user_mobilelogo
  1. ellimada
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012
Kαι κατι ακομη γιατρε, συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου.... Exω και τον ιο hpv εδω και εναν χρονο και μερικους μηνες. Οι κολποσκοπησεις μου δειχνουν σταθερα cin1, το στελεχος μου ειναι το 35. Το γεγονος οτι το cin1 μου φανηκε απο την κολποσκο[πηση που εκανα τον Φεβρουαριο οτι εκτος απο την επιφανεια του τραχηλου συνεχιζεται και στον τραχηλικο σωληνα και εξαφανιζεται εκει μεσα σημαινει οτι ειναι και πιο ευκολο να φτασει στη μητρα μου ο ιος και οι αλλοιωσεις; Ο γιατρος μου δε μου ανεφερε κατι τετοιο και μου ειπε ειμαστε οπως ειμασταν και πριν, μην ανησυχεις κ ελα σε 6 μηνες παλι...
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου.
Σε χαμηλού βαθμού δυσπλασία του τραχήλου, CIN1 δηλαδή, τα διεθνή πρωτόκολλα συμφωνούν στην παρακολούθηση ανά 6μηνο.
Δε θα βοηθήσει να κάνεις κάποιον έλεγχο πιο νωρίς, μόνο το άγχος σου θα επιτείνει.
Συμβουλή μου, να χρησιμοποιείς προφυλακτικό στις επαφές σου.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Σάββατο, 05 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρε σας ευχαριστω πολυ. Σχετικα με το προφυλακτικο, ειμαι παντρεμενη και προσπαθουμε για παιδακι. Εχω ρωτησει σχετικα με το προφυλακτικο και στο παρελθον και μου απαντησαν και οι 2 γιατροι μου οτι αφου μπορω να εξασφαλισω την μονογαμια στη σχεση μου και αφου θελουμε παιδακι μπορουμε να μη χρησιμοποιουμε προφυλακτικο. Παντως γενικα ο ιος αυτος ειναι συχνο φαινομενο να φτανει και στη μητρα της γυναικας περα απο τον τραχηλο? Να ανησυχω ?
Σας ευχαριστω και παλι
  1. Κυριακή, 06 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τότε, τα δεδομένα αλλάζουν.
Μπορείς να έχεις ελεύθερα επαφές και δεν επηρεάζεται ούτε πιθανή σύλληψη ούτε φυσικά και η εγκυμοσύνη, από τον ιό.
Επίσης, η μήτρα σου δε διατρέχει κανένα κίνδυνο.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
 
 
 
  1. Κυριακή, 06 Μαΐου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.