default_mobilelogo
    1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2010
    Αγαπητέ κε Ζησόπουλε, κατόπιν 6 μηνών θεραπείας με Nolvadex 10mg,παραθέτω το σημερινό σπερμ/μμα: ΛΗΨΗ  Εκτος εργ/ριου                      ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΕΙΣ  αρνητικη ΑΠΟΧΗ  4 ημ.                                 Ph     7,6 ΟΨΗ  θολη                                     ΟΓΚΟΣ  3ml ΧΡΟΙΑ κρεμωδης                              ΠΗΞΗ  εκτος εργ/ριου ΓΛΟΙΟΤΗΣ θετικη (++)                     ΣΥΣΤΑΣΗ φυσιολογικη ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ιχνη ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  ατελης εκτος εργ/ριου ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΕΡΜ/ΡΙΩΝ  52.940.000/ml ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  158.820.000/ml ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΟΣ              ΖΩΗΡΗ*            ΜΕΤΡΙΑ**           ΝΩΘΡΗ***      ΟΛΙΚΗ      ΝΕΚΡΑ Ή ΑΚΙΝΗΤΑ 1η ώρα                 24%                5%                 7%           36%               64% 2η ώρα                 23%                4%                 6%           33%               67% 6η ώρα                   8%                3%                 4%           15%               85% 24η ώρα                 2%                2%                 3%             7%               93% ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΣΗΣ  *>25mic/sec  **<25mic/sec  ***<5mic/sec ΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  18.8μ/sec ΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΠΕΡΜ/ΡΙΩΝ ΤΗΝ 1η ΩΡΑ  19 εκατομ/ml ΠΥΟΣΦΑΙΡΙΑ λιγα ΣΠΕΡΜΑΤΟΚΥΤΤΑΡΑ,ΣΠΕΡΜΑΤΙΔΕΣ,ΕΡΥΘΡΑ  σπανια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ 14% ΑΝΩΜΑΛΑ  86% κηνιτικοτητα,αριθμος,μορφολογια μεσω αυτοματου αναλυτη CRISMAS CLINICAL 4.5 μορφολογια με κριτηρια HORTE. Στο παλαιότερο site ειχα στειλει το αρχικο σπερμ/μμα,προτου τη θεραπεια. Ευχαριστώ πολύ..
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Aγαπητή Φίλη! ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
    Προκειται  για  μικρου βαθυ ασθενοσπερμία  (δεχομαστε  ότi  σε 2  ωρες θα πρεπει να είαι  περιπου  50%  των σπερματοζωαριων καλως κινητά ), χωρις  διαταραχή   άλλων παραμέτρων  και επι  πλεον με ενα  θετικο Sims-Huhner-test...
    θα  πρέπει   να δεχτουμε,  ότι  μία  συλληψη δια της φυσιολογικης οδου  θα  πρέπει  να  ειναι εφικτή...
    Πιο σωστά:  θα   έπρεπε - αφου  ωοθυλακιορρηξιες και σάλπιγγες ειναι εν ταξει - να ειχε   μετα τοσα χρόνια   επιτευχθεί... ... Αφου  αυτό δεν συνέβη  όμως τοσο  καιρό,  ο γιατρός σας  - μαζι με σας -   θα  σκεφτεί τα παρακάτω..

    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητέ κε Ζησόπουλε, καταρχάς να σας ευχαριστήσω και πάλι για τη βοήθειά σας.Το αρχικό σπερμ/μμα, πριν τη θεραπεία έδειξε πρόβλημα..Σας παραπέμπω εκεί μόνο και μόνο για το ιστορικό του θέματος http://www.gyn.gr/forum/forum.asp?forum=4§ion=21&post=46169 Ίσως να έπρεπε τότε να γίνει το Sims Huhner Test...Δεν το είχα υπόψιν. Όπως και να έχει,φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη.. Να είστε καλά..
    1. Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη! ΚΑΤΕΡΙΝΑ!
    Ναι, ερριξα  μια ματιά..Δεν  εσταλη τοτε  σε μενα   και  κυριάρχησε  η  Ουρολογική σκεψη..
    Η  μικρη αυξηση του  pH  και  η γλοιότητα  με  δυο σταυρους (υποκειμενό ευρημα),  μπορεί να στρεψει την σκεψη  προς  τα εκεί..
    Ωστοσο εχει  και  ΄΄φυσιολογικα΄΄  σπερμοδιαγραμματα,  με παρομοιες τιμές στις  παραπάνω παραμετρους... Με το θεμα  τυχον   ανάταξης  καποιας  υποτυπωδους  κιρσοκήλης,  οι ΄΄επιτυχίες΄΄  (με τονο  στο  ΄΄τυχίες ΄΄ )  δεν ειναι   στατιστικά  περισσότερες  με οτι γινεται  μεχρι τωρα ..
    Νομιζω  ότι  δεν  μπορουμε  να  μιλησουμε  για αλλαγές  στο σπερμοδιαγραμμα.. Εξ  άλλου κανενα   δεν ειναι πανομοιότυπο με το προηγουμενο  και  οι μικρες διαφορές  στην  κινητικοτητα,  δεν θ΄αξιολογηθουν  σαν βελτιωση..
    Ούτε  και  μου φαίνεται  χρησιμο   να σταθουμε  στο  αν φταίει  το σπερμοδιάγραμμα (παρα το θετικο  τεστ!) ,  ή κατι στην γυναικα,  που  τυχόν  δεν  είδαμε ,  ή δεν αξιολογησαμε  και  να  ψαχνουμε για ΄΄εξωτικές΄΄  διαγνώσεις..
    Η  ομολογη  τεχνητη σπερματέγχυση, που φοριέται  πολύ  τελευταια,  εν  οψει  του θετικου  Sims-Huhner - test,  με την λογική  μου,  δεν  προβλεπω  να  εχει  πιθανότητες ....
    Κάποτε  ειναι  σκοπιμο  να  συμφιλωθειτε  με την  ιδέα  της  εξωσωματικής..
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατρέ μου,δεν πιστεύω σε εξωτικές διαγνώσεις..Σωστά εντοπίσατε το θέμα της "συμφιλίωσης".Αναγκαστική υποχώρηση υπάρχει..Όχι συμφιλίωση.. Δε νομίζω ότι μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα ότι η απόκτηση ενός παιδιού αντιμετωπίζεται ως νόσος (ενέσεις,χάπια,προγραμματισμοί και δε συμμαζεύεται).Δε μπορώ να "χρυσώσω το χάπι" όσον αφορά εμένα.. Απλώς αναγκάζομαι..Τίποτα άλλο..Αυτή είναι η δική μου αλήθεια.Αυτός ας είναι ο επίλογος στην "κουβεντούλα"αυτή.. Να είστε πάντα καλά..Χίλια ευχαριστώ μοιάζουν λίγα. 
    1. Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation

    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.