user_mobilelogo
  1. anna27
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 12 Απριλίου 2011
καλησπερα σας! σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τις ορμονικες εξετασεις μου και θα ηθελα να μου τα εξηγησετε αν ειναι ευκολο. FSH 6 LH   7 PRL 48  (2,-20) 17- OH-PRG  1.1  (0.1-1.1 παραγωγικη / 1-5 ωχρινικη) DHEA-S 3.8 ( 0,3-3,4) TESTO 1.1 (0,1-1,0) E2   56  (40-480 προεμμηνοπαυσιακη)
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  φίλη!
Η προλακτίνη,  μαι ορμονη  που ότναυαξηθει  μπορει ναδιαταρξει την  ωοθυλακιορρηξία και τον   κυκλο, ειναι σε σένα  υψηλή   ξεπερν΄ντας  στο διπλάσιο  το  ανώτατο  φυσιολογικό  όριο..
Θα το εκτίμησει  ο γιατρός  σου  και  θα σου δωσει  την πρέπουσα θεραπεία,  που θα εχει σύντομα  το επιθυμητό ρυθμιστικό  αποτελεσμα,,
Φιλικά
Π.Ζ,
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.