default_mobilelogo
  1. Haris1977
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2012
   
  Γιατρέ καλησπέρα
  Μετά από επίσκεψη σε αρκετούς γιατρούς - μιας και το θέμα με ταλαιπωρεί απ τον Ιούνιο του 2011, και μετά από 2 ανεπιτυχείς θεραπείες -, διεγνώσθη -από 3ο γιατρό- με χρόνια βαλανοποσθίτιδα. Mου βρήκε βραχύ χαλινό ενώ μου σύστησε sporanox χάπια των 100 mg (2 την μέρα) + fucicort lipid 2 φορές την μέρα + 2 πεντάλεπτα πεόλουτρα την μέρα όλα αυτά για 10 μέρες...Εντωμεταξύ 10 μέρες μετά θα έπερνα FUNGUSTATIN.
  Ενώ γενικά με την αλοιφή η κοκινίλα ηρέμησε ,εντούτις 5 μετά την τελευταία μερα της αγωγής και πριν πάρω το χάπι fungustatin, ξαναφούντωσε η περιοχή.. Δεν το χα πάθει ποτέ αυτό το πρόβλημα παρά μόνο μετά από μια επαφή με την κοπέλα μου που διεγνώσθη και κείνη με μήκυτες..
   
  Περιμένω μια δική σας γνώμη γιατί πάω να τρελαθώ..
   
