Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 :Επόμενο > Τέλος >>
 θερμοδιαγραμμα.. 11-05-2011 09:41:18 
nicky-b
Joined: 25-06-2010 20:57:29
Μηνύματα: 35
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : θερμοδιαγραμμα

καλησπερα!συμφωνα με το παρακατω θερμοδιαγραμμα μπορειτε να μου πειτε ποτε εγινε ωορρηξια?ευχαριστω πολυ

1 περιοδος
2 περιοδος
3 περιοδος
4 περιοδος
5 περιοδος
6 περιοδος
7 36.6
8 36.6
9 36.5
10 36.6
11 36.7
12 36.7
13 36.7
14 36.7
15 36.7
16 36.7
17 36.8
18 36.9
19 36.8
20 37.0
21 37
22 37.1
23 37.1
24 δεν μετρησα
25 δεν μετρησα
26 37,2
27 36,9
28 36,9

IP Logged
 ΑΜΗΝΟΡΡΟΙΑ.. 11-05-2011 08:45:09 
valia
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΑΜΗΝΟΡΡΟΙΑ

Καλημέρα,
Είμαι 32 χρονών με ύψος 1,76 και βάρος 69 κιλά.
Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτο μου έχω πολυκυστικές ωοθήκες και ασταθή κύκλο.
Αφότου γέννησα,δεν εχω καθόλου κύκλο!Τον προκαλώ ανα 3-4 μήνες περίπου με duphaston.Κατά
καιρούς κάνω ορμονολογικό έλεγχο ο οποίος είναι καλός κατα το γυναικολογο μου,τυπικές εντονα πολυκυστικές ωοθήκες.(το έντονά προκύπτει απο τους υπέρηχους που κάνω συχνά)
Αυτη τη φορά όμως δεν είχα περίοδο παρα μόνο καφέ εκκριματα.Ο γυναικολόγος μου είπε να πάρω για ένα κύκλο yasminelle,για να γυρίσει ο διακόπτης όπως μου είπε χαρακτηριστικά.
Εγω δεν θέλω να ξαναπάρω αντισυλληπτικά δεδομένου οτι έπαιρνα πολλά χρόνια πριν μείνω έγκυος και είχα όλα αυτες τις παρενεργειες που προκαλούν με κύριο το θέμα του βάρους.
Εχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?Θα βοήθουσε αν εχανα βάρος?Και πόσο?Επίσης γυμνάζομαι τακτικά και έχω αναιμία.

Ευχαριστώ πολύ
IP Logged
 Απάντηση :Εγκυμοσυνη και παιδικά εμβό.. 11-05-2011 08:43:47 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,105
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσυνη και παιδικά εμβόλια..

Απάντηση :Εγκυμοσυνη και παιδικά εμβόλια..

Αγαπητή φίλη.
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, δεν επηρεάζεται η εγκυμοσύνη σου.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :μειωμενη ροη και πρησμενο στ.. 11-05-2011 08:41:57 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,105
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μειωμενη ροη και πρησμενο στηθος πριν την ωορυξια....

Απάντηση :μειωμενη ροη και πρησμενο στηθος πριν την ωορυξια....

Αγαπητή φίλη.
Από την περιγραφή σου, υπάρχει μια ήπια διαταραχή των ορμονών σου, η οποία, ιατρικά, δεν αξιολογείται.
Θα περιμένεις σε λίγες ημέρες την περίοδό σου και όλα θα επανέλθουν φυσιολογικά.
Συνήθως, όταν συμβαίνει κάτι παρόμοιο για πρώτη φορά, ο οργανισμός το αποκαθιστά αμέσως μετά την επόμενη εμμηνορυσία.
Εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει, από την συγκεκριμένη επαφή.
Σε περίπτωση που επαναληφθούν τα συμπτώματα και στον επόμενο κύκλο, μια γυναικολογική εξέταση, από κοντά, θα βοηθήσει.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :Τιμές χοριακής και εγκυμοσύ.. 11-05-2011 08:37:37 
Giatsi
Joined: 04-08-2010 15:39:46
Μηνύματα: 15
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τιμές χοριακής και εγκυμοσύνη

