user_mobilelogo
  1. dana-g
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΕΙΞΕ 15% ΤΑΧΕΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, 25 % ΚΑΛΗ, 25% ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΙ 35% ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΩΡΑ 5% ΤΑΧΕΙΑ, 15% ΚΑΛΗ, 20 ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΚΑΙ 60% ΑΚΙΝΗΤΑ.ΤΑ ΔΕΙΞΑΜΕ ΣΕ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ 65% ΖΩΗΡΑ, 15% ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ 20% ΑΚΙΝΗΤΑ.ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ Ε.COLI.ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟ TAVANIC ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΟΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ;
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Το μικρόβιο αυτό μπορεί να επηρεάζει την ποιότητα του σπέρματος και θα υπάρξει βελτίωση μετά το τέλος της θεραπείας.
Παράλληλα, επαφές μπορείτε να έχετε αλλά συστήνω μια επανάληψη σπερμοδιαγράμματος  3 μήνες μετά από το τέλος της θεραπείας.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ;
ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ, ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.
  1. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.
ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ;
ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ(ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗΣ, ΕΙΜΑΙ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ;ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ;ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ.
  1. Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Θα επαναλάβει ο σύζυγος ένα σπερμοδιάγραμμα, όπως σας συμβούλεψα σε προηγούμενη επικοινωνία και μετά θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις.
Λίγοι μήνες υπομονή δεν είναι μεγάλο διάστημα.
Επαφές, μπορείτε να έχετε κανονικά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.