Quantcast

 Gyn.gr Forum
Καλώς ήλθατε Επισκέπτη   
Προς τα μέλη του Forum.   από Αθανάσιος Ζησόπουλος στις 20-07-2010 15:41:44
<< Έναρξη < Προηγούμενο: 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 :Επόμενο > Τέλος >>
 Απάντηση :ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΑΠΟΤΕΛ.. 28-01-2015 06:43:22 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Απάντηση :ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Aγαπητη   Φίλη!

Τα  αποτελεσματα,  που συνηγορουν  για εναν  πυκνό   μαστο,  ειναι φυσιολογικά..  Αν  η  μητερα χου εχει μία παλαια  μαστογραφια, ας την  δειξει στον  ακτινολογο,  όπως αυτός το ζητά...Αν δεν  έχει μία  παλιοτερη  μαατογραφία, ειναι  σκοπιμο   να  ζητησει  να γινει κι ενα   υπερηχογραφημα μαστων  στο ιδιο  εργαστηριο, ,  που   ειναι ακινδυνο  και διευκρινιζει  την κατάσταση  πολυ καλλιτερα..

Φυσικά  αυτό  - αν   γιατρός  της   εχει  την δυνατοτητα   να εξεταζει  και  υπερχηογραφικά τον μαστό  -   μπορει  να το δει κι εκεινος..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :προς τους διαχειριστές.. 28-01-2015 06:07:47 
Αθανάσιος Ζησόπουλος
Joined: 11-06-2010 15:27:02
Μηνύματα: 205
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη Δελφών 97
Forum : Οδηγίες για το Forum.
Ερώτηση : προς τους διαχειριστές

Τελευταία σας ερώτηση έγινε στις 25-01-2015 14:54:29 προς κυριο Χατζηαντωνίου.. Και έχει απαντηθεί

IP Logged
Α.ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ,Εκάβης 1 54641 Θεσσαλονίκη Τηλ/Fax: +302310 859621 (Ώρες γραφείου 09.00-17.00) Email: webmaster@gyn.gr
 Απάντηση :Προς τον αιματολογο... 28-01-2015 04:13:49 
Καπα
Joined: 29-11-2014 18:57:39
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς τον αιματολογο.

Σας ευχαριστω πολυ!

Καλη σας ημερα!

IP Logged
 Απάντηση :utrogestan.. 27-01-2015 22:49:45 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : utrogestan

Οχι βέβαια..Αλλαγή γιατρού δεν  ειναι  σκοπιμη,, .

Απλα,  για  το προβλημα  θα πρέπει  να  μιλήσεις  μαζι του..Προκεται για  ζητημα  που δεν  επιλυεται διαδικτυακά.  Ειναι προφανές,  ότι  αν  μία θεραπεια  ΄΄δεν πιάνει΄΄, ο γιατρός  θα πρέπει να  το ξερει..

Φιλικά

  • Π.ΖSmile
IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΚΙΤΡΙΝ.. 27-01-2015 22:42:06 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ

Απάντηση :ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ-ΚΙΤΡΙΝΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ

Συνηθως προκειται για  διαταραχη της   χλωριδας  του  κολπου,  που αποκαθίσταται   μονη της .. Αν δεις  ότι  το συμπτωμα  παραμενει  και  μετα την εποομενη  περιοδο, τοτε ειναι σκοπιμο  να το δεις..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :προς κο.Ζησοπουλο - hpv.. 27-01-2015 22:34:36 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κο.Ζησοπουλο - hpv

Αγαπητή  Φίλη!

Από την προσωπικη  μου εμπειρια :  Εχω αρκετα    περιστατικά   γυναικών  με  δυσπλασιες  CIN II  και  III,  που   γεννησαν μετά   από  κωνοειδή εκτομη. 

Δες σχετικα στο  

http://www.gyn.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=384:2010-07-12-08-22-04


Στην  ηλικία  των 25 ετών,   εχεις   όλες  τις επιλογες δικές σου....Μπορεις να κανεις την  κωνοειδή (ή  loop) τωρα,  μπορεις   να  το αφησεις για αργότερα...

