user_mobilelogo
  • Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος Απάντησε σε μια ερώτηση, Test pap
    Aγαπητή Φίλη!
    Αν ειναι έτσι, προκειται προφανώς για στοχεια που συνηγορουν για μία ιογενή προσβολή. (συνηθως ΗPV ), κι η΄΄θεραπεια΄΄ ειναι αυτή που σου υπέδειξαν. Η προσδοκία είναι ότι τα ευρηματα θα υποχωρήσουν καπου στο...
    Aγαπητή Φίλη!
    Αν ειναι έτσι, προκειται προφανώς για στοχεια που συνηγορουν για μία ιογενή προσβολή. (συνηθως ΗPV ), κι η΄΄θεραπεια΄΄ ειναι αυτή που σου υπέδειξαν. Η προσδοκία είναι ότι τα ευρηματα θα υποχωρήσουν καπου στο 6μηνο . Σχεσεις με προφυλακτικόι.
    Η ταυτοποίηση στελεχων HPV είναι αυτή που θα τεκμηριωσει και την ορθότητα της διάγνωσης, που μπορει καμια φορα να μπερδευτεί με ερπητικές αλλοίωσεις,
    Η προγνωση ειναι καλή. (η ύπαρξη γαλακτοβακίλλων είναι πολυ θετικό στοιχειο για την καλη προγνωση) .
    Φιλικά
    Π.Ζ:)
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Unable to load tooltip content.