default_mobilelogo
    1. elanto
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011
    Καλησπέρα σας!Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα απο το τεστ Παπανικολάου που έκανα πριν 50 περίπου μέρες και σας τα παραθέτω:
    πολυμορφοπύρηνα:αρκετά
    πλακώδη επιθηλιακά κύτταρα:επιπολής λίγα,διάμεσα αρκετά
    μικροβιακή χλωρίδα:αρκετά κολποβακτηρίδια
    συμπέρασμα:αρνητικό για κακοήθεια.εικόνα φλεγμονής στο κολπικό επίχρισμα.θεραπεία-επανάληψη

    Θα ήθελα να μου πείτε πώς βλέπετε τα αποτελέσματα μου και πότε θα χρειαστεί να ξανακάνω το τεστ.Πριν 2 εβδομάδες πήγα στην γυναικολόγο για γενική εξέταση και όλα τα βρήκε καθαρά.Σήμερα θα έβλεπε τα αποτελέσματα και αύριο θα πάω για να μου πεί τι θεραπεία θα χρειαστεί.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Δεν  εχεις καμία  εικόνα φλεγμονής...
    Τα κολποβακτηρίδια είναι  φυσιολογικό εύρημα..
    Εχω την άποψη - αν αντέγραψες το πόρισμα  σωστά -  ότι δεν  εχεις   πρόβλημα..
    Φιλικά
    Π.Ζ
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Το θέμα είναι όμως ότι ο γιατρός από τα παραπάνω αποτελέσματα διέγνωσε κολπίτιδα και πρότεινε θεραπεία με dactarin cream για τον κόλπο για 14 ημέρες. Την έχω αγοράσει ήδη, αλλά ομολογώ οτι δεν ξέρω αν πρέπει να την χρησιμοποιήσω ή όχι. Τι μου προτείνετε?Να ξεκινήσω την θεραπεία? Σας ευχαριστώ και πάλι!!!
    1. Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή  Φίλη!
    Η Daktarin  δεν  θα  σε  επηρεάσει   σε καμία περιπτωση... Πρόκειται για καθορά  μυκητοκτόνο σκεύασμα,  που δρα τοπικώς  και δεν απορροφάται..  Να  βλάψει, δεν μπορεί..
    Ισως   ο  συνάδελφος  ειδε  τα  ''αρκετα πολυμορφοπύρηνα΄΄,  που ειναι πληροφορία  λιγο  ΄΄φλού΄΄  και  σου  εδωσε κατι  που  δεν μπορεί   να   βλαψει..
    Ατυχώς, απ΄εδω δεν  ειναι δυνατόν  ν΄αλάξουμε ιατρικές    εντολες ,  ή να δωσουμε  κάποιες,  σε γυναικες που δεν γνωρίζουμε  ούτε κατ΄οψιν..
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.