Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Τομή Καισαρικής.. 25-10-2010 17:19:46 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,969
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Τομή Καισαρικής

Αγαπητή φίλη.
Θα πρέπει να τη δει ο γιατρός σου και να ελέγξει αν πρόκειται για συλλογή υγρού ή όχι.
Οπότε, συστήνω να τον ενημερώσεις.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :Μυκητίαση.. 25-10-2010 17:05:32 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,969
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μυκητίαση

Αγαπητή φίλη.
Το μόνο που μπορώ να σου συστήσω, εξ αποστάσεως, είναι να διακόψεις τα κολπικά υπόθετα και να επικοινωνήσεις με το γιατρό σου.
Ίσως, σε καλύψουν μόνο οι κάψουλες.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.. 25-10-2010 17:03:33 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,969
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητή φίλη.
Υπάρχει και η εξέταση της σαλπιγγογραφίας με ελαφριά νάρκωση, παρουσία αναισθησιολόγου, προκειμένου να δούμε τη διαβατότητα των σαλπίγγων σου.
Συζήτησέ το με το γιατρό σου.
Επίσης, κύστη ενδομητρίωσης 3,5 εκατοστών, δεν εξαφανίζεται τόσο εύκολα.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 Απάντηση :ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ?.. 25-10-2010 16:59:24 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,969
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ?

Αγαπητή φίλη.
Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Δεν επηρεάζεται ούτε η εγκυμοσύνη ούτε το μωρό σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 χλαμυδια.. 25-10-2010 16:24:01 
forthnet??
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 30
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χλαμυδια

Γεια σας γιατρέ!!Θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω χλαμυδια απο τον περασμενο αυγουστο και εχω παρει 3 αντιβιωσεις (την 3 τη πινω τωρα) με εξετασεις που ειχα κανει νομιζα οτι υπωχορηραν αλλα τελικα εκανα λαθος!!τη 2 φορα πριν 2 μηνες περιπου τελειωσα τα vibramicyn τον 100 5 κουτια και 3 χαπια απο το 6 τα σταματησα γιατι καταλαβα οτι δεν μου ειχαν περασει.(το καταλαβαιων γιαατι τα υγρα μου ειναι σαν νερο συνεχως).Τα ειχα πιει ως εξης 2 την ημερα για τα 4 κουτια και τα αλλα απο 1 τη μερα αλλα τιποτα.Τωρα ο γιατρος μου μου ειπε να παρω τα εξης zythromax ton 250 2 μαζεμενα για 3 μερες και μετα απο 1 χαπι για 12 μερες, claripen τον 500mg 1 πρωι 1 βραδυ για 10 μερες (εχω πιει 4 μερες και ακομα δεν ειδα διαφορα)Τελος θα ξαναπαρω τα vibramicyn τον 100 1 καθε μερα για 14 μερες!!Θεωρειται οτι ειναι μια καλη αντιβιωση αυτή;Θα με πιασει;Δεν μπορω πια να εχω αυτο το μικροβιο.Δεν εχω συντροφο οποτε δεν τα ξανακολαω και οταν παιρνω αντιβιωση δεν πινω αλκοολ κ προσπαθω να την πινω στην ωρα της.Προτειντε μου κτ σας παρακαλω.Πρεπει νακανω αλλες εξετασεις;Μπορει να εχω χλαμυδια κ στο αιμα; μεγεν αιματος φαινεται αυτό;Σας ευχαριστω γιατο χρονο σας.
IP Logged
 Απάντηση :Gard. vaginalis + φλεγμονή.. 25-10-2010 16:02:27 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 5,969
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Gard. vaginalis + φλεγμονή

Αγαπητή φίλη.
Η αγωγή που σου συστήθηκε είναι η ενδεδειγμένη.
Αν υπάρχει σύντροφος, καλό είναι να πάρει και εκείνος τα ίδια χάπια από το στόμα, για 10 ημέρες.
Σαν πρακτικές οδηγίες, να αποφύγεις τις κολπικές επαφές όσο διαρκεί η θεραπεία και θα χρησιμοποιείς προφυλακτικό, για λίγες ημέρες μετά από αυτήν.
Για το θέμα της μυκητίασης, θα τελειώσεις τη θεραπεία, θα περιμένεις να έρθει η επόμενη περίοδος και μετά θα σε δει ο γιατρός σου.
Για την ώρα, δε χρειάζονται ενδοκολπικές πλύσεις.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
 υ/π κου Ζησόπολου - αποξεση και εγκυμοσ.. 25-10-2010 11:24:24 
lg19
Joined: 24-10-2010 09:42:57
Μηνύματα: 12
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : υ/π κου Ζησόπολου - αποξεση και εγκυμοσυνη

