user_mobilelogo
Κοφινάκος Παναγιώτης , maraki.pap , Dorotea35 , Mimjan και 752 επισκέπτες
  1. christina266
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΟΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΠΟΔΟΦΥΛΟΤΟΞΙΝΗΣ ΓΙΑ ΟΞΥΤΕΝΗ ΚΟΝΔΥΛΩΜΑΤΑ.ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αν το προβλημα  ξεπεραστηκε, ναι  μπορείς..  Αν οχι:  Δεν χρειαζεται να προξενησεις τωρα  στην περιοδο τον  οποιονδηποτε ερεθισμό..
Φιλικά
Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.