Loading
 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   by admin on 20-07-2010 16:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :Σπερμοδιάγραμμα - Percoll - FSH.. 18-05-2011 07:51:35 
Δρ.Πέτρος Θάνος
Joined: 21-06-2010 13:20:51
Μηνύματα: 348
Τοποθεσία
Forum : Ουρολογία
Ερώτηση : Σπερμοδιάγραμμα - Percoll - FSH

Η κινητικότητα ειδικά την 1η ώρα είναι χαμηλή καθώς και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων.Συνήθως όσον αφορά την κίνηση ένα συχνό αίτιο είναι η προστατίτιδα δείτε Η προστατίτιδα η υπογονιμότητα και η στυτική δυσλειτουργία
Όσον αφορά τον αριθμό συνήθως ευθύνεται η ύπαρξη κιρσοκήλης δείτε Κιρσοκήλη και υπογονιμότητα

H FSH δεν έχει καμία σχέση με την τεστοστερόνη η οποία και είναι φυσιολογική ,  δείτε Τεστοστερόνη, άνδρας, σεξ και γονιμότητα
Από τη στιγμή που είναι υψηλή η FSH πέραν του Ουρολόγου θα πρέπει να γίνει και μία ενδοκρινολογική εκτίμηση.

Η άρση και η αντιμετώπιση των παραπάνω θα βελτιώσουν την κατάσταση του σπέρματος κι έτσι αισιοδοξούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.
IP Logged
Δρ. Πέτρος Δ. Θάνος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.Χειρουργός Ουρολόγος Ερμού 36 2ος όροφος, Τηλ.:(2310) 278-229 Κιν.:6976673977 Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη http://www.uromed.gr info@uromed.gr
 Απάντηση :Γιατί μου διακόπηκε η περίοδ.. 18-05-2011 07:34:06 
Creativetati
Joined: 17-05-2011 22:22:04
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?

Απάντηση :Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?

Σας ευχαριστώ πολύ!
Και κάτι ακόμα,πρέπει να αναφέρω το περιστατικό σχετικά με τη ρήξη του υμένα στον γυναικολόγο?Σχετίζεται με το πρόβλημα?
IP Logged
 Απάντηση :Γιατί μου διακόπηκε η περίοδ.. 18-05-2011 07:16:31 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?

Απάντηση :Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?

Αγαπητή φίλη.
Το πιθανότερο, να έχεις και εσύ το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, με συνοδή τριχοφυία, οπότε εκεί να οφείλεται ο άστατος κύκλος σου.
Το αίμα που είδες, δεν ήταν περίοδος αλλά οφείλεται στον ήπιο τραυματισμό του παρθενικού υμένα, από το δάκτυλο του συντρόφου σου.
Μπορείς να κάνεις ένα κοιλιακό υπερηχογράφημα ελάσσονος πυέλου, όπου απεικονίζονται μήτρα και ωοθήκες, ώστε ο γυναικολόγος που θα απευθυνθείς να σε καθοδηγήσει.
Δε θα χρειαστεί να σου κάνει άβολες ερωτήσεις, αφού δεν έχεις ολοκληρώσει τις σεξουαλικές σου επαφές.
Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Πιθανότητες εγκυμοσύνης.. 18-05-2011 07:11:09 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανότητες εγκυμοσύνης

SmileSmileSmile

Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.. 18-05-2011 07:09:57 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητή φίλη.
Για το θέμα της προστατίτιδας, μπορείς να τοποθετήσεις την ερώτησή σου, με κάποια περισσότερα στοιχεία για το ιστορικό του συζύγου σου, στην ενότητα ουρολογία - ανδρολογία στο φόρουμ, όπου υπάρχει ο  εξαίρετος συνάδελφος  ουρολόγος - ανδρολόγος κύριος Πέτρος Θάνος, με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια προβλήματα, για να σου πει την άποψή του.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ξέχασα ένα αντισυλληπτικό δ.. 18-05-2011 07:04:30 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ξέχασα ένα αντισυλληπτικό δισκίο

