user_mobilelogo
Γιατρέ καλησπέρα....πήρα για πρώτη φορα τα femara 3-8 ημέρα περιοδου. Από την 8η ημέρα μέχρι κ 11 ημέρα του κύκλου παρατηρώ λίγο αίμα...πως το εξηγείται αυτό? Δεν μ έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν κ η περίοδος μ κρατάει εφτά ημέρες με κύκλο κατά μ.ο. 27 ημερών.ευχαριστω!...
Γεια σας! Έκανα κάποιες εξετάσεις τη 2 μέρα του κύκλου (άρα, πρόκειται για την ωοθυλακική φάση; ) Ο γιατρός δεν μου έκανε κάποιο σχόλιο. Θα εκτιμούσα, ιδιαίτερα, αν μου λέγατε τι σας δείχνουν. tsh: 3,89 (όρια εργαστηρίου: 0,27-4,7 μIU/ml) προλακτίνη ορού: 39 (4,8-23,3 ng/ml) e2: 58 (25-156 pg/ml για την ωοθυλακική φάση) fsh: 3,6 (3,5-12,5 iu/I για την ωοθυλακική φάση) LH: 4,5 (2,4-12,6 iu/I για την ωοθυλακική φάση) Σας ευχαριστώ πολύ!...
Καλημέρα σας, Είμαι 29 με ύψος 1.68 και 53 κιλά. Εχω πολυκυστικές ωοθήκες άλλοτε με 35-38 μέρες κύκλο και άλλοτε φτάνει τις 60 (οταν ξερυθμιστεί ο tsh). Δεν έχω ακμή ούτε παίρνω εύκολα κιλά (γυμναζομαι από μικρή), μόνο κάποιες παραπάνω τριχούλες που όμως δε τις θεωρώ πρόβλημα. Επίσης έχω θυρεοειδή ρυθμισμένο TSH 2,10. Επίσης προσπαθούμε για μωράκι από τον Δεκέμβρη. Θέλω να κάνω τις εξής ερωτήσεις: 1.Ο Ενδοκρινολόγος μου συνέστησε να παίρνω Glucophage των 1000 μισό μεσημέρι μισό βράδυ μπα...
Καλησπέρα γιατρέ!από την 34 εβδομάδα και έπειτα εάν στις εξετάσεις βρεθεί θετικό το τοξόπλασμα τι γίνεται;υπάρχει φαρμακευτική αγωγή για να μην περάσει το εμβρυο; ευχαριστώ πολύ!...
Γιατρέ μου, πριν 10 χρόνια είχα διαγνωστει με hpv, υπήρχαν μικρές εσωτερικές αλλοιώσεις οι οποίες υποχώρησαν μόνες τους. Από τότε είχα ένα μικρό εξωτερικό κονδυλωμα στο περινεο το οποίο επίσης δεν πειραξα. Με αφορμή την εγκυμοσυνη μου το κονδυλωμα έγινε πιο ορατό σαν κρεατοελια. Η εγκυμοσυνη διακόπηκε για άλλους λόγους η ερώτηση μου όμως είναι η εξής :εάν η ύπαρξη αυτή του ενός κονδυλωματος θα εμπόδιζε ένα φυσιολογικό τοκετό? Ισχύει ότι γίνεται καισαρική μόνο όταν είναι μεγάλα, βρίσκονται στο κ...
Καλησπερα σας ειμαι 31 ετων προσπαθουμε 4 χρονια για παιδι μετα απο μια αποξεση κ πολυποδα το 2012 που ειχα.. απο τοτε ειχα ελαχιστη περιοδο που με ανυσηχουσε εκανα εξετασεις κ βγαιναν κομπλε...καναμε με το γιατρο στις 10/12 υστεροσκοπιση κ διαγνωσαμε οτι ειχα συμφησεις κ οτι το ενδομητριο απτην αποξεση ειχε φαγωθει πολυ κ δεν αναπλαστηκε..ξεκινησα την ιδια μερα cyclakur τα λευκα για 10 μερες απο 2..τελειωνω δεν αδιαθετησα περασαν 9 μερες ( γτ ελεγα αλλαξε ο κυκλος) πηρα το γιατρο μου ειπα να ξα...
Καλησπέρα. Είμαι 32 ετών. Εγώ εχω ημιδιαβατες σάλπιγγες λόγω ενδομητριωσης σταδίου 1, έχω κανει λαπαροσκόπηση και υστεροσκοπηση. Η μήτρα κανένα πρόβλημα.Εχω κανει θεραπεία για ενδομητριωση,3 μηνες πήρα τα visannette,και καυτηριασμό των εστιών. Ο σύζυγος έχει αδύναμο σπέρμα λόγω χρόνιας προστατίτιδας,έχει εντεροκοκκο. Εγώ έχω πάρει προληπτικά αντιβιωση λόγω του εντεροκοκκο του συζύγου. Λόγω των προβλημάτων μας κάναμε την πρωτη μας εξωσωματική τον Ιανουάριο,έκανα 13 ωάρια,είχαμε 8 έμβρυα 3ημερων ά...
Καλησπέρα...Εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθώ με τον άντρα μου για παιδάκι...Έχω κάνει κάποιες εξετάσεις και όλα είναι καλά μάλλον το θέμα είναι ψυχολογικο μας είπαν...Όπως και να χει περίμενα περίοδο εδώ και 16 μέρες και αφού είχα κάποια καθυστέρηση πήγα στη γυναικολόγο λόγω πιθανής εγκυμοσύνης...Τελικά ούτε εγκυμοσύνη ήταν ούτε όμως κάποιο άλλο θέμα παθολογικό...Το ενδομήτριο μου όμως είχε πάχος γύρω στα 5,5 χιλιοστά και έτσι έκρινε ότι η περίοδος μου θα καθυστερούσε και άλλο και μου έδωσε dupha...
Καλησπέρα γιατρέ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υφίσταται εκτοπη κυηση ενώ έχει προηγηθεί αίμα εμφύτευσης. Σημαίνει πάντα ότι το ωάριο εμφυτευτηκε αποκλειστικά στην μήτρα βλέποντας αίμα ή μπορεί και αλλού αλλά και πάλι να υπάρχει αυτό το αίμα;...
Καλημέρα σας, Παρακαλώ θα ήθελα την άποψη σας. Είμαι 36 ετών, με δύο παιδάκια 3 ετών και 18 μηνών. Χθες μετά από ένα κολπικό υπέρηχο μου βρήκαν μια κύστη στην ωοθήκη περίπου 5.5 εκατοστα. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον είναι δερμοειδης κύστη κ πρέπει να αφαιρεθεί. Μου έγραψε μαγνητική και εξετάσεις αίματος όπου περιμένω τα αποτελέσματα. Προς το παρόν έχω μόνο την διαγνωστη του υπερηχου και θα ήθελα και τι δική σας άποψη καθώς έχω αγχωθει μην είναι κακοηθεια. Θα φαινόταν στον υπέρηχο; ...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!