default_mobilelogo
    1. ΣΤΕΡΓΙΟΥ
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012
    Καλησπέρα. Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν αξιολογούσατε κατά πόσον το ακόλουθο σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου είναι μέσα στα φυσιλογικά όρια, και κατά συνέπεια γόνιμο. Σας αναφέρω ότι είμαστε και οι δύο 30 ετών και πώς προσπαθούμε 1 χρόνο να επιτύχουμε σύλληψη ανεπιτυχώς. Οι δικές μου εξετάσεις χαρακτηρίζονται από το γυναικολόγο  μου ως πολύ καλές.
     
    Ημέρες αποχής: 3
    Όγκος: 1,5 ML
    Ph: 7,5
    Ρευστοποιηση σε 30 λεπτά: ΝΑΙ
    Γλοιότης: Φυσιολογική
    Χροιά: Υποκίτρινη
    Συγκολλήσεις : Καθόλου
     
    Αριθμός σπερμ. ανά ml:   59 εκατομ.
    Ολικός αριθμος:                88,5 εκατομμ.
     
    κινητικοτητα:         ΣΥΝΟΛΟ     Ζωηρή προσθια              Μέτρια Προσθια         Επιτόπια             Ακίνητα
    Εντος 1 ωρας:           63%                      1                                    53                            9                            37
    Εντος 2 ώρας:           56                         -                                      42                          14                            44
    Μετά επεξεργ:             91                        9                                     74                            8                              9
     
    Αντισπερμικά αντισώμαρα: αρνητικα
    Μυκόπλασμα, χλαμύδια, ουρεόπλασμα: αρνητικό
    Καλλιεργεια στείρα μικροβίων
     
    Τυπικές μορφές:  5%   (φ.τ >4%) Κριτήρια Tygerberg
    Ατυπες μορφές:   95%  (89 κεφαλής, 1 ουρας, 17 αυχένα)
     
    Μας προβληματίζει η μηδαμινή πρόσθια κινητικότητα και το μικρό ποσοστό τυπικών μορφών.
    Ποια είναι η γνώμη σας? Θα ήταν δυνατόν να μείνω έγκυος φυσιολογικά?
    Σας ευχαριστούμε πολύ  εκ των προτέρων
    Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος
    Συνεργάτης του Gyn.gr
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητη  Φίλη!
    Η πρωτη  μου συμβουλη ειναι,  να  γινει ενα νεο σπερμοδιάγραμμα  σε 1 τριμηνο  -   απ΄ ότι βλεπω  ο  χρονος δεν σας  πιεζει  - κι   αν  τα  ευρηματα παραμένουν, θα δει κανείς.. Το μιλαμε και  τοτε..
    Kαμία φοαά   καποιες  διαταραχές σπερματος   ειναι  παροδικές,  οποτε  μπορει να  μην υπάρχει μόνιμο προβλημα.
    Οι  προοπικες  - αν τα αποτελεσματα ειναι περιπου  τα  ίδια - να συλλαβειες  με  αυτό το σπερμοδιάγραμμα   δεν  ειναι καλές ,   αλλά   μια εγκυμοσύνη -  όσο υπάρχουν σπερματοζωαρια  -  δεν μπορει   και  ν΄αποκλειστεί και τελειως...
    Φιλικά
    Π.Ζ.
    Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
    Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
    Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.
    1. Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 1
    Αποδεκτή απάντησηPending Moderation
    Αγαπητέ γιατρέ,
    Καταρχήν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντησή σας.
    Δυστυχώς μου επιβεβαιώσατε κάτι που υποπτευόμουν και η αλήθεια είναι πως έχω θορυβηθεί αρκετά. Συγγνώμη που σας ενοχλώ περαιτέρω, μα διακατέχομαι από μεγάλο άγχος και ανασφάλεια, το οποίο και επιτείνεται από τις διχογνωμίες ουρολόγων και γυναικολόγων (οι πρώτοι βρίσκουν τις τιμές επαρκείς, οι δεύτεροι όχι).
     
    Θεωρείται ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ώστε να συντελέσουμε στη βελτίωση των τιμών? Εξέταση κιρσοκήλης έχει συντελεστεί, χωρίς ευρήματα.
     
    Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
    1. Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012
    2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    3. # 2


    There are no replies made for this post yet.
    However, you are not allowed to reply to this post.