Απάντηση :ξέχασα ένα αντισυλληπτικό δισκίο

Αγαπητή φίλη.
Δεν υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης, μην ανησυχείς.
Θα συνεχίσεις κανονικά τα χάπια εκτός από το τελευταίο δισκίο, δηλαδή θα πάρεις συνολικά 20 χάπια για αυτόν το μήνα, αφού καθυστέρησες ολόκληρη ημέρα να πάρεις το χάπι.
Περίοδος θα έρθει κανονικά μόλις ολοκληρώσεις και το 20ο χάπι.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :AGUS-Κύριε Ζησόπουλε τα αποτελ.. 18-05-2011 06:59:53 
elric-12
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 60
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : HPV - ΒΙΟΨΙΑ

Απάντηση :AGUS-Κύριε Ζησόπουλε τα αποτελέσματα!!!

Κύριε Ζησόπουλε τα αποτελέσματα τις βιοψίας από την διαγνωστική απόξεση :

 (5/4/11)ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

ΤΕΠ 30/3/2011 Σε τεστ Παπ κύτταρα AGUS.

 ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

2339/2011: Παρελήφθη με την ένδειξη ενοτράχηλος υλικό ξεσμάτων συνολικού όγκου 1,5 cc.

2340/2011:Παρελήφθη με την ένδειξη ενδομήτριο υλικό ξεσμάτων συνολικού όγκου 3 cc.

 ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ :

 2339/2011 και 2340/2011 : Ιστολογικά στο υλικό των ξεσμάτων (ενδοτραχήλου και ενδομητρίου περιλαμβάνονται κατακερματισμένο ενδοτραχηλικό, επιφανειακά τεμάχια προερχόμενα από τον ενδοτράχηλο χωρίς ουσιώδης παθολογικές αλλοιώσεις , σπάνια μεμονωμένα τμήματα μεταπλαστικού πλακώδους επιθηλίου επίσης χωρίς ουσιώδης παθολογικές αλλοιώσεις και ενδομητρικά τεμάχια αποτελούμενα από στρώμα και αδένια που αντιστοιχούν στην παραγωγική φάση κύκλου .

Στοιχεία κακοήθειας δεν παρατηρούνται στο αποσταλέν υλικό.

Είχατε δίκιο τελικά....

Ο γυναικολόγοσ μου είπε ότι μπορώ να συνεχίσω κανόνικά τις προσπάθειεσ που κάνω με εξωσωματική...
Μετά απο όλη αυτήν την ψυχολογική ταλαιπωρία η περίοδος ήρθε κανονικά. Κατα την 18η - 19η μέρα του κύκλου με περίοδο 26/4 έιχα ελαχιστα πιο σκούρα (ροζ-καφέ) υγρά, τα οποία κράτησαν για 2 μέρες. Μπορεί να οφείλεται στην αποξεση , και επειδη το προσπαθούμε για την ώρα φυσικά , να είναι κάποια "αντίδραση" της μήτρασ?

θα ήθελα να ξεκινήσω απεθείας προσπάθεια ξανα με εξωσωματική , αφού δεν έρχεται με τίποτα φυσιολογικα ....
Δεν ξέρω βεβαία αν θα μπορέσω άμεσα, Εσείς θα προτείνατε να περίμενα να περάσει και το καλοκαίρι, ή δεν έχει σημασία?
Έχω περάσει πολλά 4,5 χρόνια τώρα.... και αρχίζει και με πιέζει ο χρόνος και όλο το ψυχολογικό φορτίο...

Σας υπερ-ευχαριστώ!!!  Ευχομαι για εσας και την οικογενεία σας τα καλύτερα... και πάνω απο όλα, υγεία!!!!!




