default_mobilelogo
    1. gogob
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
    καλησπέρα σας.
    Έχω πολυκυστικές ωοθήκες με αποτέλεσμα να έχω πολύ άστατο κύκλο που κυμαίνεται από 28-45 ημέρες. Τελευταία περίοδο είχα στις 04/10. Στις 07/11 έκανα τέστ του φαρμακείου το οποίο ήταν αρνητικό. Στις 11 και 12/11 είδα από μια σταγόνα αίμα. Στις 14/11 έκανα χοριακή στις 9:00 και ήταν 30,50 μονάδες. Στις 16/11 στις 8:00 ήταν 69,70 μονάδες. Ξαναέκανα 21/11 στις 8:00 και ήταν 267,80 και στις 15:00 ήταν 356 μονάδες. Επειδή έχω περάσει ήδη ένα εξωμήτριο, έχω αγχωθεί πάρα πολύ... Θεωρείται ότι μπορώ να ελπίζω σε κάτι καλό αυτή την φορά;
    Ευχαριστώ...
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Από την εξέλιξη της χοριακής, νομίζω ότι εξελίσσεται ομαλά η εγκυμοσύνη, αν και είναι πάρα πολύ νωρίς.
    Θα περιμένεις μέχρι την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα κάνεις το πρώτο υπερηχογράφημα.
    Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα.
    Καλή επιτυχία.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ο γιατρός μου μου ζήτησε να την επαναλάβω και αύριο 24/11 και μου είπε ότι πρέπει να είναι κοντά στις 1000 μονάδες. Θα σας ενημερώσω και για το αυριανό αποτέλεσμα το οποίο ελπίζω να είναι καλό.
    Ευχαριστώ και πάλι...
    1. Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation

    Π.Κ.
    1. Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 3
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατρέ δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν είναι αναμενόμενα. Οι μονάδες ήταν μόνο 425... Έχω απογοητευτεί...
    Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εξωμήτριο πάλι...
    1. Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 4
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Επαναλαμβάνεις μια μέτρηση χοριακής και συνδυάζεις και ένα λεπτομερές ενδοκολπικό υπερηχογράφημα, οπότε θα βγει μια διάγνωση για να γνωρίζεις πώς θα προχωρήσεις.
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 5
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Γιατρέ συγνώμη που καθυστέρησα τόσ ο καιρό να απαντήσω.
    Την Πέμπτη 25/11 το πρωί όπως σας είπα η χοριακή ήταν 425 μονάδες. Την Πέμπτη το βράδυ όμως μου μπήκε πυρετός (μέχρι 38,9) και δεν έπεφτε με αντιπυρετικό. Την Παρασκευή το πρωί πήγα στον γιατρό μου και στον υπέρηχο φάνηκε καθαρά ενδομήτριος σάκος. Ωστόσο διαγνώστηκε ουρολοίμωξη με ενδείξεις πυελονεφρίτιδας. Οι εξετάσεις ήταν πολύ χάλια 16,900 λευκά, αίμα στα ούρα κλπ. και η χοριακή είχε πέσει 2 μονάδες (423). Άρχισα αντιβίωση και σταμάτησα τα φάρμακα της εγκυμοσύνης αφού δεν είχε μέλλον. Την Δευτέρα 28/11 η χοριακή είχε πέσει 370 μονάδες. Και τελικά την Τρίτη 29/11 ξεκίνησε και η αιμορραγία. Την Παρασκευή 02/12 ξαναέκανα χοριακή και ηταν 42 μονάδες.
    Το ερώτημα που μου γεννάτε τώρα είναι αν έφταιγε η ουρολοίμωξη για την αποβολή...
    Ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπομονή σας...
    1. Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 6
    Κοφινάκος Παναγιώτης
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητή φίλη.
    Η ουρολοίμωξη απλά συνέπεσε με την αρνητική εξέλιξη της εγκυμοσύνης και δεν ευθύνεται για το ατυχές αποτέλεσμα.
    Θα είσαι πιο τυχερή την επόμενη φορά (νέα προσπάθεια μετά από 3 φυσιολογικούς κύκλους περιόδου).
    Φιλικά
    Π.Κ.
    1. Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 7


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.