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :προς κυριο Χατζηαντωνίου.. 27-01-2015 22:15:59 
Δρ.Βασίλειος Χατζηαντωνίου
Joined: 01-12-2014 15:22:24
Μηνύματα: 75
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κυριο Χατζηαντωνίου

Μικρές διακυμάνσεις στην ώρα (+/- 1-2 ώρες) δεν προκαλούν ουσιαστικά προβλήματα. Από την άλλη, προσπάθησε να είσαι συνεπής, διότι δημιουργείται σιγά σιγά ένα "κακό προηγούμενο" και θα οδηγηθείς σε μεγαλύτερες καθυστερήσεις ως και να χάσεις δόσεις.

Δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς το ιστορικό για το οποίο λαμβάνεις τις ενέσεις (δηλαδή αν η θρόμβωση έγινε ενώ λάμβανες ήδη αντιπηκτικές ενέσεις ή όχι). Αν η θρόμβωση συνέβη παρότι έπαιρνες αντιπηκτικά και δεν αυξήθηκε η δόση, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η δόση που λαμβάνεις να μην είναι επαρκής.

IP Logged
Βασίλης Χατζηαντωνίου, MD, PhD, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Διέυθυνση γραφείου:Παλαιό Φάληρο Αλκυόνης 2 Αθήνα Tηλ:2111835140 Kινητό:6932668020 http://www.athenshematology.gr/ email:vchatziantoniou@athenshematology.gr
 Απάντηση :Κονδυλώματα.. 27-01-2015 22:15:01 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Κονδυλώματα

Αγαπητή Φιλη!

Να  μου επιτρέψεις να μην   ασχοληθώ   λεπτομερώς   με  το ερωτηματολόγιο..Εκτιμω   ότι  θα περιπλέξεις   τα  πραγματα ...

Υπαρχει  τροπος  να διαπιστωσεις  με  μεγαλη ακριβεια, αν  υφισταταi  καποια επιμόλυνση από  στελεχη  HPV  και   μαλιστα  απο  ποια  ακριβώς,  με  ληψη δείγματος  από τον τραχηλο της   μήτρας,  'οπως   περίπου σ'  ένα  Pap-test ..

Κατά  τα  άλλα, κατά  ποσο  αυτά  που  εξωστερικώς διαπιστωνεις  οφειλονται  σε  κονδυλωματα  ή  οχι,  δεν μπορει  να προσδιοριστεί  ΄΄απο  μακρυα΄΄,  μια και   ειναι  μια κλινικη εκτιμηση.

Για τα ΄΄λαθη  ΄΄ του  Pap-test :

Πιο αντικειμενική ειναι   η  εκφραση:   Οι δυνατότητες  του  Pap -  test.. 

Σε διεθνές  επιπεδο,  σε  όλες  τις μεγαλες  στατιστικές   προληπτικου ελεγχου  ασυμπτωματικων  γυναικών,  εχει διαπιστωθεί  ότι  περίπου  10%  - καμια φορά  και  λιγο παραπάνω!  - των  διηθητικών  καρκίνων  ΔΕΝ  αναλύποτονται  με την  κυταρολογική εξεταση.. Το ''γιατί  και πως΄΄, επισης  ας μην το  αναλύσουμε  εδω.  Οι   λόγοι  ειναι   πολλοι και   διάφοροι..   Ετσι   ειναι!. 

Το  Pap-test   ειναι  μία  πολυ  καλή εξεταση, αλλά δεν ειναι  ατυχώς  μια τελεια  εξεταση..

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :αρνιτικη β χοριακη.. 27-01-2015 21:57:22 
Elena33
Joined: 30-09-2010 19:17:59
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αρνιτικη β χοριακη

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση δλδ πιστευεται πως υπαρχει απλα μια "ανομαλια"στον κυκλο χωρις να υπαρχει καποιο αλλο θεμα οπως πχ κυστες ( δεν ειχα ποτε θεμα βεβαια μεχρη τωρα)παντως 27/1 και ακομα δεν εχω αδιαθετησει και η θερμοκρασια το πρωι ηταν 37 οποτε λογικα ακομα δεν ερχεται , δεν χρειαζεται να επαναλαβω λετε μια χοριακη?ή μια εξεταση κολπικη να δουμε αν υπαρχει θεμα? Ευχαριστω πολυ :)

IP Logged
 Απάντηση :Προς τον αιματολογο... 27-01-2015 21:47:10 
Δρ.Βασίλειος Χατζηαντωνίου
Joined: 01-12-2014 15:22:24
Μηνύματα: 75
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς τον αιματολογο.