IP Logged
 Απάντηση :Πιθανότητες εγκυμοσύνης.. 18-05-2011 00:15:41 
Korina92
Joined: 17-05-2011 09:38:10
Μηνύματα: 2
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανότητες εγκυμοσύνης

Ευχαριστώ πόλυ,με καθυσηχάσατε αρκετά. Smile Όσο για το τέστ κυήσεως θα το έχω υπ όψιν για το μέλλον.
IP Logged
 Προλακτίνη.. 17-05-2011 23:43:24 
karavour
Joined: 27-06-2010 12:37:30
Μηνύματα: 25
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προλακτίνη

Γεια σας. Έκανα χτες κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις (4η μέρα του κύκλου) οι οποίες ήταν μια χαρά εκτός απ'την προλακτίνη η οποία ήταν 36 με ανώτατο όριο 27. Τί σημαίνει αυτό, πρέπει να το ψάξω περεταίρω? Παίζει σημαντικό ρόλο για τη σύλληψη ή για τη δυσκολία στο χάσιμο βάρους? (έχω κάποια παραπανίσια κιλά που προσπαθώ να χάσω αλλά φεύγουν με δυσκολία σε σχέση με παλιότερα και επίσης προσπαθούμε κάποια χρόνια για μωρό)
IP Logged
 Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?.. 17-05-2011 21:44:28 
Creativetati
Joined: 17-05-2011 22:22:04
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Γιατί μου διακόπηκε η περίοδος ?

Καλησπέρα σας.
Είμαι 17 ετών και δεν έχω ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις. Εδώ και 3 μήνες  έχει σταματήσει η περίοδος μου.(τελευταία περίοδος στις 1 Μαρτίου)
Έχω αυξημένη τριχοφυία από όταν ξεκίνησα να έχω περίοδο και ο κύκλος μου πάντα ήταν άστατος,ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς περίοδο.Η μητέρα μου και η αδελφή μου έχουν συνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.
Τυχαία, την τελευταία μέρα της περιόδου μου (6 Μαρτίου) και ενώ είχα ελάχιστο αίμα,έπειτα από εισχώρηση δακτύλου στον κόλπο μου από το αγόρι μου, είδα λίγο αίμα που δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν αίμα περιόδου.Είναι τυχαίο το περιστατικό ή σχετίζεται άμεσα με την καθυστέρηση της περιόδου μου?
Που αλλού μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση?(δεδομένου οτι ενδεχομενο εγκυμοσυνης δεν υπαρχει)
Θέλω πολύ να πάω σε γιατρό αλλά φοβάμαι ότι θα μου κάνει άβολες ερωτησεις μπροστα στη μητερα μου.
Συμβουλευστε με,σας παρακαλω
Ευχαριστω για το χρονο σας
Υ.Γ.Το φύλο για κάποιο λόγο κατά λάθος δηλώθηκε αρσενικό.Συγνώμη!
IP Logged
 Απάντηση :ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.. 17-05-2011 19:59:06 
mariant
Joined: 08-05-2011 20:18:04
Μηνύματα: 13
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Γιατρε σας ευχαριστω για την απαντηση σας!!!!
οντως ασχολουμαστε με την προστατιτιδα περιπου 3 χρονια. Στις γονιμες μερες  μου απο την 9-15 μερα)λαμβανει την αντιβιοση TAVANIC,αλλα δεν εχουμε δει αποτελεσμα μεχρι στιγμης.
Σας ευχαριστω και παλι
IP Logged
 ακτινογραφια & εγκυμοσυνη.. 17-05-2011 18:55:14 
STAVMAMA
Joined: 16-08-2010 15:18:34
Μηνύματα: 24
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ακτινογραφια & εγκυμοσυνη

γιατρε καλησπερα.

ειμαι 8w2d εγκυος. Σημερα πηγα στον οδοντιατρο μετα απο καποιες ενοχλησεις που ειχα σε δοντι.
Ο γιατρος διαπιστωσε φλεγμονη και μου  ειπε οτι πρεπει να γινει επειγοντως απονευρωση για να μην προχωρησει σε αποστημα (οπου ομως μου ειπε θα επρεπε να παρω φαρμακα που απαγορευονται στην εγκυμοσυνη)
εγινε ναρκωση και ακτινογραφια με χρηση καταλληλης προστατευτικης ποδιας.
ο οδοντιατρος με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα και οτι θα ηταν χειροτερα τα πραγματα αν το αφηνα.

