user_mobilelogo
  1. mary89
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010
Γειά σας...
Παίρνω αντισυλληπτικά yasmin εδώ και 15 μήνες λόγω μικροπολυκυστικών ωοθηκών. Έχω ένα μόνιμο πόνο,καύσο και πρήξιμο στο στήθος. Αν αλλάξω χάπια, π.χ.τα yasminelle που είναι νεότερης γενιάς και ελαφρότερα θα έχω κάποιες αλλάγες στο στήθος; Τα συμπτώματα θα είναι πιο ελαφριά; Επίσης,αν σταματήσω κάποια στιγμή τα χάπια,το στήθος θα επανέλθει στα φυσιολογικό του; Υπάρχει κίνδυνος χαλάρωσης και ραγάδων στο στήθος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,για την απάντησή σας.
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τα συμπτώματα που αναφέρεις είναι μέσα στις παρενέργειες των χαπιών.
Τώρα, αν είναι τόσο ενοχλητικά, θα συζητήσεις με το γιατρό σου την περίπτωση διακοπής τους για λίγους μήνες και ίσως την αλλαγή του σκευάσματος, όχι όμως από μόνη σου να πάρεις πρωτοβουλίες.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.