default_mobilelogo
    1. sophia
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
    Γιατρέ καλή σας μέρα.
    Στην τελευταία επίσκεψή μου στο γυναικολόγο μου, βρέθηκε ινομύμωμα εντός του ενδομητρίου σχεδόν 2,5 εκ. Αυτό διαπιστώθηκε και με υστεροσαλπιγγογραφία. Μου συνέστησε να το αφαιρέσει υστεροσκοπικά (ενδοσκοπικά) το συντομότεο δυνατό, επειδή αυτό - όπως είπε - προκαλεί και την υπογονιμότητα που αντιμετωπίζω τα τελευταία χρόνια. Είμαι 40 χρονών και έχω ήδη ένα παιδί. Ποια είναι η γνώμη σας; Πρέπει να ζητήσω και δεύτερη άποψη;
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή   φίλη!
    Μια δευτερη  γνώμη κανενα  δεν  έβλαψε..  Ινομυωμα διαμ.  2,5 εκ.  συνηθως  ΔΕΝ   αποτελει  προβλημα.. Στην θέση  όμως  που βρισκεται  αυτό , ειναι  πολυ πιθανο   να ερμποδισει  την  σύλληψη,  ή  και την εξελίξη  μιας εγκυμοσύνης...  Εξ  άλλου,  περα ακομη απ΄αυτά,  μπορει να προκαλεσει  διαταρχες  κυκλου,  που δεν αντιμετωπιζονται τοσο ευκολα,  ή κανουν ακομη και  την   θεραπευτική αποξεση  προβληματική.
    Αν πράγματι   λοιπν ειναι  έτσι -  αυτό   θα  επιβεβαιωσει  η δεύτερη γνωμη -  θα  συνιστουσα να   αφαιρεθει.  Προκειται κατά κανονα  για  απλη  υποθεση..
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.