ανησυχω πολυ, εσεις τι γνωμη εχετε?
IP Logged
 Απάντηση :ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ.. 17-05-2011 17:26:30 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

Αγαπητή φίλη.
Από μόνο του σαν σύμπτωμα δεν είναι ανησυχητικό.
Μας ενδιαφέρει να ακούς καθημερινά το μωρό σου και βέβαια τα γραφόμενά σου ότι: όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Πιθανότητες εγκυμοσύνης.. 17-05-2011 17:21:48 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανότητες εγκυμοσύνης

Αγαπητή φίλη.
Δεν είσαι έγκυος, μην ανησυχείς.
Όσο για το τεστ κυήσεως, για να είναι αξιόπιστο το αποτέλεσμα, πρέπει να γίνει τουλάχιστον μετά από την πρώτη ημέρα καθυστέρησης και σίγουρα μετά από 12 - 14 ημέρες από την ύποπτη επαφή.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Χαλαρή μήτρα - κυστη ωοθηκης.. 17-05-2011 17:19:08 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χαλαρή μήτρα - κυστη ωοθηκης

Αγαπητή φίλη.
Για το θέμα της κύστης των 2,5 εκατοστών μην ανησυχείς.
Θα την ξαναδείς σε επόμενο υπερηχογράφημα και θα έχει φύγει.
Για το θέμα της πρόπτωσης, η διάγνωση γίνεται με τη γυναικολογική εξέταση από τον κόλπο.
Οπότε, σωστά τα βήματα μέχρι εδώ.
Το πιθανότερο ότι υπάρχει μια πρώτου βαθμού χαλάρωση και χρειάζεται να προσέχεις να μην σηκώνεις πολλά βάρη καθημερινά και να μην είσαι δυσκοίλια.
Επίσης, θα παρακολουθείς μήπως υπάρχει τώρα ή αργότερα κάποια μορφή ακράτειας ούρων.
Όλα αυτά, θα τα εξετάσεις και θα τα συζητήσεις σε επόμενη επίσκεψη.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Περίοδος πιο νωρίς.. 17-05-2011 17:09:30 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Περίοδος πιο νωρίς

Αγαπητή φίλη.
Για τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν υπάρχει κάτι επείγον ώστε να επισπεύσεις την επίσκεψη στο γυναικολόγο σου.
Από την άλλη, θα χρειαστεί ένα υπερηχογράφημα έσω γεννητικών οργάνων και εφόσον είναι καθαρό, θα πρότεινα μια επανάληψη των μετρήσεων προλακτίνης και θυρεοειδή.
Στο τέλος Ιουνίου, επικοινωνούμε και πάλι.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :β-hcg.. 17-05-2011 17:01:37 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : β-hcg

Αγαπητή φίλη.
Σε θεωρητικό επίπεδο, τιμή χοριακής πάνω από 1500 μονάδες έχει υπερηχογραφική απεικόνιση.
Εξαρτάται και από το μηχάνημα και από τον εξεταστή.
Για τις ημέρες εγκυμοσύνης σε σχέση με τιμές χοριακής, τα όρια έχουν μεγάλη απόκλιση.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ.. 17-05-2011 16:58:47 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ

