Quantcast

 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   από Αθανάσιος Ζησόπουλος στις 20-07-2010 15:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Ωορηξία -- θερμομέτρηση..... 15-10-2011 21:12:26 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,534
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ωορηξία -- θερμομέτρηση...

Ειπαμε... Για σωστη εκτίμηση χρειάζονται  ολοκληρωμενα   θερμοδιαγραμματα... Αυτο θα πει:  Μεχρι  την έναρξη της επομενη  περιοδου...

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΤΙΜΕΣ FSH.. 15-10-2011 20:50:32 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,534
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΙΜΕΣ FSH

Aγαπητή  Φίλη!

Εξαρταται βεβαια,  ποτε μετρήθηκε  η  FSH..

Αν  μετρήθηκε στην   αρχή του  κυκλου   (3-5η η,μερα ) , τοτε   η τιμη των 30  ειναι  υψηλη  και στην ηλικια  των 41  σημαινει  ότι μπαινεις στην κλιμακτηριο.  Επομενως, συμφωνα με αυτά  που γνωριζω,   δεν  βλεπω περιθώρια  θεραπειας  με   την εξωσωματική. Υπαρχουν βεβαια  καιι νεες  προτασεις    θεραπειας   με  DHEA από   διαφορα κεντρα εξωσωματικής,  που  ομως σε τοσο υψηλες τιμές  FSH  δεν  αποδίδουν.. 

Μονον ,με δοτρια   ωαρίου  μπορει να ξεπεραστεί το  προβλημα επιτυχώς.. 

Φιλικά

Π.Ζ.Smile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Ολική αφαίρεση και ενδομητρίωση.. 15-10-2011 18:30:10 
martha
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 16
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ολική αφαίρεση και ενδομητρίωση

Καλησπέρα,

Εχω μια γνωστή η οποία είναι στην ηλικία των 50 ετών περίπου, πριν 4 - 5 χρόνια έκανε ολική αφαίρεση. Ενιωσε κάτι ενοχλήσεις τώρα και πηγαίνοντας στους γιατρούς της είπαν οτι είχε ενδομητρίωση και οτι επειδή καθυστέρησε της "έγινε" καρκίνος.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι είναι η ενδομιτρίωση και αν αφου έχει κάνει ολική αφαίρεση γίνεται να το έχει και αν αυτο "γυρνάει' σε καρκίνο; Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να μάθω είναι, αν ο πρώτος γιατρός (που της εκανε την ολική) θα μπορούσε να το περιμένει αυτο, γιατι συμβαίνει, και θα έπρεπε να την είχε ενημερώσει οτι πρέπει να έχει το νού της για τυχόν ενδομητρίωση, γιατι οι καινούργιοι γιατροί της είπαν κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ πολυ

Μάρθα

IP Logged
 Εγκυμοσύνη!.. 15-10-2011 18:28:07 
STAUROULA
Joined: 11-10-2011 14:51:07
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Εγκυμοσύνη!

Καλησπέρα γιατρέ!Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να σας συμβουλευτώ....Είμαι στην 24 εβδομάδα κυήσεως και μερικές φορές,αρκετά συχνά θα μπορούσα να πω,νιώθω τις κλωτσιές του μωρού τόσο χαμηλά που νομίζω οτι θα βγει το πόδι του απο κάτω!!!Είναι φυσιολογικό αυτό?περισσότερο έχω ανησυχίσει επειδή το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα πρώορα,στις 34 και κάτι εβδομάδες(μου έσπασαν τα νερά).Αν και παρ'ολο που γέννησα πιο νωρίς όλα πηγαν καλά και το μωρό ήταν μια χαρά ωστόσο φοβάμαι μη συμβεί και τώρα αυτό.Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!!!!

IP Logged
 Απάντηση :Ωορηξία -- θερμομέτρηση..... 15-10-2011 17:43:09 
vita
Joined: 06-10-2011 17:21:49
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ωορηξία -- θερμομέτρηση...

Καλησπέρα και πάλι...

 

έχω μπει σε 2η φάση μετά από ένα θετικό τεστ ωορηξίας την 20η μέρα του κύκλου μου....  και φαίνεται και στο θερμοδιάγραμμα... πότε θα μπορούμε να έχουμε εικόνα?

Ενώ είδα θετικό τεστ ωο , υπάρχει περίπτωση να μην έκανα ή να ήταν κακής ποιότητας????