Σχετικά με το φυλλικό οξύ (Filicine), αυτό επηρεάζει την τιμή της ομοκυστεΐνης με την έννοια ότι τη χαμηλώνει (άλλωστε το φυλλικό οξύ αποτελεί τη θεραπεία της υπερομοκυστεϊναιμίας). Πρέπει όμως να σημειώσω ότι η υπερομοκυστεϊναιμία δε σχετίζεται σε καμία περίπτωση με δυσμενείς εκβάσεις κύησης. Ακόμα όμως και αν κάποιος φοβάται την ομοκυστεΐνη (παρότι πολλές πρόσφατες μελέτες δε μπόρεσαν να τη συσχετίσουν με αποβολές ή φλεβικές θρομβώσεις), το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες λαμβάνουν φυλλικό οξύ κατά την κύηση για άλλους λόγους (ανάπτυξη του νευρικού συστήματος του εμβρύου) αναιρεί τον οποιονδήποτε φόβο.

Όσον αφορά την ασπιρίνη (Salospir), αυτή δεν επηρεάζει τις εξετάσεις θρομβοφιλίας, παρά μόνο τις δοκιμασίες αιμοπεταλίων (που όμως δεν είναι απαραίτητες στα πλαίσια ελέγχου θρομβοφιλίας).

IP Logged
Βασίλης Χατζηαντωνίου, MD, PhD, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Διέυθυνση γραφείου:Παλαιό Φάληρο Αλκυόνης 2 Αθήνα Tηλ:2111835140 Kινητό:6932668020 http://www.athenshematology.gr/ email:vchatziantoniou@athenshematology.gr
 Απάντηση :αρνιτικη β χοριακη.. 27-01-2015 21:46:49 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αρνιτικη β χοριακη

Αγαπητή Φίλη!

Ολο το σκεπτικό σου  βασιζεται  στην  θεωρία, ότι ειχες την συγκεκριμενη ημερα  ωοθυλακιορρηξία.

Το πλεον  πιθανό ειναι , ΄οτι δεν εκανες  τοτε  ωοθυλακιορρηξία  και  βεβαια αυτός  ειναι ο  λογος της καθυστερησης...

Αν ειχες κρατησει  ενα  πρωινό θερμοδιάγραμμα,  θα  επιιβεβαιωναμε  του λογου  το αληθες..

Η καθυστερηση  σου οφείλειται  με βεβαιότητα  σε μετατόπιση  (ή και  αναστολης ισως !)   της  ωοθυλακιορρηξίας  στον τρέχοντα   κυκλο.

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 Απάντηση :Χαμηλή προγεστερόνη.. 27-01-2015 21:37:32 
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Joined: 13-06-2010 13:25:03
Μηνύματα: 10,540
Τοποθεσία: 12312
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Χαμηλή προγεστερόνη

Aγαπητή Φίλη

Υπάρχουν  διάφορες  εκτιμήσεις, ως προς  το  τι ειναι  φυσιολογικό...

Υπάρχουν  π.χ.  τα αυστηρά κριτηρια   ,  που  θεωρουν  φυσιολογικό  ενα σπερμα   που    η   καλη μορφολογια του ξεπερνα  το  5%  του συνολου  των σπερματοζωαρίων,, Υποθετω  οτι καπως ετσι εκιμηθηκε και το σπερμα  του συζυγου... Επομενως,  η κατασταση  του κρινεται  ικανοποιητική

Φιλικά

Π.ΖSmile

IP Logged
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parmenio@otenet.gr
 προς τους διαχειριστές.. 27-01-2015 21:17:47 
βικυ 28
Joined: 23-01-2012 16:34:52
Μηνύματα: 31
Τοποθεσία
Forum : Οδηγίες για το Forum.
Ερώτηση : προς τους διαχειριστές

Καλησπέρα ...έστειλα ερώτηση πριν λιγες μέρες αλλά δεν έχει απαντηθεί κ έχει μείνει πίσω στις σελιδες οποτε μάλλον απίθανο να τη δει ο γιατρός...αν είναι δυνατόν να την προωθησετε..ευχαριστώ!

