user_mobilelogo
  1. Niko
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011
 
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. 
Είχα γράψει και παλαιότερα στο forum ζητώντας την γνώμη των γιατρών και οφείλω να παραδεχθώ πως οι απαντήσεις που έλαβα από τον κύριο Ζησόπουλο ήταν απόλυτα ακριβής και διαφωτιστικές σχετικά με πρόβλημα HPV και κωνοειδή εκτομή και τον ευχαριστώ θερμά.
Σήμερα μετά από 6 μήνες θα ήθελα να σας ρωτήσω γιατρέ κάτι άλλο. Στο ενδιάμεσο μας προέκυψε κύηση πράγμα που μας έχει κάνει πανευτυχής. Όμως στις καθιερωμένες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η σύζυγός μου δεν έχει αντισώματα για
1) εξόπλασμα
2) μεγαλοκυτταροϊό
Εάν αναλογιστούμε ότι:
α) έχει κάνει στο παρελθόν 2 κωνοειδής εκτομές συνεπώς έχει βεβαρημένο ιστορικό,
β) η εργασία της είναι 200 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας σε ιδιαίτερα επικίνδυνο δρόμο,
γ) είναι εκπαιδευτικός σε δημοτικά με ότι συνεπάγεται σχετικά με τις ιώσεις που κολλάνε τα μικρά παιδιά και την παντελή αδυναμία τους (των παιδιών) να λάβουν μέτρα υγιεινής
δ) είναι 36 ετών
ποια η άποψή σας στο να ζητήσουμε να πάρει άδεια επαπειλούμενης κύησης? Δικαιολογείται από τα παραπάνω? Διατρέχει ουσιαστικό κίνδυνο κατά την καθημερινή της επαφή με τα παιδιά? Θα υπάρξει γιατρός που θα συνηγορήσει? Φυσικά ομιλώ να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία γιατί με τις ελάχιστες γνώσεις μου δεν είναι κάτι παράλογο.
Γιατρέ ποια η άποψή σας? Μήπως είμαστε υπερβολικά αναστατωμένοι άνευ λόγου?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ζητώ συγγνώμη τοξόπλασμα ήθελα να γράψω. Επίσης να προσθέσω για να μην υπάρχει παρεξήγηση πως σκοπός δεν είναι να πληρώνεται η σύζυγός μου και να μην δουλεύει αλλά να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι να έχει μια αποτυχημένη κύηση.
Ευχαριστώ
  1. Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητέ   Φίλε!
Τίποτε απ΄ όσα  αναγραφετε,  δεν ευσταθεί... 
Η  συζυγος σας κινδυνεύεi  όσο και άλλες κυριες,  με  το ιδιο ιστορικο. Aν ειναι ν΄αποβάλει  λόγω  κωνοειδους εκτομής - εχω κανει ισως πανω από 300  και οσες εμειναν εγκυες δεν ειχαν κανένα  προβλημα  -   θ΄ άποβάλει λογικά κι έτσι..(ασφαλως θα πανε  όμως όλα καλά).
Τα άλλα,  για  τον κινδυνο  από   τα....παιδιά,  δεν  τα θεωρώ σοβαρά.. Κατ΄ επεκταση δηλ.  να μην μπαινουν οι εγκυες σε λωφορρεια, στον  ηλεκτρικό,  σε ταξί με άλλους, δεν   θα πηγαινουν  σε   καμια συναναστροφή,  κινηματογραφο  , θέατρο και ταβερνα,  δεν θα  πλησιαζουν καν   άλλα παιδιά, αποφευγοντας τις  φιλεναδες τους που εχουν καποια    και δεν...συμμαζευεται;  Εχει εγκυους με αλλα  3,  ή και   πιο πολλα  παιδια στο σπιτι,  όλα ίσως  σχολικης  ηλικιας... Τι θα κανουν αληθεια ολες  αυτές  οι μητερες;   Δεν  νομίζω να  εχουν μεγαλυτερο ποσοστό αποβολων.. 
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (Σε σύνταξη.)
Εκάβης 1 4 όροφος Τηλ: (2310) 828594 Fax : Τ.Κ. 54621, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.