user_mobilelogo
liman , xristina192 και 222 επισκέπτες
  1. MARIAOFI
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010
Καλημέρα σας, θα ήθελα για άλλη μια φορά την βοήθεια σας,και σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.....
Τον προηγούμενο μήνα με έλεγχο προγεστερόνης πολύ καλό και αφού εντόπισε ο γιατρός τις γόνιμες μέρες , είπα ας κάνω άλλη μια προσπάθεια με χάπια,  με τελευταία περίοδο 31/10/2010 ξεκίνησα από 4η έως 8η
μέρα χάπια serpafar, με υπέρηχο στις 15/11/2010, με μέτρηση του γιατρού είπε πιθανες μέρες σαββατοκύριακο, και παρακολούθηση ξανά 22/11 να δεί άν όντος είχε γίνει ωορηξία. Πάω 22/11 και ακόμα τίποτε η μήτρα πολυ καλή (χαρακτηριστικά είπε οτι είχε και 3 γραμμές) ωοθηλάκιο και ωάριο πολύ καλό και μου είπε να κάνω το ίδιο βράδυ  ένεση pregnyl 2 σκόνες 1 υγρό, έψαχνα φαρμακέιο πήρα και ένεση κανονική κ ένεση ινσουλίσης για να αλλάξω βελόνα  και με τις οδηγίες του γιατρού έκανα μόνη μου την ένεση στην κοιλιά 11 το βράδυ !!! επαφές μου είπε 24+25+26/11 και την παρασκευή 26/11 να ξεκινήσω utrogestan 2 την ημέρα και salospir1 πρωί κ 1 βράδυ......να μην τα σταματήσω μέχρι να μου έρθει περίοδος.   Η απορίες μου έίναι ότι μέχρι και σήμερα 25/11 που μετράω το πρωί θερμοκρασία είναι χαμηλή συγκεκριμένα σήμερα είχα 36,1, μήπως δεν έκανα σωστά την ένεση ???? Δεν έπρεπε να είχε ανέβει? ακόμα δηλαδή δεν έχει γίνει η ωορηξία? Τον γιατρό δεν τον πήρα γιατί είναι κατά τις θερμομέτρησης, αλλά για μένα είναι πολύ αξιόπιστη.
Δεν ξέρω πια τη συμβαίνει μαζί μου ? τι να άλλο μπορώ να  κάνω ?        

                                                                                                                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
                                                                                                                              ΜΑΡΙΑ
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Τωρα,  όπως  ήλθαν  τα  προγματα,   θα συνεχισεις  την αγωγη  ως  εχει...
Ειναι δυνατόν  η θερμοκρασία ν'΄ανεβεί   ακομη  μέχρι  και  4  ημερες   μετα την  Pregnyl...
Βεβαια,  η θεμομεετρική ανοδος,  αν επακολουθσει,  μπορει να  προκληθει και  από την χρηση του Utrogestan,   οποτε  το θεμοδιαγραμμα  δεν θα ειναι  τοσο  φερέγγυο..Συνεχισε  ωστοσο την μετρηση,,,
Παντως  δεν  μπορουμε να πουμε  εκ  προιιμίου,  ότι προκειται   για  αποτυχημενο  κυκλο..Θα δουμε..
Φιλικά
Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.