IP Logged
 Ερώτηση για αντισυλληπτικά.. 27-01-2015 20:15:58 
deppy2015
Joined: 27-01-2015 22:00:55
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Ερώτηση για αντισυλληπτικά

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε σε αυτό το σαιτ. Ξεκίνησα για πρώτη φορά τα αντισυλληπτικά Yasminelle. Περίμενα να δω αίμα για να σιγουρευτώ πως είναι η πρώτη μέρα του κύκλου και μετά πήρα το πρώτο χάπι το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Αυτή τη στιγμή βρισκομαι στην τέταρτη μέρα και μέχρι σήμερα έπαιρνα το χάπι μία-μιάμιση ώρα νωρίτερα από την ώρα που το έπαιρνα την προηγούμενη μέρα ώστε να καθιερώσω τη λήψη του χαπιού το πρωί. Είμαι καλυμμέμη από άποψη αντισύλληψης από την πρώτη μέρα παρόλο που δεν πήρα τα χάπια την ίδια ώρα? Και επιπλέον θα ήθελα να σας ρωτήσω σε τι ποσοστό είναι αποτελεσματικά γενικότερα τα αντισυλληπτικα?

IP Logged
 Απάντηση :Πιθανότητα εγκυμοσύνης;.. 27-01-2015 20:04:12 
psychologist
Joined: 27-01-2015 10:08:25
Μηνύματα: 3
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Πιθανότητα εγκυμοσύνης;

Γιατρέ. Ακολούθησα τη συμβουλή σας και έκανα την εξέταση η οποια βγήκε αρνητική με ο,1. Τώρα όμως έχω να σας κάνω άλλη μια ερώτηση. Ισχύει ότι αν θέλω να ξεκινήσω αντισυλληπτικά τώρα δεν μπορώ διότι δεν μου έχει έρθει περίοδος; έχω ένα μήνα+ καθυστέρηση δεν πρέπει να βάλω τον κύκλο μου σε μια τάξη; Η καθυστέρηση προφανώς είναι λόγω πολυκυστικών ως συνήθως!!! Απλά επειδή η τελευταία μας επαφή ήταν το Σάββατο σκέφτομαι ακόμα την πιθανότητα να μείνω στην πορεία έγκυος αν και έχω ηρεμήσει τώρα. Σκέφτηκα ότι επειδή δεν μπορώ να πάρω αντισυλληπτικά θα ήταν καλή ιδέα το τεστ ωορρυξίας. Συμφωνείτε με αυτό; Έτσι θα ξέρω αν έχει γίνει ήδη η ωορρηξία μου ή όχι; Ευχαριστώ.

IP Logged
 Απάντηση :αρνιτικη β χοριακη.. 27-01-2015 20:01:30 
Elena33
Joined: 30-09-2010 19:17:59
Μηνύματα: 8
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : αρνιτικη β χοριακη

Καλησπερα και παλι 27/2 και ακομα δεν εχω αδιαθετησει ,περιμενα με αγωνια να μου πειτε τη γνωμη σας και αν ειναι να κινηθω καπως,δεν μπορεσα να επικοινωσησω και με την γιατρο μου ακομα, , συνεχιζω να εχω πονακια περιοδου καποιες φορες και σαν τραβιγματακια ,αρχισε να εχω και ενοχληση στο στηθος απο χθες σημερα πιο εντονη,η θερμοκρασια δεν εχει πεσει που να διχνει πως θα αδιαθετισω,υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια κυστη με ολα οσα σας γραφω,μηπως να ηταν νορις οταν εκανα την χοριακη? Ευχαριστω και παλι εκ των προτερων :)

