user_mobilelogo
admin , Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος , Elen81 και 321 επισκέπτες
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Evangelia

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 2 εβδομάδες πριν
Πληροφορίες
  • Έγινε μέλος 2 εβδομάδες πριν
Φίλοι
No friends yet
Κοινοί Φίλοι
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Αγαπητό μέλος
    Evangelia
    Καλώς ήλθατε στο Gyn.gr
    διέγραψα το μήνυμα στον τοίχο είδα την στείλατε στο forum όπως πρέπει!
    Σε τοίχους δεν απαντάμε γιατί σε ενημερώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις οι τοίχοι μπορεί να διαγράφουν. Επιλέξτε από το μενού --Νέα ερώτηση--για να αφήσετε την ερώτηση σας και --Οι Ερωτήσεις μου--για να δείτε τις ερωτήσεις σας εφόσον έχετε κάνει στο παρελθόν..
    Δεν απαντάμε σε τοίχους, οι ερωτήσεις σας στο forum δεν εμφανίζονται αμέσως πρέπει να τις εγκρίνει κάποιος διαχειριστής όποτε μην τις στέλνετε πολλές φορές,
    οι τοίχοι και τα προσωπικά μηνύματα είναι για γενική πληροφόρηση ή ραντεβού, Ιατρικά θέματα Απαντάμε μόνο στο Forum! ....Δώστε 5 λεπτά και διαβάστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας .<<Χρήσιμες πληροφορίες>> να έχετε μια ωραία μέρα.Φιλικά o Admin ‏ — feeling great
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Γιατρέ καλησπέρα σας. Είμαι 34 ετών και εδώ και 5 μήνες κάνουμε προσπάθειες με τον άντρα μου για μωρό. Ο κυκλος μου είναι περιπου 32-33 ημερών αλλά 1 ή 2 φορές τον χρόνο μπορεί να ξεφύγει και στις 40 ημέρες. Έτσι ήταν ανέκαθεν. Σε έλεγχο πριν...
    Γιατρέ καλησπέρα σας. Είμαι 34 ετών και εδώ και 5 μήνες κάνουμε προσπάθειες με τον άντρα μου για μωρό. Ο κυκλος μου είναι περιπου 32-33 ημερών αλλά 1 ή 2 φορές τον χρόνο μπορεί να ξεφύγει και στις 40 ημέρες. Έτσι ήταν ανέκαθεν. Σε έλεγχο πριν ξεκινήσουμε τις προσπάθειες ο γιατρός διαπίστωσε πολυκυστική εικόνα στη μια μου ωοθήκη και μου είπε πως θα δυσκολευτώ να συλλάβω (6 μήνες πριν είχα ξανακάνει ενδοκολπικό υπέρηχο και ήταν όλα καλά). Μου προτεινε ινοφερτ και φυλικό, όπως και παίρνω έκτοτε. Τώρα πέντε μήνες μετά τον επανέλαβα (σε άλλο γιατρό) και συγκρίνοντας με τον προηγούμενο μου είπε ότι οι κύστες έχουν φύγει σε ένα 50%. Ομως μου εγραψε να κανω fsh, lh και Ε2 οι οποίες έχουν ως εξής:
    Fsh 12.31 (3.5 - 12.5)
    Lh 13.84 (2.4 - 12.6)
    E2 182.9 (46 - 607)
    Έγιναν την 2η μέρα του κύκλου. Θα της δείξω στη γυναικολόγο σαφώς, αλλά θα ήθελα να μου πείτε τι να περιμένω με ανεβασμένες fsh και lh? Είναι τοσο δύσκολα τα πράγματα και θα πρέπει να βγάλω απ'το μυαλό μου φυσιολογική σύλληξη, όπως διαβάζω? Πρόκειτε για κακής ποιότητας ωάρια? Δε ξέρω αν παίζει καποια σημασία αλλά στον κύκλο αυτόν που έκανα την εξέταση, είχα κάνει ωορηξία απο την "κακή" οωθήκη. Επίσης σύμφωνα με τα χιλ. και τον γυναικολόγο θα έκανε οωρηξία 13-14 μέρα αλλα με βάση τα τεστ ωορηξίας έκανα 18-19η. Είναι κι αυτό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά?Δεν κρατώ θερμοκρασία και δεν έχει γίνει σπερμοδιάγραμμα ακόμα. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά όλα αυτά είναι "καινούρια" για μένα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καλό σας βράδυ!
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Evangelia Έγινε μέλος του Gyn.gr
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.