user_mobilelogo
Βαλια και 279 επισκέπτες
  1. savia
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011
ΔΙΑΝΥΩ ΤΗΝ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΦΕΡΩ ΑΠΟ ΝΑΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΧΑΠΙ AVOMINNE.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ.
ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΑΔΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΑΠΛΟΥΣ ΟΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.  ΕΤΣΙ ΕΓΕΙΝΕ ΨΙΛΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΥΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΖΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.  ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ  ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΤΟ tsh είναι 0,14 με όρι 0,27-4,2.
Έχω πανικοβληθει γιατι εχω διαβάσει διάφορα στο διαδίκτυο για δυνατό επιπλοκές στο έμβρυο από αυτό.
Μου είπε να την επαναλάβω σε δύο εβδομάδες και αν ειναι σταθερή δεν θα χρειαστώ αγωγή.
Ποια η γνώμη σας????????
Είναι επικύνδυνο που φθάσαμε στην 12 εβδομάδα να το ανακαλύψουμε????
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Δε θα πάθει κάτι το μωράκι σου, μην ανησυχείς.
Θα επαναλάβεις την εξέταση, όπως πολύ σωστά σου είπε ο ενδοκρινολόγος και θα πάρεις περαιτέρω οδηγίες.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.