IP Logged
 Cyclacur.. 27-01-2015 19:26:49 
Maria145
Joined: 27-01-2015 21:23:09
Μηνύματα: 1
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Cyclacur

 

Καλησπέρα!Ειμαι 30 ετών και έχω καθυστέρηση μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα η τελευταία μου περίοδος ήταν αρχές Νοέμβρη. Εχω πολυκυστηκές ωοθήκες.Ο συνηθης κύκλος μου είναι γυρω στις 32-35 μέρες.Ορμονικό έλεγχο έκανα πριν 2 μήνες περίπου και τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Προλακτίνη 19,4, Fsh 5.4, LH 10.0, Τεστοστερόνη 58,0 και S-DHEA 234.9. Στις αρχές Γενάρη πήγα στην γυναικολόγο μου λογω της καθυστέρησης και μου έδωσε τα duphaston 1 την ημέρα για 10 ημέρες. Αλλά τελικά δεν μου ήρθε περίοδος και πήγα και με ξαναείδε σήμερα και μου είπε οτι δεν αντεδρασε το ενδομήτριο και είναι λεπτό και μου έδωσε τα cyclacur να πάρω όλο το κουτί για 21 ημέρες για την ρυθμιση του κύκλου και μου είπε να τα ξεκινήσω απο σήμερα και χωρίς περίοδο. εχω αγχωθεί λίγο γιατί ειναι η δευτερη φορά στην ζωή μου που έχω τόση μεγάλη καθυστέρηση. Ποια η αποψη σας για τα cuclacur ? μπορει να με βοηθησουν να ρυθμισω τον κύκλο μου? Τι παρενέργειες έχουν? Πρέπει να ανησυχώ για υπογονιμότητα?  τι με συμβουλεύεται να κάνω? 

IP Logged
 πονος στο στηθος πολυ πριν την περιοδο.. 27-01-2015 16:55:23 
lolita
Joined: 19-11-2011 19:15:57
Μηνύματα: 30
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : πονος στο στηθος πολυ πριν την περιοδο.........?????

πονος στο στηθος πολυ πριν την περιοδο.........?????

καλησπερα σας γιατρε...θα ηθελα να σας παραθεσω τον εξης προβληματισμο μου..ειμαι 27 χρονων και ο κυκλος μου ειναι 30 ημερες συν πλην μια ημερα..η τελευταια μου περιοδος ηταν 3/1/2015 αρα η επομενη μου πρεπει να ειναι 2/2/2015 αν τα υπολογιζω σωστα..σε αυτον τον κυκλο μου παρατηρησα τα εξης : 1ον ) εχω απο απο την 17η ημερα του κυκλου μου (19/1/2015) που εχει ξεκινηση να μου ποναει το στηθος μου σε βαθμο που δεν μπορω να το ακουμπησω και συνεχιζει να ποναει ακομα μεχρι και σημερα 25η ημερα του κυκλου μου (27/1/2015).

2ον)απο την 23η ημερα του κυκλου μου(25/1/2015) εχω κατι ελαφρια πονακια στην κοιλια μου και κατι τσιμπιματακια,επισης ψιλοποναει και η μεση μου που και που..

3ον)σημερα βρισκομαι στην 25η ημερα του κυκλου μου (27/1/2015) και ειναι στιγμες που ποναω χαμηλα στην κοιλια μου σαν να εχω αδιαθετηση..η θερμοκρασια μου αυτες τις μερες για τις οποιες σας εχω περιγραψει παραπανω κυμαινεται απο 36.8-37.1..νιωθω κουραση,υπνηλια,νευρικοτητα και γενικα εχω πολλα νευρα και ειναι στιγμες που ξεσπαω σε κλαματα γιατι τα βλεπω ολα ματαιοδοξα..

παρατηρησα καποια ημιδιαφανα κολπικα υγρα στο χαρτι οταν παω τουαλετα.

ειμαι στην προσπαθεια με το συντροφο μου για παιδακι.αυτα που σας περιεγραψα παραπανω μπορει να οφειλονται σε μια ανερχομενη εγκυμοσυνη ή τι αλλο μπορει να συμβαινει??