υ/π κου Ζησόπολου - αποξεση και εγκυμοσυνη

Καλησπέρα σας ,
στις 22/9 έκανα απόξεση λόγω παλλίνδρομης κύσης (κενός σακος 8η εβδομάδα) μια εβδομάδα μετά ο γιατρός μου με εξέτασε όπου μου έιπε οτι καθάρισα καλά .
 22 μέρες μετά την απόξεση ήρθα σε επαφή με τον σύζυγο μου καθώς επίσης και τις επόμενες 3 μέρες . Από την απόξεση έχουν περάσει  33 μέρες και ακόμη δεν μου έχει έρθει περίοδος υπάρχει περίπτωση να έχω μέινει έγκυος ; Σ'αυτή τη περίπτωαη υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εξωμητρίου ; Να σας πω οτι ο κύκλος μου έιναι 28-31 μέρες στο προγεννητικό που έιχα κάνει ήταν όλα οκ καθώς επίσης και γυναικολογικά δεν αντιπετωπίζω κάποιο πρόβλημα . Προς το παρόν δεν έχω καποιο σύμπτωμα περιόδου πέρα από κάποια ελαφρια πονάκια περίοδου πού και πού . Τι κινδύνους εγκυμονεί μια τόσο άμεση εγκυμοσύνη ?   

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
IP Logged
lg19
 Απάντηση :μπιμπικάκια.. 25-10-2010 10:30:52 
balarina
Joined: 27-09-2010 12:00:46
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : μπιμπικάκια

Ο "βραχύς χαλινός του πέους" που αναφέρετε είναι ανατομικό ή δερματικό πρόβλημα;
Επειδή ανατομικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Είναι καθαρά δερματικά τα σπυράκια αυτά.
Σε μία έρευνα στο internet Που είχε κάνει παλιότερα βρήκε πως αυτά έχουν σχέση με σμηγματογόνους αδένες (κάτι σαν την ακμή δηλαδή).

και επίσης θα πρέπει να επισκεφθεί ουρολόγο ή δερματολόγο?
IP Logged
 Απάντηση :συλληψη.. 25-10-2010 10:00:32 
nicky-b
Joined: 25-06-2010 20:57:29
Μηνύματα: 35
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : συλληψη

σας ευχαριστω για την απαντηση σας!επειδη θα ήθελα  να κάνω τουλάχιστον 3 παιδια-πρώτα ο θεός βεβαια- αν γινει η συλληψη 6 μηνες μετα τον τοκετο θα ειναι σε καλή κατασταση η μητρα ωστε να μπορω να ξανασυλλαβω για τριτη φορα?γνωριζω οτι κάθε γυναίκα ειναι διαφορετική αλλά θα εκτιμούσα να ακουσω την γνωμη σας!!ευχαριστω
IP Logged
 Απάντηση :προγεστερονη.. 25-10-2010 09:21:48 
Evgenidou
Joined: 28-08-2010 21:59:18
Μηνύματα: 24
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προγεστερονη

Ευχαριστώ πολύ γιατρέ!
Τελικά μου ήρθε η περίοδος στις 24/10 άρα η δεύτερη γιατρός που θεώρησε ότι δεν έχει γίνει η ωορρηξία ακόμα, μάλλον κάτι δεν κατάλαβε καλά.

Ευχαριστώ που μπαίνετε στον κόπο να μου εξηγήσετε πάλι. Τώρα κατάλαβα ότι τα εκλυτικά ωορρηξίας όχι μόνο φέρνουν την ωορρηξία στην ώρα της αλλά βελτιώνουν και την ποιότητα του ωαρίου πράγμα που στην περίπτωσή μου είναι απαραίτητο (αφού έκανα θερμοδιάγραμμα και δεν ανέβηκε για αρκετές μέρες η θερμοκρασία άρα δεν ήταν καλή η ποιότητα του ωαρίου).

