user_mobilelogo
  1. ILEKTRA30
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010
Καλησπέρα, βρίσκομαι στην 34η βδομάδα κύησης και εκτος απο τις συνηθισμενες εξετασεις αιματος ο γιατρος προληπτικα μου εδωσε και εκανα και τις παρακατω, τα αποτελεσματα των οποιων ειναι:
ολικά λευκωματα ορου  6,4  με φυσ.τιμες 6,4 - 8,2
αλβουμινη ορου 3,2 με φυσ.τιμες 3,5 - 5,5
AST      17 με φυσ. τιμες 11 - 38
ALT      22 με φυσ.τιμες 11 - 43
ουρικό οξύ  3,1 με φυσ.τιμες 2,6 - 6
ινωδογόνο  535 με φυσ.τιμές 200 - 500
 
Πποια είναι η γνωμη σας? Να αναφέρω ότι στις 33 εβδομαδες στον ελεγχο ντοπλερ ηταν ολα φυσιολογικά και το βάρος του μωρου ήταν 2066 γραμ. . Πιστευετε οτι ο ινωδογονο ειναι αυξημενο και μπορει να δημιουργησει επιπλοκες?
Σας ευχαριστω εκ των προταίρων.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγγαπητή Φίλη!      ILEKTRA30
Δεν προκειται  για εξετασεις  ρουτίνας... Εχω κανει  πανω  από 3500 γεννες  και  πρόμοια  εργαστηριακα   δεν  ζητησα  ποτέ..
Δεν  ξερω  βεβαια την γενική σου  εικονα (βαρος και   υψος, αρτηριακές πιεσεςι,  τις αλλλες  εξετασεις  σου μεχρι τωρα,  το οικογ.  και προσωπικο σου ιστορικο  και την  γενική σου οψη.)   Κατι  θα  σκεφτηκε  ο γιατρός σου,  που  ήθελε ν΄  αποκλεισει..
Για τις  τιμες:  Δεν ανησυχώ.. Ειναι  φυσιολογικές....Το  ινοδωγόνο δεν  αποτελει  προβλημα... Αν  ήταν πολυ πεσμενο, τοτε  θ΄ανησυχουσα..
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.