default_mobilelogo
    1. Kyriak
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011
    Καλησπέρα σας, τον Αύγουστο έκανα τον προγεννητικό έλεγχο, όσο ήμουν έγκυος στις πρώτες εβδομάδες (αργότερα έγινε διάγνωση παλίνδρομης κυήσεως...) και όλες οι εξετάσεις ήταν καλές, εκτός του ότι βρέθηκε να έχω ουρεόπλασμα. Έπειτα από την θεραπευτική μέθοδο της παλίνδρομης κύησης, ο γιατρός μου ζήτησε να πάρω το Vibramycin (τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου), για διάστημα -αν δεν κάνω λάθος- 7 ημερών. Δεν έκανα ποτέ έκτοτε εξετάσεις για να διαπιστώσω ότι θεραπεύτηκα. Το ερώτημά μου είναι το εξής: επειδή θα ξεκινήσουμε νέες προσπάθειες (καθώς έχουν κλείσει 3 φυσιολογικοί κύκλοι μετά την αποβολή), θα ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να ξανακάνω εξέταση για το ουρεόπλασμα, πριν μείνω ξανά έγκυος. Τέλος, πόσο επικίνδυνο είναι για μία νέα σύλληψη και την επιτυχή εξέλιξη αυτής; Υπάρχει δυνατότητα θεραπείας ακόμη κι όταν η γυναίκα είναι ήδη έγκυος; Είναι αρκετός λόγος για την εμφάνιση μιας παλίνδρομης κύησης;
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Το ουρεόπλασμα, δεν ευθύνεται για την παλλίνδρομη κύηση.
    Τώρα, επειδή αντιλαμβάνομαι τους προβληματισμούς σου, μπορείς να κάνεις μια καλλιέργεια κολπικού εκκρίματος, για μυκόπλασμα - ουρεόπλασμα, μόνο για δική σου ηρεμία, αφού δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη για την συγκεκριμένη εξέταση.
    Η αγωγή που πήρατε, σας καλύπτει, σε μεγάλο βαθμό.
    Καλή επιτυχία.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.