user_mobilelogo
Matilda , Stavi και 546 επισκέπτες
  1. me apories
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010
Γιατρέ χαίρεται.
Επειδή πριν 3 χρόνια ειχα κανει λειζερ στα ματια μου λογω μυωπιας (περιπου 3 βαθμοι)
θα ηθελα να ρωτήσω αν αυτο εχει επιπτωση στον τροπο που θα γεννησω...
Ειμαι τωρα στην 25η εβδομαδα και θα κανω βυθοσκοπιση σε οφθαλμιατρο για αυτο το λογο. προτεινετε να κανω κατι ακομα?  εχει καποια επιπτωση στα ματια μου ο φυσιολογικος τοκετος ή θεωρειται ασφαλής κ στη δική μου περιπτωση...? εχω ακουσει για περιπτωσεις που προτειινεται καισαρικη... ειναι μεγαλο το ρισκο να παω για φυσιολογικο???

ευχαριστώ πολυ
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! me apories
Ο  βαθμός  μυωπιας που   εχεις ΄΄σηκώνει΄΄  φυσιολογικο τοκετό... Ας  αφησουμε  όμως την τελευταια  λεξη  στον  οφθαλμίατρο..
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.