default_mobilelogo
    1. Maritaki8787
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016
    Αγαπητοί γιατροί,
    Απευθύνομαι άλλη μια φορά σε εσάς για μια δεύτερη γνώμη σχετικά με ένα θέμα που με έχει αγχώσει πολύ με την λήψη αντισυλληπτικών. Παίρνω yasminelle εδώ και 7-8 μήνες κανονικά. Βρίσκομαι στο 10 χάπι. Εχθές στο 9 χάπι, μετά από 1 ώρα περίπου που το πήρα, επισκέφτηκα την τουαλέτα με διάρροια ελαφριά. Αυτό συνέβη μόνο μια 1 φορά και δεν επαναλήφθηκε.(Ο λόγος που δε πήρα δεύτερο χάπι, ήταν γιατί η συσκευασία μιλούσε για έντονη διάρροια).
    Αλλά σήμερα στην 10 ημέρα, ειχα ελεύθερες επαφές χωρίς εκσπερμάτωση και έχω αγχωθεί για το αν χρειάζεται να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας. Ποια είναι η άποψη σας, χρείαζεται, (το συστήνετε);
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Τελικά μίλησα με τη γυναικολόγο και μου είπε ότι γενικά υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για σύλληψη, άλλα άμα θέλω να ηρεμήσω να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας. Τελικά με βαρειά καρδιά τ το πήρα για να είμαι σίγουρη. Τι να περιμένω από εδώ και πέρα? Συνεχίζω τα χάπια κανονικά, αντισυλληπτική δράση υπάρχει από τα αντισυλληπτικά ?
     Σας ευχαριστώ πολύ,
    1. Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Η  αντισύλληψη  συνεχιζει  να ειναι σωστή.
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.