IP Logged
 ΧΨ.. 15-10-2011 15:52:02 
magdoula23
Joined: 15-10-2011 17:38:31
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΨ

 

IP Logged
 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?.. 15-10-2011 15:45:28 
magdoula23
Joined: 15-10-2011 17:38:31
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΔΩ ΣΤΟ FORUM 

ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑ 20-09-11 ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 -11 ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΠΡΙΣΜΕΝΟ Κ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ  ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΟΚΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ  ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

IP Logged
 Μονήρης Ομφαλική Αρτηρία.. 15-10-2011 14:54:55 
Κυριακή2
Joined: 15-10-2011 16:32:40
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Μονήρης Ομφαλική Αρτηρία

Καλησπέρα σας.

Ηθελα να ρωτήσω για τη μονήρη οφμαλική αρτηρία. Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου διαγνώστηκε οτι ειχα μονήρη ομφαλική αρτηρία.Δεν διέκοψα την εγκυμοσύνη και γεννηθηκε ένα κοριτσάκι με χρωμοσωμική ανωμαλία (συγκεκριμένα το χρωμόσωμα 9 δεν αντιγραφηκε σωστά). Τί πιθανότητες υπάρχουν να ξαναέχω το ίδιο συμπτωμα σε περίπτωση τρίτης εγκυμοσύνης?? Ποιές προλήπτικές εξετάσεις είναι απαραίτητες???

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

IP Logged
 Απάντηση :ΤΙΜΕΣ FSH.. 15-10-2011 14:31:49 
evmenia
Joined: 01-10-2011 15:27:55
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΤΙΜΕΣ FSH

Δεν το βλεπετε ευκολο ουτε με εξωσωματικη?

IP Logged
 ψηφιακη μαστογραφια(προς κο ζησοπουλο.. 15-10-2011 14:26:17 
marilia
Joined: 25-07-2011 12:51:30
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ψηφιακη μαστογραφια(προς κο ζησοπουλο)

ψηφιακη μαστογραφια(προς κο ζησοπουλο)

καλησπερα σας κυριε ζησοπουλε..

ειχα ρωτησει πριν πολλες ημερες κατι παρομοιο αλλα απο τις πολλες ερωτησεις εδω μεσα ,,που να πρωτοαπαντησετε κ εσεις γιαυτο την επαναλαμβανω εκ νεου με αλλο θεμα..Smile

ειμαι 35 ετων κ εχω σκοπο να κανω φηφιακη μαστογραφια κ αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι τα εξης..

ενημερωθηκα οτι ο μαστογραφος εκπεμπει ελαχιστη ακτινοβολια....επειδη εχω ελευθερες επαφες με τον συζυγο μου για την αποκτηση δευτερου παιδιου,,εφοσον γινει η μαστογραφια περιπου απο την 5η εως την 10η μερα του κυκλου κ αφου μετα θα ειμαι στις γονιμες μερες πρεπει να μην εχω ελευθερες επαφες?γιατι δεν ξερω κατα ποσο αυτη η ακτινοβολια μπορει να επηρεασει ωστε να μην δημιουργηθει προβλημα σε περιπτωση συλληψης...(ελπιζω να μην τα γραφω καπως μπερδεμενα κ να εγινα κατανοητη)Embarassed

 

ευχαριστω εκ των προτερων..

IP Logged
 Καθυστέρηση περιόδου... 15-10-2011 14:19:36 
fenaki
Joined: 15-10-2011 16:08:15
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Καθυστέρηση περιόδου.

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.
Ενώ είχα έναν πολύ σταθερό κύκλο, τον Ιούνιο που μας πέρασε είχα καθυστέρηση 3 εβδομάδων περίπου. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης, βγήκε αρνητικό και μετά από 3 μέρες  μου ήρθε περίοδος μέσα στον Ιούλιο. Πίστεψα ότι ήταν τυχαίο το γεγονός, καθώς είχα περάσει μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και επιπλέον έπαιρνα αντιβιωτικά. Η επόμενη περίοδος ήρθε μετά από 1 μήνα ακριβώς. Αυτό που με ανησύχησε όμως έιναι ότι τον Σεπτέμβριο δε μου ήρθε καθόλου περίοδος(περίμενα γύρω στις 18) και έχοντας 1 μήνα καθυστέρηση μου ήρθε τελικά σήμερα. Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το φαινόμενο αυτό ή θα έπρεπε αμέσως να απευθυνθώ στον γιατρό μου;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IP Logged
 Κρυολογημα και φαρμακα πριν την προσπ.. 15-10-2011 14:16:46 
Rigoula82
Joined: 13-08-2011 16:02:09
Μηνύματα: 28
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κρυολογημα και φαρμακα πριν την προσπαθεια συλληψης

Κρυολογημα και φαρμακα πριν την προσπαθεια συλληψης

Γειά σας,

 

Η απορία μου είναι η εξής:

Αδιαθέτησα στις 11 Οκτωβρίου,δηλαδή τωρα είναι η  5η μέρα του κύκλου μου. Ο κύκλος μου δεν είναι σταθερός αφού είχα μείνει έγκυος και απέβαλα, χρειάστηκε απόξεση στις 17 Αυγούστου. Η πρώτη περίοδος ήρθε 12 Σεπτεμβριου, δηλαδή 27 μέρες μετά την απόξεση και η 2η περίοδος στις 11 Οκτωβρίου, όπως ανάφερα πιο πάνω, δηλαδή στις 30 μέρες. Από χθές νιώθω κόπωση και πονάει ο λαιμός μου. Παίρνω panadol cold and flu κάθε 5 ώρες, πίνω το σιρόπι thymoseptine, το οποίο είναι φυτικό, τρείς φορές την μέρα και ψεκάζω τον λαιμό μου με το σπρέι medica τρείς φορές την μέρα. Νιώθω κάπως καλύτερα αλλά είπα να τα πάρω ακόμα 2-3 μέρες για να αποφύγω να αρρωστήσω περισσότερο και να χρειαστώ αντιβίωση.  Είχαμε σκοπό με τον σύζυγο μου να προσπαθήσουμε από αυτόν τον μήνα για εγκυμοσύνη. Η ερώτηση μου είναι κατά πόσο θα υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα φάρμακα που παίρνω τα οποία έγραψα πιο πάνω. Ακόμη δεν αρχίσαμε προσπάθειες αφού σήμερα σχεδόν καθάρισα από την περίοδο μου. Χρειάζεται να περάσουν  κάποιες μέρες μετά που θα σταματήσω τα φάρμακα, για να καθαρίσει ο οργανισμός; Η΄ αφού ακόμα δεν κάναμε προσπάθειες και φαντάζομαι πως η ωορηξία δεν έγινε ακόμη δεν υπάρχει πρόβλημα να προσπαθήσω για εγκυμοσύνη τις επόμενες μέρες.  Έχω μεγάλη αγωνία για την απάντηση σας, αφού από την μέρα που απέβαλα, περίμενα πως και πως να περάσει ο καιρός για να μπορέσουμε να ξαναπροσπαθήσουμε...  

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 

Μαρία

IP Logged
 ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.. 15-10-2011 14:06:42 
KORINA_LS
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 40
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΧΡΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Καλησπέρα σας.

Τον τελευταιο μηνα ξεκινησαμε με τον συζυγο μου προσπαθειες για δευτερο παιδακι. Εγω υποφερω απο ημικρανιες, τις οποιες "καταπολεμω" με χρηση απλων παυσιπονων (DEPON). ΚΑτα τη διαρκεια του πονοκεφαλου παιρνω 1-2 χαπια ημερησιως, το "επεισοδιο" διαρκει συνηθως 2 μερες και εχω σχεδον 3 φορες τον μηνα πονο.

Επισης ειμαι επιρρεπης στα χειμωνιατικα κρυωματα.

Θα ηθελα να ρωτησω ποσο βλαβερη μπορει να ειναι, κατα το διαστημα των 15-20 ημερων που μεσολαβουν ωσπου να μαθω για κυηση στον καθε κυκλο, η χρηση των απλων παυσιπονων?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

IP Logged
 Απάντηση :παχύ ενδομήτριο??.. 15-10-2011 13:48:35 
katevolos87
Joined: 03-10-2011 14:42:27
Μηνύματα: 11
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : παχύ ενδομήτριο??

Ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το θέμα μου και για την άμμεση απάντησή σας! το ξέρω ότι σε αυτό το φορουμ υπάρχουν άνθρωποι με πολύ σοβαρότερα προβλήματα απο τα δικά μου όμως έχω κάποιες ακόμα απορίες. Πόσο πιθανό είναι μια εγκυμοσύνη όταν οι επαφές μου σε αυτό το κύκλο ήταν το πολύ 2- 3 και αυτό με προφύλαξη? όσο για το πάχος που ρωτήσατε ήταν 15 χιλιοστά τη 15η μέρα του κύκλου (έχω κύκλο 32-34 ημερών). Ο γυναικολόγος μου είπε ότι η ωορρηξία έχει γίνει! Και εγώ απόρρησα αφού συνήθως έχω μετα τη 15η μέρα ωορρηξία. Δε ξέρω, μάλλον "άβησος ο κύκλος της γυναικας!" Να σημειώσω ότι η ηλικία μου είναι 24. σας χιλιοευχαριστώ για το χρόνο σας!

IP Logged
 Απάντηση :Χλαμμύδια και θεραπεία!.. 15-10-2011 13:33:45 
Dg_Popi
Joined: 16-07-2011 17:04:27
Μηνύματα: 19
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χλαμμύδια και θεραπεία!