Απάντηση :Τιμές χοριακής και εγκυμοσύνη

Γιατρέ έχετε δίκιο, όπως φάνηκε και υπερηχογραφικά η εγκυμοσύνη δεν προχωράει καλά και θα κάνω απόξεση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μονάχα το εξής: έχοντας ιστορικό σε ουρεόπλασμα και μυκόπλασμα, στο διαγνωστικό κέντρο που πήγα για χοριακή μου πρότειναν μία εξέταση αίματος για τα παραπάνω δύο μικρόβια τις οποίες και έκανα. Το αποτέλεσμα ήταν:
- Mycoplasma Hominis IgG θετικό 1/80 (φυσιολ.τιμές αρνητικό -<1/10)
- Mycoplasma Hominis IgM θετικό 1/20 (φυσιολ.τιμές αρνητικό -<1/10)
- Αντισώματα Ureaplasma Urealyticum IgG θετικό 1/160 (φυσ.τιμές αρνητικό <1/10)
- Αντισώματα Ureaplasma Urealyticum IgM θετικό 1/20 (φυσ.τιμές αρνητικό <1/10).
Απ' ότι καταλαβαίνω γιατρέ έχω τα παραπάνω μικρόβια στο αίμα; Πριν από λόγο καιρό που είχα κάνει εξετάσεις κολπικού προληπτικά ήταν αρνητικά. Μήπως αυτά τα μικρόβια ευθύνονται και για την παλίνδρομη; Είναι η δεύτερη παλίνδρομη στη σειρά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα δε παραπάνω μικρόβια είχαν βρεθεί και στην πρώτη παλίνδρομη. Σας επισημαίνω επίσης ότι συχνά έχω ενοχλήσεις σαν κάψιμο κάτω αλλά επειδή δεν βρέθηκαν μικρόβια στον κόλπο δεν μου έδωσαν αγωγή και μου είπαν ότι είναι ιδέα μου.
Θα ήθελα τη συμβουλή σας σας παρακαλώ πάρα πολύ, κοντεύω να τρελαθώ.
Σας ευχαριστώ
IP Logged
 Απάντηση :Αποτελέσματα εξετάσεων.. 10-05-2011 23:06:27 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αποτελέσματα εξετάσεων

Αγαπητή Φίλη!
Η  εξέταση εν  δείχνει τίποτε   παθολογικό... Δεν   θα χρειαστεί  θεραπεία ...
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Εντερόκοκκος.. 10-05-2011 23:00:47 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εντερόκοκκος

θα φύγει!
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :ανωρρυκτικοί κύκλοι ... επίτ.. 10-05-2011 22:50:00 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ανωρρυκτικοί κύκλοι ... επίτευξη εγκυμωσήνης ?

Απάντηση :ανωρρυκτικοί κύκλοι ... επίτευξη εγκυμωσήνης ?

Ολα τα  σχετικά   θα τα βρήτε στο

H βασική θερμοκρασία

Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :κάπνισμα και ορμόνες.. 10-05-2011 22:46:09 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κάπνισμα και ορμόνες

Το  κάπνισμα  δεν επηρεάζει τα ανδρογόSmileνα....
Π.Ζ.
IP Logged
 Απάντηση :τιμη β χοριακη.. 10-05-2011 22:39:20 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : τιμη β χοριακη

Μια χαρά  ειναι η τιμή   !
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :Κολπικά υγρά και εγκυμοσύνη.. 10-05-2011 19:09:07 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κολπικά υγρά και εγκυμοσύνη


Μικροσκοπική εξέταση  νωπού παρασκευάσματος  κολπικού εκκρίματος.  Εικόνα ψευδομυκητηλίων, τυπική για   candiia   albicans.  Mεγέθυνση 10Χ4-, περιστατικό  ιατρείου  μας .