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Τώρα που η περίοδος ήταν στις 24/10 συμπεραίνουμε ότι η ωορρηξία μου ήταν στις 10/10 και η υψηλότερη προγεστερόνη στις 17/10?

Χίλια ευχαριστώ και πάλι και μάλλον δεν θα σας ενοχλήσω... μέχρι τις εξετάσεις του επόμενου κύκλου!!!
IP Logged
 Αmoxyl και θηλασμός.. 25-10-2010 08:55:23 
nm0113
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 5
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αmoxyl και θηλασμός

Aγαπητε μου γιατρε καλημερα και καλή εβδομάδα.
Η ερωτηση μου εχει ως εξης το κοριτσάκι μου ειναι 8 μηνών και το θηλάζω ακόμη, αλλα μετα απο αφαιρεση του φρονιμητη μου επαθα μόλυνση με αποτέλεσμα να πρηστούν οι αδένες μου και να πονω το λαιμό μου και αναγκαστικά επρεπε να πάρω αντιβιωση amoxyl 500.Η παιδιατρος και ο οδοντιατρος μου ειπαν οτι ειναι ασφαλες να συνεχίσω το θηλασμό αλλα εγω φοβηθηκα και σταματησα για 1.5 μερα με αποτελεσμα το στηθος μου να φουσκωσει πολύ και να το πονάω. Ηθελα να πάρω και τη δικη σας γνωμη, να σθνεχισω αφοβα το θηλασμό και αν όχι πως θα ξεφουσκωσει το στήθος απιο το γάλα.
Ευχαριστω πολύ εκ των προτερωμ
IP Logged
 Απάντηση :Εν τω βάθει ενδομητρίωση.. 24-10-2010 22:09:24 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εν τω βάθει ενδομητρίωση

{#emotions_dlg.smile}{#emotions_dlg.smile}
Π.Ζ
IP Logged
 Απάντηση :αιμα και χαπι της επομενης μ.. 24-10-2010 22:06:57 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αιμα και χαπι της επομενης μέρας

Απάντηση :αιμα και χαπι της επομενης μέρας

Τα ειπαμε  αυτά ....Δεν  μηδενιζει...  Με μεγαλη πιθανοτητα ειναι  δείγμα  ότι η γυναικα  δεν συνελαβε.. Αν  θες τοση  σιγουρια,  καντε ενα τεστ εκγυμοσύνης..
Η  αιμορραγια  δεν  ειναι ΄΄περιοδος΄΄..  Ειναι  αίμα  εκ διακοπως  του  Norlevo..  Ποτε  θα έλθει η επόμενη περιοδος,  δεν  ξερουμε ... θα δουμε!
Π.Ζ
IP Logged
 Απάντηση :ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ/ΥΣΤΕ.. 24-10-2010 21:56:28 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ/ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Απάντηση :ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΗ/ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΗΣΗ

Αγαπητή  Φίλη!
Τα  ενοχληματα ειναι   αναμενομενα.. Η  αφαιρεση του spiral  ειναι  ανώδυνη..
Φιλικά
Π.Ζ.{#emotions_dlg.smile}
IP Logged
 Απάντηση :συλληψη.. 24-10-2010 21:52:48 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : συλληψη

Αγαπητή  Φίλη!nicky-b
Εν  ταξει,  θα μποροσυε κανεις να περιμενιε  κια λιγο  ακομη (να κλεισεις χρόνο),  αλλά  γίνεται..
Για το  37,7  πριν  5 μηνες ... Μην   ασχολεισαι..
Φιλικά
Π.Ζ
IP Logged
 Απάντηση :ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ.. 24-10-2010 21:49:31 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΟΝΕΦΡΩΣΗ

Αγαπητή Φίλη!
Η αμνιοκεντηση  δεν ειναι στην συγκεκριμενη εβδομάδα  πιο επικινδυνη (το αντιθετο  μαλιστα!).
Αν χρειαστει, να την κανεις ...
Φιλικά
Π.Ζ{#emotions_dlg.smile}
IP Logged
 Απάντηση :εξεταση προγεστερονης?.. 24-10-2010 21:45:44 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : εξεταση προγεστερονης?