Ακριβώς!! ΑΝ μπορώ! Δεν θα είναι και εύκολο!!!

Αλλά μόνο για να ησυχάσω θα είναι; Δεν υπάρχει λόγος πιστεύετε; Πφφφ Laughing

IP Logged
Dg
 Απάντηση :ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.. 15-10-2011 13:08:58 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,534
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αγαπητή  Φίλη!

Οι τιμές   των εξετάσεων  μινουτια  μεσα  σε φυσιολογικά  επίπεδα..

Φιλικά

Π.Ζ.

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Χλαμμύδια και θεραπεία!.. 15-10-2011 13:05:45 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,534
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χλαμμύδια και θεραπεία!

Αν  μπορεις στειλε τον,  για  να ησυχασεις..  

Π.Ζ.Embarassed

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΚΟΛΠΙΚΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ.. 15-10-2011 12:55:06 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,534
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΚΟΛΠΙΚΟ ΕΠΙΘΗΛΙΟ

Embarassed.Π.Ζ

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :θυροειδης πριν την συλληψη.. 15-10-2011 12:29:11 
mariada
Joined: 23-08-2011 10:35:38
Μηνύματα: 7
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : θυροειδης πριν την συλληψη

αρχισα χαπακι τ4 των 50μg κ θα κανω επισης κ εναν υπερηχο για να δουμε ακριβως τι γινεται..αυτο που με απασχολει τωρα ειναι αν πρεπει να περιμενω να ρυθμιστει πρωτα κ μετα να συνεχισω τις προσπαθειες για παιδακι?μηπως ειναι πιθανο να εμποδιζει στην συλληψη μεχρι να ρυθμιστει κανονικα?η αν τυχει ας πουμε μια εγκυμοσυνη συντομα θα εχω προβλημα αν δεν εχει επελθει στις φυσιολογικες της τιμες?εχω μπερδευτει πραγματικα..Confused

 

ευχαριστω εκ των προτερων...Smile

IP Logged
 Απάντηση :χλαμύδια?.. 15-10-2011 12:09:52 
mir
Joined: 25-03-2011 14:20:54
Μηνύματα: 19
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : χλαμύδια?

Ευχαριστώ πολύ γιατρέ για το χρόνο σας και συγνώμη που ίσωσ γίνομαι κουρατσική αλλά έχω δυο τελευταίες απορίες. Καταρχήν σας παραθέτω ένα μικρό ιστορικό:Το πρώτο Παπ πριν ένα χρόνο έδειξε υπαινικτικές αλλοιώσεις χαμηλού πλακώδους ενδοεπιθηλικής βλάβης (Low Grade SIL(HPV)) σε έδαφος φλεγμονής και μύκητες(πι8ανή ύπαρξη). Ο γυναικολόγος μου συνέστησε απλή παρακολούθηση γι αυτό και επανέλαβα μετά από εξάμηνο το δεύτερο τεστ, το οποίο έδειξε ενδεικτικές αλλοιώσεις χαμηλού πλακώδους ενδοεπιθηλικής βλάβης (Low Grade SIL) σε έδαφος φλεγμονής και μύκητες(άφθονα φλεγμονώδη στοιχεία). Μου συνεστήθη κολποσκόπηση, την οποία κι έκανα. Παρατηρήθηκε μια λεπτή λευκή γραμμή σε μικρή έκταση προσ το ενδοτράχηλο ενδεικτικό HPV λοίμωξης.Καιτώρα το τεστ ήταν αρνητικό. Καταρχήν παρακολουθώντας και το site σας έχω ακούσει για πολλέσ περιπτώσεισ αυτοίασης μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο?Με βάση την απάντησή σας είναι δυνατόν οι αλλοιώσεισ να μην οφειλόταν σε hpv αλλά σε κάποια μικροβιολογική λοίμωξη η οποία πέρασε με την αντιβίωση με αποτέλεσμα το αρνητικό του τεστ Παπ? αι η δεύτερη απορία μου επειδή έχω μονογαμική σχέση και ο σύντροφος μου δεν έχει πάρει αντιβίωση ακόμη θα μπορούσε να κάνει κάποιο τεστ για χλαμύδια ώστε να ξέρω τελικά αν το είχα ή όχι?Μπορεί ν απαυθυνθεί σε κάποιον μικροβιολόγο ή ουρολόγο? Και ο έλεγχος ο δικός μου είναι η καλλιέργεια κολπικού υγρού?γιατί μου αναφέρατε στην προηγούμενη απάντησή σας το ενδοτραχηλικό έκκριμα. Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωσή σας με βοηθάτε πολύ!!!!

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!