user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

sofigre

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 4 ημέρες πριν
Πληροφορίες
Φίλοι
No friends yet
Κοινοί Φίλοι
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Καλημέρα σας.
    Είμαι 37 χρονών και έγκυος 7εβδ.1ημ. στη 2η εγκυμοσύνη. Έχει επιβεβαιωθεί η καρδιακή λειτουργία υπερηχογραφικά πριν μία εβδομάδα.
    Μέχρι πριν 2-3 ημέρες είχα ελαφριά συμπτώματα, όπως πρωινή ναυτία, ελαφρά πονάκια στην κοιλιά, πόνο...
    Καλημέρα σας.
    Είμαι 37 χρονών και έγκυος 7εβδ.1ημ. στη 2η εγκυμοσύνη. Έχει επιβεβαιωθεί η καρδιακή λειτουργία υπερηχογραφικά πριν μία εβδομάδα.
    Μέχρι πριν 2-3 ημέρες είχα ελαφριά συμπτώματα, όπως πρωινή ναυτία, ελαφρά πονάκια στην κοιλιά, πόνο στο στήθος.Τις τελευταίες μέρες παραμένει μεν ελαφρό πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος αλλά χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Ούτε πόνο, ούτε ενοχλήσεις...σε βαθμό που έχω αρχίσει να ανησυχώ και ο επόμενος υπέρηχος αργεί.
    Υπάρχει περίπτωση παλινδρόμησης χωρίς αιμορραγία όταν τα συμπτώματα έχουν περιοριστεί τόσο?
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • sofigre Ξεκίνησε μια Ερώτηση, Ορμονολογικός έλεγχος
    Καλημέρα σας,
    Προσπαθούμε για παιδάκι 9 μήνες με επαφές γύρω από τις γόνιμες μέρες.
    Κύκλος 29 ημερών. Ηλικία 37.
    Οι ορμονολογικές εξετάσεις έδειξαν τα εξής:
    Ε2: 69,49 pg/ml (Φ.Τ. 16.2 - 323 ωοθυλακική φάση)
    FSH: 7.26 (Φ.Τ. 3,5 - 12,5...
    Καλημέρα σας,
    Προσπαθούμε για παιδάκι 9 μήνες με επαφές γύρω από τις γόνιμες μέρες.
    Κύκλος 29 ημερών. Ηλικία 37.
    Οι ορμονολογικές εξετάσεις έδειξαν τα εξής:
    Ε2: 69,49 pg/ml (Φ.Τ. 16.2 - 323 ωοθυλακική φάση)
    FSH: 7.26 (Φ.Τ. 3,5 - 12,5 mIU/ml)
    LH: 6.35 (Φ.Τ. 2,40- 12,60 mIU/m)
    PRL: 12,99 ng/ml (Φ.Τ. 4,79- 29,0 ng/ml ).
    Οι εξετάσεις δείχνουν πρόβλημα ωοθυλακιορρηξίας;
    H σαλπιγγογραφία είναι καλή και το σπερμοδιάγραμμα σχετικά καλό.
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Καλησπέρα σας.
    Είμαι 36 χρονών και έχω ένα παιδάκι 3 ετών, από φυσιολογική σύλληψη. Είμαστε με το σύζυγο στην προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι.
    Μετά από χρήση τεστ ωορρηξίας για ένα μήνα, με τα οποία δεν κατάφερα να βρω την αύξηση της lh ο...
    Καλησπέρα σας.
    Είμαι 36 χρονών και έχω ένα παιδάκι 3 ετών, από φυσιολογική σύλληψη. Είμαστε με το σύζυγο στην προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι.
    Μετά από χρήση τεστ ωορρηξίας για ένα μήνα, με τα οποία δεν κατάφερα να βρω την αύξηση της lh ο γιατρός μου έγραψε εξετάσεις.
    Την 3η μέρα του κύκλου:
    FSH:7.08 (Φ.Τ. 3,5 - 12,5 mIU/ml)
    LH:8.32 (Φ.Τ. 2,4 - 12,6 mIU/m)
    Με τα αποτελέσματα αυτά μου συνέστησε στον επόμενο κύκλο να χρησιμοποιήσω χάπια λετροζόλης για βοήθεια της ωορρηξίας.
    Δεν έχω καταλάβει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα.
    Κάνω ωορρηξία;
    Υπάρχει ένδειξη πρόωρης εμμηνόπαυσης;
    Σε τι θα βοηθήσει η λετροζόλη;
    Ποια είναι η γνώμη σας;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • sofigre Έγινε μέλος του Gyn.gr
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.