user_mobilelogo
  1. stellousi
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011
 
καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο γυναικολόγο το εξής: εδώ και ενάμισυ μήνα ταλαιπωρούμαι από κολπίτιδα που προκλήθηκε από αντιβίωση. Έχω κάνει θεραπεία 7 ημέρες με χάπια Fungo και Μycomycen . Τις δύο πρώτες ημέρες της περιόδου πήρα πάλι 2 χάπια . Ωστόσο , έχει παραμείνει μια μέτρια φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή που φεύγει και έρχεται. Επειδή θα ήθελα να αρχίσω ξανά προσπάθειες για εγκυμοσύνη , αυτή η φαγούρα είναι ένδειξη (πριν λίγους μήνες είχα μια βιοχημική αποβολή) ότι δεν έχει φύγει ακόμη η κολπίτιδα ή μπορεί να φταίει και η περίοδος που δεν έχει τελειώσει ακόμη; Μπορώ λοιπόν ή όχι να κάνω προσπάθειες; Και αν κάνω τελικά υπαρχει περίπτωση να αυξηθεί ο κίνδυνος αποβολής αν έχω ακόμη κολπίτιδα; Σας ευχαριστώ
Κοφινάκος Παναγιώτης
Συνεργάτης του Gyn.gr
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η κολπίτιδα μυκητιασικής αιτιολογίας, δεν επηρεάζει τις προσπάθειές σου για σύλληψη και δεν επιβαρύνει την εξέλιξη μιας εγκυμοσύνης.
Μπορείς να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.