά προγεστερόνη (στο θερμοδιάγραμμα είχα αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες για 13 μέρες μετά την ωορρηξία)

Ευχαριστώ!!! Πραγματικά να είστε καλά για την προσπάθεια που κάνετε !

IP Logged
 κονδυλώματα.. 18-11-2011 20:01:02 
antrianita
Joined: 13-11-2010 01:00:44
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κονδυλώματα

Καλησπέρα σας….

Σήμερα πήγα στο γυναικολόγο μου και διέγνωσε ότι έχω κονδυλώματα, για τα οποία θα κάνω καυτηρίαση.

Αυτό που με απασχολεί είναι το γεγονός ότι ο σύντροφος μου δεν έχει κανένα σύμπτωμα και έχει επισκεφθεί και δερματολόγο και δε του βρήκε τίποτα….

Πως μπορεί να κόλλησα εγώ? ( μόνο ένα σεξουαλικό σύντροφο είχα στη ζωη μου)

Ο γιατρός μου είπε ότι μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή… Μπορεί να μεταδοθεί και με άλλους τρόπους? Για παράδειγμα υφάσματα, πετσέτες, χειραψία κλπ?

 

Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε κάποιες συμβουλές για το τι κάνω από εδώ και πέρα όσο αφορά τον ίο και την υγεία μου...

 

 

Ευχαριστώ….

IP Logged
 Απάντηση :Εμβρυομεταφορα κατεψυγμενω.. 18-11-2011 18:52:20 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων και βαφη μαλλιών

Απάντηση :Εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων και βαφη μαλλιών

Αγαπητή Φίλη!

Αυτά  που διαβαζει  κανείς   οπουδηποτε,   εκφραζουν  την γνωμη του γραφοντος...

Το θεμα της βαφης  δεν ειναι  με τιποτε επισημοποιημενο  πραγματικό προβλημα...Αν βεβαια βαψεις τα μαλια  1 μηνα  πριν, δεν   μπορει  και  την λογική   μου να  υπάρχουν   τα οποια  μειονεκτηματα.. .. 

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Μπορεί η άυξημένη τιμή της π.. 18-11-2011 18:39:02 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μπορεί η άυξημένη τιμή της προλακτίνης να εμποδίζει τη σύλληψη;

Απάντηση :Μπορεί η άυξημένη τιμή της προλακτίνης να εμποδίζει τη σύλληψη;

Αγαπητή  Φίλη!

Αντιβιοση   θα δου δωθει μαλλον από τον ακτινολογο..Δεν θα το άφηνα  σε καμία περιπτωση  έτσι.. 

Σχεσεις  ναι, στην γονιμη μερα...Το σκιαγραφικο ειναι  κατά κανονα αγγειογραφίνη,  που αποβαλεται ταχυτατα   από  τον οργανισμό  και βεβαια   δεν επηρεαζει  με  απραπμπνη του στις σλα[πιγγες 9οπως προ πολλων δεκαετιων!).

Επισης και  τα της ακτινοβολιας,  δεν  ευσταθουν..  Το εχει δείξει  η εμπειρία    δεκαετιων

Οχι  περιπλοκές  με Pregnyl..

Για την βελτίωση του  Sims-Huhner-test :  Αν  με το σπερμοδιαγραμμα (να  μην το δω  τωρα  πως  ήταν )  υπάρχει προβλημα,  να γινει επ΄αυτού,  ότι ειναι  εφικτό..(παιρνει  χρονο..) 

Και απο  πλευρας γυναικών  μπορει    να   επιδιωχθει η  βελτίωση  της  εκτασιμότητας της τραχηλικης βλεννας  (γυναικολόγος).. Μην φορτωθεις   ομως  με τετοια στον τρεχοντα   κυκλο.. Αν  χρειαστει,  αργότερα ,,

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Μπορώ να μείνω φυσιολογικά έ.. 18-11-2011 18:14:06 
cartoonaki84
Joined: 07-09-2011 13:25:26
Μηνύματα: 33
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος?

Απάντηση :Μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος?

Σας ευχαριστω παρά Πολυ!!!!θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα!!!!! Καλο σαββοτοκυριακο!
IP Logged
cartoonaki
 Απάντηση :προσπάθεια για εγκυμοσύνη.. 18-11-2011 18:04:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προσπάθεια για εγκυμοσύνη

Otpimum-Sims  test  copy copy copy

 

Αγαπητή Φίλη!

Μαλλον  δεν μπορει ν΄απαντηθουν  όλα  οσα  θέλεις... 

Με  κυκλο  28-30  ημερων,  η  ωοθυλακιορρηξία  αναμένεται  περίπου  στην 14η μερα ..

Το  ωοθυλάκιο  μπορεί να εχει  διάμετρο  από 16 χιλ  ( το κατώτερο  όριο )  και ανω...

