user_mobilelogo
Δαναη και 288 επισκέπτες
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Rouli

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 13 ώρες πριν
Πληροφορίες
Ακολουθούν
Φίλοι
No friends yet
Κοινοί Φίλοι
No mutual friends yet
Pinned Items
Recent Activities
  • Ελενχος 3 ημερα κυκλου
    Καλησπέρα σας

    Γενικά πως σας φαίνεται ο έλεγχος έγινε 2η ημερα του κύκλου ο κυκλος κρατα 33/34 ημερες περίπου δεν ειναι σταθερός αλλα το δεύτερο μισό ειναι 10 ημέρες
    Για την PRL 28.46 ng/mL 5.18-26.53 θα πρέπει να κάνω κάτι? και σε...
    Καλησπέρα σας

    Γενικά πως σας φαίνεται ο έλεγχος έγινε 2η ημερα του κύκλου ο κυκλος κρατα 33/34 ημερες περίπου δεν ειναι σταθερός αλλα το δεύτερο μισό ειναι 10 ημέρες
    Για την PRL 28.46 ng/mL 5.18-26.53 θα πρέπει να κάνω κάτι? και σε επανελεγχο ήταν κάπου στο 30ng/mL


    Τsh: 1.00 μIU/mL 0.35-4.45

    E2 <10.00 pg/mL 12.5-166.0 Παραγωγική φαση

    τεστοστερονη 0.210 ng/mL 0.070-0.900

    FSH 3.12 mIU/mL 3.15-12.5 Παραγωγικη φαση

    Anti-TG 315.57IU/mL <4.11

    Anti-TPO 32.72 IU/mL <5.61

    LH 2.01 mIU/mL 2.4-12.6 Παραγωγικη φαση

    PRL 28.46 ng/mL 5.18-26.53

    DHEA-S 1.26 μg/mL 0.65-4.07

    Ζακχαρο 97 mg/dL 70-105

    Βιταμινη Β12 537 pg/mL 187-883

    25-υδροξυβιταμινη D (25 OH) D 36.5 Επαρκεια 30.0-100.0


    αιμοσφαιρινη Α1 γλυκοζυλιωμενη 4,7% <5,7 φυσιολογικο

    υπολ.μεση τιμη γλυκοζης (e AG) 88.19
    Περισσότερα
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Rouli ακολουθεί το μέλος Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  •   Rouli αντέδρασε στο συγκεκριμένο μήνυμα 3 εβδομάδες πριν
    Αγαπητή
    Rouli.
    Μετέφερα την ερώτηση σας στο Forum..παρακαλούμε τις επόμενες ερωτήσεις και απαντήσεις σε αυτές να τις αφήνετε εκεί.
    Επιλέξτε από το μενού (FORUM ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ-->Νέα ερώτηση) για να αφήσετε την ερώτηση σας και --Οι Ερωτήσεις μου--για να δείτε τις ερωτήσεις σας εφόσον έχετε κάνει στο παρελθόν..
    Καλό είναι να αναφέρεται σε ερωτήσεις ένα πρόχειρο ιστορικό σας Ηλικία / βάρος αν έχετε ήδη παιδιά καθώς και τον λόγο για τον οποίο κάνατε τις εξετάσεις όσες περισσότερες πληροφορίες μας δίνετε μας διευκολύνει να σας απαντήσουμε
    Δεν απαντάμε σε τοίχους, οι ερωτήσεις που αφήνετε στο forum δεν εμφανίζονται αμέσως, πρέπει να τις εγκρίνει κάποιος διαχειριστής, Όποτε μην τις στέλνετε πολλές φορές,
    οι τοίχοι και τα προσωπικά μηνύματα είναι για γενική πληροφόρηση ή ραντεβού, Ιατρικά θέματα Απαντάμε μόνο στο Forum! ....Δώστε 5 λεπτά και διαβάστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος της σελίδας .<<Χρήσιμες πληροφορίες>> να έχετε μια ωραία μέρα.Φιλικά o Admin
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Rouli Ξεκίνησε μια Ερώτηση, θΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
    θΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
    1ο. Κύκλος με clomid 100mg 2η-6η και utrogestan 200mg από 20η μέχρι να έρθει η περίοδος
    Γενικά το δεύτερο μισό είναι κοντο 10 11 ημέρες το πολύ και θετικά τεστ Lh 22 23 η 23 24
    https://www.gyn.gr//images/graphs/ZjQ0SUFsZ2pmVjZsTVpFV1ozQ204Zz09.png
    1. Εμφάνιση Ερώτησης
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
  • Rouli Έγινε μέλος του Gyn.gr
    Post is under moderation
    Stream item published successfully. Item will now be visible on your stream.
Δεν υπάρχουν δραστηριότητες εδώ.
Unable to load tooltip content.