user_mobilelogo
Κοφινάκος Παναγιώτης , Elenhkon και 243 επισκέπτες
  1. MrsT.
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010
Καλησπέρα σας,

Είμαι 22 ετών και εδώ και 5 μήνες παίρνω κανονικά τα αντισυλληπτικά yasmin για λόγους ρύθμισης του κύκλου αλλά και αντισύλληψης. Κατά τη λήψη του τελευταίου blister, την πρώτη εβδομάδα, καθυστέρησα να πάρω ένα χάπι (όχι περισσότερο από 12 ώρες) και επειδή είχα επαφή, κατέφυγα από φόβο στην επείγουσα αντισύλληψη (χάπι της επόμενης μέρας "Norlevo";). Μετά από 8 ώρες περίπου από τη λήψη του Norlevo και 6 από τη λήψη του αντισυλληπτικού, αισθάνθηκα ναυτία και έκανα εμετό, με αποτέλεσμα να είμαι προσεκτική με τις επαφές μου τις επόμενες 7 ημέρες.
Μόλις τελείωσε το blister, εμφανίστηκε περίοδος την αναμενόμενη ημερομηνία, η οποία όμως αποτελούταν από αίμα χρώματος μπορντώ-καφέ και διήρκεσε μόλις 4 ημέρες αντί των αναμενόμενων 6-7. Να σημειώσω επίσης, ότι δεν είχα κάποια προεμμηνορυσιακά συμπτώματα όπως συνήθως, παρά μόνο ελάχιστο πόνο χαμηλά (συνήθως πονάω αρκετά την πρώτη μέρα) και ότι έχω ένα συνεχές πρήξιμο στο στήθος (εδώ και 2 μήνες περίπου). Η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και το αίμα που εμφανίστηκε να είναι η λεγόμενη "ψευδοπερίοδος"; Θεωρείτε σκόπιμο το να κάνω τεστ εγκυμοσύνης από το φαρμακείο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείτε για το μακροσκελές μήνυμα.
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Από την περιγραφή σου, περίπτωση εγκυμοσύνης δεν υπάρχει.
Η μειωμένη ροή οφείλεται στη λήψη των χαπιών.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.