user_mobilelogo
  1. joannadr
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2011
καλησπερα.παιρνω εδω και 5 μηνες αντισυλληπτικα χαπια για καθαρα αντισυλληπτικουσ λογους.ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που θελω να μεινω εγγυος αργοτερα και τα σταματησω εχω ακουσει οτι μενεις πιο ευκολα εγγυοσ ισχυει..?επισης,πρεπει να περιμενεις καποιο χρονικο διαστημα γι να περασει ηεπιδραση του φαρμακου..?ευχαριστω εκ των προταιρων.
Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Συνηθως  συνιστουμε  να επιδιωχτει η  συλληψη,  μετά  την πρωτη περιοδο χωρίς  χαπι... Ο  λογος - απ΄ ότι θυμαμαι - ήταν,  οτι  με  την διακοπή του   χαπιου,  εχουμε  ισως  μεγαλύτερη  πιθανοτητα  πολυδυμίας..
Η  πολυδυμία  ειναι  αρκετα συχνά προβληματική για  την πορεια   της εγκυμοσύνης (συχνότερες αποβολές , προωρότητα)..
Κατά  πόσο ευσταθεί αυτή  η θεωρητική άποψη, θα πρέπει  να το δώ  καποιοα   στιγμή.. ... Παντως  αυτή την εξήγηση  δίναμε....
Για το  αν   η γυναικα  συλλαμβανει  μετα την διακοπή της  αγωγης   ευκολώτερα:  Προ δεκαετιων,  ή τριμημ]νη αγωγή με αντισυλληψη, με στοχο την ευκολώτερη  συλληψη   μετα την διακοπή της,  ήταν θεραπεια...  μοδας,  που δεν επιβεβαίωσε  τις  προσδοκίες  της... Σαν   θεραπεια  στειροτητας, η αντισύλπιτκή  αγωγή δεν εχει πια  θεση..Πως προέκυψε τοτε  αυτή  η δοξασία: Μα από την πληροφορηση  που ειχαμε από τις  εταιρειες  παραγωγής τους.
Φιλικά
Π.Ζ
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
  1. Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.