Αγαπητή  φίλη!
Ενοχλητική λευκορροια   κατά την εγκυμοσύνη,  ιδιαίτερα τοσο ενωρίς  πρέπει να διευκρινίζεται. Κατά κανονα, αρκεί  η  μετρηση του   pH  του κολπικού εκκριματος  (μπορει  να γινει στο ιατρείο),  που  πρέπει να  κυμαινεται   απο  3,5 εως 4,5, αντε  εως 4,8 , οποτε αποκλειετια  η βακτηριακής αιτολογίαας κολπιτιδα,  που πρέπει να θεραπεύεται..  
Μια πιο προωθημενη  λυση, ειναι  η επι πλεον  μικροσκοπική εξέταση   του  κολπικού εκκρίματος,  για  να δει κανείς  αν  υπάρχει παθολογικη  αυξηση  μυκήτων  (δεν ειναι..μικροβια ,  αλλά  ...φυτά,  που επιβιώνουν σε  pH  από  3  εως 11! ).   που  δεν  ενοχλούν  την πορεία της  εκγυμοσύνης,  ιεναι  ομως ενοχλητικά για την γυναικα..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile

IP Logged
 ΜΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΗ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ - ΣΧΕΣΗ ΜΕ.. 10-05-2011 19:05:02 
Ειρήνη Γιαν.
Joined: 09-05-2011 22:12:29
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΗ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ - ΣΧΕΣΗ ΜΕ HPV

ΜΗ ΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΗ ΤΡΑΧΗΛΙΤΙΔΑ - ΣΧΕΣΗ ΜΕ HPV

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Ειρήνη, είμαι 30 ετών και άτοκος. Τα τελευταία 4 χρόνια (στα 26 ξεκίνησε η σεξουαλική μου ζωή και οι επισκέψεις στο γυναικολόγο) ταλαιπωρούμαι απο συνεχείς τραχηλίτιδες (κάνω τεστ ΠΑΠ κάθε εξάμηνο). Πέρυσι ο γιατρός μου συνέστησε κρυοπηξία για την αντιμετώπιση έντονης και μη θεραπευόμενης με αντιβιωτικά, κρέμες κολπικές κλπ φλεγμονής στον τράχηλο. Πράγματι έγινε η κρυοπηξία και για περίπου 1 χρόνο δεν είχα ξανά κάποιο θέμα. Σε πρόσφατη επίσκεψη ο γιατρός μου διαπίστωσε και πάλι φλεγμονή στον τράχηλο (ο οποίος είχε και αίμα) και αυτό επιβεβαιώθηκε και απο το τεστ ΠΑΠ το οποίο ήταν κατα τα άλλα αρνητικό. Μου σύστησε να κάνω καλλιεργεια κολπικών υγρών ώστε να βγει αντιβιόγραμμα και να προχωρήσουμε σε θεραπεία. Ωστόσο η καλλιέργεια που έκανα βγήκε απολύτως καθαρή. Παρ'όλα αυτά ο γιατρός συνέστησε αντιβίωση (vibramicin) και θα δούμε σε ένα μήνα περίπου που θα τον επισκεφτώ ξανά τι θα κάνουμε. Μου είπε πως εφόσον η φλεγμονή δεν υποχωρήσει θα πρέπει να σκεφτούμε τη λύση του καυτηριασμού ή και laser. Oι απορίες μου είναι οι εξής:

1.  Εφόσον στην καλλιέργεια δεν διαπιστώθηκε μικρόβιο που μπορεί να οφείλεται η φλεγμονή? Πραγματικά δυσκολεύομαι να πιστεψω πως η φλεγμονή μπορεί να οφείλεται στα λεγόμενα μηχανικά αίτια μιας και όλες οι σεξουαλικές επαφές που είχα απο την κρυοπηξία και μετά (συνολικά 3-4 όλες με τη χρήση προφυλακτικού) ήταν αρκετά ήπιες. Υπάρχει πιθανότητα η τραχηλίτιδα να οφείλεται σε HPV? (το διάβασα στο internet αυτό και τρόμαξα για να είμαι ειλικρινής)

2. Είναι λογικό να μου προτείνει ο γιατρός μου αντιβίωση όταν μέσω της καλλιέργειας δεν έχει διαπιστωθεί κάποιος ιός?

