user_mobilelogo
marymarym , Julieta και 278 επισκέπτες
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

sofigre

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 ώρες πριν

Οι ερωτήσεις μου!

No discussions created yet
Έγκυος χωρίς συμπτώματα
Καλημέρα σας. Είμαι 37 χρονών και έγκυος 7εβδ.1ημ. στη 2η εγκυμοσύνη. Έχει επιβεβαιωθεί η καρδιακή λειτουργία υπερηχογραφικά πριν μία εβδομάδα. Μέχρι πριν 2-3 ημέρες είχα ελαφριά συμπτώματα, όπως πρωινή ναυτία, ελαφρά πονάκια στην κοιλιά, πόνο στο στήθος.Τις τελευταίες μέρες παραμένει μεν ελαφρό πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος αλλά χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Ούτε πόνο, ούτε ενοχλήσεις...σε βαθμό που έχω αρχίσει να ανησυχώ και ο επόμενος υπέρηχος αργεί. Υπάρχει περίπτωση παλινδρόμησης χωρί...
  1.   Ξεκίνησε Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019
Ορμονολογικός έλεγχος
Καλημέρα σας, Προσπαθούμε για παιδάκι 9 μήνες με επαφές γύρω από τις γόνιμες μέρες. Κύκλος 29 ημερών. Ηλικία 37. Οι ορμονολογικές εξετάσεις έδειξαν τα εξής: Ε2: 69,49 pg/ml (Φ.Τ. 16.2 - 323 ωοθυλακική φάση) FSH: 7.26 (Φ.Τ. 3,5 - 12,5 mIU/ml) LH: 6.35 (Φ.Τ. 2,40- 12,60 mIU/m) PRL: 12,99 ng/ml (Φ.Τ. 4,79- 29,0 ng/ml ). Οι εξετάσεις δείχνουν πρόβλημα ωοθυλακιορρηξίας; H σαλπιγγογραφία είναι καλή και το σπερμοδιάγραμμα σχετικά καλό....
  1.   Ξεκίνησε Τρίτη, 30 Ιούλιος 2019
Αναλογία fsh/lh στην αρχή του κύκλου
Καλησπέρα σας. Είμαι 36 χρονών και έχω ένα παιδάκι 3 ετών, από φυσιολογική σύλληψη. Είμαστε με το σύζυγο στην προσπάθεια για δεύτερο παιδάκι. Μετά από χρήση τεστ ωορρηξίας για ένα μήνα, με τα οποία δεν κατάφερα να βρω την αύξηση της lh ο γιατρός μου έγραψε εξετάσεις. Την 3η μέρα του κύκλου: FSH:7.08 (Φ.Τ. 3,5 - 12,5 mIU/ml) LH:8.32 (Φ.Τ. 2,4 - 12,6 mIU/m) Με τα αποτελέσματα αυτά μου συνέστησε στον επόμενο κύκλο να χρησιμοποιήσω χάπια λετροζόλης για βοήθεια της ωορρηξίας. Δεν έχω καταλάβ...
  1.   Ξεκίνησε Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019
  • Σελίδα :
  • 1
Unable to load tooltip content.