να πω οτι πρωτη φορα εχω τετοια συμτωματα μεσα στον κυκλο μου.

ευχαριστω για τον χρονο σας

IP Logged
 προς κο.Ζησοπουλο - hpv.. 27-01-2015 16:12:30 
ellimada
Joined: 11-03-2012 18:20:23
Μηνύματα: 105
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : προς κο.Ζησοπουλο - hpv

Κυριε Ζησοπουλε καλησπερα σας. Ετοιμαζομι να ξεκινησω την πρωτη μου εξωσωματικη τον Φεβρουαριο, να παρω δηλαδη απο την πρωτη μερα [εριοδου αντισυλλητικα κ την 21η ξεκινω τις ενεσεις μου. Μεσα σ ολα, εχω κιαι τον ιο hpv σε cin1, τα παπ μου βγαινουν καθαρα καθε 6μηνο που τα κανω αλλα η κολποσκπηση κ η βιοψια δειχνουν τον ιο στο χαμηλο σταδιο. Κολποσκοπηση κανω μια το χρονο, οχι καθε εξαμηνο και η τελεταια μου ηταν τον Απριλιο του 2014, την εδειξα στον εξωσωματικο και μου ειπε οτι δεν μας ενοχλει στη συλληψη αλλα θα πρεπει να το βγαλω αφου δεν εφυγε 4 χρονια μονο του, παροτι ειμαι 25 ετων, μικρη δηλαδη. Ρωτησα αν μπορω να το βγαλω αφου μεινω εγκυος κ γεννησω και μου ειπε ναι, αλλα να το αφαιρεσω οντως γιατι υπαρχει μια πιθαοτητα 5% να γινει cin2 και οτι αν και χαμηλο βαθμου καταλαμβανει αρκετο "χωρο". Συμφωνω κι εγω και θελω να το τακτοποιησω αλλα οχι πριν κανω παιδι γιατι πολλα ακουω για τον τραχηλο και την περιδεση, ασε που σε βαζουν να περιμενεις ενα 6μηνο απο το λουπ μεχρι την εγκυμοσυνη. Αφου λοιπον ξεκαθαρισα οτι δεν ειναι επικινδυνο για μενα να περιμενω ιγο ακομη, θα προχωρησουμε στην εξωσωματικη. Θα ηθελα να σας ρωτησω πως κρινετε την αποφαση μας αυτη. καθως και το γεγονος οτι κανω κολποσκοπηση μια φορα το χρονο (ο μεχρι τωρα γυναικολογος μου μου ειπε δεν πειραζει) και αν χρειαζεται να κανω τωρα, ειναι καλο να την κανω λιο πριν την εξωσωματικη? Γιατι δε θελω να ενοχλησω τιποτα στην γυρω περιοχη με αποτελεσμα να μη πετχει η εξωσωματικη

IP Logged
 Προς τον αιματολογο... 27-01-2015 15:42:22 
Καπα
Joined: 29-11-2014 18:57:39
Μηνύματα: 18
Τοποθεσία
Forum : Γυναικολογικά θέματα
Ερώτηση : Προς τον αιματολογο.

Καλησπερα!

Θα ηθελα να ρωτησω εαν η συνεχης ληψη filicine επηρρεαζει το σαποτελεσμα των εξετασεων για θρομβοφιλια, ειδικα την ομοκυστεϊνη, νστε να βγει ψευδες αποτελεσμα..Δηλαδη να εχει καποια γυναικα θεμα με την ομοκυστεϊνη,α λλα επειδη παιρνει φυλλικο οξυ συνεχομενα για μηνες, να βγηκε ψευδες αποτελεσμα..Επισης το ιδιο θα ηθελα να μαθω εαν επηρρεαζει τα αποτελεσματα των εξετασεων για θρομβοφιλια η ληψη salospir...

Και αν ναι, ποσο καιρο θα πρεπει να μη λαμβανονται αυτα, ωστε να βγει σιγουρο αποτελεσμα.

IP Logged
Page #  << Έναρξη < Προηγούμενο: 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 :Επόμενο > Τέλος >>


Powered by ccBoard


Untitled-2
Get our toolbar!