3.  Σε περίπτωση που κάνω καυτηριασμό ή laser πόσο σίγουρη μπορώ να είμαι πως δεν θα ξαναπάθω φλεγμονή στον τράχηλο? Για την κρυοπηξία μου είχε πει ο γυναικολόγος μου πως δεν υπάρχει βεβαιότητα πως δεν θα ξαναπροσβληθώ απο φλεγμονή. Απο την άλλη σκέφτομαι πως δεν είναι δυνατόν να καταφεύγω σε τόσο δραστικές λύσεις κάθε φορά που παθαίνω τραχηλίτιδα. Δεν θα υπάρχουν επιπτώσεις στη γονιμότητά μου? Μπορεί αυτό το σύμπτωμα (φλεγμονή τραχήλου) να αποτελεί ένδειξη για κάτι σοβαρότερο στον οργανισμό? (ακόμα και μη γυναικολογικό)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
Ειρήνη
IP Logged
 Απάντηση :επιπλοκες κωνοειδους εκτομη.. 10-05-2011 18:58:50 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : επιπλοκες κωνοειδους εκτομης

Απάντηση :επιπλοκες κωνοειδους εκτομης

SmileSmileSmile
Π,Ζ,
IP Logged
 Απάντηση :άτυπη πνευμονία και περίοδο.. 10-05-2011 18:57:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : άτυπη πνευμονία και περίοδος

Απάντηση :άτυπη πνευμονία και περίοδος

SmileSmileSmile
Π.ΖSmile
IP Logged
 Απάντηση :πρόωρος τοκετός.. 10-05-2011 18:45:54 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,105
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πρόωρος τοκετός

Αγαπητή φίλη.
Από τα γραφόμενά σου, μια υπόθεση εργασίας μπορεί να είναι ότι είχες αποκόλληση πλακούντα, κολπική αιμόρροια, διαστολή και αποβολή.
Συνήθως, υπάρχει ένας φλεγμονώδης παράγοντας που προκαλεί τέτοιες καταστάσεις.
Δε γνωρίζω αν είχες συσπάσεις, πόνο στην κοιλιά ή δύσοσμα κολπικά υγρά.
Όταν θα επανέλθει ο κύκλος σου, στη γυναικολογική εξέταση, καλό θα είναι να ελεγχθεί και η κατάσταση του τραχήλου σου.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :Κολποσκόπηση και βιοψία.. 10-05-2011 18:45:48 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κολποσκόπηση και βιοψία

Δοκιμασία Schiller

Kολποσοπικη εικόνα  μετά  από   επίθιξη με  βάμα  ιωδίου (δοκιμασία  Schiller) . Aρνητική περιοχή  στο πρόσθιο χείλος  του τραχήλου της  μήτρας , τυπική για  προσβολή  από HPV. Περιστατικό  ιατρείου. μας









Αγαπητή φίλη!
Δεν    υπάρχει  αμφιβολία,  ότι  και  η κολποσκόπιση  μπορει  καμία φορά  να΄΄γελαστεί΄΄...
Αλλοιώς  δεν   θα  προβαίναμε  και    σε  βιοψίες,  Λογικό δεν είναι;
Τώρα,  ο γιατρός  οσυ  εξέφρασε  μια  άποψη  του,  ότι ειναι  σχετικά  βέβαιος... Θα το δούμε..
Για τον σταθερό δεσμό  κτ.λ.   :  Υπαρχουν  πολλές εκδοχές... Μία είναι να είχες εσύ παλαιότερα   άλλη σχεση ,  μία άλλη  εκδοχή  είναι,  κάποτε να μην  χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό  στην διαρκεια  όλης της   σχέσης..
Περίμενε πρωτα  το πόρισμα της ιστολογικής  και  αν θέλεις  μιλάμε και  πάλι..
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 Εγκυμοσυνη και παιδικά εμβόλια.... 10-05-2011 18:41:09 
arkoudakia
Joined: 16-08-2010 15:49:12
Μηνύματα: 46
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσυνη και παιδικά εμβόλια..

