user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Ελεάνα

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 2 εβδομάδες πριν
Πληροφορίες
Φίλοι
No friends yet
Κοινοί Φίλοι
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Ελεάνα Ξεκίνησε μια Ερώτηση, Ανεξήγητο αίμα
    Ανεξήγητο αίμα
    Καλησπέρα γιατρέ,
    Είμαι 20 χρονών με κύκλο 32-34 ημερών. Δεν έχω κάνει τεστ παπ. Τον Φεβρουάριο έκανα κάποιες ορμονολογικες οι οποίες ηταν: TSH: 2,68 (με τιμές 0,27-4,20) , FT3: 5,1 (με τιμές 3,10-6,80) , FT4:14,20 (με τιμές 12,00-22,00) και...
    Καλησπέρα γιατρέ,
    Είμαι 20 χρονών με κύκλο 32-34 ημερών. Δεν έχω κάνει τεστ παπ. Τον Φεβρουάριο έκανα κάποιες ορμονολογικες οι οποίες ηταν: TSH: 2,68 (με τιμές 0,27-4,20) , FT3: 5,1 (με τιμές 3,10-6,80) , FT4:14,20 (με τιμές 12,00-22,00) και δεν είχα μύκητες.
    Τελευταία περίοδος 13 Μαρτίου στην οποία πονούσα αρκετά και την πρώτη μερα πήρα ένα ντεπον. Κατά την διάρκεια της περιόδου και μέχρι να τελειώσει παράτησα ότι η ποσότητα ήταν λιγότερη από ότι άλλοτε φορές και επίσης μου κράτησε 4-5 μέρες ενώ κανονικά μου κρατάει 6-7. Μετά είχα σεξουαλικές επαφές , μια φορά χωρίς προφύλαξη μόλις για λίγα λεπτά και μετά υπήρξε η χρήση προφυλακτικού.
    Μετά από 19 μέρες από την πρώτη μέρα της περιόδου μου στην πιθανή ημέρα της ωορρηξίας μου είχα μπορντοκαφέ εκκρίσεις και βλεννες. Μου φαινόταν σαν παλιο αίμα. Αυτο το αίμα λοιπόν κράτησε 3-4 μέρες με μικρή ροή μερικές μέρες ήταν σταγόνες.
    Τώρα περιμενα περίοδο στις 14 Απριλίου η οποία δεν έχει εμφανιστεί παρόλαυτα έχω πριστει αρκετά. Επίσης , 2-3 μέρες πριν από τις 14/04 είχα λευκά υγρά άλλοτε πολύ πηχτα και άλλοτε ένιωθα λίγο βρεγμένο το εσώρουχο μου.
    Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: αυτές οι εκκρίσεις στην πιθανή ημέρα της ωορρηξίας μου ήταν από την περίοδο; Δηλαδή έκανα κάτι και κόπηκε η περίοδος μου ως αποτέλεσμα να βγει το υπόλοιπο αίμα αργότερα; Ή είναι κάτι άλλο; Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης; Και τέλος , αυτά τα άσπρα υγρά οφείλονται σε μύκητες;
    Να σας σημειώσω επίσης ότι έκανα ένα τεστ την Κυριακή 14/04 συλλέγοντας μερικά από τα πρώτα πρωινά ούρα σε ουροσυλλεκτη και βγήκε αρνητικό . Αύριο θα πάω στον γυναικολόγο. Και θέλω να μου πείτε κι εσείς την άποψη σας.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Ελεάνα Έγινε μέλος του Gyn.gr
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.