default_mobilelogo
    1. μαρίαδ
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011
    Αγαπητοί γιατροί,

    από τέλος Νοεμβρίου έχω υποστεί 5 λοιμώξεις για δύο εκ των οποίων αναγκάστηκα να πάρω αντιβίωση. Augmentin 625 από 5 Iανουαρίου για 7 μέρες λόγω λαρυγγιοτραχειίτιδας και από σήμερα zithroplus 500 για τραχειοβρογχίτιδα, τη τελευταία για 3 μέρες που όπως όμως μου έχουν πεί λειτουργεί γαι 10. Θα ήταν συνετό να περιμένω κάποιο χρονικό διάστημα για ν' αρχίσω προσπάθειες εγκυμοσύνης και αν ναι πόσο έτσι ώστε να είμαι σίγουρη ότι η κακή όπως φαίνεται άμυνα του οργανισμού μου και οι αντιβιώσεις δεν θα επηρεάσουν την ποιότητα του ωαρίου και κατ΄επέκταση μια πιθανή εγκυμοσύνη. Αυτό το μήνα οι γόνιμες μου μέρες έπονται σε 5 μέρες. Ν΄αφήσω να παρέλθει αυτός ο μήνας? Μέχρι τον επόμενο θα έχει περάσει ικανοποιητικό χρονικό διάστημα?

    Από τη προηγούμενη αντιβίωση υπόφερα με μυκητίαση. Υπάρχει κάτι να κάνω ωστε να το προλάβω αυτή τη φορά?

    Απολογούμε για το μακροσκελές και πολυσκελές του μυνήματος μου και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Ακομη δεν  περασες καλά - καλά  μια  ταλαιπωρία, οποτε  δεν  ακουγεται  σκοπιμο  να  επιδωξεις  ΄΄καπακι΄΄ μία  εγκυμοσύνη... Εν ταξει, άμα  λαχει γινεται..Τα φαρμακα  δεν  θα επηρεάσουν ,,,  Αλλα δεν χαθηκε  ο κοσμος  να πας  στον επομενο  κυκλο..
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητέ Γιατρέ,

    απολογούμε που σας ξαναενοχλώ ήθελα όμως να έχω μιαν απάντηση ως προς το πόσο χρονικό διάστημα από μια τέτοια κατάσταση είναι αρκετό να παρέλθει για να μην επηρεάσει στο ελάχιστο μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη. Αν δηλαδή ιαθώ πλήρως σε καμιά βδομάδα σε ένα μήνα που θα είναι οι επόμενες γόνιμες θα είναι εντάξει ή πρέπει να περιμένω περισσότερο?

    Σε σχέση με τους μύκητες και την πρόληψη τους αναφορικά με τη συγκεκριμένη αντιβίωση τι πρέπει να κάνω? Άρχισα ήδη από μόνη bioflor.

    Σας ευχαριστώ και πάλι
    1. Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Σε  τόσο διάστημα   θα  πρέπει να είσαι  μια  χαρά ..Επισης  αυτό   που  ήδη κανεις   επαρκει ...
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.