user_mobilelogo
Κοφινάκος Παναγιώτης και 255 επισκέπτες
  1. blonde
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2011
Γεια σας εκανα εξετασεις για αντιπατρικα αντισωματα και το αποτελεσμα ηταν  16% -αρνητικο πιστευεται οτι θα χρειαστω εμβολια λεμφοκυτταρων και ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα?ειναι πραγματι επικινδυνα¨?ξεχασα να σας πω οτι ειχα μεσα σε 8 μηνες 2 παλλινδρομες κυησεις στην εκτη εβδομαδα χωρις καρδιακο παλμο.ευχαριστω εκ των προτερων
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Τυχαινει  να  ειμαι εγω αυτός  που  απαντά  στην ερωτηση  σου και  η απάντηση  θα είναι  υποκειμενική. 
Η μεθοδος δεν εχει καθολικη αναγνωριση  και δεν  ΄΄περασε΄΄ στα διδακτικά  συγγραμματα  που γνωριζω, δεν περασε στις  πανεπιστημαικες κλινικες  και  νομιζω δεν περασε και στα  ταμεια.. Οι  σχετικά  λιγες προσωπικές μου  εμπειρίες από τον κόσμο  που  ειδα, δεν  με  επεισαν..
Η αιτιολογια  των  παλινδρομων  κυήσεων ειναι τοσο  πολυσχιδής, ώστε καθε φορά  η  αιτία   μπορει  να ειναι διαφορετική και  ίσως αυτό να εμποδιζει την σωστή αξιολόγηση  της μεθοδου.
Δεν ειμαι παντως   από  τους θιασώτες της  μεθόδου  των εμβολιων.
Φιλικά.
Π.Ζ.
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.