Καλησπέρα!
Βρίσκομαι στην 26η εβδομάδα κύησης και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κίνδυνος για το έμβρυο αν έρθω σε επαφή με παιδάκια που έχουν κάνει κάποια εμβόλια πχ ανεμοβλογιάς,ερυθρας κτλ.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
IP Logged
 Απάντηση :επιπλοκες κωνοειδους εκτομη.. 10-05-2011 18:37:51 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : επιπλοκες κωνοειδους εκτομης

Απάντηση :επιπλοκες κωνοειδους εκτομης

Αγαπητή  Φίλη!
Καπου νομιζω  την απάντησα αυτή την ερώτηση...
Για  κατι σύνηθες προκειται,  ειδικά  αν χρησιμοποιήθηκε   η  μεθοδος  του ανοιχτού τραυματος  ( χωρις  ραφές δηλαδή ).  Θα σταματήσει   μονο  του. 
Αν   συνεχιζει και μετά  την 15η  ημέρα,  ας το δει  ο γιατρός  σου,  μηπως  χρειάζεται  σε καποιο  σημείο  αιμοστατική επίθιξη με κατάλληλο διάλυμα.  (ανώδυνη διαδικασία)
Φιλικά 
Π.Ζ,Smile
IP Logged
 Απάντηση :Ενδομήτριο- Μηκυτίαση.. 10-05-2011 18:24:11 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,268
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ενδομήτριο- Μηκυτίαση

τυπική για HPV αρνητική περιοχη

Κολποσκοπική εικόνα, μετά  από δοκιμασία   οξικού οξεως:  Αρνητική  περιοχή  πέριξ του τραxηλικού  στομίου,  τυπική για  προσβολή   από HPV.  Δική μας εικόνα, από περιστατικό  του ιατρείου μας
.






Aγαπητή  φίλη!
Η διαρροια  δεν  μπορεί να εχει  σχεση  με την αποτελεσματικότητα  του σκευάσματος..
Δεν  πρέπει βεβαια  να επαναλάβεις  το  Pap,  ούτε  να κανεις άλλου είδους  εξέταση, αν δεν εχεις  ενοχλήματα   από τα κολπικά  υγρά..  Αν  προκύψει  καποιο  προβλημα,  η ενδεδειγμένη  εξέταση   ειναι η  μικροσκοπική   εξέταση  του  κολπικου εκκρίματος..
Αν  ο σύντροφος  σου  εχει  κονδυλωματα,  ειναι σκοπιμο  να γινει   και  μία  κολποσκόπιση..  Με το   Pap-test  δεν  διαγιγνώσκονται   πάντοτε.
Για το  ενδομητριο  των 15  χιλ.:   Εφ΄ οσον εχει ελεγχθεί  μετά την περιοδο,  δεν χρειαζεται  τιποτε άλλο...  Ειναι  φυσιολογικο  ευρημα, τουλάχιστον στην περιπτωση  σου.
Φιλικά
Π.Ζ.Smile
IP Logged
 μειωμενη ροη και πρησμενο στηθος πριν .. 10-05-2011 18:14:26 
christinaGR
Joined: 10-05-2011 18:59:32
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : μειωμενη ροη και πρησμενο στηθος πριν την ωορυξια....

μειωμενη ροη και πρησμενο στηθος πριν την ωορυξια....

Καλησπερα,
Ειμαι νεο μελος και εδω και αρκετες μερες εχω ενα εντονο προβληματισμο.
Στις 17/04 ηρθα σε ολοκληρωμενη  επαφη με το συντροφο μου και αμεσως μετα αδιαθετησα..Ενω παντα τις 2 πρωτες μερες εχω αρκετο αιμα,εκεινη τη φορα ειχα μειωμενη ροη και πολυ περισσοτερα καφε απο τη δευτερη μερα και επειτα..
Μετα απο 1 εβδομαδα με 10 μερες και πριν την ωορυξια,αρχισε να πρηζεται το στηθος μου(κατι που δεν εχει ξανατυχει ποτε απο τοσο νωρις) πολυ περισσοτερο απο αλλες φορες και ποναει παρα πολυ ακομη και σημερα..Επισης εχω παρατηρησει μεγαλη κουραση και υπνηλια...Περιμενω περιοδο στις 15/05
Υπαρχει περιπτωση να εμεινα εγκυος την πρωτη μερα περιοδου???η μηπως προκειται για καποια ορμονικη διαταραχη??

Ευχαριστω,
Χριστινα Κ.
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!