user_mobilelogo
Lisaki 80 και 268 επισκέπτες

Φλέβες στο στήθος

Γιατρέ παρατηρώ εδώ και πολύ καιρό ότι σχεδόν καθόλη την διάρκεια του κύκλου μου και ιδιαίτερα μετά τα μέσα του κύκλου μου ότι φαίνονται έντονα οι φλέβες στο στήθος μου, κύριως γύρω από την θηλή, χωρίς να με πονάει...έχω μεγάλο στήθος γενικά και είμαι 22 χρόνων..υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι φυσιολογικό;;...
Γειά σας. Είμαι 28,προσπαθω ένα έτος για παιδί κ δεν έχει υπάρξει ούτε μια σύλληψη. Έχω σταθερή περίοδο 27 ως 30 μερες, με καλές ορμονικές εκτός από προγεστερόνη 9,3 πριν ένα μήνα που ελέγχθηκε. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι εδώ και περίπου 4 μήνες δεν έχω κάποια συμπτώματα περιοδου που είχα σχεδον μόνιμα τοσα χρόνια. Συγκεκριμένα, δεν πρηζεται κ δεν πονάει καθόλου το στήθος μου κάτι το οποίο συνέβαινε συχνά στο παρελθόν. Υπάρχει περίπτωση να έπαιξε ρόλο ότι ελάττωσα τον καφέ και ότι παίρν...
Καλησπέρα σας ειμαι 21 χρονων και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με ενα θεμα που αντιμετωπίζω αρχικα να αναφέρω οτι κανω συχνά τσεκ απ σε γιατρούς και να αναφέρω επίσης οτι προσφατα επερνα αντιβιωση για μια ιωση καποιες φορες εχω φαγουρα και καποια σπυράκια τα οποία ειναι πολυ μικρα και δεν μου προκαλούν πονο ,τσουξιμο η αιμοραγια .Αλλο ενα πραγμα να προσθεσω εχω αρκετο αγχος ειδικά στις περιόδους μου και καθε φορα που εχω αγχος η φαγουρα ειναι πιο εντονη οχι μονο στην περιοχη αλλα και σε αλλα σημ...
Γεια σας! Έκανα κάποιες εξετάσεις τη 2 μέρα του κύκλου (άρα, πρόκειται για την ωοθυλακική φάση; ) Ο γιατρός δεν μου έκανε κάποιο σχόλιο. Θα εκτιμούσα, ιδιαίτερα, αν μου λέγατε τι σας δείχνουν. tsh: 3,89 (όρια εργαστηρίου: 0,27-4,7 μIU/ml) προλακτίνη ορού: 39 (4,8-23,3 ng/ml) e2: 58 (25-156 pg/ml για την ωοθυλακική φάση) fsh: 3,6 (3,5-12,5 iu/I για την ωοθυλακική φάση) LH: 4,5 (2,4-12,6 iu/I για την ωοθυλακική φάση) Σας ευχαριστώ πολύ!...
Καλησπέρα σας, Δυστυχώς τον προηγούμενο μηνα είχα θετικά τεστ εγκυμοσύνης αλλά η ορμόνη δεν αυξανόταν μέχρι που άρχισε να μειώνεται και τελικά στις 14.12 ήρθε και η περίοδος. Αυτόν τον μήνα προσπαθούσαμε συχνά σχεδόν κάθε μέρα και τελικά σήμερα μετά από 10 μέρες καθυστέρηση και χωρίς κάποιο θετικό τεστ ήρθε πάλι περίοδος. Είμαστε μικροί σε ηλικία, 25 χρόνων...θεωρειτε πως πρέπει να ανησυχώ; Γίνεται να συλλάβω μετά από μια τέτοια προηγούμενη "κύηση" ; Ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων γι...
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Ονομάζομαι Μαρία είμαι 34 ετών και έχω ήδη μία κορή 3.5 ετών με φυσιολογικό τοκετό μετά απο πρόκληση. Είχα μια αποβολή κενού σακού με χάπια πριν την επιτυχημένη εγκυμοσύνη μου. είπαν τυχαίο γεγονός. Χωρίς εξετάσεις, στην επόμενη εγκυμοσύνη, μου χορηγήθηκαν innohep μεχρι την 12η εβδομαδα, και σαλοσπίρ. Εχω και ενα ινωμύωμα 3.5κ το οποιο εφτασε μεχρι τα 8εκ γι αυτο και η πρόκληση. θέλοντας 2ο παιδάκι τον Ιούνιο 2019 μένω έγκυος, κενός σάκος πάλι, η ιστολογική φυσι...
Καλησπερα σας . Σας εχω απασχολησει και παλαιοτερα με τον πανικό που με διακατεχει και δυστυχως θα σας απασχολησω και πάλι. Το ιστορικό μου. 22 ετων υγιης μονιμη σχεση 3μιση ετων. Βγαινει ενα τεστ παπ μου low grade .κιλποσκοπηση και βιοψια γινεται και βγαινει cin1-2. Ο γιατρος προτεινει αμεση κωνοειδη εκτομη. Παω σε αλλο γιατρο διαφωνει πληρως λεει να περιμενω ενα 6μηνο να δουμε αφου το τεστ παπ βγηκε low grade εχω πολλες ελπιδες αυτοιασης λογω μικρης ηλικιας και θα προχωρησουμε σε επεμβαση μον...
Είμαι 21 χρόνων και παίρνω αντισυλληπτικά λόγω δυσμηνορροιας όμως μου προκαλούν ξηρότητα. Κάποιο άλλο σκεύασμα με περισσότερα οιστρογόνα θα μου έλυνε το πρόβλημα; (Ξέρω ότι δεν μπορείτε αν αναφέρετε όνομα σκευάσματος για αυτό ρωτάω κάτι τέτοιο)...
Καλησπέρα γιατρέ,είμαι 29 χρονών,πάσχω από ΣΠΩ και εδώ και 3 χρόνια παίρνω Yasmin.Πρίν ενα χρόνο στο τεστ παπ είχε δείξει LSIL,το HPV-dna test είχε δείξει τους τύπους 31,52,56 και μετά από 4 μήνες που είχα κάνει κολποσκόπηση είχε δείξει συνοδές αλλοιώσεις μέτριας έως εστιακά ικανής βαρύτητας, ενεργού χρόνιας τραχηλίτιδας.Στοιχεία δυσπλασίας ή κακοήθειας στο αποσταλέν υλικό δεν παρατηρείται.Έκανα τώρα πάλι τεστ παπ.Είναι καλά τα αποτελέσματα?Θα χρειαστώ κάποια θεραπεία για τους μύκητες πέραν των...

Ανώμαλη περίοδος

Καλησπέρα γιατρέ! Είμαι 29 χρονών και ποτέ δεν είχα σταθερή περίοδο. Κυμαινόταν πάντα απο 29-40 μέρες(έχει τύχει ελάχιστες φορές να κάνει περισσότερο ή λιγότερο). Πολυκυστικές δεν έχω. Η μία μου ωοθήκη είναι διπλάσια σε μεγεθος από την άλλη αλλά ο γιατρός τότε μου είπε πως δεν υπάρχει κάποιο θέμα με αυτο. Έχω μείνει έγκυος 2 φορές παλαιότερα(απρόοπτα και ανεπιθύμητα και τερμάτισα τις εγκυμοσύνες).Τη 2η φορά καταλάβαμε οτι έχω καρδιόσχημη μήτρα. Επίσης μου είπε ο γιατρός οτί έχω σκληρό τράχηλο. ...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!