  Υ.Γ Σας ανεβάζω και μια φωτό 5 μέρες μετά την τελευταία θεραπεία
  Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
  [size=6]Όταν υπάρχει αίτιο όπως ο βραχύς χαλινός για να λυθεί το πρόβλημα αποκαθιστουμε το βραχυ χαλινο ,το αίτιο δηλαδή και όχι τσύμπτωμα όπως είναι ηβανλανοποσθιτιδα .Δειτε πιο κάτω κάποια θέματα.[/size]
  [size=6]Βαλανίτιδα και βαλανοποσθίτιδα[/size]
  Η βαλανίτιδα είναι η φλεγμονή της βαλάνου και η βαλανοποσθίτιδα η φλεγμονή της βαλάνου αλλά και της πόσθης του πέους δύο καταστάσεις που θεωρούνται υπεύθυνες όσον αφορά τη δημιουργία της φίμωσης.
  Οι καταστάσεις αυτές δηλαδή η βαλανίτιδα και βαλανοποσθίτιδα προκαλούνται συνήθως λόγω κακής υγιεινής της περιοχής στους μη περιτμημένους , δηλαδή σε όσους δεν έχουν υποστεί περιτομή.
  Η φλεγμονή οφείλεται σε λοιμώξεις της περιοχής , σε χρήση σκληρών σαπουνιών ή ακόμα και σε μη σωστό "ξέπλυμα" της περιοχής.Υπάρχουν επίσης αρκετές παθήσεις που μπορούν να προκαλέσουν τη βαλανίτιδα και τη βαλανοποσθίτιδα όπως η αντιδραστική αρθρίτιδα,ο σκληρυντικός ατροφικός λειχήνας,ο σακχαρώδης διαβήτης και άλλα.
  Τα συμπτώματα μπορεί να είναι η ερυθρότητα στην ακροποσθία αλλά και τη βάλανο ,διάφορα εξανθήματα κυρίως στη βάλανο ,η δυσάρεστη οσμή,ο πόνος του πέους ,της βαλάνου ή και της ακροποσθίας και λοιπά.
  Η θεραπεία είναι αιτιολογική δηλαδή αναλόγως του αιτίου που την προκάλεσε.Για παράδειγμα μπορεί να χορηγηθεί αντιβίωση ή και ανάλογες αλοιφές.Σε κάποιες περιπτώσεις η περιτομή θα μπορούσε να προταθεί ως λύση.
  Όταν υπάρχει αίτιο όπως ο βραχύς χαλινός για να λυθεί το πρόβλημα αποκαθιστουμε το βραχυ χαλινο ,το αίτιο δηλαδή και όχι τσύμπτωμα όπως είναι ηβανλανοποσθιτιδα .Δειτε πιο κάτω κάποια θέματα. Βαλανίτιδα και βαλανοποσθίτιδα Η βαλανίτιδα είναι η φλεγμονή της βαλάνου και η βαλανοποσθίτιδα η φλεγμονή της βαλάνου αλλά και της πόσθης του πέους δύο καταστάσεις που θεωρούνται υπεύθυνες όσον αφορά τη δημιουργία της φίμωσης. Οι καταστάσεις αυτές δηλαδή η βαλανίτιδα και βαλανοποσθίτιδα προκαλούνται συνήθως λόγω κακής υγιεινής της περιοχής στους μη περιτμημένους , δηλαδή σε όσους δεν έχουν υποστεί περιτομή. Η φλεγμονή οφείλεται σε λοιμώξεις της περιοχής , σε χρήση σκληρών σαπουνιών ή ακόμα και σε μη σωστό "ξέπλυμα" της περιοχής.Υπάρχουν επίσης αρκετές παθήσεις που μπορούν να προκαλέσουν τη βαλανίτιδα και τη βαλανοποσθίτιδα όπως η αντιδραστική αρθρίτιδα,ο σκληρυντικός ατροφικός λειχήνας,ο σακχαρώδης διαβήτης και άλλα. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι η ερυθρότητα στην ακροποσθία αλλά και τη βάλανο ,διάφορα εξανθήματα κυρίως στη βάλανο ,η δυσάρεστη οσμή,ο πόνος του πέους ,της βαλάνου ή και της ακροποσθίας και λοιπά. Η θεραπεία είναι αιτιολογική δηλαδή αναλόγως του αιτίου που την προκάλεσε.Για παράδειγμα μπορεί να χορηγηθεί αντιβίωση ή και ανάλογες αλοιφές.Σε κάποιες περιπτώσεις η περιτομή θα μπορούσε να προταθεί ως λύση.
  [size=6]Φίμωση και βραχύς χαλινός πέους[/size]
  Βραχύς χαλινός πέους Ένα από τα πιο συχνά αίτια που σε βάθος χρόνου μπορεί να προκαλέσειφίμωση είναι ο βραχύς χαλινός του πέους ,εικ.1.http://3.bp.blogspot.com/_BNfPKmy2j9w/TUg1nRuWa7I/AAAAAAAAAUY/4NjqrHVM_W0/s200/%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%83.gif
  Εικόνα 1.Βραχύς χαλινός πέους Κατά την επαφή και λόγω του βραχέως χαλινού, ασκείται μεγάλη τάση στο σημείο αυτό οπότε και προκαλούνται φλεγμονές τηςακροποσθίας.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του δέρματος με το οποίο συμφύεται ο χαλινός του πέους ,που είναι η ακροποσθία,δηλαδή η άκρη του δέρματος περιμετρικά..Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως πολλές φορές αυτή η τάση που ασκείται από το βραχύ χαλινό δε γίνεται αντιληπτή. Είναι λάθος να δίδονται συνεχώς αλοιφές σε ερεθισμούς της βαλάνου και επί μακρόν , θα πρέπει να αναζητηθεί το αίτιο που προκαλεί την κατάσταση αυτή , ένα από τα οποία αποτελεί και ο βραχύς χαλινός του πέους. Δείτε επίσης φωτογραφίες του βραχέως χαλινού του πέους Διαβάστε αναλυτικότερα για τη φίμωση , δείτε το video
  1. Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
  Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
  Διάβασα αυτά που μου πατε και τα συγκρατώ.
  Ο γιατρός μου μου είπε πως επηρεάστηκε η χλωρίδα της περιοχής (επειδή μια μέρα πριν εμφανιστεί ξανα η κοκινίλα πήρα klaricid λόγω αμυγδαλίτιδας) και μου σύστησε χάπια ultra levure ως αντιστάθμισμα. Πράγματι η κοκινίλα άρχισε να υποχωρεί αλλά έχει μείνει ένα ροζ χρώμα στην περιοχή - το ίδιο ακριβώς χρώμα που είχα όταν τελείωσα την θεραπεία και με είδε ο γιατρός, λέγοντάς μου πως έφυγε ο ιός.  
  Οπότε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Αυτή η ροζ πλέον περιοχή, πρόκειται να φύγει εντελώς κάποια στιγμή? Ή η ύπαρξή της δηλώνει πως δεν πέρασε ο μήκυτας?
  Και αν φύγει, υπάρχει περίπτωση να επανέλθει το πρόβλημα μετά από μια σεξουαλική επαφή ή ξαφνικά ?
   
  Ευχαριστώ και συγνώμη για την ταλαιπωρία..
   
  1. Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
  Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
  Νομίζω πως σας έχω απαντήσει .
  1. Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2012
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


  There are no replies made for this post yet.
  However, you are not allowed to reply to this post.