.Ποσο ζουν   τα ..συγκεκριμένα  σπερματοζωαρια δεν μπορει να  ξερω,,,

Υπαρχουν  μεμονωμενες συλληψεις μεχρι και.....9-10   ημερες μετά...την  σεξουαλικη σχέση,,,

 Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ Α.. 18-11-2011 17:50:46 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

Απάντηση :ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

Αγαπητή Φίλη!

Αν δεν το δει γιατρός,  πως θα πει τι  ειναι;  Ποσο μεγαλο ειναι αυτό,   πόσο κινητό;   Το  μονο  που μπορώ εξ  αποστααεως  να  πω  τιναι,  ότι  εφ'΄ οσον υπάρχει  εδω και  7χρονια,  μονον  επικινδυνο  δεν  μπορει  να είναι..

Να  το δείξεις ξανα  σε ενα  γιατρο... Διαγνωστικά ισως  μπορει  να γινει  κατι με ενα  υπερηχογάφημα  στην περιοχή ..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ Α.. 18-11-2011 17:50:44 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 9,463
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

Απάντηση :ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΧΑΛΗ

Αγαπητή Φίλη!

Αν δεν το δει γιατρός,  πως θα πει τι  ειναι;  Ποσο μεγαλο ειναι αυτό,   πόσο κινητό;   Το  μονο  που μπορώ εξ  αποστααεως  να  πω  τιναι,  ότι  εφ'΄ οσον υπάρχει  εδω και  7χρονια,  μονον  επικινδυνο  δεν  μπορει  να είναι..

Να  το δείξεις ξανα  σε ενα  γιατρο... Διαγνωστικά ισως  μπορει  να γινει  κατι με ενα  υπερηχογάφημα  στην περιοχή ..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 ΤΙΜΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ.. 18-11-2011 17:14:54 
SUMER75
Joined: 31-10-2011 20:15:48
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΙΜΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ

ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ

Η ΤΙΜΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 21η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 1,49.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ.

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΘΕΤΙΚΟ ΤΗΝ 14η ΜΕΡΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

IP Logged
 Απάντηση :Ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη.. 18-11-2011 16:44:28 
nantia 22
Joined: 25-10-2011 12:53:03
Μηνύματα: 6
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη

Έκανα σήμερα τεστ εγκυμοσυνης απο το φαρμακειο ομως, διοτι δεν μπορεσα να παω σε μικροβιολογικο εργαστηριο.Το έκανα το πρωι και βγηκε αρνητικο.Εν τω μεταξυ το στηθος μου συνεχιζει να ειναι πρησμενο.Ειναι ομως απο την ''επικειμενη'' περιοδο ή απο εγκυμοσυνη? :(

Αφου ομως ο γιατρος στον υπερυχο (που εκανα στις 3 Νοεμβριου-δηλαδη 2 μηνες μετα απο την διακεκομμενη ερωτικη επαφη με τον συντροφο μου, κατα τη διαρκεια της οποιας φοβαμαι οτι εγινε το ''κακο'') με διαβεβαιωσε οτι το ενδομητριο ειναι πολυ μικρο για να υπαρχει εγκυμοσυνη....

IP Logged
 Απάντηση :Δύσοσμα πρωινά ούρα.. 18-11-2011 16:17:23 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 7,077
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Δύσοσμα πρωινά ούρα

Αγαπητή φίλη.

Θα μαζέψεις τα πρωινά σου ούρα σε ένα αποστειρωμένο δοχείο και θα τα δώσεις σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο, για γενική και καλλιέργεια ούρων.

Με το αποτέλεσμα της εξέτασης, θα απευθυνθείς στο γιατρό σου.

Επίσης, να αυξήσεις την ποσότητα των υγρών που πίνεις ημερησίως.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :xapi tis epomenis meras.. 18-11-2011 15:49:42 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 7,077
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : xapi tis epomenis meras

Αγαπητή φίλη.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Δεν είσαι έγκυος από την συγκεκριμένη επαφή, μην ανησυχείς.

Τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι παρενέργειες του χαπιού και μπορεί να σου αλλάξουν την πρώτη, μετά το χάπι, περίοδο.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
 Απάντηση :ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.. 18-11-2011 15:29:37 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 7,077
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Αγαπητή φίλη.

Το μικρόβιο αυτό μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος και θα υπάρξει βελτίωση μετά το τέλος της θεραπείας.

Παράλληλα, επαφές μπορείτε να έχετε αλλά συστήνω μια επανάληψη σπερμοδιαγράμματος  3 μήνες μετά από το τέλος της θεραπείας.

Καλή επιτυχία.

Φιλικά

Π.Κ.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!

Συνδεδεμένοι χρήστες

0 Μέλη και 197 Επισκέπτες online

log