Αγαπητή  Φίλη!
Η απάντηση  που θα δώσω ειναι πλεον τελειως προσωπική , για τα δεδομενα  της αγορα΄ς  αιρετική  και εχει την καταγωγη  της  από   την   Πανεπιστημαική  κλινικη  όπου τελειωσα την ειδικότητα  μου...(προ...Χριστού!)
Η  ωχρινική ανεπάρκεια  ειναι   αποτελεσμα ωοθυλακιορρηξίας  οχι  καλης  ποιοτητος   και κατ΄ επέκταση  αιτία  δυσχέρειας   συλληψης,  ή  -  αν αυτή  κατά καποιιο τροπο επελθει - εγκαταστασης  του  κυήματος.. Η  χαμηλη  ρποστερονη,  ή (ακομη επρισσ΄τοερο  η χαμηλη  χοριακη - δνε ειναι  αιτία  απογλής,  αλλά εκφαση  ΄τοι  κατι δεν παει  ανεπανορθωτα καλα.  Η  προσθηκη  προγεστερινοειδών σαν προληψη αποβολής  σε  καμια μελετη δεν εχει  αποδιεχτει  ότι  μειωνει τα περιστατικά  αποβολων...Δεν  υπάρχει φυσικά και καθορισμενη  δοσολογια,  με αναλογη -  ας πουμε -  με την τιμη  της μετρησης,  μετ  α κιλα της  εγκυου  και βεβαια  με την εβδομάδα  κυήσεως... Επί  ΄΄δικαιων κιαι  αδικων'', χορηογουνται τα ιδια..
Εχουν δοθεί  στο παρελθον παρομοιες  ορμονες  μεχρι ...και τον 7ο  μηνα, πράγμα  βεβαια  που εγκαταληφθηκε.  Γιατί - εκτος  παό την  αναποτελεσματικότητα   της αγωγης -  δεν  θα το αναλυσουμε εδώ..   Η  μοδα  της  προσθηκης προγεστερινοειδών  (ας μην  μιλάμε  για καθαρή  προγεστερονη ) , προερχεται  από την εμπειρία των  εξωσωματικών  και περασε  στην καθημερινη πραξη...
Η προταση  λοιπον του γιατρού σου,  αντικατοπτριζει  την συντριπτικη  πλειοψηφία των  γυναικολόγων επ΄αυτού... Η  λογική  της :  δεν φαινεται να   εχεις να χασεις κατι,  ακολουθώντας την...
Φιλικά
Π.Ζ.{#emotions_dlg.smile}
IP Logged
 Απάντηση :Αμνικοκέντηση ή λήψη τροφοβ.. 24-10-2010 21:25:18 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Αμνικοκέντηση ή λήψη τροφοβλάστης