Αγαπητή φίλη.
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε κανείς να προτείνει λαπαροσκόπηση είναι για να γίνει συμφυσιόλυση (να γίνει προσπάθεια δηλαδή να παρασκευαστούν οι έλικες του εντέρου που είναι σε επαφή με τις σάλπιγγες).
Η υστεροσκόπηση δεν έχει ένδειξη.
Δεν είναι κάτι όμως που θα συστήσω στην παρούσα φάση αφού η σαλπιγγογραφία μας καλύπτει ως προς τη διαβατότητα και τη γονιμότητά σου.
Οπότε, θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο που πρότεινε να ασχοληθείτε με την προστατίτιδα του συζύγου.
Ενημέρωσέ μας για τις εξελίξεις.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :Να μπω στη διαδικασία εξετάσ.. 17-05-2011 16:45:23 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Να μπω στη διαδικασία εξετάσεων για τα εμβόλια

Απάντηση :Να μπω στη διαδικασία εξετάσεων για τα εμβόλια

Αγαπητή φίλη.
Τα εμβόλια στα οποία αναφέρεσαι, δε μας έχουν πείσει, επιστημονικά, ότι βοηθάνε να πάει καλά μια εγκυμοσύνη, που σε διαφορετική περίπτωση θα είχε πρόβλημα.
Οπότε, είναι θέμα συζήτησης με το γιατρό σου, ο οποίος και σε γνωρίζει και κοινής απόφασης.
Προσωπικά, δεν τα συστήνω στις γυναίκες που παρακολουθώ.
Για το θέμα των αποβολών, παρότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτιολογία, θα πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον 3 φυσιολογικούς κύκλους περιόδου, πριν ξεκινήσεις νέα προσπάθεια εγκυμοσύνης, που από ότι φαίνεται έρχεται εύκολα σε εσένα...
Συστήνω επίσης, μια πλήρη καλλιέργεια κολπικού - τραχηλικού εκκρίματος και άμεσο παρασκεύασμα καθώς και  μια PCR ενδομητρικού ιστού, σε ημέρες περιόδου.
Συζήτησέ τα με το γιατρό σου, ώστε να είσαι έτομη σε επόμενη εγκυμοσύνη, χρησιμοποιώντας βέβαια και αντιπηκτικές ενέσεις και ασπιρίνη μικρής δοσολογίας, όταν έχεις ξανά θετικό τεστ κυήσεως.
Ενημέρωσέ μας για την πορεία των πραγμάτων.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
 Απάντηση :κολπιτιδα-τραχιλιτιδα.. 17-05-2011 16:35:15 
Κοφινάκος Παναγιώτης
Joined: 21-06-2010 13:18:39
Μηνύματα: 6,927
Τοποθεσία: Αθήνα
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : κολπιτιδα-τραχιλιτιδα

Αγαπητή φίλη.
Υπάρχει μια έντονη μυκητιασική κολπίτιδα και αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεις και ύπαρξη κόκκων.
Οπότε, το τεστ είναι κατηγορίας ΙΙ, για αυτούς τους λόγους.
Να επιμείνω στην άποψή μου, μετά από τη θεραπεία, θα περιμένεις να έρθει περίοδος και θα προγραμματίσεις μια κολποσκόπηση, με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού σου.
Δε βλέπω λόγο ανησυχίας ή κάτι επείγον.
Φιλικά
Π.Κ.
IP Logged
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 1411 1412 1413 1414 1415 1416 1417 1418 1419 1420 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Μετά την εγγραφή σας αν πιστεύετε ότι η σελίδα μας σας είναι χρήσιμη και εφόσον το επιθυμείτε ενσωματώστε την Μπάρα άμεσης πρόσβασης στο Gyn.gr στον περιηγητή σας
Με το πάτημα ενός κουμπιού, Συνδεθείτε και δείτε τις ερωτήσεις σας ή αναζητήστε θέματα από το πεδίο αναζήτησης ανά πάσα στιγμή.
Με την ενσωμάτωση της μπάρας βοηθάτε στην κατάταξη μας στο Alexa.com η οποία είναι πολύ σημαντική για την προώθηση του διαδικτυακού μας τόπου στην έυρεση χορηγών για να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια.
Untitled-2
Κάντε κλικ στο παρακάτω εικονίδιο για να κατεβάσετε την εφαρμογή.
Get our toolbar!