user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

konstantina47

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 χρόνια πριν

Οι ερωτήσεις μου!

No discussions created yet
ΑΥΞΗΜΕΝΗ FSH
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. ΠΡΙΝΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ  FSH 11.7 MIU/ML ΜΕ Φ.Τ. 2.8-11.3 ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΛΑΚΙΚΗ ΦΑΣΗ,LH 4,7 MIU/ML ΜΕ Φ.Τ 1.1-11.6 , ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ 13.6 ME Φ.Τ. 4.5-33, ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΟΛΙΚΗ <20.0 ΜΕ Φ.Τ. ΕΝΗΛΙΚΕΣ<80 ΚΑΙ Ε2 27.8PG/ML  ΜΕ Φ.Τ 24-114. ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η FSH EINAI ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤ...
  1.   Ξεκίνησε Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014
  • Σελίδα :
  • 1
Unable to load tooltip content.