Απάντηση :Αμνικοκέντηση ή λήψη τροφοβλάστης

Αγαπητή   Φίλη! dimi_g
Τι  να  σου  πω  τωρα;   Ο  κινδυνος  ειναι πραγματικά μεγαλυτερος,  αλλά  οχι   λιγο μεγαλυτερος...
Ειναι  10 φορές μεγαλυτερος,  απ΄ ότι στην αμνιοκέντηση... Ελπιζω  ακομη  να  μην εχεις  ομαδα  αιματος   Rhesus  αρνητική... Θα  ήτνα ΄'αλλο ενα   ''μειον ΄΄
Περ΄  απ΄αυτό  εξαρτάται  -  όπως ειπε  κι  ο γιατρός  -  κι  από την θέση του πλακουντα...
Τι  να  σου  πω...  δεν  βρισκομαι  στην θεση  σου...  Τελειως  υποκειμενικά,  δεν  ξερω  αν θα το συνιστουσα στην  κόρη  μου,  Πρόκειται για δυσκολη ερωτηση,  που  όπως ειπε  κι  ο  δικός  σου,  θα σκεφτεις  τι θ΄ απαντησεις..
Φιλικά
Π.Ζ.{#emotions_dlg.smile}
IP Logged
 Απάντηση :HPV ΚΑΙ ΑΛΛΑ..... 24-10-2010 21:12:42 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 8,179
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Αγαπητή  Φίλη! tinal
Το  ζητημα του  Βαρθολινείου  αντιμετωπιζεται  ειτε  με  διάνοιξη (μαρσιποποιηση) , ειτε  με εξαίρεση του αδένα... Η  πρωτη μεθοδος ειναι μεθοδος  επιλογης  σε περιπτωση  φλεγμονής... Οταν αυτή   ξεπεραστει,  τοτε  μπορει  να εξαιρεθει  ο  αδενας  (χειρουργικη αφαίρεση  σε γνικη ναρκωση),  οποτε   θα  ησυχασιες  από τις  υποτροπες του συγκεκριμενου  προβληματος..
Για το  HPV:   Επειδή παλευεις με το προβλημα  σχεδον 10 χρόνια ειναι  σκόπιμο  να γινει  και   ταυτοποιηση  στελεχών,  ώσστε να γνωριζεις   επακριβώς  τι συμβαίνει...  (στελεχη  υψηλου  κινδυνου;)
Εξυπακούεται,  ότι επιβάλλεται  ο  κυτταρολογικός και  κολποσκοπικός έλεγχος... Από  αυτό  θα εξαρτηθει   και  αν  υπάρχουν κολποσκοπικές και   κυτταρολογικες  αλλοιωσεις στον τραχηλο,  που ενδοχομένως πρέπει να  αντιμετωπιστούν, 
Η  θεραπεια των εξωτερικών  κονδυλωμάτων ειναι βεβαια τοπική, ειτε  με ειδικές αλοιφές, ειτε με  κρυοπηξία, είτε με   καυτηριασμό σε τοπικη αναισθησία...  
Για τις  εχεσεις:  οσο το προβλημα ειναι  ορατό, ειθισται  να συνιστουμε την χρηση ελαστικού  προφυλακτικού
Ο  συντορφος πρπει  φυσικά να  εξεταστί επισης..
Πως  θ΄αππαλγείς:   Με αυτά  που θα γινουν  και  με  υπομονη...  Κονδυλώαμτα  υπσοτορπιαζουν καμια  φορά... Βεβαια,  τα  ροατά  εξωτερικά,  δεν αποτελουν  και προβλημα..  Το προβληαμ  ειναι  κατά ποσο  θα[πρχουν κολποσκοπικες και  κυτταρολογικές αλλαγές στον τραψηλο,  παντα σε συανρηση  με ταστελεχη  που  συμμετεχουν
Φιλικά
Π.Ζ{#emotions_dlg.smile}
IP Logged
 Απάντηση :θερμοδιαγραμμα.. 24-10-2010 19:07:32 
vassia
Joined: 04-08-2010 12:45:16
Μηνύματα: 20
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : θερμοδιαγραμμα

σας ευχαριστω πολυ γιατρε για την απαντηση σας θα σας το στειλω και ολοκληρο.δικιο εχετε αλλα εχω κι εγω την αγωνια μου...
απλα εχω καποιες γενικες ερωτησεις.
για παραδειγμα


κανοντας ενα θερμοδιαγραμμα
αν δουμε οτι μια μερα πεφτει η θερμοκρασια ποτε γινεται η ωοθηλακιορρηξια; σε λιγες ωρες η την επομενη η οταν ανεβει;κι οταν ανεβει θα ανεβει πανω απο την

"συνηθισμενη καθημερινη θερμοκρασια"

(δηλαδη αν η θερμοκρασια μου ειναι ολες τις μερες κοντα στο 36 και πεσει κατω απο 36 μια μερα και μετα παει παλι 36 εχει γινει ωορηξια η πρεπει να ανεβει πανω απο 36) η ακομα παραπανω;;

και κατι ακομα απο ποτε μετραμε την υπερθερμικη φαση για να δουμε ποσο θα κρατησει.απο την μερα αμεσως μετα την πτωση της θερμοκρασιας η μηπως απο την πρωτη ανοδο πανω απο την κανονικη μας θερμοκρασια;;


συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα κι εγω τωρα μαθαινω και δυστυχως ψαχνοντας στο διαδικτυο πουθενα δε βρισκω πληροφοριες εγκυρες και επιστημονικα τεκμηριωμενες.ειστε ο μοναδικος που ασχοληθηκε με το θεμα και προσπαθειτε οσο μπορειτε κι εσεις να μοιραστειτε τις γνωσεις σας και σας ευχαριστουμε πολυ γι αυτο.
IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!